xVybraná videa
text k videu

1. část

Obávejte se Obamy není takový, jaký si myslíte chtějí aby vypadal jako muslim v USA chtějí.. možná byl někdy muslim a to chtějí v USA utajit ale ve světě si řeknou, je to muslim, měli bychom ho mít rádi Jsem v podstatě spisovatel, historik psal jsem o terorismu ve střední Evropě Psal jsem o G. Bushovi starším má neautorizovaná biografie o G. Bushovi je podle mě dobře známá kniha na internetu Psal jsem o světové ekonomické krizi v knize "Přežívání pohromy".

Napsal jsem historické eseje "Proti Oligarchii" a také "9/11 Syntetický teror - made in USA" A nyní mám jednu knihu, která zrovna vyšla "Obama, post-moderní převrat, tvorba Manchurianského kandidáta" Ale jsem znepokojený fenoménem Obama o kterém jsem nevydal jednu, ale hned dvě knihy Druhou knihou je neautorizovaná biografie Obamy Ve smyslu politiky USA můj úkol je v upoutání pozornosti lidí na nejnebezpečnější tajnou operaci která může proběhnout kdykoli Od roku 2001 do 2007 to byl mýtus 9/11 a pokus začínat války válka v Afghánistánu, válka v Iráku.

A tehdy i plány pro válku v Iránu Až do července - srpna 2007 to byla velmi významná možnost, proto jsem se na to zaměřil Ale toto nebezpečí se mění je přesunuto na tajnou operaci ohledně kandidatury Obamy je to jakýsi politický převrat který probíhá v USA A je to velké nebezpečí pro svět, protože politika reprezentovaná Obamou je agresivnější, více militaristická a obecně řečeno katastrofičtější než neokonzervativní Není toho moc pozitivního na McCainovi je jen o hodně horšího co jde říct o Obamovi.

Obama je světová tragédie byla by to tragická situace, pokud by se Obama stal prezidentem Je to loutka 'Trilateral commision' zejména Zbigniewa Brzezinského Toto je okruh bankéřů, kteří vedli Carterovu administrativu (77-81) mnoho lidí si už nepamatuje jak špatná byla Carterova vláda ale byla to opravdu špatná doba ekonomicky i strategicky A nyní si tato stejná skupina připravila jinou loutku tentokrát s většími přípravami a větším proškolením Takže tohle je chvíle, kdy se skupina bankéřů rozhodne ukázat novou tvář.

A tentokrát to není pravičák, ani neo-konzervativec ale levicový demagog, který slibuje naději a změnu ale ve skutečnosti symbolizuje politiku, která je měřitelně horší měřitelně ničivější a může přivést evropu jako sluhu jako loutku, jako přidané území protože projekt další administrativy v USA v případě Obamy budou - ani ne tak války na blízkém východě ale spíš války na globálním poli protože Brzezinský říká, centrum moci světa není Irán, je to Moskva a Peking a proto je Brzezinský rozhodnutý rozdrtit Rusko a Čínu v dalším období před námi.

Aby mohla Angloamerická světová nadvláda pokračovat na dalších 100 let to je ten projekt, to je ambicióznější, než všichni neokozervativci ale je to riskantnější a nebezpečnější Takže lidé v Evropě by se měli probudit že ta hloupá romantická iluze kterou mají o Obamovi bude pro ně sebevražedná pokud toto nepochopí Máme tu pravičáky, kteří nevědí jak zaútočit na Obamu Já bych ho napadl přesně v tom smyslu jak jsem říkal je to loutka finančních elit z nehorších kruhů, David Rockefellera, George Sorose a podobných a jejich cílem je extrémní přísnost příkré redukce v životním standardu a prakticky zbídačení a ožebračení USA ve smyslu zahraniční politiky je to globální zúčtování s Ruskem a Čínou.

Takže proto potřebují zdání levičáků. Pravice neví, jak na toto zaútočit takže buď říkají že je Obama komunista což myslím že je nepřesné protože slouží finančním skupinám, jak by mohl být komunista nebo že je to muslim, protože jeho prostřední jméno je Hussein Nějakou dobu žil v Indonésii a někdy v životě se mohl považovat za muslima zmínil bych se o jeho dvou otcích, měl nejprve otce z Keni, biologického otce ten ho opustil, jmenoval se Barack Hussein Obama starší.

A také Indonéského otce Lolo Soetoro Oba dva mi přišli více oddaní Johnymu Walkerovi než Islámu Takže si nemyslím, že muslimské spojení, dává nějaký smysl Ale rád bych zmínil jednu věc Pokud chcete být prezidentem USA žádáte o pravomoc nad "červeným tlačítkem" tlačítkem, které odpálí transkontinentální jaderné balistické střely Z tohoto důvodu, veřejnost musí znát všechno o tomto člověku, všechno. Pokud byl někdy muslim, pojďme to zjistit ať to vědí všichni Já myslím že je to v pořádku, ale nemusí to být názor všech.

Hlavní je, abychom o něm věděli všechno Musíme vědět, jestli se přihlásil k sociálním dávkám je HIV pozitivní? má zápis v trestním rejstříku? je bisexuál? Kouří crack (kokain)? to jsou obvinění, která na něj byla vznesena On je loutka nejhorších imperialistických kruhů Zajímá se o stejný imperiální projekt prezentovaný efektivněji a inteligentněji ale současně taky šílenějším způsobem Podívejme se například Iránu Neokonzervativec se podívá na Irán a řekne, ... někdo jako třeba McCain my chceme bombardovat Irán.

Brzezinský odpoví, jste blázni, to nemůžete Jste příliš slabí, před bankrotem jste izolovaní a nenávidění Více to udělejte s Iránem, říká Brzezinský? nechci aby Irán válčil s USA chci Irán ve válce s Ruskem Pojďme použít Irán jako nástroj, jako loutku a nasaďme jej proti Rusku Brzezinský říká, ukážu vám jak to udělat, já jsem použil Afghánistán proti sovietům a zničil jsem Sovietský svaz Takže podíváte-li se na Sýrii, neokonzervativec se podívá na Sýrii a říká Pojďme zaútočit na Sýrii Brzezinský říká, jste blázen, nedělejte to.

Dohodněte se se Sýrií, je tam velmi důležitá Ruská námořní základna ve městě Tartus ve středomoří A Brzezinský už byl v Iránu kvůli korporacím před několika měsíci Cíl by byl dostat Rusy z Tartusu A zkusit postavit Sýrii, pokud by to bylo možné proti Rusům Takže místo útočení na muslimy, muslimové budou střelným prachem v projektech proti Rusku a Číně Podívejme se na čínský Turkmenistán kde je muslimská menšina, Vigurové Co pro ně plánuje Brzezinský? bojovat a zemřít v nějakém povstání do karet mu hraje povstání probíhající v Tibetu.

Idea je, zapomenout na seznam cílů, který znáte Seznam se teď rozrůstá, nechte mě dodat pár dalších do seznamu cílů Vezměme si Súdán, arabská země proč je Súdán cílem, jaká je historie provincie Dárfúr proč to všechno dělají? Zajímají se opravdu o humanitární pohotovost? Ne Zajímají se proto, že 7% Čínské ropy pochází ze Súdánu zoufale hledají záminku jít do Súdánu, svrhnout generála Basheera a odstřihnout ropu pocházející ze Súdánu Podívejme se na jednu opravdu velkou věc Doteď všechny zajímal jen Irán a jestli USA napadnou Irán nebo jestli ho napadne Izrael Já říkám ne. Nenapadnou USA a Britové určitě ne, nemůžu vyloučit nějakou Izraelskou pošetilost, to je možné Ale ani tomu moc nevěřím.

2. část

A myslím že to není pravděpodobné, ale je tu útok který probíhá právě teď, na Pákistán Pákistán je další muslimská země se 160 miliony lidí mají jaderné zbraně a mají vztah k Talibanu Minulé léto v Chicagu byla debata mezi demokratickými kandidáty A Obama vystoupil a řekl, chci jednostranné americké bombardování severozápadního Pákistánu Paní Clintonová řekla ne, to nedělejme McCain řekl ne, dokonce i Bush řekl ne A nyní USA dělá co chtěl Obama Amerika bombarduje severozápadní Pákistán.

A ve skutečností jednotky USA, NATO a afghánské jednotky se připravují k invazi do Pákistánu přes Afghánskou hranici proč tohle dělají, to je ta část světa o které stále mluví Bin Ladin, Al Káida, válka proti teroru, veškerá tato ideologická mytologie Proč to dělají, chtějí svrhnout pakistánskou vládu Možná jste slyšeli prohlášení premiéra Pákistánu Gillaniho Naše národní hrdost a suverenita nedovoluje cizím vojskům vstupovat do naší země a má naprostou pravdu Ale USA a NATO se chystají toto udělat pod novou záminkou.

Cílem je zničit Pákistán. Všimli jste si, jak se Irák rozpadl do 3 částí? Pákistán se rozpadne na 4 nebo 5 částí Sindh, Pustunistan, Balochistan Bazeristan a tak dále A to nikdy neskončí Toto je cíl, tak proč to dělají Ani ne tak proto, že je to islámská země, přesto, že to hraje roli Hlavně proto, že je to potenciální spojenec Číny Je tradičně přátelský k Číně a pod záminkou světové krize by mohl upadnout zpátky pod vliv Číny Takže podívejme se na seznam cílů Už tam nemáme Irán, je to kandidát pro hru proti Rusku.

Ale na seznamu jsou Súdán a Pákistán Takže to je ta změna a Obama je ten, kdo chtěl útočit na Pákistán Když všichni řekli ne, takže McCain je ironicky větší přítel muslimů než Obama Protože McCain řekl, mluvil jsem s generálem Musharafem o těchto věcech, nechci to dělat jednostranně Ale Obama řekl ne, musí to být jednostranné To je politika Brzezinského, to bylo ono Obama ani neví kde Pákistán je Takže přetlumočil tuto větu kterou mu dal Brzezinský Brzezinského argument proti neokonzervativcům je jste zabednění blázni, jste tak posedlí Izraelem a Perským zálivem, Irákem, Iránem že jste se přestali dívat z povzdálí a skutečná moc světa je Rusko a Čína.

To jsou země, které jsou schopny opravdu odolávat USA a Britům. A musíte se zaměřit na ně A z Indie se stane velká výhoda z tohoto pohledu Japonsko je další taková výhoda Nedávno byl summit Japonska a Číny A otázka byla, bude Japonsko nástroj pro způsoby destabilizace Číny což plánuje Brzezinský Takže Japonská vláda naštěstí řekla ne Japonský ministr obrany řekl, že chaos v Číně by byl nejhorší možný výsledek vůči zájmům Japonska Takže to vypadá, že Japonsko říká ne, Taiwan říká ne Volili pro umírněnější stranu nezávislou stranu, která chce spolupráci s Čínou a Komunistickou stranou, která je u moci.

Takže státy světa jsou v situaci vybírání si stran Výsledek zvolení Obamy je, že budeme mít ten stejný imperialismus jenom mu změníte tvář uděláte mu kosmetický zákrok A jedním cílem je mít jinou tvář pro Afriku na chvilku bych se rád zastavil u Afriky Cílem v Africe je dostat odtud Číňany Odstavit Čínu od ropy na příkladu se Súdánem ropa, přírodní bohatství, nerostné suroviny a další věci, které získává Čína Brzezinský by rád izoloval Čínu a obklíčil jí Pak by se Čína neměla kam obrátit pro ropu kromě ropných vrtů ve východní Sibiři.

Takže výsledný produkt této politiky je postavit Čínu proti Rusku A zbavit se jich obou, zničit oba a pak se USA a Britové mohou usadit na dalších 100 let jako světovládci Je tu také pohled pro Evropu Je tu věc, že s Bushem nebo McCainem je USA nenáviděná politika je zdiskreditovaná nikdo se s USA nechce bavit Výhoda Obamy je, že s touto novou tváří můžete získat mnoho mladých obdivovatelů a lidí, kteří nemají potuchy co dělají aby to podporovali Jinými slovy, Obama chce Evropu jako nástroj proti Rusku.

A já bych vám radil, nedělejte to uvědomte si, co je vám nabízeno a nedělejte to A když Obama pojede z Londýna přes Paříž do Berlína Je důležité pro lidi, aby otevřeně řekli toho se nechceme účastnit Toto je politika, kterou Brzezinský následuje Rozšiřování NATO daleko za hranice jak byly dohodnuté 1990 - 1991 můžete si vzpomenout, že bylo ustanovení, které říkalo že Američané nepůjdou ani do východního Německa A teď jsme na cestě do Litvy Gruzie, Ukrajiny a takových zemí K čemu to směřuje, je Polská raketová krize.

Měli jsme Kubánskou raketovou krizi v roce 1962 a byla dost zlá Polská raketová krize bude ještě horší Máme tu části v Polsku, části v České republice Je dokonce součást i v Litvě Je to dopředné chapadlo tohoto systému v Litvě, přímo před branami Ruska Jaký je cíl tohoto Je to možnost mít iniciativu, překvapivý útok Zničit ruské zbraně na zemi a potom druhou vlnu nějak odrazit raketami z Polska takže je to krok ke 3. světové válce A je to Brzezinský a další pohled který se k tomu váže Nezávislost Kosova pod nadvládou množství kriminálních organizací z mého pohledu Je další z Brzezinského projektů.

A to je samozřejmě použito jako vstup do Ruska Dnes máme taškařici se zadržením Karadžiče Karadžič je špatný člověk, ale proč nyní a jaký je cíl? Toto je navrženo k dalšímu přiostření vztahů s Ruskem Stejně jako možná válka Ruska s Gruzií která se objevuje jako možnost Toto je tedy celá strategický soubor, není to jenom Irák a perský záliv Toto je celosvětová strategie A mozek tohoto, Brzezinský toto všechno zavádí v USA rád bych také zmínil toto Myslíte, že Bush a Chainey jsou vůdci USA, nejsou, jsou pryč, skončili už jsou tam jenom formálně, jsou to údržbáři Bílého domu.

Jsou tam jen pro show, aby si lidé mysleli, že jsou věci v normálu moc se přesunula k takzvané řídící komisi A jsou to jenom vedoucí ministři šéfové hlavních výkonných ministerstev ministerská komise, chcete-li Riceová ze státního úřadu, Gates z Pentagonu Paulson z národního bohatství, admirál Mellen z hlavního štábu, v tomto smyslu důležitý člověk Ale tito lidé jsou úředníci, nedělají opravdovou politiku Politika kterou provádějí, je od Brzezinského a to je neútočit na Irán, udělat dohodu se severní Koreou.

Cheyney byl tímto zděšený málem dostal svůj 99. infarkt když se měl vyrovnat se severní Koreou a bylo to provedenou Riceovou. Ale útočit na Pákistán, připravit se k útoku na Sudán Připravit se na útok na Zimbabwe Připravit se na útok na Barmu ve spoustě případů je toto prováděno jako humanitární mise není to proti Bin Ladinovi a Al Káidě, Pákistán je výjimka. Ale ve většině těchto míst, jako je Súdán, nebo Zimbabwe jsou to lidská práva Stejně jako u Cartera v dobách kdy Brzezinský vládl úřadu pro bezpečnost.

Takže máme posun, místo imperialismu s pravicovými slogany Máme imperialismus s levicovými slogany Ale obsah je buď stejný, nebo já bych řekl horší Protože neokonzervativci mají jednu výhodu Staví na poměrně defenzivním státu Protože je každému jasné, že Irák nemůže útočit zpátky přímo Je i těžké si představit jak by Irán útočil na USA přímo Ale když se dostaneme k Rusku a Číně tak to vypadá o hodně jinak, že? Protože ti mají transkontinentální balistické střely a vodíkové bomby A ti se mohou bránit a budou Takže neokonzervativní hra je u konce Můžete vidět, že mají alespoň limity svojí šílenosti ale u Brzezinského je šílenost takřka neomezená
x Barack Obama vyhrál volby. Je ale skutečně na místě začít jásat jenom proto, že vyhrál Demokrat a ti jsou rozhodně lepší, než Bushovi Republikáni? Přecijen měl nejdražší kampaň v historii USA a budeme-li sledovat, z kterých kruhů přicházely tyto peníze dozvíme se, kdo bude v následujících letech tahat za nitky.
Dokument nám představuje Zbigniewa Brzezinského, který byl důležitou osobností administrativy prezidenta Cartera a jak zjišťujeme, tak "change" kterou Obama proklamuje může mít trochu jinou tvář, než si naivně představujeme. Opět pesimistický dokument, který naznačuje, jakým směrem by se mohla ubírat v následujících letech americká politika. Až čas ukáže, jak moc měl Webster Tarpley pravdu.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.