xVybraná videa
text k videu
Vím, co jsem viděl Na mimořádném setkání v Národním tiskovém klubu ve Washingtonu D.C. se podělili o své výpovědi nejvěrohodnější svědci ze sedmi zemí. Mezi nimi i generálové letectva USA, astronauti, piloti či vládní představitelé. Jejich svědectví přinášejí šokující důkazy o zákulisní vládní operaci, jejímž cílem je konfiskovat a hromadit hmotné důkazy blízkých setkání s mimozemskými bytostmi a plavidly. Ti, kdo jsou do operace zapojeni na nejvyšší úrovni, prozrazují důvody, proč vláda dosud vše zatajovala a zametala stopy. Tento dokument, který vás naprosto pohltí, obsahuje unikátní obrazové záznamy a fotografie doplněné o překvapující výpovědi očitých svědků. Jeho záměrem je poodhalit mýty, teorie i zastírací pokusy nejvyšších míst, aby se pokusil zjistit, co skutečně je "tam venku"...

Tajné spisy KGB o UFO Vlády západního světa shromažďovaly informace o UFO v režimu nejvyššího utajení déle než půl století. Totéž dělali i jejich kolegové za železnou oponou. Studená válka však skončila a pravda se pomalu začíná dostávat na povrch. Mnoho materiálů hodných pozornosti uniklo na veřejnost během mocenského vakua při přechodu Sovětského svazu na SNS. Za peníze bylo tou dobou k mání cokoliv a moskevské podsvětí mělo přístup kamkoliv. V té době se podařilo získat zde představované, kvalitní záběry zásahu sovětské armády u havárie létajícího talíře. Zdají se velmi věrohodné. Záběry pitvy mimozemšťana si jistě též zaslouží pozornost. Vše je díky podstatně lepší sdílnosti současných ruských orgánů doprovázeno výpověďmi vědců, žurnalistů i bývalých pracovníků KGB.

Deň pred odhalením Deň pred odhalením je film, ktorý dokumentuje stále viac narastajúcu vedomosť, a ktorý premosťuje to, čo sa môže stať potencionálne najdôležitejšou udalosťou v ľudskej histórii - deň, keď UFO a ET (mimozemské bytosti) a ich prítomnosť sa stanú celosvetovo akceptovanou realitou.
Toto je príbeh svedkov, ktorý bol podrobený výsmechu zo strany reportérov, výskumníkov domievajúcich sa, že neexstuje možnosť, aby osoby pracujúce vo sfére vlád a armády boli viazané mlčanlivosťou práve v téjto oblasti. Je to príbeh, ktorý pozmeňuje základy všetkého, čo ste sa pred tým domnievali, že je správne. Sprevádza Vás všetkým od najtemnejších priepastí až po najsvetlejšie nádeje pre budúcnosť spoločenstva ľudstva.
Je to veľkým príbehom ľudstva.
Učinkujú: Steven Greer, Edgar Mitchell, Steve Basset, Robert Dean, Budd Hopkins, Barbara Lamb, David Jacobs, Richard Dolan, Stanton Friedman, Peter Robbins, Jim Marrs, Nadine Lalich, Elaine, Michael Salla, Milton Torres, Wendelle Stevens, Paola Harris, Nick Pope, Miriam Delicado, Linda Moulton Howe, Robert Hastings, Dr. Roger Leir,
Spoločnosť: New Paradigm Films
Riaditeľ: Terje Toftenes
Producent: Truls Toftenes, Ragnhild Løken, Terje Toftenes
Hudba: Rover

Čo ak nie sme sami? Čo ak stovky tisícok ľudí tvrdiacich, že videli neidentifikovateľné lietajúce objekty, boli skutočne svedkami mimozemských vozidiel? Čo ak tisíce ľudí z celého sveta, ktorí hovoria o svojich stretnutiach s mimozemskými bytosťami priateľským kontaktom alebo dokonca násilnými únosmi naozaj hovoria pravdu? Čo ak naše vlády vedia o prítomnosti ET už viac ako pol storočia?

Čo ak vlastnia mimozemskú technológiu ktorá by mohla zmeniť to, ako je náš svet riadený, a rozhodli sa nechať verejnosť v temnote pomocou tajnej kampane potláčaných informácií? Čo ak tá kampaň pracuje ako reťaz okolo členkov ľudstva zabraňujúca povstaniu k novej úrovni vedomia a chápania nás samých, našej planéty a vesmíru okolo? A čo ak by tá kampaň skončila zajtra?

Odhalenie - proces odtajňovania alebo odkrývania - stanie sa známym - uvoľnenie z tajnosti alebo ignorovania Je to jeden z prúdov dejín, ktoré sa už nemôžu poprieť. Pravda vyjde najavo. A bude ohromujúca. Takže, keď sa to dostane von, vrátime sa späť a úplne nanovo zostavíme 20te storočie - svojím spôsobom prepíšeme a možno prepíšeme podstatnú časť posledných 12 000 rokov.

Toto je najväčší príbeh v ľudskej histórií. A dôvodom, prečo je to najväčší príbeh v ľudskej histórií je, že je to najväčší príbeh ľudskej histórie. Deň pred odhalením Vo fyzike sa už nedá objaviť nič nové. Všetko, čo zostáva je len presnejšie a presnejšie meranie. Lord Kelvin 1900 Pohľad na svet prezentovaný v tomto výroku renomovaným vedcom Lordom Kelvinom v r. 1900 bol vyvrátený iba o 5 rokov neskôr, keď Albert Einstein zverejnil svoju prelomovú teóriu relativity.

Nová teória bola výzvou pre vtedajší rámec chápania a nútila vedeckú komunitu k otvoreniu sa širšiemu pohľadu na svet / povahu reality. Táto zásadná zmena, tento posun paradigmy prišla ako obrovské prekvapenie pre vtedajších vzdelancov. Ale dnes nemáme problém nasledovať reťaz prelomov vedúcim k Einsteinovej práci a k bráne do atómového veku.

Tvrdenie lorda Kelvina so sebou nesie hlas minulosti paradigmy. Vedeli sme, že Zem je plochá. Vedeli sme, že sme centrum vesmíru. A vedeli sme že človekom vyrobený stroj, ťažší ako vzduch, nemôže vzlietnuť. Počas všetkých etáp ľudských dejín, intelektuálne autority dávali najavo svoju nadradenosť zosmiešňovaním alebo potláčaním tých prvkov reality, ktoré sa nezhodovali s rámcom prijatého poznania.

Tzv. Otec modernej vedy, talianský astronóm Galileo bol dokonca odsúdený katolíckou cirkvou na doživotné domáce väzenie po zverejnení knihy, kde obhajoval myšlienku, že Zem nie je stredom vesmíru. Jeho práca bola potom zakázaná po dobu 200 rokov. Ale sme my teraz iní? Zmenili sme nejak naše prijatie vecí, ktoré nesedia s rámcom? Možno sú pojmy reality, ktoré ešte musíme pochopiť.

A ak otvoríme oči, zistíme, že niečo dôležité sa prehliada. Volám sa Nick Pope, pracoval som pre Ministerstvo obrany (Britskej vlády) 21 rokov, a počas začiatkov 90tych rokov som bol zodpovedný za riadenie UFO Projektu. Ministerstvo obrany vyšetruje UFO pozorovania od 50tych rokov a má vo svojich spisoch okolo 12 000 hlásení o UFO. Keď som tam pracoval, prijal som asi 200 - 300 hlásení každý rok.

V máji 2008 Britská vláda otvorila prvé spisy pre verejnosť. Toto uvoľnenie informácií, prístupných na internete, vyvolalo veľký záujem médií a verejnosti, s viac ako 2 miliónmi stiahnutí počas prvých týždňov. Iné krajiny práve nedávno otvorili svoje súbory a nasledujú ich ďalšie. Francúzsko, Belgicko, Írsko, Dánsko, Turecko, Brazília, Argentína, Mexiko.

Odhalili sa úžasné príbehy o lodiach, skupinách UFO, pristátiach a dokonca videní ET entít, často zahŕňajúc viacnásobné svedectvá. Aj keď veľa hlásení mohlo byť vysvetlených ako lietadlá, meteorologické balóny, satelity, planéty alebo zvláštne prírodné úkazy, stále veľké množstvá zostávajú nevysvetlené.

Mne je jasné, keďže tieto veci vídavajú policajní dôstojníci, piloti, vojenská posádka, niekedy sú zachytené na radare, že hocičo fenomén UFO zahrňuje, sú v hre záležitosti národnej a leteckej bezpečnosti. Otázka či sme vo vesmíre sami je tak stará ako sám človek, ale teraz sa táto otázka zdá naliehavejšia ako inokedy. V súčasnosti vedci zistili, že veľa z blízkych hviezd má podobnú planetárnu sústavu.

Dosiaľ bolo objavených 500, a vedci dokonca tvrdia že len v našej galaxii môžu byť miliardy planét s podmienkami podobnými ako Zemi. Takže predstava, že my ľudia sme jediný inteligentný život vo vesmíre sa zdá byť strácajúca podporu. V priebehu rokov prieskumy ukazujú zvyšujúci sa počet ľudí, ktorí veria v inteligentný život inde. V mnohých krajinách je to viac ako 50 % populácie.

Táto otázka mimozemského života bola dôvodom, prečo bol v 80. rokoch založený SETI Projekt. SETI je ang. skratka pre Výskum mimozemskej inteligencie. Tento stále prebiehajúci projekt používa veľké rádiové teleskopy nastavené na niekoľkých miestach Zeme, aby skenovali vesmír a pátrali po elektromagnetických prenosoch, ktoré by mohli naznačovať inteligentný život.

Toto je rádiový teleskop v talianskej Boloni, jeden z najväčších svojho druhu v Európe. Tento veľmi zložitý systém antén je schopný zachytiť aj tie najslabšie signály z vesmíru. Interpretovaním týchto signálov sú vedci schopní zistiť veľa o veku a pôvode hviezd, galaxií a vesmíre. A možno tiež zachytiť signál od inteligentného života. To, čo vlastne hľadáme nie je určitý druh signálu.

Hľadáme len niečo odlišné od normálne kozmického "hluku". Takže nepátrame po zvláštnom signále prenosu, ale napr. stačí keď zistíme signály vychádzajúce z komunikácií - televízie - ak ju majú, alebo mobilných telefónov a podobne. Zhromaždili sme už veľké množstvo dát, ale bohužiaľ sme nenašli žiaden signál - zatiaľ. Ale robí sa výskum pre správny typ signálu?

Kým hľadáme odpovede v rámci naších starých spôsobov, Civilizácie môžu byť niekoľko miliónov rokov popredu v technologickej sofistikovanosti a vôbec nemusia vysielať náš typ signálov. Najbežnejšie používaný argument proti medzihviezdnemu cestovaniu je skutočnosť, že aj naše najbližšie hviezdy sú niekoľko svetelných rokov ďaleko.

Musíme prejsť 20, 30, možno 50 svetelných rokov, aby sme našli podstatnejší počet hviezd, kde je možný život. Pri takýchto vzdialenostiach a rýchlosti svetla ako hranici, sa myšlienka, že by sme boli navštívení zvonku, zdá nemožná. Ale nové objavy vo fyzike znovudefinovali Einsteinovu teóriu relativity a otvorili nový pohľad na túto otázku.

Podľa hadrónovej mechaniky, nie je žiaden problém s vesmírnym cestovaním, dokonca ani s cestovaním v čase. Rovnice a fyzikálne modely, pojmy a vzťahy, ktoré to vysvetľujú, sú známe už viac ako 10 rokov v pokročilej Hadrónovej mechanike. Takže ak sú civilizácie vzdialené tisícky či milióny rokov pred nami, vzdialenosti do 1000 svetelných rokov by nemuseli byť veľkou prekážkou.

Je toto dôvodom, prečo neidentifikovateľné lietajúce objekty bývali hlásené po celej zemeguli počas storočí? Úkaz UFO sa stal známejší verejnosti vďaka udalosti, ktorá sa stala tu vo Washingtone v lete 1952, keď sa uskutočnili série UFO pozorovaní počas 2 týždňov. Objekty boli zachytené na radare letiac rýchlosťou 1000 míľ/h a náhle urobili 90 stupňovú otočku a ďalšie manévre, ktoré žiadne lietadlá nevedia urobiť ani dnes.

Vojenskí piloti boli vypustení, aby ich sledovali, priblížili sa dosť blízko, aby videli, že sú to okrúhle svetelné gule, alebo oválne svetelné gule, ale nedokázali ich chytiť. Air Force musel o tom, čo sa stalo, spraviť tlačovú konferenciu. A počas tejto konferencie generál Sanford (veliteľ služby Air Force) v podstate tvrdil, že pokiaľ on vie, je to prírodný jav, a niet sa čoho obávať.

Takže týmto upokojená tlač rozširovala, že to bolo počasie, inverzia teplôt, prírodný úkaz, čo spôsobilo tieto pozorovania, a že na to môžeme zabudnúť. Námornícky dôstojník, ktorý pracoval v službe Air Force, informoval FBI že určité percento pozorovaní bolo nevysvetlených, a že vrchní predstavitelia Air Force vážne považovali vesmírne vozidlá za vysvetlenie.

Pilot Kenneth Arnold už v r. 1947 prišiel s názvom "lietajúce taniere", keď tvrdil, že sa stretol so skupinou 9 nezvyčajných objektov podobných tanierom pri Mount Rainier v štáte Washington v júni toho roku. Predtým ich piloti bombardérov 2. svetovej vojny volali "Foo Fighters". Tieto disky boli často pozorované ako rýchle svetlá, krížiacimi Nemecko, Japonsko a spojenecké územia.

Niekedy priamo pri lietadle, ako keby sledovali ich operácie. V noci 24. februára 1942, iba 3 mesiace po útokoch na Pearl Harbor, bolo radarmi zachytených niekoľko neidentifikovateľných objektov nad Los Angeles. Boli považované za ďalší japonský útok a vyvolali intenzívne pátracie osvetľovanie a streľbu. Ale domnelí nepriatelia sa vôbec nebránili a objekty naraz bez stopy zmizli.

Počas 50tych rokov boli opakovane hlásené pozorovania UFO civilnými ako aj vojenskými pilotmi. Videl som že to bola silueta čiernej šošovkovitej formy s blikajúcimi svetlami po celom povrchu. Malo to aspoň dvojnásobnú veľkosť ako má lietadlo 747 od špičky po chvost. Bolo to medzi mnou a Indianapolisom, tak som prešiel naokolo aby som bol za tým a ono sa otočilo asi v 30 stupňovom uhle na sever, smerujúc priamo k Chicagu a potom ponad horizont odtrielilo preč.

Žiadne lietadlo nedokáže ísť tak rýchlo. Nad vstupom do Hickham, v oblasti Pearl Harbor, bolo 9 diskov - úplne bielych a vytvárali rôzne druhy formácií: V, opačné L, prevrátené L - rôzne typy. Sledovali sme ich asi 15 minút. A zrazu sa vyparili - boli preč. V r. 1952 boli vydané rozkazy pre vojenských pilotov USA "zostreliť ich (lietajúce taniere) ak nepristanú, keď im je to nariadené."

Dokazujú to aj noviny, ktoré o tom informovali a list vedúceho Americkej raketovej spoločnosti prezidentovi Trumanovi, v ktorých písal, že si nemyslí, že je to dobrý nápad takýmto spôsobom vítať niekoho, kto by tu prišiel. Americkému pilotovi prúdovej stíhačky Miltonovi Torresovi, umiestnenému na základni RAF Manston v Británií, bolo 20. mája 1957 prikázané sledovať a zostreliť veľký UFO zachytený na radare, letiaci nad mestom Ipswitch.

Tieto obrovské objekty, s rozmermi lietadlovej lode, sa vytratili z oblohy počas momentu keď vypúšťal rakety. Myslel som si, že keby som na ne začal páliť, tak by ma rozprášili. Nevedel som čo to bolo, ale vedel som, že že to nebolo zo Zeme. Nebol to človekom vyrobený objekt, bolo to niečo... Mohli zastať, dokázali absolútne nepohnute stáť a mohli ísť rýchlosťou mach 10 alebo viac, hocikedy.

Človek by bol hodený o bočnú stenu tou hybnou silou. Zničilo by ho to. Bolo to niečo, o čom my ľudia nič nevieme. Ale veľa pilotov vo vojenských lietadlách, ktorým bolo prikázané disky sledovať a zostreľovať buď zmizlo, alebo havarovalo. To je ďalším citlivým miestom tohto fenoménu.

A Len Stringfield, ktorý bol prvým človekom na svete, čo s odvahou verejne hlásil nielen o krásnych svetlách letiacich v nepravidelných vzoroch na oblohe, ale aj že mali jasnú spojitosť s popismi nálezov havárií ktoré mal od vojenských príslušníkov, ktorí nechceli byť zaznamenaní. Nachádzali telá, nachádzali technológie.

A Len Stringfield mi pred smrťou povedal: Linda, viem z prvej ruky, že naša vláda mala stály program odstraňovať tieto disky, až dokým sme stratili toľko pilotov, že ten rozkaz bol odvolaný okolo r. 1953 -54. Začali sa objavovať knihy o UFO s obrázkami tanierovitých alebo cigarovitých lodí zblízka. Dokonca s ľuďmi tvrdiacimi, že stretli návštevníkov osobne.

A čoskoro sa k tomuto trendu pridal zábavný priemysel. Ovplyvnilo to imidž UFO tématiky, poskytujúc skeptikom dôvod k výsmechu. V júli 1947 sa dôležitý incident odohral v Roswelli v Novom Mexiku, na mieste, kde americkí výrobcovia skladovali novo vyvinuté nukleárne zbrane. Bol nahlásený zhavarovaný lietajúci tanier. Armádne letectvo oznámilo, že bol objavený lietajúci disk a teraz je držaný armádou.

Armádni dôstojníci hovoria že raketa, nájdená minulý týždeň, bola skontrolovaná v Roswelli, Nové Mexiko a poslaná do Right Field, Ohio na ďalšie prešetrenie. Incident bol zverejnený v miestnych novinách, ale o deň neskôr poprený vysvetlením bol meteorologický balón. Teraz sa vynorilo niekoľko vojenských a civilných očitých svedectiev, ohľadom samotnej havárie ako aj operáciach pri náleze, naznačujúcich, že to bolo pravdepodobne vozidlo neznámeho pôvodu.

Astronaut Apollo, doktor Edgar Mitchell, šiesty človek ktorý kráčal po mesiaci, a tiež vyrástol ako obyvateľ Roswellu, nedávno verejne prezentoval svoj názor na tento kontroverzný incident. Vyrástol som v Roswelli, Nové Mexiko, mieste predpokladanej mimozemskej havárie v 1947, odkiaľ sú svedetctvá starších, ktorí tam boli, ako ich volám a ktorí boli umlčaní vládnymi a vojenskými orgánmi, takmer pod hrozbou smrti a roky svoje informácie ticho skrývali.

Keď som sa tam vrátil z Mesiaca, bol som miestny chlapec, považovaný za dosť hodnoverného na to, aby mi povedali svoje príbehy o tom, že boli súčasťou zahladzovania a svedkami "Roswellskej havárie". Boli si istí, že to bola mimozemská loď. A ďalšie pozorovania a dôkazy znovupotvrdzovali, že sme boli a sme navštevovaní mimozemskými vozidlami a bytosťami a vlády po celom svete to utajujú.

Ako reakcia na stupňujúcu sa UFO aktivitu a verejné povedomie, bol v septembri, 2 mesiace po incidente Roswell, americkým letectvom založený projekt Grunge, neskôr projekt Blue Book ako vyšetrovací orgán prípadov UFO. Projekt zozbieral civilné a vojenské hlásenia a prinášal ich analýzy. V r. 1969, po 22 rokoch, bol projekt uzavretý, bez dospenia k oficiálnemu záveru.

A to až dodnes ukončilo oficiálne vyjadrenia americkej vlády o UFO. Ale UFO pozorovania neskončili. V r. 1963 bol vrchný veliaci seržant americkej armády, pridelený na najvyššie ústredie spojeneckých síl v Paríži a bola mu udelená hodnosť najvyššiho utajenia. Príbeh, ktorý tam objavil, ukazuje celý fenomén v novom svetle.

Keď som prišiel, v lete 1963, moja hodnosť bola povýšená na najvyšší "kozmický" stupeň utajenia, (Cosmic Top Secret) čo je doteraz najvyššia bezpečnostná klasifikácia v NATO. Takže keď som prišiel, dozvedel som sa o štúdií, ktorá bola v plnom prúde, a ktorá bola zahájena v r. 1961. Udalosť ktorá sa stala ráno 2. februára 1961 pravdepodobne takmer začala 3. svetovú vojnu.

Veľký počet kruhových kovových diskov, letiacich vo formácií, vyletel zo Sovietskej oblasti, ponad spojenecký sektor a rozdelené Nemecko, odletel na západ. Otočili sa na sever, ponad Anglický kanál a južné pobrežie Anglicka a potom sa dali na sever a zmizli z radarov NATO na mori pri pobreží Nórska. Tento incident takmer spustil 3. svetovú vojnu, pretože Rusi si mysleli že tie objekty patria nám.

A na čas sme si mysleli že tie objekty patria Rusom. Potom sme zistili, že nepatria ani Rusom, ani nám, a bola z toho veľká vec. Tak sa v r. 1961 spustila štúdia, aby určila, čo sa to tu vlastne deje. Po tejto štúdií došli k záveru, že planéta Zem a ľudská rasa bola zrejme pod nejakým druhom skúmania alebo pozorovania po stovky, možno po tisícky rokov, niekoľkými vyspelými mimozemskými inteligenciami.

A to ma doslova omráčilo. Tento dokument, zvaný "Posúdenie" - zhodnotenie možnej hrozby pre spojenecké sily v Európe, bola tajná správa NATO o UFO, distribuovaná v 15 kópiách v systéme NATO. Može toto naznačovať, že v NATO v tom čase vedeli o UFO a prítomnosti ET? Americké vojenstvo bralo UFO veľmi vážne počas celej Studenej vojny, aj potom.

Máme značné množstvo dôkazov, dokumentácie, vojenských a spravodajských dokumentov, ktoré jasne ukazujú, že americkí vojenskí príslušníci sa stretávali s objektami, ktoré sa nezdali byť normálne, nevyzerali normálne, a správali sa nezvyčajne. Narušovali strážený vzdušný priestor, znova a znova. Takže otkázka nie je, či existujú UFO, otázka je, komu patria?

A skutočne, toto bola presne otázka, ktorú sa vojenskí analytici pýtali, neboli to žiadni panáci. Takže vedeli, že je tu len pár možností. Prvou otázkou v štyridsiatych a päťdesiatych rokoch bola: Sú to sovietske zariadenia? V rámci Studenej vojny bolo dôležité toto zistiť, či Sovieti vynašli revolučný typ pohonu a pod.? Po skúmaní odpoveď nevyzerala byť áno, zdalo sa, že je to nie a to sa javí ako odpoveď aj dnes.

A otázka č. 2 - je toto tajný projekt ktorý robíme my? (US) Niekde v útrobách vojenského komplexu? To je vhodná otázka. Je to úplne možné, ale, znova to zrejme nie je odpoveď a v skutočnosti veľa dôkazov neukazuje tým smerom. Napr. fakt, že naši piloti stíhačiek opakovane prenasledovali tieto objekty, je jedna vec ktorá na to ukazuje. Ak by to bol tajný americký projekt, prečo by neustále vyrážali lietádlá, aby ich zničili?

Potom je tu tretia možnosť - v štyridsiatych rokoch to bola otázka: sú to medziplanetárne vesmírne lode? Bola to jediná iná možnosť, o ktorej vtedy uvažovali. Od štyridsiatych rokov až dodnes je veľa analytikov, ktorí argumentujú, že to je ten prípad. Neuveriteľné príbehy pokračujú. Najzaujímavejší z tých prípadov sa udial v novembri 1965.

V štáte New York boli hlásené pozorovania UFO, nad celým Novým anglickom - objekty pozorované okolo elektrických vedení, elektrární, prenosných staníc, zabudol som meno toho pána, ale bolo to jeden z miestnych riaditeľov AFA, letel na súkromnom lietadle pri Syracuse, NY a videl veľké žiarivé gule prechádzajúce popri vedeniach na mieste Clay Power Substation, a v momente, kedy boli objekty priamo nad vedením, od horizontu k horizontu vypadli všetky svetlá, kam človek dovidel.

Najprv si myslel, že dočasne oslepol, potom si uvedomil, že tam nebola žiadna elektrina. Táto udalosť sa potom stala známou ako Veľký severovýchodný výpadok. Neuveriteľný prípad bol let Japan Airlines 17 novembra 1986 vedúci z Tokya do Paríža cez Aljašku, ktorý sa stretol s troma veľkými objektami tvaru orechovej škrupiny. Najväčší bol popísaný viacerými správami ako s rozmermi 1 alebo 2 amerických lietadlových lodí.

Prechádzali okolo lietadiel, robili aerodynamické pohyby ktoré vyľakali pilotov... Tento pozoruhodný incident bol zachytený 5 rôznymi agentúrami na sledovanie letov FAA, CIA, NASA, US Air Force a Japan Airlines, keď prišli hlásenia - je to jeden z najlepšie zdokumentovaných prípadov vôbec, prepisy z čiernej skrinky boli znepokojujúce.

Ukázalo sa že Reganovu administratívu to veľmi zaujalo, keďže nikdy predtým v histórií nebolo toľko zdokumentovaných informácií o UFO záležitosti. Zvolali vedecký poradný výbor, ktorý mal v januári všetky informácie preštudovať. Kým bol v riadení tohto výboru John Callahan (pracoval aj v FAA), bol tým veľmi zaujatý lebo nikdy predtým nemali niečo takto dobré, výbor čakal, kedy sa začne prešetrovacie stretnutie.

A podľa p. Callahana, ešte než vošiel prezident, prišiel niekto zo CIA, všetko zhabal a povedal: toto sa nikdy nestalo. - a odišiel. História UFO v Spojených štátoch je plná jedného neuveriteľného pozorovania za druhým. Ich problémom je, že zakaždým majú rozsiahlu vojenskú dokumentáciu ukazujúcu že sa skutočne stali.

Čo si pomyslíte napr. o navracajúcej sa lodi, ktorú vídavali v osemdesiatych rokoch severne od New Yorku, známu ako Hudson Valley UFO, po niekoľko rokov? Znova a znova sa objavovali obrovské objekty ktoré videli tisícky svedkov. Pri jazde autom zbadajú veľké vznášajúce sa objekty, vystúpia von, padne im sánka a silné jasné svetlo vystrelí nadol na cestu ako vo filme.

Lenže to nebol film. Stalo sa to veľa krát, počas obdobia asi 5 rokov, len na sever od NY city. Vo Veľkej Británií obdobia zvýšenej UFO aktivity spôsobili, že sa o vec začali zaujímať spravodajské média. Slúžiaci policajný detektív v UK Force v Anglicku v posledných rokoch zhromaždil správy viac ako 800 policajných zamestnancov, opisujúcich rôzne stretnutia.

Tu je jedno z nich. Bol to policajný úradník Eric Wayment a v tom čase bol policajtom Themes Five. V r. 1979 bol vo vidieckej oblasti, stál s 2 ďalšími policajtmi, boli tam len 2 autá, inak tma, žiadne lampy, osvetlenie. V to ráno sa tam rozprávali sa, fajčili a pod. Zrazu v diaľke zablikalo jasné svetlo, len na sekundu. Bolo to ďaleko, obzreli sa, zhaslo, nevenovali tomu pozornosť.

O 5 minút neskôr sa stalo toto Objekt sa zjavil rovno pred nimi - asi na 400 metrov, vo výške len asi 500 stôp, teda veľmi blízko, a objekt popísali veľký ako futbalové ihrisko. Nadol svietil lúč šírky futbalového ihriska, ponad krajinu, a pomaly snímal terén. Mysleli na policajné rádio, ale potom si uvedomili, že tomu nikto nebude veriť a nechceli sa zosmiešniť.

Tak sa pozerali ďalších 5 minút, objekt sa pohyboval totálne bez hluku a vraveli že tam boli aj menšie objekty ticho letiace okolo väčšieho. Po piatich minútach zrazu Nešli hore, nešli doľava, nešli doprava. Zmizli, ako keď zhasne žiarovka. Sedemdesiate roky priniesli na britských ostrovoch množstvo správ o UFO, ale nič sa nemohlo rovnať tomu, čo sa stalo v decembri 1980 na základni NATO, na východ od Londýna.

Tzv. Rendelsham forest incident je v Británií najslávnejše a najzávažnejšie UFO stretnutie. Spis o incidente bol pred rokmi zverejnený podľa Dohody o slobode informácií, takže záznam je vo verejnom vlastníctve, ale záverečné stanovisko je, že prípad nikdy nebol vysvetlený. Peter Robbins strávil 9 rokov intenzívnym výskumom pre svoju knihu, podávajúc prípad z prvej ruky.

Spoluautor jeho knihy, Larry Warren, bol v tom čase pilot na základni, a bol jeden z kľúčových svedkov udalosti. Stala sa to medzi Vianocami a Novým rokom počas 3 po sebe nasledujúcich nocí r. 1980 a zahrňovala prelet nad komplexom 2 základní (80 míľ od Londýna), pristátia, mierenia lúčov svetla na oblasti skladov zbraní (oblasti uloženia nukleárnych zbraní), čo bolo vážne porušenie vtedajšej dohody s Veľkou Britániou.

V poslednú z 3 nocí sa stal najväčší z incidentov. Počas neho boli môj spoluautor a ďalší americkí príslušníci Air Force posádky vzatí a prinesení na pole, blízko sesterskej základne RAF Woodbridge, kde videli zjavenie sa stroja neurčeného pôvodu. Tam sa objekt objavil na zemi, v hmle: prišlo tam červené svetlo, vybuchlo, čo mnohým okolostojacim z nás poškodilo oči a sietnicu, na tom mieste bol štruktúrový objekt, ale nemohli ste sa dívať priamo naň, len periférnym videním zachytiť obrys.

Boli pozorované entity.. Koľko? Tri, vyzerajúce veľmi priesvitne, nie ako tzv. Greyovia, ani nič podobné, skoro ako duchovia, ale napriek tomu veľmi živí. Celá udalosť bola nafilmovaná... Oni kráčali von z vozidla? Nie, vznášali asi stopu nad zemou, boli velmi jasne žiariví a dolné končatiny im bolo zle vidieť. Mali asi 120 cm, všetci mali rovnakú veľkú lebečnú štruktúru, veľké pretiahnuté čierne oči, skoro žiadny nos a náznak úst.

Každý mal oblečenú obtiahnutú kombinézu, boli jemne priehľadní a vznášajúci sa. Boli asi 5 stôp od tej veci a tie bytosti boli nie viac ako 20 stôp od Larryho. Takže všetko sa to dialo v extrémnej blízkosti. Larry a ostatní tam boli spolu s tuctami ďalších z posádky Air Force, niektorí, ako Larry s hodnosťou utajenia, pretože pracovali s nukleárnymi zbraňami.

Ale boli tam britskí policajti, z blízkej dediny Woodbridge, a kým americká posádka všetko natáčala na video, (bol rok 1980 a kamery boli vtedy veľké, takže sa dala rozoznať z diaľky), jeden z policajtov fotografoval s 35 mm fotoaparátom, a ako som vyrozumel, Air Force tomuto policajtovi fotoaparát skonfiškovala, čo spôsobilo konflikt. Keď sa bytosti zjavili, pozerali sa na ľudí, ľudia na nich.

Nepodávali sa žiadne ruky, nevymieňali sa žiadne veci, neviem o tom, že by niekto počul hlasy v hlave. V určitom bode, tieto bytosti - neotvorili dvere a nevošli - zmizli. Boli zas späť vnútri. Stroj sa potom zdvihol, vydávajúc trochu hučiaci zvuk, jemne sa naklonil a potom- a bol...hviezda, v priebehu sekúnd, bol preč. Ale ďalší deň ma ešte viac rozrušil.

Hlavne to, že títo muži boli umlčaní, povedali im kombináciu pravdy a lží aby ich utlačili, zastrašili, udržali v tichosti. A potom v tú noc Larry a vedľa neho Adrian Bustinza boli vzatí proti svojej vôli, chemicky podmanení a podrobení sérií procedúr na zmätenie myslenia, a uvoľnení asi deň potom, tesne pred Novým rokom.

O tri roky neskôr, tento neuveriteľný príbeh prenikol do médií, a na titulné strany novín, počas toho, ako sa objavovalo stále viac informácií z rôznych zdrojov, jedným z hlavných bol sám Larry. Ale ani americká ani britská vláda prípad nijako oficiálne nekomentovala. Všetok nasnímaný materiál, vrátanie fotografií anglického policajta, bol zo základne odstránený americkou armádou, nikdy viac nebol nájdený.

V r. 2009 Larry King a CNN vrhla nové svetlo na celý prípad - uviedla nových svedkov podkladajúcich udalosť z 1. noci pozorovania. Bol som tam 1. noc, šiel som zo základne skontrolovať možný zostrel lietadla, myslel som že je tam havária, vzal som so sebou svoj tím a keď sme došli na zalesnenú hranicu východnej brány, objavili sme na zemi vozidlo neznámeho pôvodu, trojuholníkového tvaru.

Dotýkali ste sa ho? - Dotýkali, chodili okolo, fotografovali, urobili sme podrobný 45 min prieskum. S týmto výnimočným svedectvom od amerického bezpečnostného zamestnanca na dôchodku, naživo na CNN, potvrdzujúci príbeh niekoľkých ďalších očitých svedkov, by ste očakávali, že to povedie k nejakej oficiálnej reakcií.

Hovorí nám Rendelshamský prípad priamo, že uprostred našich životov je ďalšia realita, ktorá sa zjavuje, kedy sa jej zapáči? V ostatných krajinách pozorovania UFO pokračovali. V Brazílií, vo veľkej amazonskej oblasti, boli UFO a mimozemské bytosti pozorované takmer denne. Historicky je Brazília jedna z vedúcich krajín čo sa týka stretnutí a pozorovaní.

Máme všetky druhy prípadov, po celej krajine. Jedny z najúžasnejších prípadov vôbec sa stávali v Brazílií. Hovoríme o:: pristátiach, kontakte tvárou v tvár s mimozemšťanmi - ktoré sú z nejakého dôvodu čoraz zriedkavejšie, a tiež o pozorovaniach mnohými svedkami. Pozorovania uprostred miest, 2 - 3 tisíc ľudí čo videli UFO. A čo Rusko a bývalý Sovietsky zväz? Ruské námorníctvo nie je známe odhaľovaním tajomstiev, ale je známe že vedie vo výskume UFO a USO.

A máme správy prichádzajúce z celého sveta, napr. ostrov Južná Georgia, Barren Sea, Sea of Okhotsk, alebo jazier ako Bajkal. Tam sa stretli nielen s gigantickými podvodnými objektami, ktoré sa pohybovali neuveriteľnými rýchlosťami - a ktoré Rusi nemohli dostihnúť, ale tiež videli disky ktoré doslova vyleteli z vody na oblohu, rozdelili sa na rôzne objekty, znova sa spojili, odleteli.

Stretli sa s fenoménom známy ako "kbakaery", podľa ruského "kbakaet" - zvuku žiab, kde šlo o pozorovanie ruských ponoriek, hlavne v oblasti Atlantiku, kde našli obrovské pohybujúce sa objekty vo veľkých morských hĺbkach. Vydávali zvuky pripomnajúce kvákanie, aj keď boli iné. Sovieti s tým nemohli urobiť nič, ale boli veľmi nervózni, pretože ich tieto stroje sprevádzali.

A tiež si mysleli že môžu byť novým spôsobom sledovania ruských ponoriek Američanmi. Zistili že to tak nie je. Chcem tiež upozorniť na Ukrajinu, kde sa stal v r. 1986 černobyľský úkaz - teda skôr černobyľská tragédia. Podľa mnohých svedkov, keď nastal výbuch, objavilo sa UFO - ohnivá guľa, a vyslala prúd svetla...alebo niečoho, k oblasti výbuchu, aby tak zmiernila samotnú explóziu.

V r. 2008 sme obdržali 867 správ o pozorovaní z 37 miest v Turecku. Z nich bolo 35 % bolo zdokumentovaných a 15 - 20 % bolo neidentifikovateľných. Jedným z najprenikavejších prípadov v Turecku je z mesta Kumburgaz, hodinu cesty od Istanbulu. Bezpečnostná hliadka tu zachytila ohromujúce zábery v priebehu 3 mesiacov 2007. Film jasne ukazuje okraje a štruktúru objektu, a dokonca niečo, čo môžu byť 2 siluety vovnútri.

Zábery boli riadne preskúmané vládnou vedeckou inštitúciou. Oficiálna správa hovorí, že je jasné že to určite nie je podvrh. Žiadna počítačová animácia, model alebo niečo podobné. Na záberoch je fyzický objekt, ktorý nedokážeme identifikovať. Kategorizovali ho ako neindetifikovateľný lietajúci objekt (UFO). Ohromujúce video bolo tiež zverejnené v Mexicu.

Zábery pohybujúcich sa UFO z kamery na vojenskej zbrani prenikli do správ v 2004. A ešte úžasnejšie boli flotily UFO nafilmované nad niekoľkými mestami. Ako výsledok celonárodného záujmu o UFO v Mexiku, jeden z hlavných hlásateľov vedie 2,5 hodinový program každú nedeľu večer počas posledných 15 rokov, prezentovaním najnovšej dokumentácie UFO.

Máme televíznu reláciu každú nedeľu od 17.30 do ôsmej, v mexickej televízií je to hlavný vysielací čas a prezentujeme tu novinky o tejto záležitosti. Teda najposlednejšie videá, fotografie, prípady, vyšetrovania, aktuality. Veľa ľudí v médiách aj verejnosti je vygumovaných vedcami ktorí to nechcú vyšetriť. Lenže je tu dosť dôkazov. Vedecky overených, podložených, ktoré môžu byť preskúmané a predložené vedcom.

Musia prijať a súhlasiť, že tento fenomén je skutočný. Pre mňa to nie je nijak otázne. Som novinárom takmer 40 rokov a viem to, pretože som to videl, videl som bytosti, a viem že je to pravda. Za mnou, vnútri tejto modrej komory, je jediné stacionárne, plne automatické 24 hodín denne fungujúce observatórium UFO na svete.

V Nórsku sa ďaleké horské údolie Hessdalen stalo populárne sériami pozorovaní UFO trvajúcimi od 80tych rokov dodnes. Zvláštne svetlá sa pohybovali nahor a nadol po bokoch pohorí každú noc po dlhé obdobia, tesne nad vrcholcami stromov. Na rozdiel od iných krajín, zapojili sa vedci a založili stále observatórium UFO. Fenomén svetiel tu v nórskom Hessdalene začal v r. 1981, s mnohými pozorovaniami.

Najviac to bývalo 20 za týždeň. Miestni obyvatelia začali vídavať svetlá dole v údolí, niekedy blízko ich domov. Čudovali sa čo to môže byť, boli aj vystrašení, pretože nikto im nevedel dať odpoveď. Radary a fotoaparáty čoskoro začali zhromažďovať ohromujúce obrázky nevysvetliteľných svetiel. Expozícia tejto fotografie je 1/60 sekundy. Svetlá sa správajú rôzne, niektoré sa hýbu veľmi pomaly, niektoré rýchlo.

Najväčšia nameraná rýchlosť tu bola 30 000 km/h. Miestna obyvateľka tvrdí že videla viac ako svetlá. Bolo to v noci, vo februári alebo marci. Šla so autom cez lesy v Hessdalene, smerom nahor k vrchom. V lese bola veľká tma. Ako som prešla trochu ďalej, zosvetlilo sa ako za dňa. Niečo prešlo ponad moje auto. Bolo to ako jasný klobúk. Taký ten starý typ. Mám 68 pozorovaní, ktoré môžem dokázať. Všetky zapísané.

Observatórium automaticky robí fotky každú minútu, a dáva ich na internet. Bolo zachytených veľa úžasných záberov. Po tom, ako sa zaviedol automatický videový systém, prešiel rok, kým boli svetlá zachytené kamerou. Priblížením a spomalením filmu sa odhalí niečo udivujúce. Druhé malé svetlo sa pridá k veľkému hlavnému. Zbierajú tieto svetlá niečo? Taktiež boli hlásené pristátia.

Boli zozbierané aj hmatateľné dôkazy zo vzoriek pôdy uprostred ničoho. Tu, 2 hodiny pešo od najbližšej cesty, bol 2 tonový kus mokrej trávy vyrezaný s laserovou presnosťou, nadvihnutý a položený niekoľko meterov ďalej. Žiadne známky strojov alebo ľudí. Počas týždňa v septembri 2007 prebiehal významný výskum vedcov z univerzity a študentov, s niekoľkými pozorovateľskými jednotkami.

Štvrtú noc prieskumu sa fenomén rozhodol ukázať. Boli tam veľké svetlá, ktoré sa pohybovali veľmi rýchlo na sever a juh, a získali sme veľmi pôsobivý obrázok, možno najlepší aký sa v Hessdalene podaril. Expozičný čas bol 30 sekúnd. Takže vidíme že svetlo sa začalo hýbať odtiaľto, potom sa presunulo dole a naspäť tu hore. Vzdialenosť je tu približne 10 - 15 kilometrov.

Fotoaparát mal pred šošovkou optickú mriežku, a tá vytvára toto optické spektrum. Čo je prekvapivé na tomto spektre je to, že je súvislé. Farby idú plynule jedna do druhej, nevidno tu žiadne čiary ani body, ktoré sú signálom horiaceho plynu. Vyzerá to ako optické spektrum hmotného objektu, alebo plazmy s vysokou hustotou. Stále je príliš skoro s istotou určiť, čo je pôvodom tohto úkazu, a čo naozaj sú tieto letiace svetlá.

Ale fakt, ktorý môžeme povedať je, že tento fenomén je tu, a je skutočný. A čo pozorovania v Belgicku? Phoenix svetlá v Arizone? UFO na letisku Osaka, pristátie v Voronezh v Rusku, rakety "duchovia" vo Švédsku, úkazy v Col de Vence vo Francúzsku, UFO nafilmované v Miláne v Taliansku, skupina UFO v Peru, čínski vedci natáčajúci UFO na observatóriu Purple Mountain?

Pokračuje to ďalej a ďalej... V týchto dňoch je už kopa dokumentácie, vojenských správ, zachytení radarmi, osobné zážitky, siahajú aj roky dozadu, ale boli rutínne ignorované, odsúvané vládou, médiami, a tak sa bežný človek o týchto veciach ťažko dozvie. Ale keď ich spojíme, vytvorí sa veľmi prevedčivý obraz reality, ktorá sa okolo nás deje - že nám boli zamietané informácie.

Veľa ľudí mi vraví: pozri, ak sa toto všetko stalo - neboli tam ľudia z armády, operátori radarov, policajti, ktorí by potvrdili, že mali tieto zážitky? Odpoveď je jednoznačne áno, ale čoskoro sa naučia ako to chodí. Ak vyjdú a povedia - áno, to všetko som videl, zvyčajne prídu o prácu, svoju hodnovernosť, ľudia sa im vyhýbajú.. A to sa po mnohé roky stalo veľmi účinným spôsobom, ako všetko udržať v tajnosti.

Viem, že ak bol niekto v našej krajine pod prísahou nič neodhaliť tak to bolo poňaté veľmi vážne. Ak ste porušili prísne utajenie, hrozilo vám 15 - 20 ročné väzenie, a všetko vám vzali. Mohlo to byť dôvodom, prečo vojenské skúsenosti nikdy neprenikli na verejnosť? Ale niektorí, ktorí sa stretli s pozorovaním UFO, sa cítia dosť silní na to, aby odhalili, čo vedia a zbavili sa bremena držania tajností.

Po 30 - 40 rokoch, na odpočinku zo služby, sa mnohí rozhodli vzoprieť a verejne prehovoriť. ...mohli z ničoho nič zastať, vzlietnuť...je to neuveriteľné čo dokážu. Je potrebné aby sme o tom vedeli. Takže, preto som tu, povedať vám odhaľujme to, kedy len môžeme, prosím. Ďakujem. V r. 2001 Američan Dr.Steven Greer vyvinul iniciatívu aby niekoľko stoviek svedkov s vysokými hodnosťami a spoľahlivosťou vyšli s tým, čo zažili počas služby.

"The Disclosure Project" (Projekt Odhalenia) bol s pomocou internetu a youtube veľkolepý otvárač očí ľudí z celého sveta. Založili sme Disclosure Project - ktorý si môžete pozrieť na Disclosureproject.org - kde sme začali identifikovať zamestnancov armády a služieb (ako CIA), ktorí mali osobné skúsenosti s tajnými operáciami tejto záležitosti.

Zlúčili sme ich výpovede s našimi informáciami, a verejne predložili, pretože cítime ako nevyhnutné, aby sa tie tajnosti skončili a informácie odhalili, a aby tak celé ľudstvo, nielen Amerika, mohlo nadviazať mierumilovný kontakt, s civilizáciami ktoré nás navštevujú. Tiež sme založili nadáciu pre nové technológie, energie a pohonné systémy, ktoré sú za týmito UFO, čo býva záhadou ako fungujú.

Sú už pochopené, ale zatajované - takže to bol ďalší cieľ. Dostať informácie o týchto technológiach na verejnosť, aby sme tak mohli mať spoločnosť, ktorá nepotrebuje používať ropu a ničiť prostredie. V tom čase bolo asi 1500 hlásených prípadov. Teraz mám asi 3000 prípadov.. ... asi 100 yardov od ľavého krídla bol 30 metrový disk. ...sila signálu bola rovnaká ako kontakt na lietadlovej lodi na povrchu vody - bol obrovský.

Veľkosť tých objektov bola asi 100 metrov alebo viac. Ak počas 4 - 5 sekúnd prejdete manévrami 7 - 8 míľ, musíte byť riadne rýchli. Mohli stúpať priamo hore, robili to akoby nás zabávali. Keď sa začali pohybovať, šli rovno nahor, a potom - Nejak zmizli, dematerializovali sa. ..a opustili atmosféru - proste boli preč, zmizli do priestoru. Povedali nám: Nikdy viac o tomto nehovorte. Pokiaľ viete, nikdy sa to nestalo.

- Nikdy ste to nevideli. Neexistujem a táto situácia sa nikdy neudiala. Už som sa na to dlhšie nechcel dívať, lebo som vedel že môj život je v ohrození. Som pripravený vyhlásiť, že som bol na mieste, kde bol objekt neidentifikovateľného pôvodu, ktorý nepochádzal zo Zeme a som pripravený tvrdiť, že sme tam videli telá živých bytostí, ktoré sa nenarodili na tejto planéte.

Som pripravený tvrdiť, že sme boli v spojení s týmito entitami a že sme v kontakte s bytosťami, ktoré nepochádzajú z cudzej krajiny, ale z iného hviezdneho systému. A spolupracoval som s nimi. Niektorí z týchto svedkov tiež odhaľujú, že sa UFO vznášali nad skladmi jadrových zbraní a nad základňami spúšťajúcimi jadrové strely. Veľký nárast pozorovaní UFO po celom svete nastal v čase, keď sme začali pracovať s jadrovými zbraňami. Toto nie je náhoda.

A starší služobní zamestnanci mi povedali, že nad Zemou akoby zasvietila veľká červená vlajka, znamenajúc, že máme problém. Ale nielen my máme problém, ale môžeme byť aj hrozbou pre iných. Pretože keď skombinujete začiatok cestovania do vesmíru a používanie vodíkových a nukleárnych zbraní, a tiež civilizáciu Zeme, ktorá je stále veľmi násilná, čo vidno aj dnes, samozrejme, je to niečo, čo veľmi vyspelé, alebo len sebecké civilizácie pozorujúce Zem - čo myslím že sa deje po tisícky rokov - považovajú za znepokojujúce.

Za posledných 35 rokov som sa rozprával s asi 115 ľuďmi, zamestnancami spúšťania nukleárnych striel, osobami pracujúcimi so zameriavaním, údržbou, strážení týchto zbraní. Tieto osoby sa väčšinou navzájom nepoznajú, niektorí pracovali v Air Force v šesťdesiatych, niektorí v deväťdesiatych rokoch a boli z rôznych miest, ale všetci mali veľmi podobné príbehy.

Popisovali UFO prichádzajúce vo veľkých rýchlostiach v momente sa zastavujúce a vznášajúce sa buď nad podzemnými raketovými spúšťačmi, alebo tzv. Launch Control zariadeniami, po znefunkčnení striel odchádzajúce. Ja viem o 3 Air Force základniach USA, kde sa toto dialo. Incident sa stal 16. marca 1967, spomínam si že bolo skoro ráno a prijal som hovor od bezpečnostnej hliadky.

Povedal, že naokolo pozorujú nejaké zvláštne lietajúce svetlá. Najviac pol hodiny neskôr volali znova, podľa hlasu bol ten človek veľmi vystrašený a roztrasený. Povedal: Pane, je to žiariaci červený objekt, vznáša sa vonku pred prednou bránou. Práve teraz ho vidím, svieti, je červený, mám tu všetkých mužov s pripravenými zbraňami, a po celý čas sa triasol, bol veľmi rozrušený.

Išiel som za svojím nadriadeným, ktorý spal na oddychovom lôžku, a povedal som mu o tom telefonáte. Kým som hovoril, začali odchádzať strely (vypli sa do stavu nepripravené), jedna po druhej. Približne 6 - 8, ale v rýchlom slede - bolo to extrémne nezvyčajné. Medzitým som vyšiel hore, aby som zistil aký je stav toho objektu. Strážnik povedal, že objekt odišiel, jednoducho bol preč, s veľkou rýchlosťou.

Veľa dobre zdokumentovaných UFO pozorovaní mnohými dôveryhodnými ľuďmi, zachytených radarmi, prenasledovaných pilotmi, znefunkčňovanie nukleárnych striel po návšteve UFO a dokonca mimozemské bytosti dosvedčené policajtami a vysokopostavenými armádnymi osobami. Kam toto všetko smeruje? Štyri hlavné závery po 50 rokoch vyšetrovania.

Po prvé - sú nepopierateľné dôkazy o tom, že planéta Zem je navštevovaná inteligentne kontrolovanými mimozemskými vozidlami, inými slovami NIEKTORÉ UFO, podčiarkujem 20 krát, že niektoré z nich sú naozaj mimozemské lode. Väčšina nie je, o tie sa nestarám. Som nukleárny fyzik a pritom sa nezaujímam o izotopy, ktoré sa nedajú štiepiť, keď staviam reaktor, pracujem s tými, čo sa dajú, koho zaujímajú tie ostatné? To je prvý záver.

Druhý Predmet lietajúcich tanierov znamená niečo ako kozmická Watergate aféra. Niekoľko ľudí hlavnom vedení (vláde) o tom vie aspoň od r 1947, kedy minimálne 2 havarované lietajúce taniere, aj s telami bytostí, boli objavené v Novom Mexiku, takže skutočne niektoré UFO sú vesmírne objekty. Zdôrazňujem že nie všetci vo vláde sú v tom zainteresovaní, tak sa tajomstvo neudrží. Pracujem pre bezpečnosť 14 rokov, dôležitým faktorom je: kto "musí alebo nemusí vedieť".

Tretí záver je, že žiaden z argumentov malej skupiny hlučných negativistov (slušne povedané) proti prvým dvom nestojí na dôkladnom preštudovaní. Znejú skvele, pokiaľ sa nepozriete na fakty. Všetky protiargumenty potom zlyhajú.

Štvrtý je - keďže som taký nesmelý typ chlapíka na dôchodku - toto je najväčší príbeh tisícročia návšteva planéty. Zem mimozemskými plavidlami, úspešné ututlávanie najlepších dôkazov, tiel a trosiek po 62 rokov. Mimozemské bytosti odniekiaľ, sú s nami v styku tu na našej planéte, minimálne od polovice 20. storočia, pravdepodobne už ale po mnoho tisícročí. To je fakt. Je to absolútne istý fakt veľakrát preukázaný.

Od 40tych rokov, vlády krajín Zeme, určite americká a hlavné industriálne krajiny, si sú tohto vedomé. To je tiež dokázaný fakt. USA sa v spolupráci s väčšinou, ak nie všetkými spojencami z II.svetovej vojny, rozhodli urobiť zákaz uverejňovania tohto faktu a formálne priznanie pred občanmi. Aj to je fakt. A deje sa to, že po 62 rokoch od toho zákazu, sa oficiálne aj neoficiálne prešetrilo a zistilo, že sa to blíži ku koncu.

A že čoskoro budeme informovaní týmito vládami, že mimozemská prítomnosť je skutočná. A začne sa proces o dozvedaní sa o tom od vlád a od všetkých vedcov, občanov a aktivistov, ktorí to tvrdili mimo vlád. Informácie preniknú do verejnej sféry. To je asi tak stručne povedané čo sa deje. Ale prečo vlády podnietili zákaz šírenia pravdy? A ako mohlo utajenie pokračovať až dodnes?

Starosť Pentagonu, v 1940´ keď sa zjavovali tieto objekty, ktoré sa nezdali byť ani americké, ani ruské, bolo, že ak sú toto mimozemské vozidlá, a dozvie sa o tom verejnosť, mohla by nastať masívna panika. Hlavný vedúci Projektu Blue Book, Captain Edward J. Ruppelt, v r. 1956 opustil Air Force a napísal knihu o tom, čo vedel Pentagon, a tvrdil, že vo vedení Pentagonu prebieha diskusia o tom, že verejnosti nemôžu oznámiť pravdu, pretože by to ľudia nezvládli.

Tiež nechceli plašiť ľudí, pretože ich úloha je obraňovať Spojené štáty. A oni tieto UFO nedokázali zastaviť. Zjavne si chodili, ako sa im zachcelo. Takže, armáda nikdy nechce priznať, že s tým nič nemôžu urobiť. Lebo to by znamenalo, že sú bezbranní. Ak bola pravda, že sme objavili vesmírnu loď v 1947 v Roswelli, tá technológia by bola tak vyspelá pred ľudskou, že Pentagon by to určite udržal v tajnosti, dokonca aj pred americkými spojencami v Európe, a snažil sa vytvoriť vlastné UFO, takže ak by nastala vojna s Ruskom, mali by vďaka tejto technológií výhodu, - to je jeden z dôvodov utajovania.

Myslím že sa to stalo prípadom, keď potláčanie pravdy bolo vedúcimi tejto záležitosti úplne podriadené Studenej vojne. Kým neskončila Studená vojna, nemali byť žiadne verejné diskusie o mimozemšťanoch. Je ťažké sa hádať s týmto odôvodnením. Ale mali hrozný problém. Pretože mohli povedať: o tomto sa nebude hovoriť, toto sa nebude odhaľovať, ale E.T. sú všade naokolo! - ľudia ich videli, fotili, natáčali, boli pozorovaní piloti, mimo kokpitov, rok za rokom, a oni sa súčasne pokúšali udržať nariadenie, že nie je čo vyšetrovať.

Takže mali naozaj ťažkú úlohu. Ľahko si povedali, že ideme vybudovať superbombardér, dať všetkých pod prísahu, zatajiť celý program alebo ho tajne stavať v podzemí - to nie je ťažké. Ale toto bolo - mimozemšťania si chodili, ako sa im chcelo. Prišli a kontaktovali ľudí ako sa im páčilo, unášali ich ak chceli, a vláda potrebovala nejak udržať falošnú realitu napriek touto všetkému.

Takže ozajstné zamietanie skutočnosti nebolo len jediné rozhodnutie, bolo extrémne ťažké to zaviesť do reality. Neuveriteľné je, že to dokázali. Vložili obrovské množstvo peňazí, času a námahy, do popierania, a uspeli. Toto potláčanie pravdy siaha ďaleko aj mimo USA, hlavne v krajinách NATO, ktoré sú vlastne vojenským systémom, týmpádom každá dostáva rozkazy od vyššej osoby a vlastne sú riadené zo Spojených štátov.

A zjavne, podľa oficiálnych dokumentov a osobných výpovedí, sú odradzovaní, aby sa UFO zaoberali a hovorili o tom. V sedemdesiatych rokoch sa začal do záležitostí mimozemšťanov starať Hollywood, vediac, že vzrástol záujem verejnosti o túto tému. Populárne filmy mali tiež vplyv na oboznámenie ľudí s myšlienkou široko obývaného vesmíru, za hranicami našej Slnečnej sústavy.

V deväťdesiatych rokoch začali ľudia natáčať svoje pozorovania na nové "handy cam" kamery. Dnes sú na youtube tisícky videí, ale bohužiaľ so sofistikovanými animačnými programami, ktoré sú teraz pre každého dostupné, je skoro nemožné rozoznať pravé od podvrhu. Toto spravilo video dokumentáciu menej spoľahlivú ako dôkaz pozorovania. Napriek vstúpajúcemu záujmu o tento predmet, hlavnoprúdové spravodajské média zanechali fenomén UFO takmer nedotknutý.

Vďaka mainstreamovému informovaniu táto téma nie je braná vážne. V podstate je to mimo témy. Ako je to možné? Takto Je treba pochopiť vzťah medzi hlavnoprúdovými médiami a Ústrednou spravodajskou komunitou. To nehovorí, že všetko riadi CIA, Ale znamená to, že médiá konajú v istých obmedzeniach. Napr. UFO pozorovanie je v miestnych správach, ale to neznamená že je oznámené spravodajskou agentúrou.

To sú veľmi odlišné situácie. Skeptici argumentujú, že celá vec je moc veľká, že by musela byť známa, ale vtedy práve zlyhávajú na nedostatku znalosti, ako sú médiá napojené na spravodajské komunity po celom svete, po desaťročia. Vyzývam našu vládu, aby všetko zverejnila, ako to iní urobili, o čom budete dnes počuť. Keď CNN odvysielala UFO konferenciu vo Washingtone D.C. v 2009, kde Dr. Edgar Mitchel nabádal americkú vládu, aby uvoľnila svoje UFO spisy, bola tu nádej, že záležitosti sa konečne dostane uverejnenia.

Bývalý pilot a astronaut, Dr. Edgar Mitchel, šiesty človek čo kráčal po mesiaci, povedal Národnému klubu tlače, že je presvedčený. Máte presvedčujúci dôkaz, ktorý presvedčí celý svet.. Správne, to sa snažíme sprístupniť. ...takže ideme von spraviť náš malý podvrh... Ale CNN sa rozhodla poskytnúť rovnaké množstvo priestoru v reportáži dvom chlapcom so vzdušnými balónmi, ktorí ukazujú ako dokážu oklamať UFO zástancov. ..nesnažíme sa niečo dokázať alebo vyvrátiť, ale je v poriadku byť skeptický.

Ďakujeme veľmi pekne Jim... Úloha médií v záležitosti lietajúcich diskov je veľmi dôležitá. Je zrejmé, že minimálne v Spojených štátoch boli už od začiatkov snahy dostať médiá do polohy nevedeckého ponímania a verejného znevažovania úkazov UFO a mimozemského života. Tieto snahy sú v naozaj aj zdokumentované.

Mohli sme vidieť mnoho prípadov, ako média neskúmajú a nevyšetrujú správy o UFO, že rôzne orgány médií boli financované ako majetok CIA, napr."National Enquirer", ktorý použili ako veľmi šikovný spôsob odprezentovania UFO ako podvrhy tým, že z nich robili senzácie, súčasť bulváru, aby sa vyšetrovatelia serióznych médií nezaoberali skúmaním správ o lietajúcich tanieroch, ktoré boli v National Enquirer a podobných bulvároch.

Takže toto je podľa mňa dôvtipná súčasť propagandy, ako docieliť nezáujem masových médií o fenomén UFO. Takže je to veľmi zložitá záležitosť a udržať tie tajnosti nie je tak ťažké ak máte prienik k hlavným inštitúciam, médiám a tiež schopnosť vypúšťať na verejnosť nezmyselné príbehy.

Pretože keď niekto počuje: UFO a mimozemšťania, predstaví si, že niekto z prívesového campu v západnej Virginií letel na palube vesmírnej lodi, mal sex s niekým na Marse a tvrdí že má v inkubátore dieťa. Proste hocijaký druh bludov. Pravda je v skutočnosti zaujímavejšia. Pravda o technológiach, o mimozemských technológiach, ktoré sú tak vyspelé, že sú napojené do koherentnej (vlnovo súvislej) myšlienky, ako keď máte súvislé vlnenie svetla v laseri, tieto technológie ktoré sa napájajú na myšlienku, na vedomú myseľ.

Rozvoj umelej inteligencie integrovanej do ich vesmírnych lodí je tak pokročilý, že dokážu prevziať určené... Je to fascinujúce - experientujeme s tým a prináša to celú novú predstavu pochopenia kozmu. Ale väčšina informácií o celej veci, ktoré sú na verejnosti je festival hlúpostí. A to necháva serióznych ľudí mimo tejto témy. Je toto dôvod, prečo sa tak málo vedcov zaoberá UFO? Strach z toho, že ich budú spájať s tou bláznivou predstavou tejto téme?

Dôvod, prečo to nikdy nekomentovali astronómovia alebo žiadna z vesmírnych organizácií ako NASA? Nie je to jednoduchá civilná organizácia, je tam veľké spojenie s armádou a bezpečnostné utajenie potrebné pre pracovanie v NASA. Nemôžete tam vstúpiť len tak. Sú to ľudia s určitým profilom osobnosti - vedia ako poslúchať rozkazy, mlčať, nevystrkovať sa a ich kariéra bude v poriadku. Taká je väčšina ľudí byrokratického sveta. Takto sa uchovávajú tajomstvá.

Sú otvorené tajomstvá, ktoré pretrvávajú roky, pretože ľudia sa dohodnú na mlčaní. Myslím že v NASA je toto presne prípad UFO. Ale ako Edgar Mitchell, vyslúžilí zamestnanci sa vyjadrili o UFO. Astronaut Gordon Cooper povedal svetu priamo o svojom blízkom stretnutí s UFO počas letu v kapsule Mercury v r. 1963. Pred smrťou vyhlásil "Celé roky som žil s tajomstvom, v utajení ktoré padne na každého špecialistu v astronautike. Teraz môžem odhaliť, že každý deň radary v USA zachytia objekty formy a štruktúr, ktoré sú nám neznáme."

Chcela by som aby sa do tejto oblasti zapojili vedci, pretože sa zmení celá známe predstava o vede. Vieme, že tieto vozidlá nie sú poháňané fosílnymi palivami, že je za nimi technológia, ktorá by mohla pomôcť Zemi a obnoviteľným zdrojom. Keby sa toto dalo použiť ako motivácia pre vedcov, aby sa zaoberali technológiou týchto strojov, mohli by sme prizvať vedu, aby sa zapojila a zmenila systém zmýšľania o doprave, elektromagnetizme a všetkých tých vyspelých technológiách.

Ale musíme ich k tomu povzbudiť, veľa z nich sa bojí výsmechu - poznám ich veľa, čo sú zvedaví, ale boja sa tým zaoberať verejne. Takže, teraz sa tie časy menia a pre dobro naších detí a budúcnosť, niektorí vedci budú musieť na seba vziať to riziko. Dúfam v to, že celú túto vec vynesieme na svetlo a ako som už viackrát vravel, sme v dôležitom bode histórie, lebo sa musíme stať súčasťou spoločenstva obývaných planét - ako v susedstve alebo komunite - a dosiaľ sme ani nie sme oboznámení s tým, že taká komunita existuje.

Udalosť s mocou vyvolať globálnu revolúciu zahrňujúcu technológie, komunikácie, zdroje energie, životné prostredie, a dokonca to, ako pozeráme na seba a svojich blízkych. Zmena zaužívaných spôsobov nebývalých rozmerov, zasahujúca do takmer každej oblasti našej existencie. - Je toto to, čomu čelíme? A budeme musieť prepísať celú históriu ľudstva?

V najvýsostnejších radách bezpečnostných služieb a Pentagonu, - vrchnosti armády a bezpečnosti, ľudia na týchto pozíciach o tejto realite nutne vedia. Ale masy ľudí nie. Autority, ktoré ťahajú za nitky sa zúfalo snažia udržať všetko v neprístupnosti, lebo to nie je jednoduché ako len sú tu návštevníci z inej planéty, hviezdy, galaxie, možno dokonca inej dimenzie, - nie je to len takéto prosté.

Počas rokov sme zistili, že niekoľko z týchto inteligencii boli s nami v spojení od počiatkov ľudských dejín a sú zhromaždené dôkazy, že ľudská rasa je doslova hybridná rasa a že niektoré z tých vyspelých civilizácií, odkiaľkoľvek prichádzajúcich, boli zapojené do genetického manipulovania ľudí ako druhu, od sklonku našej histórie. Človek je hybrid, z nižšieho rodu bol geneticky upravený vyspelými inteligenciami na to, čím sme teraz.

Už len toto je dynamit, preboha. A toto nás privádza na tú najbizarnejšiu stránku veci. K tzv. "Syndrómu unesenia mimozemšťanmi". Dostal sa do verejného povedomia na začiatku sedemdesiatych rokov, keď sa začali objavovať príbehy ľudí, ktorí boli vzatí na palubu vesmírnej lode,po tom ako boli znehybnení. Odhalili sa neuveriteľné zážitky, a podobnosti medzi nimi vzbudili záujem vyšetrovateľov.

Ja a moji kolegovia sme počas posledných 20 rokov počuli priamo od desiatok tisícov ľudí o ich zážitkoch s únosmi. Takže vieme, že je to veľmi veľmi rozšírený úkaz, pravdepodobne aj na celom svete. Prvá vec, na ktorú si spomínam, bol pohľad na 3 prsty a palec - ruka blížiaca sa ku mne, aby ma vytiahla z auta. Bola som viac ako len vystrašená - celkom traumatizovaná. Bola som úplne bdelá, sedela som, nemala som o tomto ani zmienku.

Zobrali ma z auta, môj priateľ zostal spať vedľa mňa. Keď som stála pri aute, bola tam bytosť, na ktorú som sa nemohla pozerať, vysoká, vnímala som že je veľmi veľká a vysoká, vedľa mňa, ale nebola som schopná zdvihnúť zrak. Na každej strane odo mňa stáli, ako som neskôr zistila že sa nazývajú, "Greys" (Siví). Ruky som mala zvesené pri tele a bez toho aby sa ma dotkli, s rukami podo mnou, ma nejak zlevitovali, asi 15 cm od zeme.

Bola som paralyzovaná, neschopná pozerať sa naokolo, mohla som sa pozerať len dole a po stranách som ich videla, a začali sme sa hýbať. Prejdú procesom keď ich položia na stôl a prebehne určité vyšetrenie, procedúry. Niekedy sú odstránené časti pokožky, zanechávajúce malé kruhové jazvy (voláme ich naberačkové), nevieme čo robia s odobratými kúskami, tiež robia procedúry s reprodukčnými orgánmi, berú vzorky spermií od mužov a ženám pichajú ihly do brucha alebo pohlavných orgánov a vieme že zbierajú vajíčka.

Bývajú implantované plody - malé embryá, plody bývajú vyberané... - toto sú štandardné a známe úkony. Vezmú ich zo stola do ďalšej miestnosti, kde je veľa bábätiek, musia ich držať, niekedy ich ženy musia kŕmiť, niekedy ich vezmú do miestnosti kde vidia - poviem to tak že tie bábätká vyzerajú divne akoby napoly človek a napoly mimozemšťan, niekedy vlastne vyzerajú viac ako človek, ale stále čudne..

Niekedy zas idú do miestnosti s batoľatami - 2, 3, 4 ročnými, ktoré sa hrajú s nejakými hračkami, a oni sa s tými deťmi hrajú, ako aj s hračkami, ktoré sú veľmi nezvyčajné. Ďalej sa robia neurologické "skenujúce" procedúry - deti sa uprene do očí unesených pozerajú z veľmi blízkej vzdialenosti.

Môžu sa vykonávať ďalšie procedúry ako privedenie do miestnosti plnej veľkých nádob, kontajnerov zo skla alebo plastu, kde sú v tekutine plody v rôznych štádiach vývoja, robia s nimi ešte mnohé ďalšie veci a potom ich vezmú naspäť kde boli - pozerali na gauči TV alebo tak, a oni hneď zabudnú čo sa práve stalo. Všetko, čo vedia je, že pozerali jeden televízny program a ten nielenže skončil, ale už prešli ďalšie dva a oni tam stále sedia a ak mali plechovku piva, tak ju tam stále majú a nechápu, čo sa deje.

Nevedia si to vysvetliť a tak na to zabudnú a idú ďalej. Jedna osoba popísala v kresbe stôl, na ktorý ju dali a mimozemšťanov okolo stola. Priemerní malí mimozešťania boli asi v jej veľkosti - ona mala asi 8 rokov- a bol tam tento vysoký, ktorý tam velil. Veľa unesených spravilo kresby svojich únoscov. Na nich sú typické veĺké oči a malé líca, charakteristické pre tzv. Greyov - podľa farby ich pokožky.

Zaujímavá vec je, že všetky doklady čo máme, znova a znova dokazujú túto skutočnosť, žiadne ju nevyvracajú. Tzv. hybridi, údajne zmes ľudských bytostí a Greyov sú popísané vo väčšine prípadov. Tu je hybridné dieťa, zaujímavé sú oči - veľmi zvláštne. Vlasy neboli česané a zrejme nezakrývali úplne hlavu. Takže zdalo sa, že to bol program, kedy ľudia boli opakovane braní a študovaní počas celého ich života v programe s genetickou funkciou a zistili sme, že ak osoba zažila únos, a potom mala vlastné deti, normálne ľudské deti, tie potom bývali tiež unášané.

Ako keby Greyovia študovali určité rody z dôvodov psychologických, emocionálnych... presne nevieme prečo. Ale zdá sa, že ich veľmi zaujíma, ako pracuje naša myseľ a emócie. Zdá sa, že oni také émócie ako my nemajú. Ako keby sa chceli niečo naučiť z nášho rozsahu pocitov. Takto vyzeral keď ste sa naňho pozreli zdola. Sú únosy ľudí vykonávané len jednou určitou skupinou mimozemšťanov?

Alebo sú tu ďalší, ktorí nás kontaktujú s iným zámerom? Ja viem o 60 rôznych druhoch mimozemských bytostí, čo navštívili ľudí s ktorými pracujem. Všetky tieto informácie pochádzajú z regresií, ktoré robíme. Niektorí prichádzajú, aby boli mentormi ľudí, ktorých navštívia. a mimochodom, zvyknú s danou osobou pracovať po celý život. Vyzerali veľmi ľudsky, aj keď ich ruky boli veľmi odlišné.

Prsty boli oveľa dlhšie, boli veľmi štíhli a mali dlhšie krky. Mali svetlé vlasy, ktoré vychádzali v tvare V odtiaľto, boli trochu vlnité a asi po plecia. Tiež mali dosť veľké modré oči, perfektne vytvarovaný malý nos a malé pery. Keď som bola na palube vozidla, tieto bytosti mi dali informácie dôležité pre dobu, ktorá teraz prebieha na Zemi a dali mi odkazy, o ktoré sa mám podeliť s kýmkoľvek, kto chce počúvať.

Sú zamerané na to, že ľudstvo má na výber. Že sa odohráva proces, v ktorom keď budeme pokračovať takým spôsobom ako je to teraz, už nebude na výber a bude deštruktívny. Vysvetlili mi, že tu boli v minulosti. Povedali: prišli sme tu v minulosti, aby sme dopomohli procesu zmeny na Zemi, a teraz sme tu znova. Boli tu od stvorenia človeka a v súčasnosti sú tu len aby pomohli zachovať Zem a ochrániť ju od hocičoho, čo by jej mohlo ublížiť.

A to zahrňuje aj nás. Takže ak by tu boli snahy o jadrovú vojnu, nestane sa to, pretože oni tomu zabránia. Pretože by to znamenalo zničenie sveta. Toto je jediný prípad, kedy by nejako zasiahli, - hrozba nejakej veľkej deštrukcie Zeme alebo všetkých bytostí na nej. Sme súčasťou tichého vesmírneho kontaktu, ktorý trvá už celé veky? Mohlo by byť v ľudských génoch niečo, čo nesie ozveny našich mimozemských predkov?

Sme preto monitorovaní ako deti na ihrisku? Zvýšil sa preto výskyt UFO v čase prvých nukleárnych pokusov? Znamenáme ako druh hodnotu, ktorá presahuje našu predstavivosť? A kedy budeme pripravení byť informovaní? Odhalenie nastane už čoskoro. Bude to mať pár pozitívnych následkov, a ak sa s tým nebude múdro narábať, tak sa s tým prejavia aj temnejšie stránky.

Ja mám starosť, aby to všetko rozoznali nielen vedenia vlád, ale aj široké vrstvy obyvateľov všeobecne, keď naša spoločnosť bude konfrontovaná s faktom, že sú tu vyspelé kultúry, a aké budú následky zo vzájomného styku. A ak aj tí, čo sa zrazu medzi nami objavia, budú mať len dobromyseľné zámery, budú chcieť pozdvihnúť ľudstvo, a asistovať mám v toto kritickom čase našej planéty, ľudí, ktorí držia materiálnu moc v ľudských inštitúciach bude lákať skaziť túto príležitosť, zvýrazniť a umocniť svoju vlastnú kontrolu a materiálnu moc.

To všetko je rozširovanie a pokračovanie nákazy ega, mentality oddeľovania sa - čo postihuje ľudstvo odvtedy ako sme sa naučili pozdraviť sa. Musíme teda volať po pochopení a uvedomení týchto vecí, to znamená že ľudia musia byť vzdelávaní, oboznamovaní. Je treba pochopiť, že náš zdroj a pôvod je rovnaký. Erwin Schrödinger, otec kvantovej mechaniky a časticovo-vlnovej teórie, asi pred 100 rokmi vyhlásil, že totálne číslo myslí vo vesmíre je 1.

Ale vedomie je singularita, ktorá má fázy vo všetkých bytostiach. A toto je srdcom súcitu Budhu, zdroj jednoty o ktorej sa hovorí ako o duchu v rôznych náboženstvách. Budeme sa musieť vrátiť k hlbokému duchovnému porozumeniu, čo to znamená byť vedomá bytosť. Byť schopní žiť mierumilovne nielen na tejto planéte, a nie sa navzájom bombardovať kvôli sektárskym rozdielom, ale tiež ísť do vesmíru.

Pretože keď sa pozriete do očí mimozemského stvorenia, môžu byť od nás odlišní v mnohých veciach, ale keď vidíte, že tá bytosť je vedomá, a duch tohto vedomia je ten istý čo vo vás, môžete nájsť nejaký spoločný základ. Ak teda pochopíme ten jediný zdroj pôvodu našej vedomej existencie, platí to nielen pre nás, ale aj pri tých návštevníkoch. Oni tomu rozumejú.

Lebo nemôžete cestovať niekoľkonásobnou rýchlosťou svetla bez prekročenia hranice svetla, čo keď urobíte, vstúpite do oblasti, ktorú mystici volajú teoretický priestor astrálneho vedomia. A máme do činenia s civilizáciami, ktoré to ovládajú. Myslím že to je veľká skúška našej civilizácie v tejto dobe. Keď tomuto správne porozumieme, zmení sa tu celý systém a potom tu nebudeme do seba navzájom páliť kvôli odlišnej interpetácií tejto Biblii, tamtom Koráne, tej náboženskej postave a podobne.

Uvedomíme si, že sme všetci jeden ľud, a tiež celý vesmír. To univerzálne vedomie a univerzálne pochopenie, je pre mňa niečo čo naozaj transformuje život na tejto planéte a je ďalším veľkým krokom vo vývoji ľudstva. Keď v budúcnosti deti otvoria učebnice ľudských dejín, o čom sa dočítajú? Bude to príbeh o tom ako katolícka cirkev uväznila Galileiho za radikálne teórie?

Bude to príbeh o tom, ako sa vedecká komunita vysmievala myšlienke lietajúcich strojov, aj po tom ako bratia Wrightovci vyrobili prvé lietadlo? Alebo to bude príbeh, ako svet otvorene ignoroval prítomnosť mimozemšťanov? Budú sa na nás deti budúcnosti smiať za to, že sme boli slepí, tak ako sa my smejeme na tých, čo verili že Zem je plochá? Budú o nás hovoriť ako o ľuďoch starého sveta, posledného veku samoty, dňa pred odhalením?
x Je UFO mýtus nebo fakt?
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.