xVybraná videa
text k videu
I přesto že jsem jen obyčejný občan, tak jsem součástí naší nejlepší vnitrostátní bezpečnosti. Lidé v černých uniformách, ke kterým vzhlížíme. Jsem stále členem federální rodiny o které mluvila Janet(ministritně vnitřní bezpečnosti). Protože pro ně špehuji. A o tom je Amerika. Totální schizofrenická paranoia. Absolutní přesvědčení, že terorista se schovává za každým rohem. Víto, co oni všichni vypadají normálně, ale kdokoli z nich může být terorista.

Nedůvěřujte lidem, jenom důvěřujte Janet "Big Sis" Napolitanové. (ministryně vnitřní bezpečnosti) a jejímu ministerstvu. Tohle jsem se naučil. A to taky dělám. Ano, je to ve výzvách "Obce proti Terorismu", vydávají jich stovky. Uvádí, že tito lidé (teroristi) nosí modré džíny a že teroristi používají mobilní telefony. Pracuji v místní internetové kavárně. A také uvádí, že lidé (teroristi) se mohou vyznačovat tím, že si žádají soukromí a používají internetové volání a komunikují spolu skrze počítačové hry.

Není nic čeho by nebyli schopní. Ale jednu věc je důležitá, platí buď v hotovosti, nebo kreditní kartou. Tohle je velmi strašidelná část. Chodí jich tam hodně. Hodně jich platí v hotovosti. A někteří dokonce chtějí být anonymní a chtějí mít soukromí když serfují na internetu. Tyhle ty bych měl sledovat. A to mě přesvědčilo, že většina obyvatel jsou teroristi. Moc lidí používá mobilní telefon. Hodně lidí používá zatemňovače obrazovek. A ještě více lidí platí hotově.

Teroristi. Všude teroristi. Dej se dohromady! (svědomí) Máš na to! Uděláš to pro Ameriku! "Udělejto pro Janet!" (svědomí) Konečně mi dává můj život smysl. Teď jen FBI. Nikomu už nedůvěřuj, jen Janet (Hovniválové) Napolitánové. Nikomu jinému než jí. "Vždy jsi chtěl být součástí elitního týmu." (svědomí) Teď máš odpovědnost! (svědomí) Tak padej a začni špehovat! (svědomí) Prosím velké kafe. Jdu Vám to připravit. Je to určitě on!(svědomí).

Poslouchejte... Vy platíte hotovostí? Jo, jste v pohodě? Já se Vás musím zeptat, je to vrámci vnitrostátní bezpečnosti. Já jsem teď důležitá osoba. Máte důvod proč platíte hotově? Je to vždy jen pár dolarů, tak to běžně platím hotově, víte co.. není to tolik peněz.. Proč? Nerozumím tomu, co Vám po tom je.? Ale víte, soukromí už v americe neplatí.. Já Vás budu muset oznámit vnitrostátní bezpečnosti. Vy berete nějaké léky? Ne. Tohle je nová vnitrostátní bezpečnost, kdy transportní policie Vám strká ruce do kalhot (přepravní prohlídka na letištích).

Prostě tohle chování se mi zdá divný, jen jsem chtěl šálek kávy. Rozumím, ale je to i s inflací pět dolarů, pět dolarů za jednu kávu.. máte více peníze? Já bych si dal obyčejné kafe, střední.. Jasně, střední... A dál? Dejte mi sušenky k tomu. Sušenky, ok..tak já pro to jdu. Můj bože, tady je tolik teroristů. Moment, můžete platit kreditní kartou? Nevím jestli tam mám dost peněz, tak platím hotově. Mám tady nějaké dvaceti dolarovky.. Tak vám dám dvacku..

Je to v poho..? Ó pane bože, ...(svědomí) Počkej, musíš se dát dokopy. (svědomí)..dej mi sílu, dej mi sílu... Dáte mi mé drobné? Můžu si to vzít?¨ Díky. Jste v pohodě? My Vás sledujeme, vnitrostátní policie Vás ochrání. Kým? Jen běžtě, máte štěstí.. Musím uznat, že to je vzpruha pro mé ego, když si uvědomím jak jsem dobrý člověk, když každého špehuji. Á tady je, on je nebezepčný.. budu se tvářit jako že se plížím. Jo dobrý... ....ó ne, je to pravda... on se dívá na infowars.com.

Vlastně je to v té vyhlášce, že navštěvují radikální a extrémistické webové stránky. Musím ho sledovat.. Musím dělat to co mě řekli.. už to skoro můžete slyšet... jsem tajný agent.. Ach já jsem tak statečný, jak ti lidi v televizi. Ano, ..ano..to je FBI? Mám ho... Mám ho...koupil si kávu v hotovosti, a používal modem k připojení na internet. Ano, to je přesně on. On musí být určitě terorista. Dramatizaci, kterou jste teď mohli zhlédnout je prostě absurdní.

A je ještě více absurdní, protože to vystihuje současnou situaci v USA a po celém světě. Žijeme už 10 let v největším podvodu lidstva. Hrozba terorismu. Je to iracionální strach, je to psychologické nucení, které bylo na lidech vykonstruováno. Buď jste s námi, nebo jste s teroristy. Globální terorizmus. Terorizmus. Terorizmus. Terorizmus. Hrůzní teroristi. Al-Kajda je stále hrozbou. Mnoho skupin Al-Kajdy, nebo skupin, které se nechali inspirovat Al-Kajdou.

Vnitrostátní hrozba. Teroristická hrozba. Ohrožuje náš domov. Když se zpětně podíváte, bez emocionální perspektivy a podíváte se na to přes historickou lupu. Vidíte jaký podvod to je. "Jediná věc, které je třeba se bát je osamocený, bezejmenný a nespravedlivý teror." Je to absurdní a směšné. že "země svobodných, statečných domovem" (úryvek z USA hymny) je sevřená v plíženíse a prošení se státu, aby nám odejmuli naše práva, vyvolávají války, tajné zadržování občanů.

Biliony dolarů byly vynaloženy na tzv. "anti-terorizmus". Celá společnost je přeměněna na domácí policejní stát. bezpilotní letadla na obloze, transportní policie vám sahá do rozkroků, vystavují vás jonizačnímu záření. skenery na detekci bomb a předmětů. Ale systém ví, že to je podvod. Systém sám se vlastně podílí na terorizmu. Faktem je, že vláda a jejich mediální prostituti, používají tuhle vybuzenou hrozbu k tomu, aby terorizovali občany.

A odejmuli nám naše základní lidská práva. A nezapomeňme, že náš bývalý šéf vnitrostátní bezpečnosti, Tom Ridge napsal před několika lety knihu, kde doznal, že vláda používá teroristické poplachy k politické hře. Přečtěme si definici terorizmu přímo ze zdrojů Organizace Spojených Národů a je velmi podobný který udává FBI. "Kriminální zločiny, které jsou úmyslně nebo plánovaně vyvolávány k stavu teroru na veřejnosti." Tady to je, skryté přímo před zraky.

Vláda říká, vzdejte se svých práv, dejte nám neomezenou moc Vás danit, na všechny ty války pro impérium, nebo Vás dostanou teroristi. Tohle je samotná definice terorizmu. Teď Vám řeknu něco o statistikách. Máte větší šanci zemřít píchnutím včely. Nebo spadnutím ve sprše, než kdyby Vás zabili teroristi. Je zde mnohem větší šance, že umřete na vodních lyžích, nebo při plavání ve vašem bazénu, nebo uklouznutí v koupelně, nebo že na Vás skočí zvěř, při autonehodě, než když by Vás měli zabít teroristi.

Ty čísla už jsou dávno známá a veřejně dostupná. I časopis "Scientific American" se o těchto poměrech zmínil veřejně. Jen se podívejte na ty čísla. Máte šanci 1:20 každý rok, že se Vám projeví rakovina. Když se podíváte na války, které byli bojovány ve jméně hrozby teroristů, tak v případě Iráku, tak iráčani měli šanci 1:5 že zemřou. Podívejme se na autonehody, v roce 2008, měli jste 1:10. Vraždy v USA. 1:100 že zemřete. Podívejme se na terorizmus v severním Irsku.

Během celého konfliktu, 1970 - 2007, měli by jste 1 : 1000 000 že by jste mohli být zabiti teroristy. Když vemete veškerý terorismus v USA, od 1970 do 2007, máte šanci 1 : 500 000 že umřete na teroristický útok. A zapamatujte si, že většina těchto útoku jsou výtvořeny, nebo vyprovokovány, aby Vám odejmuly vaše svobody. My Vám dnes nebudeme ukazovat předstíranou teroristickou hrozbu, my Vám dnes ukážeme skutečnou hrozbu terorizmu lidské společnosti. Odhalíme vraha číslo jedna lidských bytostí, za posledních 100 let.

Tyto informace které Vám dnes odhalíme, může ušetřit miliardy životů. A ve všech případech, tyto hrozby vyplývají od globalní technokratické elity a z jejich technokratické diktatury. "..je to plyn?.." A není to jen elita, která je hrozbou široké veřejnosti, já jsem to analyzoval ze všech stran. Oni jsou největší hrozbou sami sobě. Nebyl to třeba Hitler, který se otočil k východu na SSSR? Nebo Napoleon? Dokonce i Julius Ceasar. Fakt je ten, že jsou tak arogantní a tak zvrácení, plní drzosti a opovážlivosti.

Tihle šílenci posedlí po kontrole se vlastnoručně zničí a všechny ostatní vemou sebou, pokuď se neprobudíme a nezastavíme je. Se všemi prokázanými důkazy hrozeb vůči lidstvu, nikdo jiný nezabil tolik lidí jako stát. Na akademické půdě je tento termín znám jako Democida. Ale všiměte si, možná jste ten termín ani nikdy neslyšeli, i když jste třeba chodili na vysokou školu. A jistě to neuvidíte ve zprávách, nebo na Discovery kanálu. Jsou moc zaneprázdění víkendy se žraloky, aby Vám ukazovali žraloky, kteří Vás za chvilku dostanou.

A Usamu Bin Ladina a že Vám musí strkat ruce do rozkroku. Ne nikdy jste neslyšeli o Democidě. A je důkazně prokázaná. Je prokázané, že vlády zabili přes 260 milionů lidí. Je to obrovské číslo. Tak velké, že je těžké si to představit. Stát je číslem jedna v příčinnách nepřirozených smrtí 20. století a 21. století. Když se vrátíte do dob dlouho předtím, tak to bylo vždy číslo jedna. Vzpomeňte si, co řekl George Washington a mnoho dalších. "Vláda je jako oheň, je to ohrožený sluha a strašlivý pán."

A to si pište že je. Více jak 260 milionů mrtvých. Democida. Když Vás vaše vláda zabije. Abychom si democidu představili, tak by to zabralo 10 stadionů, které by měli kapacitu 100 000 míst, aby to reprezentovalo 1 000 000 mrtvých. Čína od rok 1949 do 1987, komunistická strana zabila více jak 76 milionů obyvatel. A dokonce oni připouštějí, že jsou na to hrdí. Sovětský svaz od roku 1917 do roku 1987 zabili více jak 61 milionů svých obyvatel. Západní kolonializmus zabil více jak 50 milionů obyvatel.

Německo za Hitlera zabilo od roku 1933 do 1945 více jak 21 milionů lidí, včetně svých občanů. Japonsko během jejich feudální fašistické periody, od roku 1936 až do roku 1945 zabilo více jak 5 milionů lidí. Předtím než se vůbec dostal Mao Ce-Tung v Číně k moci, od roku 1923 až 1948, tak Čína zabila přes 3,5 milionů lidí. A starý dobrý Pol Pot z Kambodže, financován americkou vládou a Zbigniew Brzezinskim, od roku 1975 do roku 1979 zabili asi 30% jejich populace, 2 miliony lidí.

Turecko během jejich genocidy Arménů zabili 1,8 milionů lidí. Vietnam 1,67 milionů lidí. Polsko, 1,585 milonů mrtvých. Pákistán, více jak 1,5 milionů mrtvých. Jugoslávie za vlády Tita, 1 milion, 72 tisíc mrtvých. A megavraždy pokračují. Severní korea, 1,663 milionů mrtvých. Mexiko, 1,417 milionů mrtvých. Rusko, ještě před komunistickým pučem, 1 milion a 72 tisíc mrtvých. A seznam pokračuje dál a dál a dál. Celkový konzervativní počet je tedy 262 milionů mrtvých za 20. století.

Vlády vyhrávají válku proti lidem. A ujasněme si to, tohle je kdy vláda zabijí neozbrojené civilisty. Tyto čísla neobsahují lidi padlé v boji ve válkách, když ty tam připočítáte, tak to je hodně přes 350 000 000 mrtvých. Takže democida, nebo jednoduše smrt zaviněná vládou je číslo 1, v hrozbách vůči lidskému životu. A to proto, že se to dělo tolikrát a že vlády se podílí na masových vraždách přímo v tuto chvíli, kdy tady sedíme.

A naše vláda, která zavedla NDAA (Autorizační zákon národní obrany), tak otevřeně říká, že bude zabíjet občany USA, že je bude potajmu zatýkat, a že bezestop zmizí v tajných věznicích a černých dírách. Takže se to děje přímo před našimi zraky. Viděli jste jak otevřeně vlády zabíjí své lidi. Mečem, zbraní, hladomorem. Ale co třeba skryté formy genocidy (soft kill)? Nyni se podíváme do této problémové oblasti. A pak se dostanu k šíleným aktivitám vědců, kteří slouží globálním vládcům.

Kteří si myslí, že se stali doslova Bohy. V průběhu historie, zde byli vlastně dva hlavní proudy hnutí. Ti kteří zastávali a prosazovali lidské svobody a snažili se podporovat lidstvo, a na ty, kteří hledali dominanci a kontrolu. Rozvinula se pseudo-věda kolem roku 1850, ve Velké Británii, s názvem Eugenika. A samozřejmě odnož z toho vzniklo nacistické Německo, které mělo programy rasové hygieny. Ale eugenici byli financovaní královskou britskou rodinou.

A bylo to vlastně jejich glorifikace a utvrzení v tom, v co aristokracie věřila po tisíciletí. Že aristokrati jsou božští. Že mají božské právo králů. A že mají právo zotročit a vraždit národy. Postupně jak svobody celosvětově vzrostly. Vlády vyvynuli skryté prostředky k tomu jak kontrolovat populaci a jak je popravit. O tom mnoho eugeniků, včetně vědce Bertranda Russella, oceněného Nobelovou cenou, psalo a mluvilo. Bertrand Russell: "Kombinace stravy, injekcí a soudní příkazy, vyprodukují typ charakteru a druh víry v autoritu, která bude považována za žádoucí a jakýkákoliv kritika proti této moci se stane psychologicky nemožnou."

Můžete se podívat do 20. a 30. let, kdy byli posedlí tím, že nám budou dávat chemické látky do potravin, do vody, aby nás udělali méně agresivními, více poslušnými, debilizovat nás, abychom vše přijali. Co je tak frustrující, že tyto skryté formy populační redukce nejsou až tak skryté. Jasně, nevysílá se to ve večerních zprávách, ale je to vše skryté před vašimi zraky. Víte o experimentech na černošské populaci, kdy je účelně nakazili Syfilisem. Experiment Tuskegee.

Testy Biologické zbraně ve fromě bomb, které byli testovány na pobřeží Skotska a po celé Anglii byly rozprášeny nejrůznější bio-chemické látky. Henry Kissinger v 70. letech, prosadil zákon s názvem Memmorandum 200. Kde se píše o tom, že se má použít jídlo a válka jako zbraň k snížení světové populace třetího světa. Takhle je to ďábelské. Tato korporátní světová vláda je vybudována a založena k tomu, aby redukovala světovou populaci.

A je to v britském dokumentu královské komise o redukci populace z roku 1949. Vědecký poradce Bílého domu, John P. Holdren napsal knihu v 70. letech, že by měli vynalézt tajné chemické látky, které by se přidali do veřejných zdrojů pitné vody, aby snížili plodnost u občanů. Oni přiznávají, že budují globální korporátní vládu, aby prováděli potajmu genocidu. Použitím vakcín, Fluorid sodný, sterilizanty jako Bisfenol A, Aspartam a seznam jde dál a dál...

Vše za účelem otrávit, oslabit a redukovat naši plodnost. To je proč rakovina se tak rakovina obrovsky zvýšila v počtech. To je proč USA, má největší úmrtnost díky rakovině, cukrovka, neurologické choroby (Parkinson, Alzheimer) Všechno se zde na lidech testuje. Světová vláda je jen jako zástěrka, takže globalisti mohou vykonávat genocidu. A není fér jim říkat nacisti. Nacisti jednali moc rychle a jejich záměry byli veřejně prozrazeny. Není fér jim říkat nacisti.

Protože oni jsou horší než nacisti. Oni jsou původní inspirací pro nacistické nápady. Jsou trpělivý, vyklidnění a tváří se jako filantropové, ale někdy se neumí kontrolovat. To je proč otec Bill Gatese, byl šéfem plánovaného rodičovství. A on se přiznal, že chce redukovat světovou populaci. A to je skutečný záměr, o co tady jde. Chlubil se tím, jak by se zbavil babiček (starých lidí) a na místo toho by zaměstnal 10 učitelů. "Namísto milionu dolarů za poslední měsíce života, utracené za zdravotní péči pacienta (starého člověka), nebylo by lepší dát tyto peníze na zaměstnání 10 učitelů?

Ale tomu se říká "death panel" (druzí rozhodují, kdo má ještě žít a kdo ne) a ti kdo neslyšeli o této debatě.." On řekl, dejte lidem vakcíny, aby jsme snížili populaci. "Nalevo máme oxid uhličitý, který chceme dostat k nule, tak pravděpodobně některé z těch čísel v pravo se bude muset dostat blízko k nule. Tohle je výpočet z vysokých škol. Tak se na to podíváme, na prvním místě máme populaci. Pokuď uděláme opravdu dobrou práci, nové vakcíny, zdravotní péče, reproduktivní hygiena (potraty), tak to můžeme snížit o 15%."

Je to neuvěřitelně nechutné, a on je největším sponzorem geneticky upravovaných (GMO) potravin, které se vynalézají po celém světě. Každá studie, která se věnovala geneticky upravovaným potravinám, tak prokázali, že masivně snižují plodnost, v první generaci laboratorních krys, morčat, pokusníých králíků a zajíců. Třetí generace už nebyla schopná reprodukce. A projevovali se bizarní deformace pohlavních orgánů. Rostli jim vlasy v ústech. Je to prostě něco co je za slovem "bizarní".

"Ty které jedli geneticky upravovanou soju, tak se neukázali žádné problémy v první generaci, druhá generace už měla problém s růstem, později dosahovali dospělosti, ale třetí generace byla to, kde se to celé "vybouchlo". Skoro všechny testovaní křečci ztratili možnost se rozmnožovat. A když se podíváme na Monsanto, kde Bill Gates je hlavním majitelem. Stejní lidé, kteří nám přinesli Agent Orange (ve Vietnamu se používal k ničení úrody rozprašováním z helikoptér) a další.

A my víme, že v jejich vlastních kantínách, restauracích, tak tam neprodukují nic, co by bylo s geneticky upravených potravin. A pak jsme se dozvěděli, že Bill Gates a nadace Rockefellerů budují podzemní semenné banky. Neinfikované, ne-geneticky upravené semena z celého světa a uchovávají je na polárním kruhu a v dalších oblastech. Jsou posedlí mít obrovské farmy, které produkují veškeré jídlo, které jí. Dobytek je živen pouze bio-potravinami.

Ať jedou kamkoliv na světě, tak mají vlastní kuchaře, který jim připravují jejich vlastní jídlo. Ale je to mnohem horší. Monsanto, které má jejich vlastní lidi dosazené do všech důležitých pozic státní regulace, tak tlačí legislativu tím směrem, že ani nebudete mít právo se dozvědět, jestli jíte geneticky upravované potraviny. Které byli navrženy tak, aby Vás sterilizovali a způsobí Vám selhání orgánů a jejich zničení. Takže oni to nechtějí ve vlastních kantýnách v Monsantu, jejich vlastním podniku.

Bill Gates by to nejedl. Královna Alžběta II., která je posedlá eugenikou by to nejedla. A princ Filip, který řekl, že chce aby 80% z Vás umřelo, i on by to nejedl. "Pokuď bych se znovunarodil, tak bych se chtěl vrátit na zem jako smrtelný vir, který zredukuje světovou populaci." (Princ Filip) Královna Anglie je posedlá pitím syrového mléka. Ale v USA, v Kanadě a Anglii pronásledují Amiše a další z toho, že produkují tohle mléko a prodávají to jejich sousedům.

Komunistická Čína vláda, která se veřejně podepsala pod eugenický program s globalisty. Zredukování jejich populace, za výměnu zvýšení jejich průmyslového rozvoje. Jejich vládci, tak jsou posedlí ničím jiným, než pravým biologickým zemědělstvím, zatímco tlačí jejich občany povinně do geneticky upravovaných potravin. Je to vše o sterilizaci populace a infikování je rakovinou, a grafy a statistiky nelžou. Budují trojského koně na redukci populace, systémy s cílem sterilizace a rakovinotvornosti ve všem, co je geneticky upravené a prosazovat tak tajný program genocidy.

Je zde mnoho příkladů, jak elita nás tráví, a současně se vyhýbají tomuto odpadu. Ale je zde ještě jeden příklad, a to je Německo. Ale samozřejmě tohle se děje po celém světě. Před několika lety vyšlo najevo, že německá vláda a top lidé z vojska, odmítli vzít vakcínu na prasečí chřípku (H1N1). Takže velké farmaceutické firmy, vyrobily pro ně "bezpečné, nebo čisté" vakcíny. A samozřejme vyšlo najevo, že vakcíny na H1N1 obsahovaly další přísady v genetickém kódu chřipky, a další virusy a jednoduše to byl trojský kůň k populační redukci.

A mnoho soudních líčení prokázalo, že i jiné vakcíny obsahovali podobné indikace, které byli například dávány bezdomovcům a malým dětem. Před mnoha lety vyšla zpráva, kdy CDC (hygienický ústav v USA), měli tajné setkání, a kongres, který tuto zprávu měl k dispozici, tak v dokumentu se jasně píše, aby oni a členové jejich rodin, se nenechali očkovat proti H1N1. Protože způsobují poškození mozku, ale aby to neříkali veřejnosti. Poučili se od Hitlera, kdy jeho posluhovači v černách uniformách, stříleli lidi hozené do vykopaných jam.

Bylo to moc na očích. Nyní Vás zabíjí pomalu. Když půjdete do jedné z těch nemocnic, kterou má pod kontrolou nadace Rockefellerů a chtějí z Vás vysát všechny úspory, a globalisti nám tohle i otevřeně říkají. Potraviny, vakcíny a soudní příkazy nás dostanou do rukou globalistů. Náš druh je neuvěřitelný, jsme dynamické stvoření, který objevili cestování v čase (Einstein), vážnou hudbu, literaturu, poezii, filmy. A tihle psychopatičtí špinaví dacani, teď kontrolují média a učí nás, jak jsou děti špatné. Jak jsme patetičtí, jaký jsme odpad, že nemáme žádné hrdiny, že nemáme žádné dobré lidi.

Takže jim skočíme na špek a věnujeme jim tuto planetu. Je to opravdu nechutné. Jejich vrcholný boj o moc, lidí jako Ted Turner (CNN), Bill Gates (MS), David Rockefeller (Fed), lidé jako George Soros (Charta 77), Oprah Winfrey, kteří se tajně sešli v New Yorku. Aby mluvili o tom, jak nuceně redukovat populaci. A článek, který o tom vyšel a snažili se jej potlačit. Tolik peněz, tolik moci kolem jednoho stolu. Tohle vzbuzuje otázku, co dělají?

O co jim jde? Totální světová dominance? Tahle skupina mluvila šest hodin o charitě, vzdělání, řešení výjmečných stavů, globálním zdravotnictví. Tihle lidi, kteří celý den přemýšlí jak nás zabíjet, tak dělají programy jak mají naše děti dostávat extra vakcíny a jíst geneticky upravované potraviny. Nemůže to být více už zřejmé, jak že 2+2=4. 1+1=2 Je to až směšně zřetelné. Byl to Adolf Hitler, který byl eugenikem a uskutečňoval populační redukci, který řekl. "Čím větší lež, tím více lidí jí bude věřit."

A když jsem to poprvé četl jako náctiletý, tak jsem tomu zcela nerozuměl. Ale jak šel čas a více a více jsem se zajímal, tak jsem porozuměl, jak moc je to pravda. Když jednou řeknete obrovskou lež, z pozice autority, jako například David Rockefeller, Ted Turner a Bill Gates, a když politici a veřejnost jdou ruku v ruce s touhle lží, tak se všichni pod to podepíšou. Tak to obrovsky posílí tu lež. "je tam například spojení s autismem!" "No, doktor Whigfield zveřejnil zcela podvržené informace."

"Měl finanční zisk z několika soudních řízení, vytvořil falešné důkazy a předložil je široké veřejnosti. Všechny jiné studie, které byly provedeny, neuvádí žádné spojení s autismem a to opakovaně.. takže je to obrovská lež, která zabila tisíce dětí.." A znovu, je to velmi těžké vyvrátit tuhle lež, protože má velkou setrvačnost a váhu. Veřejnost je učena, že když se postaví za lež, tak by to zhroutilo celý domeček z karet. Přátelé, my musíme zhodit tenhle domeček z karet.

Pokuď se to nestane, tak je po nás. Většina z nás jsme chodící smrt. Narodili jsme se, abychom byli nasyceni smrtelným fluorem. Snížili tak obecné IQ ve společnosti. Jsme očkování nebezpečnými vakcínami. Jsme živeni geneticky upravovanými potravinami a je velký problém se jim vyhnout, pokuď nejste miliardář, který má své farmy a za zadkem vám chodí vlastní kuchař. Aby Vám připravoval jídlo. Jediná možnost jak porazit tyhle lidi je, si uvědomit, že to je velká lež.

Že to je velký podvod. A stačí číst ty jejich arogantní výroky. "Pokuď by černá smrt mohla být rozšířena po celém světě, po všech národech, tak ti co by přežili by se mohli množit do té úrovně, aby nezahltili zem." Bertrand Russell. Mluvit o těchto nechutných lidech posedlých po kontrole, kteří nenávidí tolik lidstvo, kteří stále přemýšlejí jak překroutit realitu, aby mohli prosadit jejich světovou vládu, aby nás a naše rodiny mohli popravit.

Můj bože a ten plán je tak hrůzostrašný, že si myslí, že jsme tak zhlouplí, abychom čelili tomu, při čem byli chyceni. A abychom jim nepodlehli. Jste patetickej odpad, který si zaslouží zemřít? A nebo jim dokážete pravdu, je to na Vás. Globalisti jsou tak arogantní, že se ani netají jejich plány. Myslí si, že je to tak hrůzostrašné, že jim to dovolí pokračovat v tom, co dělají. Jsme dost vzdělaní, abychom se poučili z historie? Vláda je číslem jedna v příčinnách nepřirozené smrti, v celé lidské historii.

Vlády jsou znásilněny psychopaty, elitou, která je nemilosrdná. Dobří lidé jsou utlačováni a jen přihlíží tomu, co si na ně kdo dovolí. A to jednoduše proto, že jsou považováni za autoritu. Ale technokratičtí eugeničtí sociální inženýři, nejsou rozhodnuti jen zabíjet lidi pomalu. Po celém západním světě, od Austrálie po USA, vlády financují univerzity, které vyvíjí umělé virusy a bakterie 4. bio-bezpečnostní úrovně, které umí zabít více jak 90% savců, které s nimi příjdou do styku.

To je více jak 9 z 10 lidí, mrtvých na vaší ulici. Upravená vzduchem se šířící se virus Ebola. Upravené vzdechem se šíříci myší neštovice, které byli upraveny na lidi. Upravené vzduchem se šířící pravé neštovice. Upravená ptačí chřipka. Upravená H1N1(prasečí chřipka). Naše vlastní vláda, vykopala mrtvé lovce velryb, kteří umřeli na Španělskou chřipku, která zabila více jak 40 milionů lidí. Také vykopali původní Dýmějový mor a replikovali ho.

Vzali všechny známé nemoci z historie, všechny je rozebrali, aby znali jejich struktůry. A teď vyvíjí úložiště těchto zbraní, ve jméně "biologické obrany" a programy biologických štítů. A mají je uložené v laboratořích 1.,2. a 3. bio-bezpečnostního stupně. Nechtě mě to říct otevřeně. Laboratoř 4. bio-bezpečnostního stupně, by měla být tři patra v podzemí, ostnaté dráty, podminované pole kolem a ozbrojené stráže a taky systém, kdyby se virus 4. stupně dostal ven, že se okamžitě aktivuje výbušné zařízení, které toho původce zničí ještě na místě.

Ale namísto toho, tak globalisti je uchovávají ve stupních jen 2., jako například univerzita v Texasu, v Galvestonu, kde je mají za skleněnými dvěřmi s magnetickou kartou, jako by to bylo něco obyčejného. A dělají to proto, až to pustí ven, aby redukovali populaci, tak to shodí na to, že to byla nehoda. Tohle jedena z největších hrozeb, kterým čelíme. Že tihle eugenici, kteří ovládají naši vládu, vyprodukovali doslova stovky super-zbraní.

A jen prostě čekají, až budou mít jejich policejní stát dostatečně zakotven, aby to mohi vypustit. Je zde bezpočet dalších příkladů, kdy se vláda podílí na vývoji těchto zbraní, které ohrožují tuto planetu. Víte o nukleárních zbraních, víte o systémech, který je schopen zabít veškerý život. Jako například neutronová bomba. Samozřejmě jsou zde i bio-zbraně, které umí rozlišovat i DNA potencionálního příjemce. Lidé jako Dick Cheney, který o tom mluvil, v PNAC dokumentech.

Zbraně, které zabíjí jen pouze vybranou rasu, a všechny ostatní nechá naživu. Je možné, že třeba tato zbraň bude puštěna do světa a jen asiati zůstanou na živu. A nebo to může být zaměřeno tak, že jen lidé ze severní Evropy přežijí. A nebo, že lidé kteří mají semitské geny, tak je to všechny zabije, a nebo naopak, že všechny semitské geny přežijí. Tyhle systému jsou už vynalezeny a jsou o tom důkazy. Když se vrátíme k nukleárním zbraním.

Lidé ze vzdušné obrany přiznávají, že se pracuje na vývoji bomby z anti-hmoty. Která by mohla zničit celou planetu. A ano, vědci v CERNu řekli, "Ano, je tu malá možnost, že zde vznikne černá díra, která by mohla zničit planetu." A nebo, že by určitá částice pronikla do centra planety a tam by způsobila její molekulární zhroucení. Můj problém je ten, že globalisti si myslí, že jsou Bozi, ale nejsou. Jsou velmi lehkomyslní, jsou plní arogance a domýšlivosti.

A nyní máme stovky nukleární reaktorů po celém světě, které se blíží k jejich 40. tému výročí a některé jsou i starší. A doslova se už rozpadají, a je známo že 9 z 10 reaktorů, prokazují únik radiace. A elitě je to prostě fuk. Jeden z příkladů tohoto, je ze 40 let, kdy testovali první atomovou bombu. Mnoho vědců si myslelo, že by to mohlo zažehnou zemskou atmosféru a tak zničit obyvatelnost naší planety. Díky bohu, že se nic takového ještě nestalo.

Ale pointa je ta, že se snaží stále pokračovat v jejich honu za Božskou všemohoucností. J. Robert Oppenheimer: "Nyní se stávám smrtí, ničitelem světa!" (citace z indických Véd, pronesena Oppenheimerem) A jejich vlastními slovy, že se stali Šivou, ničitelem světa. Že se stali Kálí, bohyní smrti. My budeme prahnout po té moci, i když nás to zničí. O několik desítek let později, USA testovalo stovky vodíkových bomb, ve vrchní vrstvě atmosféry. A v prostorách Van Allenových pásů.

Vzdušné síly chtěly vědět, jestli mohou vyhodit do povětří atmosféru. A znovu, oni chtějí po nás, abychom se vzdávali svých svobod, protože někdo by mohli vyhodit do povětří auto? Ale mezitím oni odpalují vodíkové a nukleární bomby ve vrchní atmosféře? Jejich slovy, že se snaží o to jestli budou umět vyhodit do povětří celou atmosféru? Před několika lety jsem zpovídal ředitele projektu HAARP. A on připustil, že oni jsou schopni umět podpálit celou atmosféru, tím jejich systémem.

Náš svět se stal obrovským experimentem, pro šílené vědce. Tahle prezentace je jen malá část důkazů. Bohužel tyto fakta nejde vyvrátit. Je zde skupina vědců, kteří si myslí že jsou nad-lidi, a že jsou rasou, která se oddělí od širké veřejnosti a stanou se Bohy. Jeden z důvodů, proč jsou globalisti tak arogantní je, že mají pokročilé technologie. A utajují je před širokou veřejnosti, čeho všeho byli schopni dosáhnout. Takže si myslí, že mohou ovládat všechny systémy.

Nic z toho není nové. Když se podíváte do jakékoli starodávné civilizace, tak elita si vždy myslela, že jsou Bohy a že veřejnost je odpad. A jak déle jejich dynastie trvaly, tím více dekadentní a bláznívý byli. Více a více si mysleli, že jsou vyvolení a božští. A je to ten stejná arogance, která ohrožuje naši civilizaci dnes. Jsou zde všechny ty prominentní dynastie, která se vystavěla na incestu, s jejich agresivními geny. S jejich psychopatickými geny a sociopatickými geny.

A filozofové, s kteří jdou po boku vědců, jako angličan Thomas Malthus, který před více jak 200 lety řekl. Ať se vrátí černý mor, ať lidé dostanou nemoci, zredukujme populaci, a pak vidíte všechny ty top vedoucí britské vědce, v Německu, v Rusku a USA, tak od té doby co je eugenika, říkají: "Malthus měl pravdu, prosaďme mor, ať zabije širokou veřejnost!" A pak tady máte ty prokřížené incestem elitáře, kteří tohle podporují, tak říkají: "Určitě, udělejme to!"

Pak příjdete na to, že nám dávají nejrůznější věci do vakcín, do našeho jídla, do vody, vyvíjí trojského koně v podobně geneticky upravovaných potravin, které způsobují selhání orgánů a sterilitu. A pak si uvědomíte, že je zde skupina potrhlých psychoušů, kteří mají nad námi kontrolu. A já Vám řeknu tohle, tihle lidé nemají ani tu kontrolu. Oni jsou tak arogantní a myslí si, že jsou neporazitelní, že mají tisíce laboratoří a rozebírají každou rostlinu a zvíře.

Tvoří křížence opic, v kterých jsou geneticky vštěpeny dalších 5 jiných živočichů. Ryby, které mají v sobě hmyz, radčte si vybrat. Je to prostě pátý přes devátý, miš maš pokusu na genetické úrovni bez jakýchkoli hranic. Pokuď tohle nezastavíme, tak čelíme scénáři noční můry. Už teď se globalisti snaží vyvolat 3. světovou válku. Financují desítky miliard dolarů, aby pořídili 30 000 bezpilotních létajících robotů nad územím USA.

Vyprodukovali špehovací skupiny, který bonzují na své sousedy za jejich politické názory. Stává se to více a více, zónou soumraku. Znovu objevme základní lidská práva a ústavu. Objevme znovu zdravý rozum základních svobod. Ochraňujme práva jednotlivce. Dostaňme globální kontrolóry pod naši kontrolu. Nebojme se na ně ukázat, že to je banda šílenců. Přestaňme už skákat ne tu jejich Madison Avenue-Wall Street-Hollywood falešnou realitu. Přesáhňeme ten jejich kontrolní mechanismus.

A podívat se na to skutečně co to všechno je. Nemůžete bojovat s tímto systémem zevnitř. Musíte si uvědomit, že ten domeček z karet už dávno padá. A jediná cesta jak ochránit naši civilizaci, náš druh, život a společnost, je uvědomit si, jak daleko to zašlo. Všechno co chci je, aby náš druh pokračoval. Vše co chci je prosperita pro naše potomstvo. Pro naše pra, pra pra vnoučata. Abychom mohi žít v míru a objevovat prostor kolem nás a být úspěšní.

A uvědomit si minulost, aby jsme porozuměli tomu čemu oni budou v budoucnu čelit. Stupeň zkaženosti a morálního zla, s kterým teď spolupracujeme je prostě šměšné. Přátelé jsme nyní na křižovatce. Naše budoucnost, náš osud, naš samotná existence, záleží na Vás.
x Nový Světový Řád: Plán šílenců - Alex Jones - INFOWARS.COM - 1. 3. 2012
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.