xVybraná videa
text k videu
"Když už jsem si myslel že jsem dost starý a zralý dokázat zapomenout na úspěch a daň kterou jsem za něj zaplatil v soukromém životě aniž bych se dotknul popularity a radosti z peněz z něj.

Našli mne lidé ze sociálních sítí které jsem donedávna neznal stejně jako množství informací a faktů, které jsem našel a vlastně stále nacházím stal jsem se nezávislým na informacích od osob, které mne ovlivnovali aníž bych měl možnost srovnání a u kontaktů a lidí, kteří pro mne byly leta skryté.

Takový Facebook obejde třeba sto sekretářek, přátel, či obchodních partnerů a lze velice lehce z reakcí na podněty od ostatních lidí snadno profilovat reálné postoje a charaktery konkrétních lidí, baví mne to a nestojí peníze a mohu pouze získat. JE TO MUJ OSOBNÍ EXPERIMENT a dokud mne nepřesvědčí že se realně mýlim nepřestanu dokud nezískám zpět to co mi patří." Mirek Čáslavka 2011, DRŽITEL TŘÍ HLAVNÍCH CEN (ZLATÝCH HVĚZD) ZA NEJLEPŠI HERECKÝ VÝKON V HLAVNÍ ROLI FILMU MANDRAGORA NA MEZINÁRODNÍM FILMOVÉM FESTIVALU - STARS OF TOMOROW - V ŽENEVĚ 1997.
x Mandragora je psychologický snímek, jehož námětem je chlapecká prostituce. Patnáctiletý Marek opouští svého autoritativního otce a vlakem se vydává do Prahy. Krátce po příjezdu se ho ujímá zkušený pasák, díky němuž naivní mladík proniká do nového prostředí a záhy se stává prostitutem. I když prožívá chvilkové opojení z peněz a blahobytu, nakonec se ponížený a zoufalý uchyluje k drogám.
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.