xVybraná videa
text k videu
All Wars Are Bankers' Wars - Written and spoken by Michael Rivero Video by Zane Henry.
This video is in the public domain. The producers have waived their copyright to this video. Listen to a post production conversation between the producers by clicking on this mp3
If you would rather have someone do it for you go here for DVDs (really affordable):
x Jan Zika hovoří s generálním ředitelem České Spořitelny Gernotem Mittendorferem o kauze OP Prostějov, nových službách pro náročné klienty ČS Premier, dalším směřování České Spořitelny, problémech eurozóny, evropských bankách a investičním bankovnictví.

Smutný příběh, zbankrotovaná země, říká k Řecku bývalý šéf ČNB a dnešní partner KPMG Zdeněk Tůma. Řešení? Odpis velké části dluhu. Potíž? Obhájit to před voliči. Proč Varufakisovu knihu Globální Minotaurus vzdal po 40 stranách a proč i Řecko pryč z eurozóny bude používat euro? Jsou dnešní hospodářské politiky pouze odrazem proměny společností? Co říká na věřitele platící dlužníkům, banky prodávající volání i elekřinu a vzestup FinTech?
Související odkaz
Guvernér Singer na tenkém ledě
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.