xVybraná videa
x Světoví atleti i rockové hvězdy nás provedou zákoutími fungování našeho těla v každodenním životě od povrchu kůže, přes kosti, mozek a vše ostatní. Legendární hlasivky Stevena Tylera nám dají detailně nahlédnout do procesu tvorby zvuku. Síla olympijského vzpěrače, ladnost gymnasty a vytrvalost pětibojaře ukazují, jak jsme schopni dosahovat velké obratnosti a rychlosti. Modří andělé amerického námořnictva dokazují nezbytné spojení krve a mozku. Pacienti, kteří na čas ztratili zrak a schopnost pohybu poskytují svědectví o pozoruhodné odolnosti a schopnosti regenerace lidského těla. Během 10 000 mrknutí, 20 000 nádechů, 100 000 úderů srdce uvidíte, jak úchvatný, překvapivý a neuvěřitelný je den života lidské bytosti.

Seriál BBC o lidském těle. V díle o očích zjistíte, jak lidské oko vypadá, pracuje a jak o zrak správně pečovat. Nenechte si ujít užitečné rady, jak se o oči starat při práci s počítačem, nebo tipy na zdravé potraviny, které našemu zraku prospívají.
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.