xVybraná videa
x Seriál o detoxikaci organismu od nejrůznějších látek jako jsou drogy, plísně, radioaktivní látky, alergeny, atd. K romu slouží tzv. C.I.C. metoda.
Tato metoda začíná tam, kde klasická medicína končí. Je to metoda holistická (holos-celý), zabývá se zdravotním stavem člověka z celostního pohledu. Výsledky metody C.I.C. jenom potvrzují, že na zdraví člověka je třeba se dívat jako na spojení zdravé psychiky a emocionality a zdravého fyzického těla. Jedno bez druhého nemůže existovat. Pro metodu C.I.C. je velmi důležité nalezení vlastního sebeocenění člověka, vždyť řada nemocí vychází z předpokladu, že si člověk neváží sám sebe na základě toho, jak byl v dosavadním životě okolím nepřijímán a jak nebyly dostatečně oceňovány jeho schopnosti a snahy.
MUDr. Josef Jonáš říká: "Lidský organismus funguje tím lépe, čím lépe fungují regulační pochody. Dobře regulovaný organismus vydrží existovat a fungovat jistě déle než sto let. Řízení probíhá na principu autoregulace, to znamená, že probíhá mimo naši vůli, mimo naše možnosti. Nelze jej tedy ovlivnit. Nedostatek regulace, tedy opak regulace, je chaos a chaos přináší nemoci, problémy a potíže..."
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.