xVybraná videa
x Otázka života a smrti, je nevýslovná fráze, kterou je téměř nemožné pochopit. Lidé tomu čelí každým okamžikem, a je to vždy bolestivé. Ještě, pokud jste rodič a přežijete své vlastní dítě. Nebo pokud je pravděpodobné, že se tak stane. Film Otec (Father) je duchovní drama o obyčejném člověku, který ztrácí své jediné dítě. Příběh vypráví o zbytečných konfliktech v našem životě a ukazuje hloubku lidské duše.

Film získal hlavnú cenu za najlepší hraný film, ako aj cenu za najlepší strih na festivale študentských filmov Sehsüchte 2010. Film Otec slovenského režiséra Lukáša Hanuláka poukazuje na zbytočnosť konfliktov a dopad na "vnútropriestor" nielen detskej duše. Festival, založený v roku 1970, sa konal v kinách Thalia Arthouse v Postupime pri Berlíne, kde sídlia aj renomované filmové štúdiá Babelsberg. Už v uplynulom roku bolo na festivale premietnutých 157 filmov z tridsiatich krajín. Hlavná cena je dotovaná sumou 5000 eur.

Film získal na 39. ročníku Sehsüchte, najväčšom medzinárodnom študentskom filmovom festivale v Európe, ceny za Najlepší hraný film a Najlepší strih
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.