xVybraná videa
text k videu
Roušku tajemství nám ve strhujícím dokumentu pomohou poodhalit lidé, kteří ve světě zločinu udělali závratnou kariéru.
Vor v zakoně je pro někoho zkrátka mafián a špička ruského organizovaného zločinu, pro jiného autorita, vážený člověk, který pomáhá druhým. Tito lidé nezískali své vědomosti ve školách, ale ve věznici. Tam strávili celé své mládí a tam v Rusku začíná ta pravá zločinecká kariéra. Především ve vězení je možné vystoupat na nejvyšší stupně v hierarchii zločinu, jehož zákony jsou jednoduché: nezradit, nespolupracovat se státní správou, nesvazovat se rodinou a vychovávat pokračovatele, kteří převezmou štafetu.
Nahlédneme do divokých let před i po rozpadu sovětského impéria, do doby sílícího propojení organizovaného zločinu se soukromým podnikáním. Izraelský dokumentární film s českým dabingem.
x Šokující výpověď o světě ruského organizovaného zločinu.
Ruské kriminální podsvětí nechvalně známým pojmem v celém světě. Tento tajemný a uzavřený svět dráždí představivost mnoha lidí. Jakými zákony se řídí? Kam sahají jeho kořeny? Jací jsou to lidé? Vše je opředeno mnoha záhadami.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.