xVybraná videa
text k videu
Napsal Honza Štěpán: OMDC je jiná organizace než většina ostatních charitativních organizací. Nemá žádné velké kanceláře, auta ani reklamy v televizi. Nepracujou v ní stovky ani desítky lidí. Její zakladatel a další spolupracovníci si cesty do Keni, ubytování, jídlo i další náklady platí ze svého. Kdokoliv z přispěvatelů fondu se na vlastní kůži může přímo v Keni přesvědčit (a spousta z Vás tak již učinila), jak je s jejich penězi nakládáno, osobně se sejít se svým adoptovaným synem/dcerou a třeba si i ve slumu srovnat, jak vypadá situace dětí, kterým OMDC již pomáhá a situace dětí, které pomoc ještě potřebují. Na místě velmi rychle pochopíte, že tahle práce má smysl.
OMDC je vlastně takový dlouhý příběh. Příběh, na jehož začátku je spousta bolesti, smutku, utrpení a slz. Je v něm ale také dost naděje na lepší život, víry a dětských úsměvů. Je to příběh s otevřeným koncem. Příběh, jehož součástí se můžete stát i Vy a zcela tak změnit něčí budoucnost...

Video ze srpna roku 2010 ukazuje, co nadační fond OMDC za posledních půl roku změnil a dokázal udělat pro děti v africké Keni. Závěr filmu: "náš nadační fond One More Day For Children posunul opět o mnoho stupínků výše. Od ledna roku 2010, již máme o 41 adoptovaných dětí na dálku více, tedy celkem 64 dětí, které na tom byly opravdu špatně a nyní jsou plné úsměvů a vidiny své kladné budoucnosti. Za to Vám všem opravdu děkuji. Přesunuli jsme kancelář do přízemí, která je větší a má svou recepci, kde si u stolku můžou hrát děti s hračkami, které jsem od vás do Keni dovezl. Kancelář jsem již plně dovybavil a OMDC již působí jako plnohodnotná organizace. Opět se k organizaci přidalo plno nových lidí, kteří nám s dětmi chtějí pomáhat - doktoři, účetní, sociální pracovnice a učitelé." Co říci poslední větou? Díky Vám všem za pomoc tomuto nadačnímu fondu, ať už je jakákoliv a díky, že jste článek dočetli nebo video shlédli až sem, do samého konce. Váš Jirka Pergl

Mise Kenya 2012
Úryvek z dokumentárního filmu: Dobrý den, jmenuji se Filip Jančík a vítám vás u sledování dalšího dokumentárního filmu pro nadační fond OMDC, kdy je mi velkou ctí, že se na této práci mohu opět podílet. Nadační fond se od té doby posunul díky vytrvalé práci celého týmu o hodně vpřed a sám jsem byl překvapen, co vše se událo. Asi to nejdůležitější co jsem postřehl, bylo, že tak jak Jirka tenkrát sliboval, že postaví dětský domov pro Masajské holčičky, tak se tak opravdu stalo. Záběry, které právě uvidíte, vás společně s Jirkou a holčičkami provedou po našem nově postaveném dětském domově.
x Záběry se skutečnou realitou života dětí v Africké Keni. Pomáhá jim Jirka Pergl pracující pro nadační fond One More Day For Children zajišťující adopce na dálku. Jiří Pergl se do Keni vrací několikrát ročně a všechny náklady si hradí sám. Peníze z nadačního fondu používá na stavbu dětského domova a na nejnutnější pomoc dětem.
Dále sestřih všech důležitých věcí, které se v průběhu jeho návštěvy v Keni odehrály.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.