Šokující Asie
Dokumentární, populárně naučná, vzdělávací a kreativní média

Zavři levý x a pravý x panel. Než se načte video, projdi rubriku, roluj výběrem videí. Hlasuj v anketách, čti krátké zprávy. Hledání nepřeruší načítání videa. Přepnutím kapitol zůstaneš na stejné straně. Klikej na související videa.
x Vybraná videa
x Při sledování tohoto dokumentu si nejprve uvědomte, že lidé v červenci 1969 vystoupili na Měsíc. Kdo však neviděl Šokující Asii, neví, co se na světě ve skutečnosti děje. Vše, co uvidíte, bylo natočeno ve chvíli, kdy daná situace probíhala. Při čtení tohoto textu se tyto neuvěřitelné události někde dějí. Nic není zkresleno nebo upraveno.
Prostě neuvěřitelné!!! Pálení mrtvol a fanatické obřady u Gangy. Čarodějové z Ashramu a mrtvá indická božstva. Náboženští fanatici z Taipusanského festivalu. Hotely lásky a sexuální festival v Japonsku. Hříšné zábavy transvestitů a hermafroditů. Tajemství a zahády asijských léčitelů. Senzační operace hermafroditů. Tetování jako umění erotiky. Sloní festival v Thajsku. Zápasy žen a trpaslíků. Stahování kůže zaživa. Muzeum sexu v Tobě. SM show...
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.