xVybraná videa
text k videu
Aktuálně:
On August 5th, 2011, Phonehenge West was demolished.

As soon as I heard the news from Noah Fahey - Kim Fahey's son- I raced up to Acton to witness the wreckage with my own eyes. Coming up the road, my heart dropped into my stomach and I choked on my anger and grief. As I stood amongst the record, I took out my camera and pointed it at the travesty and the crime that laid before my eyes. I felt that people needed to see exactly what the result is when corrupt people are put into positions of government power.

Black & White Construction - the company in charge of the demolition - damaged the property's well and through rushed and careless demolition practices rendered virtually all of the Phonehenge tower's materials unusable. Later on that week, I went to visit Kim Fahey in his new Tehachapi home to talk with him about the demolition and his feelings on the matter. This video is a small portion of our conversation.

8. července 2011 byl Kim Fahey uvězněn za "nestydaté odmítnutí" zničit svůj vlastní dům, na návrh soudce z důvodu "rizikového bydlení". Kim Fahey je nyní ve vězení jen proto, jak se architektonicky tvůrčím způsobem vyjádřil na svém vlastním pozemku. A daňoví poplatníci USA platí za jeho uvěznění.

Alan Kimble "Kim" Fahey strávil více než dvacet let práce jako technik u telefonní společnosti, většinou samostané bez cizí pomoci. Když odešel do důchadu, koupil si v Kaliforni pozemek a scůj dům přeměnil do říše divů obytných skulptur a pojmenoval jej "Phonehenge West."

Dodnes stovky lidí navštívily jeho obydlí a obdivovali nádherné dílo pevných konstrukcí ... dokonce i ty nedokončené úseky jsou krásné. Nyní však místní administrativa Los Angeles vyhlásila svůj záměr a odsoudila nejen jeho práci, ale člověka samotného do vězení na dobu delší, než jsou udělovány tresty za několik násilných trestných činů.

Posuďte sami, zda administrativa vede obstrukční politiku tvrdé linie, či zda je rozumná a spravedlivá, anebo je to celé hrubý justiční omyl.

Jste zváni k rostoucí komunitě lidí, kteří protestují proti tomu, co považují za nesmyslné pronásledování muže, jehož jediným "trestným činem" je, že stojí za svým smyslem pro krásu, kreativitu a nezadatelné právo na svobodu projevu.

Připojte se k "Zachraňte Phonehenge západu" na Facebooku, sdílenjte odkaz na stránku s kontakty, a zjistěte, jak se můžete vyslovit k zachování architektonické i umělecké památky a práva slušného člověka na svobodu. Darujte na popdoru projektu.

Přečtěte si Výborný článek o bydlení a nespravedlnosti vyskytující se v Antelope údolí, včetně Phonehenge

Nebojte se zavolat Kim & Pat Fahey na telefon 661.269.0605. Jsou to velmi přátelští lidé a rádi si s vámi promluví o tom, co se děje.
x o jednom zajímavém domě.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.