xVybraná videa
text k videu
Byl to první a zároveň i poslední pořad "21" z produkce Jany Bobošíkové. Zde ho uvidíte kompletní vč. úvodní upoutávky, která byla odvysílána v relaci Události na ČT1 v produkci týmu Hodač / Bobošíková. Verzi pořadu "21" v produkci protestujících zaměstnanců na Kavčích horách

Druhá verze v produkci protestujících zaměstnanců na Kavčích horách byla celorepublikově odvysílána 27. 12. 2000 ráno, jelikož tým Hodač / Bobošíková si neuvědomil, že relace "21" se následující den reprízuje a nechal tak toto vysílání proběhnout bez přerušení. Zde tedy uvidíte kompletní verzi, včetně úvodní upoutávky na tento pořad.

Dnes už zaniklá stanice TV3 byla toho času jediná, která dala prostor oběma stranám sporu ve svém mimořádném diskusním pořadu "Česká televize, věc veřejná". TV3 však mohla sledovat jen výrazná menšina diváků, kteří měli satelit anebo kabelový příjem. Jana Bobošíková se sice nedostavila, ale místo ní zde měla premiéru legendární Dušica Zimová, která se záhy stala novou moderátorkou týmu Hodač / Bobošíková. Do studia přišla též radní za ODS Jana Dědečková, publicista Jan Urban a předseda odborů ČT Antonín Dekoj. Moderoval Vladimír Kroc z ČRo. Drobná omluva - tomuto videu na konci chybí asi 20 sekund. Pořad měl mít původně délku 30 minut, TV3 jej prodloužila na 40 minut, no a i když jsem měl video naprogramováno s desetiminutovou rezervou navíc, přeci jen se malý kousek nevešel...
x 26. 12. 2000 vstoupil tým Hodač / Bobošíková poprvé do vysílání programu ČT2, kde připravil vlastní verzi zahraničně-politického pořadu "21", ve kterém však půl hodiny hovořil poslanec Tlustý za ODS o ekonomice.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.