xVybraná videa
text k videu
Minulý týden šéf centrální banky USA mluvil o opuštění dolaru jako světové rezervní měny a nahrazení dolaru měnou mezinárodní. Tisíce lidí se sešly aby uslyšely Baracka Obamu přednést klíčovou řeč o mezinárodních vztazích na jeho evropské cestě. Jeho představu o tom, jaké místo bude mít Amerika v Novém Světovém Řádu (NWO) ...

Navracející se váleční veteráni by mohli být hrozbou našemu národu. Musíme je zapojit do budování takového světového řádu, který si, jak věřím, všichni přejeme. A jednou z cest, jak toho dosáhnout, je vytvoření jedné celosvětové vlády.

Myslím, že Nový Světový Řád (NWO) se už rodí. Toto je ale velký podvod proti lidem, jehož pravým cílem je převedení bohatství a moci ze soukromého do vládního sektoru a z rozpočtu vlády USA do pokladny světové vlády. A ti, kteří křičeli: "Spojené národy chtějí převzít vládu nad světem..." Ti co tvrdili, že se jedná o spiknutí...

Byli považováni za blázny, jenže nyní se ukazuje, že měli pravdu. Kdo na něco takového má peníze? Stovky a stovky bank. Jakákoli banka, která má přístup ke do systému Federální Reservní Banky (FED) Můžete nám říci, které banky to jsou? Ne. ... to víte, finanční terorismus.

To oni tahají za provázky. Já navrhuji, aby americká centrální banka (FED) ziskala nové kompetence. Konečným cílem zavádění uhlíkové daně a obchodu s emisními povolenkami je zničení výroby. Tato daň z energie je tím největším zvýšením daní v historii USA. My vlastně zakládáme jakousi globálně-oteplovací policii. Tak za prvé ... oni k vám můžou vtrhnout... vláda k Vám může vtrhnout a zkontrolovat vám dům a ještě za to zaplatíte.

My tady zavádíme globálně-oteplovací gestapo... Když mluvíte s našimi generály, jedna z věcí, po kterých zoufale touží, jsou ozbrojené milice jako doplněk naší armády. Neznám slitování. A nosím tohle. Presidentská kampaň senátora Baraka Obamy žádá Missourijskou policii aby se zabývali každým, kdo lže nebo si objedná zavádějící televizní reklamu. Už jsem byl v 57 státech. Myslím, že mi ještě jeden zbývá.

Prezident, když byl minulý týden v Evropě, tak se setkal s králem Saudské Arábie. Vypadalo to, že e před ním klaní. Prezident Obama dnes navrhnul novinku. Něco, čemu se říká "prodloužená vazba." Prevence zločinu tím, že jsou lidé zadrženi a uvěznění, aby se zabránilo zločinům, které ještě nespáchali. Pád republiky Prezidentství Baraka Obamy Z politiky se stala jenom taková show Washingtonská zápasnická show. V této show politici ukazují jak spolu těžce bojují, ukazují jaký je ten druhý padouch a jak se strašně nesnáší.

Ale za zavřenými dveřmi jdou na panáka a uzavírají dohody. Jak republikání tak demokrati jsou majetkem těch samých globáních elit. A v otázkách, na kterých záleží těmto globálním elitám, se chovají jako jeden muž. Zabalí se do americké vlajky a mluví o zachování amerického dědictví a principů a současně pracují na tom, aby nás zapojili do Nového Světového Řádu (NWO), kde naše suverenita bude zničena.

Ztratíme všechny naši americké tradice a duchovní dědictví. U Bushe člověk věděl, co se od něj dá očekávat. To nebyla žádná ocelová ruka zabalená v hedvábné rukavičce. Byla to nezaobalená ocelová pěst. zatimco o u Obamy je to ocelová ruka v hedvábné rukavičce. ... víte velice bystrý a příjemný chlapík, který ví naprosto přesně, co dělá. A z toho důvodu je daleko nebezpečnější než Bush. Ha, ha, ha. Nuže na konci minulého roku Jsem byl ochotný dát Obamovi šanci.

Myslel jsem, že bylo předčasné ho odepsat. Ale teď, když už je chvíli v úřadě, je zjevné, že je těsně spojen s Goldman Sachs a JP Morgany na Wall Streetu A je extrémně poddajný a úslužný přáním velkých bank, tak jako Robert Rubin v časech Clintonovy administrativy. Který měnil zákony v zájmu bank. A nedělá nic, aby banky zastavil. Pomáhá bankám pokračovat v tom, co dělaly za Bushovy éry.

Tak v podstatě je jenom pokračováním Bushe v oblasti obchodu a financí, což je v současnosti nejduležítější část jeho politiky. Lidé, kteří volili Obamu, chtěli skutečnou změnu místo toho dostávají fráze. Poslechnou si pěknou řeč. A nic jiného. žádná konkrétní změna se nekoná. U nás doma, divadlo jako obvykle. Jeden loutkář ovládá levici, a je tady ... stejný loutkář ovládající pravici. Ovládají Republikánskou stranu a ovládají Demokratickou stranu. Toto není otázka strany.

Toto není otázka levice a pravice. Otázka je: "Komu by měla vláda sloužit?" A měla by sloužit lidem. V podstatě je vláda pouze nástrojem většiny. která využívá ekonomiku a vládní zákony, aby vnutila veřejnosti různé programy. Levo-pravé dělení na politické scéně USA je přímo převzaté ze světa obchodu a korporací. Ve světě obchodu máte Coca Colu nebo Pepsi máte McDonals nebo Burger King máte AT&T a Verizon dvě dominantní firmy (duopoly). A duopoly dávají iluzi, o tom, že je zde nějaká konkurence, nějaký výběr.

A vypadá to trochu lépe než monopoly. Tak například v komunistickém Rusku kdyby existovali Rudí komunisté a Světlezelení komunisté, byla by tam iluze výběru tedy něco, co by se podobalo demokracíí v Rusku. Jenže oni zkrátka řekli, "Nic takového. Řekli jsme rudá, tak rudá." V USA mají toto pravo-levé dělení jenže navzdory této iluzi tu fakticky neexistuje možnost volby. Není zde žádná sociální spravedlnost. Existuje pouze jedna volba, která přináši více peněz těm, kteří na systému profitují, kteří nyní vzali celý systém za rukojmí.

Viděli jsme, jak byly zrušeny bariéry státní moci. Viděli jsme tuto erozi a dospěla a až do bodu, kdy to vypadá, že se nikdo o nic nestará a přímo tady v Washingtonu, DC, jsme viděli pád republiky. Pokud USA už nemají svoji Listinu práv a svobod a Ústavu, potom přestaly existovat. Stalo se z nich pouze kus něčího majetku. A to je to, co tito globální korporátní síly chtějí. Chtějí kompletně zničit Listinu práv a svobod a Ústavu a dělají to právě teď.

Toto je pád republiky Náš národ umírá. "My lid" který žije v této zemi, musíme povstat, převzít aktivitu a získat systém zpět. Je to právě listina práv a ústava, čemu by měla patřit naše loajalita. Ne politickým partajím a politikům, kteří se omotávají americkou vlajkou a přitom ve skutečnosti ničí všechno, co ta vlajka symbolizuje Takže v minulosti bylo na této planetě nějakých 180 států a některé byly ve své době velmi mocné, jako třeba Sovětský svaz, Velká Británie a USA.

Ale když se podíváte na světovou mapu dnes musíme konstatovat, že se kolem ní stahují mračna, svírající celou planetu. Oni neuznávají národní hranice. Ony se neřídí zákony žádné země. Jsou to velké korporace. Politiky celého světa prakticky vodí na šňůrkách, protože mají peníze, a politici přece vždy potřebují peníze k tomu, aby byli zvoleni Nebo aby se udrželi u moci... pokud se vlády zmocnili bez voleb. Řídí všechny hlavní deníky a noviny, protože je buď přímo vlastní nebo v nich mají zaplacenou reklamu.

Mají obrovské množství lobistů ve Washingtonu, kteří mají velký vliv na našeho prezidenta i na Kongres. A umí v tom chodit. Navazují partnerství s Číńany i s Thajci a Tibeťany, nebo s Izraelci i Arabskými národy, s Brazilci a Indy, s jakoukoli zemí a jakoukoli skupinou lidí která má zdroje po kterých prahnou. Je to poprvé v dějinách, co vzniká taková forma... impéria. Barak Obama je loutkou Nového Světového Řádu Cílem je předat finance Světové bance, zničit ekonomiku této země a vytvořit globální vládu.

Nezáleží na tom, jak sympatický je Obama osobně, my, jako občané této země, se musíme postavit a říct: "Ne!" Musíme se postavit na odpor, abychom zachovali Republiku a vládu práva - oboje je v extrémním ohrožení. Nechceme žít pod světovou vládou vlastněnou korporacemi, ovládanou korporacemi a pro korporace. Nechci tomu uvěřit a to je asi to, co mě drží nad vodou. Jenže vidím dost indícií, že tomu bohužel je tak.

Pořád slyšíme, že se mluví o Mexiku, Spojených Státech a Kanadě, že skončí jako Evropa. A podnikají se politické kroky, které nás vedou tímto směrem. A tak si myslím, že je na nás všech jako amerických občanech, abychom tomu věnovali pozornost. Tento krok k světové vládě není o růžích, stěstí a míru a lepším životě. Je to o zotročení. Říkali ve svých vlastních spisech od uplného počátku až do současnosti, že svět který přináší bude světem, kde každý, kdo se narodí, nebo mu bude povoleno narození, bude zrozen k tomu, aby sloužil státu.

To bude jejich jediná funkce. Tedy pokud pro vás budou mít práci nebo dokud vás budou potřebovat. 4. Července 2009 Po celých Spojených Státech se shromažďují občané, aby oslavili založení Republiky před 233 lety. Většina lidí v davu si uvědomuje, že Amerika se vydala špatnou cestou, že věci se mění k horšímu. Ale jen několik dokázalo pochopit ten obrovský rozsah korupce a rabování, které bují jako choroba v samotném srdci národa.

Motorem americké velikosti nejsou jen její svobody, ale vůle lidí bojovat za jejich zachování. Stovky jiných národů měly daleko větší populaci a větší nerostné bohatství, ale nikdy nevytvořily ani desetinu bohatství, vědy a umění, jako Spojené Státy, Proč? V Americe jste měli to obrovské štěstí, protože jste měli Otce Zakladatele, kteří přišli na to, že mohou monarchii zrušit a nahradit ji třemi základními pilíři vládnutí tak aby vytvořily rovnováhu, ústavní pojistky a dělbu moci.

Takže jste mohli mít prostor ve kterém jednotlivci mohli pracovat v prostředí tvořívé spolupráce, což je demokratický systém vlády, ale stále měli dost individuálního prostoru, aby rostli a stali se výdělečnými, soběstačnými a bohatými na své cestě za štěstím, aniž by se stal diktátorským. Ale bohužel, v poslední době tato dělba moci vzala za své a ten skvělý koncept otců zakladatelů byl pohlcen jediným korporátním subjektem jediným komunistickým korporátním tělesem.

Tradice jsou pryč. Takže co teď máme?... Jsme zpátky tam, kde jsme byli před revolucí. Máte tu jeden monolitický stát. Za prvních zhruba 100 let existence Spojených Států, poté co jsme se v 18. století osvobodili od britské nadvlády, žádné korporace nebyly povolené... nedostaly v USA licence, pokud to nesloužilo veřejnému zájmu, A to museli prokázat. A v tom případě ta výsada trvala jen 10 let nebo někdy tak dlouho, jak trvala stavba mostu, nebo kanálu, nebo něčeho jiného.

Ale muselo to být posouzeno a mohlo být autorizováno pouze pokud... pokud bylo prokázáno, že to slouží veřejnému zájmu. To se změnilo, především kvůli Johnu D. Rockefellerovi, který zpočátku nějak uplatil státy Delaware a New Jersey, aby přijali odlišný systém, když řekl: "Poslouchejte, Když vám platím spoustu peněz na daních a podobně, chci mít licenci, abych nemusel sloužit veřejnému blahu.

Chci se vyhnout tomu zákonu." A stát za státem to od té doby změnil. Ve Spojených Státech, naše Ústava a Listina Práv uznává, že jednotlivci mají své vrozené svobody, které nemohou být nikdy odebrány státem. Poprvé v historii byli lidé volní, aby dosáhli svého skutečného potenciálu, a díky tomu mohli ve výrobě překonat všechny ostatní země a národy Svoboda slova, právo na sebeobranu, soukromé vlastnictví, spravedlivý proces podle zákona a mnoho dalších, zažehly revoluci v rozvoji člověka, který ohrožoval despotickou vládu monarchů a tyranů po celém světě.

Ale zkorumpované elity studovaly historii. Vědí, že velké civilizace mohou padnout pouze díky vnitřním silám. Vědí to z předešlé zkušenosti a historie, že civilizace přicházejí, žijí a pohasínají. Znají důvody proč přicházejí a žijí. "Není to jediná naděje planety, že průmyslové civilizace zkolabují? Není naší zodpovědností to provést?" -Maurice Strong, zakladatel Enviromentálního Programu Spojených Národů z jeho zahajovací řeči na Summitu v Riu, 1992.

Maurice Strong je mužem, který řekl, že již žádné zemi nedovolí, aby se stala tak silnou jako Amerika. Nedovolí, aby se to znovu opakovalo. A řekl: "Nejlepší co můžeme udělat je zbořit všechny továrny, všechny hlavní podniky ve Spojených Státech a srovnat je se zemí a vrátit je přírodě." Takže... to je rada od tohoto člověka, který má obrovskou moc v OSN, a který byl vybrán svým učitelem, Rockefellerem. Během poslední dekády, přibližně od vraždy Kennedyho, docházelo k postupné oligarchické transformaci prakticky každé země světa.

A ve Spojených Státech to mělo podobu oligarchické kontrarevoluce proti reformám z 30. let se zájmy Wall Streetu který se prosazuje jako stále dominantnější. A jakmile mají bankéři a oligarchové moc... Tomu, co prosazují, můžete říkat politika, je to něco jako tropismus, to je způsob, jakým reagují rostliny. Přirozeně, jelikož jsou oligarchové, budou se snažit snížit životní standard naprosté většiny populace. Budou tvrdit, že svět je přelidněný, že průmysl, průmyslové znečištění, a přelidnění jsou hlavními problémy světa. A zpravidla se budou snažit rozvrátit a vyprázdnit jakýkoli druh všelidové demokracie nebo masová hnutí s jakýmkoli progresivním obsahem.

Národy vznikají a zanikají. Vědí, že dluh nemůže být splacen. Vědí, že nemoci či dlouhodobý válečný konflikt může vyhladit populaci a budoucí populace, které budou splácet dluh. Takže tihle chlapíci spolupracují. Proto není dnes překvapením, že Lord Rothschild přichází propagovat nejnovější podvod nebo náboženství, kterému všichni musíme věřit, což je globální oteplování; které jeho osobní banka, jeho rodinná banka ve Švýcarsku, bude mít na starosti.

Řídili systém, celý ekonomický systém světa během posledních 250 let, tak proč by neměli řídit ekonomický systém dalších několik set let? Otázku vládnoucí třídy, oligarchie jako vládnoucí třídy, líčí Platón ve svém díle "Ústava" kde čteme, že oligarchie je zřízení s mnoha zly, kde bohatí ovládají vládu tím, že si jí koupí. a průměrný jedinec, či chudák nemá žádné zastání. Oligarchie je produktem jistých názorů.

Jinými slovy, jste-li bankéř, těžko můžete mít jiný pohled na svět. Je to světonázor a vede k politickým krokům, které nás dostaly do této situace, jako Malthusiánská politika, politika nulového růstu, snižující se životní standard, snaží se vyhladit všechny druhy lidových společenství, která by mohla být protiváhou. Je to vědecká diktatura o které Bertrand Russel a Aldous i Julian Huxley říkali, že přinesou vědecky kontrolovanou společnost. Není to jen plánované rodičovství, týkající se třeba potratu a podobně.

Je to globální plánování, které je doslova sterilizací a potratem celosvětově, s cílem snížení počtu lidí a to ne jen... pomocí genetiky skrze genetické inženýrství, skrze stálé testování IQ... Globalizace ekonomicky zničila svět. Máte alespoň 40 - 50.000 lidí, kteří každý den zemřou kvůli hladu či nemocem, které by přitom mohly být vyléčeny za pár drobných, například průjem. A pokud se zeptáte jednoho z těch malthusiánských oligarchů "Nemyslíte, že by se mělo něco udělat, aby se zvýšil životní standard v Africe a Jižní Asii? Řeknou: "Ne, to nemůžeme udělat. To by zruinovalo planetu. To by utiskovalo matičku Zemi." Takže to je oligarchie. Třídní povědomí je v tomto smyslu absolutně zásadní.

Pokud si myslíte, že bankéři jsou stejní jako vy, mýlíte se. F. Scott Fitzgerald jednou řekl Hemingwayovi: "Víš, bohatí jsou jiní, než my." A Hemingway řekl: "Jo, mají víc peněz." A F. Scott Fitzgerald odpověděl: Ne, je v tom něco mnohem hlubšího." Je to zcela odlišný svět. Být oligarchou, být Rockefellerem nebo někým podobným znamená že žijete v úplně jiném světě, jehož hodnoty jsou převrácenými lidskými hodnotami. Takže jestli teď necháte oligarchy nadále dominovat, zkáza světové civilizace je otázkou několika desítek let, maximálně.

Takže si vyberte. Aby prosadili svoji agendu, nasazuje elita své oblíbené nástroje: uměle vytvořené krize také známé jako hegelovská dialektika problému-reakce-řešení Nikdy si nenecháte žádnou vážnější krizi utéct. A co tím chci říci: "Je to příležitost ke změne věcí, o kterých jste si předtím mysleli, že je nemožné je změnit" planetární vládnoucí elita jsou převážně lidé monopolu. Zakladatel klanu Rockefellerů to jednoduše shrnul když řekl: "Konkurence je hřích." Sám Rockefeller říkal, že konkurence je hřích. A lidé si z toho dělali srandu, mysleli, že jde o nějaký malý vtípek. On mnohokrát vtipkoval o šetření drobných a podobně.

Ale on skutečné říkal pravdu, že konkurence člověku jako je on, který pracoval pro daleko větší struktury, by byla skutečným hříchem. A od té doby vznikají kartely, které jsou pořád větší a silnější, kartely, které doslova řídí loutkové vlády a vlády dokonce někdy na jejich objednávku vedou války. Ekonomická krize v roce 2008 a 2009 byla vytvořena uměle tak, aby pomohla zničit suverenitu narodních států na celém světě, aby připravila půdu pro světovou měnu a posílení moci Světové banky.

Kolikže vlastní Čína devizových rezerv - 1,5 biliónů dolarů? Všude na světě se používá americká měna. A svět se chce dolaru zbavit takovým způsobem, aby ale nepřišli o svoje investice. Přijde tedy světová měna. Bude nová "rezervní měna". Protlačí jí s pomocí Mezinárodního měnového fondu. A budou to bankéři, kdo bude rozhodovat. Stane se to spíše dříve, nežli později. Geithnera se ptali, "Myslíte si, že by dolar měl být nahrazen jinou měnou?" A on se prořekl. Přišla na něj slabá chvilka upřímnosti a řekl, "Ano, my to zvažujeme."

Toho dne cena dolaru poklesla o jedno procento během několika málo minut. ...přišel čínský vládní návrh na... na zavedení globální měny a nové směrnice MMF (Mezinárodního měnového fondu). Tento nový nápad MMF je obecná dohoda o půjčkách a možnostech rychlejší výplaty okrajových trhů. Chápu ten návrh tak, že má zvýšit využívání speciálních práv čerpání (měna MMF) A vůči tomuto návrhu jsme celkem otevření. Komentář Timothyho Geithnera o globální měně není mimo hru, protože není mimo hru a brzy bude nastolen.

Celý svět je připraven prodat zásoby amerických dolarů. Chtějí to jen udělat takovým způsobem, aby nepřišli o svoje investice. To je jediné, na čem záleží. Všechny státy na celém světě Japonci, kteří mají 1000 miliard US dolarů, Číňané, kteří mají nejméně 1000 miliard US dolarů Saudská Arábie má také 1000 miliard US dolarů, Evropané mají také asi 1000 miliard US dolarů. Všechny státy se zbaví US dolaru ve stejnou chvíli. Útěk z potápějící se lodi.

A to následně vytvoří hyperinflaci. Jednoho dne americká armáda USA dovrší svou úlohu světového četníka, který se snaží celý svět standardizovat do jediného systému. Má to být světový systém odlukou církve od státu, se špetkou zelené ideologie a velebení matky Země, kvůli ekologii. Jak USA splní svou část úkolu, Američané budou odhozeni jako vymačkaný citrón. Až se dolar začne hroutit - a to byla vždycky noční můra Paula Adolfa Volkera, který teď sedí v Obamově Bílém domě - jakmile US dolar začne padat, nic už to nedokáže zastavit.

Není žádný způsob, jak to zastavit, jakmile se to dá do pohybu. Takže si myslím, že čelíme možnosti určité formy dolarové paniky v kombinaci s hyperinflací, která může nastat v průběhu Obamovy vlády. Právě teď podtrhávají lidem židli pod zadkem. USA se velmi rychle mění v nevýrobní zemi. Žádná země, která si nedokáže vyrobit své zboží ani pro sebeobranu... už není suveréní, nezávislá a a není schopná soběstačnosti, což vám napovídá, že to všechno je součást jejich plánu.

Začalo to vytvořením Federální rezevní banky (FED), která dostala od státu moc vytvářet peníze z ničeho a a činit tak bez ohledu na vůli lidí, bez ohledu na to, co se skrývá za peněžním systémem. Jinými slovy, řídili se pouze ekonomickými a politickými motivy bankéřů a politiků. Jakmile jste dali takou moc určité skupině, FEDu, ekonomická krize byla nevyhnutelná. A není to v dějinách poprvé. Kdykoliv byla v historii dána vládě - nebo skupině bank ve spojení s vládou - moc zvyšovat peněžní zásobu dle libosti, tak takové ekonomiky vždycky skončily v krizi a vždycky zkolabovaly.

Takže není důvod věřit, že USA je nějakou vyjjímkou na kterou historické zákonitosti nějak neplatí. Takže ekonomická krize začala na pocatku, popravdě řečeno, když se zakladatelé Federalního Reservního systému setkali na Jekylově ostrově v roce 1910 a upekli spolu Zákon o Federálním rezervním systému.

Jednou z věcí, kterou diskutovali, bylo jak převést nevyhnutelné ztráty na daňové poplatníky. Věděli, že se něco takového nevyhnutelně musí přihodit, a věděli, že tam také musi být nějaká cesta jak se z toho vyvléknout a zabránit zničení bank. protože oni vlastnili ty banky, a tak řekli: "Aha, půjdeme do spolupráce s federální vládou USA. Vezmeme naši bankovní kartelovou dohodu a protlačíme ji do zákona - říkejme tomu Zákon o federálním rezervním systému - a přinutíme daňového poplatníka zaplatit naše ztráty, pokud se systém zhroutí.

Kdo bude platit za všechny ty deriváty? Kdo bude platit všechny ty dluhy, a kdo bude potrestán? A zrovna teď to vypadá že vláda Wall Streetu už proplácí jeho dludhy a normálni človek Američan, daňový poplatník to všechno zaplatí. Může se ekonomika obrátit k lepšímu? Přijdou zase lepší dny? A můžeme vskutku mít hospodářský růst bez růstu pracovních míst? Je to protimluv: ekonomické oživení bez pracovních míst? My se řítíme do největší hospodářské deprese.

Nebude žádný růst pracovních míst. Nezaměstnanost bude narůstat. S tím bude také narůstat kriminalita, chudoba, únosy lidí kvůli výkupnému, únosy zaměstnavatelů, A čím více se věci vymknou kontrole, tím více nakonec zasáhne federální vláda, aby udržela lidi pod kontrolou. Moc nad lidmi je pro ně mnohem důležitější, než jsou peníze.

Peníze jsou pouze nástrojem. Konečným cílem je moc nad lidmi. Hlavním cílem elit je zničení národní suverenity a svobody jednotlivce. Aby upevnily své držení moci nad lidmi, Bankovní gansteři vytvářejí umělé dlužní bubliny, které je matematicky nemožné splatit.

To jsou ty otrávené cenné papíry, ty komplexní finanční instrumenty, o kterých se teď mluví, ale nikdy je správně nepojmenují. To jsou cenné papíry založené na cenných papírech. Jako třeba zaručené dluhopisy, cenné papíry kryté hypotékami, cenné papíry podložené majetkem, strukturované investiční prostředky, cenné papíry založené na vydražení majetku, a tak dále.

Je to nepřeberná masa rakovinných, vymyšlených, spekulativních instrumentů, jejichž hodnota je nafouknutá bublina, takže se nedají nakonec prodat. Jak to všechno vytřídit a ocenit v ůčtárně. Neexistuje způsob jak se rychle zbavit 1 500 000 miliard US dolarů dluhu v odvozených cenných papírech, ale oni to stejně zkusili. Kamarádi z Wall Street jsou podvodníci a zlodějové.

Když necháte otevřenou pokladnu, tito lidé se obslouží sami. Povinností vlády země je zajistit, že tam někdo zajišťuje, aby pokladna byla zavřená a velice málo lidí k ní mělo klíč. Já jsem William K. Black. Profesor ekonomiky a práva. na Missourijské universitě v Kansas City. Byl jsem vysokým ředitelem v několika různých pozicích v době nejvyšší krize spoření a půjček. Na úrovni zaměstnanců, já jsem vedl obnovu regulace sektoru spoření a půjček.

Smyslem regulace a trestního stíhání je zajistiti, že podvodníkům se nebude dařit a že poctiví výrobci vyhrají ve fair konkurenci. Hlavním důvodem současné krize je nefunkční dohled na účetnictvím Za podvody stojí generální ředitelé institucí, které dávají půjčky, a ředitelé hlavních bank a agentur vykupujících "toxické" cenné papíry. Jak to všechno začalo? Začalo to hypotékami, přesněji hypotékami s úrokem pod základní mírou.

V září 2004 FBI varovala že se vyrojila epidemie hypotékových podvodů - to jsou jejich slova - a že tato epidemie hypotéčních podvodů by způsobila ekonomickou krizi aspoň tak velkou jako selhání programu spoření a půjček, kdyby se to nepodařilo zastavit. FBI zjistila že 80% hypotéčních podvodů bylo spácháno půjčovateli a ne půjčujícími. Víte kolik veřejné zloby se obrátilo proti těm ... ... proti těm, co si půjčují. Jenže ten hněv by se měl správně obrátit proti generálním ředitelům, kteří úžasně zbohatli díky svým podvodům. Podnikatelé z Wall Streetu a jejich kamarádíčkové z centrální banky FED a v US Ministerstvu financí a v úřadech na Washington Mall i lidé v Kongresu..

To oni nesou zodpovědnost. a jestliže lidé chtějí někoho zahrnout svou zlobou, tak si to mají vyřídit s těmito lidmi. Mezi vládou Bushe a Paulsona a vládou Obama-Summers-Geithner-Volker je plynulá kontinuita v tom jak dělají hospodářskou a finanční politiku. Gethner byl ve správní radě Federal Reserve, v pobočce New York. a jednal se všemi těmito podvodnými institucemi. A přesto mu to nedošlo. A potom jsme měli tohoto chlapíka, který přišel po něm, Pana Friedmana.

On přišel ze správní rady Goldman Sachs dělat předsedu FEDu, ale dlouho tam nevydržel. Proč? Protože u něj byl rozpor zájmů. Tam je asi tolik konfliktů zájmů, že si to asi ani neumíte představit. Pomáháte lidem se kterými jste spojen obchodními zájmy, tak to byste se měl vyřadit z rozhodování kvůli etice, neboť representujete Ameriku? Já, víte, jak jsem se choval... Vy si nemyslíte, že jste se měl vyloučit z rozhodování, když jste požádal Lehman Brothers aby zbankrotovali. vy jste nenechal zbankrotovat Bear Sterns, a pak jste zlikvidoval Merrill Lynch?

A, já si myslím, není tam nějaký bod, kdy už si konečně musíte říci, "Hej, já tady skutečně mám rozpor zájmů!" ? Vy jste vůbec necítil žádný etický rozpor v té věci? Ale jistě. Proto jsem jednal důsledně v rámci etických pravidel jakožto ministr financí a když ... ..a když se ukázalo, že ... ... že jsme měli nějaké velmi podstatné problémy s Goldman Sachs a s ... s .... Proč jste se nevyloučil z rozhodování hned v tomto případě? ... s ... s Morgan Stanley.

Co jsem tehdy udělal... Byly by chyba, kdybych se vyloučil z rozhodování. Co jsem udělal bylo, že jsem si zažádal o VÝJIMKU z etických pravidel, protože jsme měli pochyby o správnosti postupu ... Kdo rozhoduje o výjimkách z etických pravidel? Cože? Kdo vám udělil tu výjimku z těch etických směrnic? My ... my ... my máme ... my máme odbor etiky v budově ministerstva a pak je odbor etiky v Bílém domě.

Takže vy jste tu výjimku dostal od právního poradce z Bílého domu? My ... my ... my jsme ji dostali z té ... té ... vládního odboru etiky. Takže jsme měli pana Snowa, pana Paulsona, a nyní máme pana Geithnera, a všichni tito pánové jsou stejného střihu. Tito pánové nejsou nezávislými ministry financí. Tito pánové jsou součástí problému a nepodílí se na žádném dobrém řešení.

A bylo by pěkné vidět presidenta Obamu udělat na ministerstvu financí pár změn, ale on ... samozřejmě šel a vybral si za ministra financí zase někoho z Wall Streetu. Všechno to podezřelé, parasitické, rakovinotvorné, nafouklé, za všechny vlády co jsme tu měli od dob presidenta Cartera i dříve se v Obamově vládě slilo v jedno.

S panem Volkerem a s panem Summersem, který se podílel na hospodářských zločinech za Clintonovy administrativy, pán, který nám přinesl odvozené cenné papíry a zrušení ochranných pojistek Glass-Steagall Těžko byste vymysleli lepší sestavu pro převzetí moci, sestavenou z lidí z Bushovy vlády, nyní vlády Obamy. Dnes někteří autoři již říkají, že je to zase ta samá skupina lidí, a to je pravda. To je ... to jsou ti samí bankéři, kteří nastrčili ty svoje stejné koně.

Obama má daleko k tomu, aby pomohl prostým lidem přinesl opravdovou změnu, nebo jim dal více práva a dovolil jim rozhodovat sami o sobě, on se ve skutečnosti hned přidal na stranu bankéřů, kteří, opětovně ... opětovně vybrali občanům kapsy a nyní americký daňový poplatník za ně musí uhradit jejich dluhy.

Obama to všechno dělá pod maskou Levicového hnutí. On vás přesvědčuje, že se jaksi různí od Bushe, že to je jaksi blahosklonné, že on přece pečuje o chudé. A ve skutečnosti je to ten nejkrutější podvod a je to jen špinavý trik. Obama je 1000% oddán cílům, které na něm požaduje Wall Street. Když Wall Street řekne "skoč", Obama skočí.

A opět, bankéři dostanou okolo 30-40 dolarů na každý dolar který se kdy dostane k nezaměstnanému nebo někomu kdo žije z lístků na jídlo nebo který jde do zlepšení silniční sítě. Naděje, kterou lidé vkládali do nové Obamovy administrativy, byla, že tato nová administrativa nechá všechny tyto nešvary za sebou. Ale bohužel se tak nestalo, a co vidíme teď více a více je, že si Obama s sebou přivedl mnoho těch ekonomů, kteří se takto chovali v minulosti, ... pan Larry Summers je ... je toho velmi dobrým příkladem.

A... a také mnoho z jeho ekonomů, mnoho z jeho lidí: v tomto bodě se dá Obama přirovnat dokonce k Hooverovi který za svého presidentství udělal něco podobného na rozdíl od Franklina Roosevelta, který si s sebou naopak přivedl zcela nový tým lidí. Takže se teď obáváme že Obama upadá do této pasti - obklopuje se právě těmi lidmi, kteří nás uvrhli do této situace a přivádí si dalších lidí, kteří naletěli na stejné teorie, které nás zavlekly až sem, k této pokleslé formě kapitalismu.

Člověk by řekl, že většina politiků se touží z odpovědnosti vyvléci: "Cože, vidíte problémy? Ty byly způsobeny administrativou přede mnou, já se ten binec po nich jen snažím dát do pořádku, proto si k tomu přivedu zcela nový tým. neviňte nás za potíže, které jsme zdědili." Obama ale nemůže říct: "Politika mého předchůdce byla špatná a šílená." protože on má ve svém týmu právě ty lidi, kteří tuto politiku vytvářeli. Lidé by měli přestat podporovat tu či onu politickou stranu. Loajalita lidí by měla patřit Listině práv, Ústavě a tomu, co z naší republiky učinilo něco tak unikátního: a to jsou lidská práva a důstojnost, které patří každému občanu této země.

Ne protože to je nějaké právo dané nám vládou, ale protože Listina práv a naše Ústava deklarují, že jsou to naše nezcizitelná práva daná Bohem, práva, která máme jako vnímající, svobodné, vědomé bytosti. Ale místo toho veřejnost tleská Republikánům, když vyhrají, nebo tleská Demokratům, potom co porazí Republikány.

To je nekonečný, zinscenovaný, gladiátorský zápas. Soukromé zájmy řídí obě strany a jen předstírají to falešné levo-pravé paradigma když jsou ve světle kamer. A mezitím v zákulisí estabilishment může ovládat naši společnost a přetvořit společnost v hi-tech policejní stát.

Pokud necháte finanční oligarchy kteří vytvořili tuto krizi, aby si najednou hráli na doktory, kteří nás z té krize dostanou, jen nás srazí hlouběji do bezedné propasti světové ekonomické deprese, finančního kolapsu a rozkladu všeho. Demokrati skutečně udělali pro destabilizaci americké ekonomiky a šli na ruku velkým bankám na Wall Streetu více než republikáni.

Řekl bych, že republikáni vědí trochu víc o financích a trzích, tedy dost na to, že když Goldman Sachs požádá Kongres USA, aby jako v devadesátch letech změnil zákony které omezovaly množství obchodů na komoditních trzích, republikáni by řekli, "V žádném případě. To je zcela neslučitelné s se svobodným trhem."

Ale jak mám pocit, demokrati zkrátka nejsou dostatečně vzdělaní na to, aby věděli, kdy říci: "Ne" A myslím, že Goldman se chytře přimknul k demokratům, protože demokrati zpravidla, jak jsem poznal v mnoha nevládních organizacích, jsou naprosto... neschopní pochopit tuhle problematiku trhů a financí a to jak souvisí se sociální spravedlností.

Takže za demokratů jsme také viděli zrušení Glass-Steagallova zákona z roku 1933 o bankách. Glass-Steagall říkal, že existuje vrozený konflikt zájmů mezi komerčním bankovnictvím, které peníze půjčuje, a mezi investičním bankovnictvím, které je v pozici vlastníka. A my musíme tento konflikt odstranit odloučením těchto dvou subjektů. Můžete mít investiční banky a můžete mít komerční banky, ale musejí být oddělené. Myslíte, že zrušení Glass-Steagall byl tragický omyl? Ne, nemyslím. Mohli jste být komerční bankou jako Chase Manhattan nebo jste mohli být investičním domem jako JP Morgan.

Nebo bankou jako Bank of America nebo investičním domem jako Merrill Lynch. Ale ne obojím zároveň. A jak přišla 90. léta ... ty řvoucí hyeny z Wall Streetu požadovaly, aby tento zákaz byl zrušen. Vytvořili pseudolegální a nepřípustnou formu jakéhosi kasina. Finanční deriváty byly používány bez jakékoli regulace a lidé získávali 30:1, 40:1, 50:1 a někdy i 100:1 zisk. Ale, uvědomme si, že deriváty jsou hra o nulovém součtu, takže nic neprodukují. Není to jako akcie v General Electric nebo Fordu, nebo něčem takovém, kde to má vytvářet nějakou hodnotu. Deriváty nevytvářejí hodnotu.

Ale právě lidé jako: Summers a ... a.... a Geithner, a všichni ti lidé v ... v Goldman Sachs a JP Morgan, kteří vytvořili tyhle věci, vydělali ne miliony nebo miliardy, ale bilióny a teď když bublina splaskla, ti samí lidé mají nyní na starosti regulaci tohoto sektoru a jsou pověřeni vykupováním dluhů a dávají peníze darebákům kteří ten problém vytvořili a bohatli na něm. To se nedá napravit. A to se děje za vlády Obamy, právě teď. Je v tom zapojena celá řada mechanismů. Je to něco jako když přijde výpadek proudu.

Lidé v některých částech země se vrhnou na rabování obchodů. Rozbijí výlohu, vyberou z obchodu televizory, naloží si do batohu sterea.... A v podstatě totéž dělá gang z Wall Streetu. Věnují se drancování peněz z jejich vlastních společností a ... teď dokonce ze státního rozpočtu USA. Byla žena jménem Brooksley Born. Byla hlavou komise pro obchodování komodit za Clintona. A řekla, "Podívej, máme tyhle deriváty. Co kdybychom je začali evidovat? Abychom věděli kolik jich je, a kde jsou." Ve svém životopise píše: "Zvedla sem telefon a Larry Summers křičel na mě, proč se chci vměšovat do té nádherné kreativity a vynalézavosti Wall Streetu, který umí přijít s takovými skvělými novými finančními produkty jako např. tyto deriváty." Brooksley Born byla předsedkyně komoditní komise (CFTC) který reguluje celou řadu finančních derivátů

A ona řekla, že v tomto případě horzí vážné nebezpečí v podobě tzv. swapů. A tyhle swapy jsou exotický finanční derivát nebo mírně exotický finanční derivát, které byly zavedeny pod lživou záminkou, že prý díky nim bude trh fungovat efektivněji. Ve skutečnosti umožňují naprosto šílený hazard Jsou to opravdu skvělé prostředky pro účetní podvody. Řekla: "Uvažuju o přijetí tohoto nařízení" Clintonova administrativa po jejích slovech doslova zuřila a zejména Larry Summers, ale také Rubin.

Za Larrym Summersem jsou ale další lidé. Bob Rubin z Goldman Sachs, Clintonova administrativa a Citibank. Oni si také myslel, že deriváty jsou pro US ekonomiku skvělá věc a snažil se, aby nikdy nebyly regulované. Také nemůžeme zapomenout na Alana Greenspana z Federální rezervní banky. Podívejte na Summerse. Dnes sedí v Bílém domě a dělá pro Obamu. Summers říká Obamovi co dělat.

Summers říká Gaithnerovi co dělat. Dostal také některé své lidi na ministerstva. Mary Schapiro řídí komisi pro cenné papíry. Odmítá zákaz krátkých prodejů a další manipulace s trhem. Máte tady dalšího chlápka jménem Gensler v komisi pro obchodování futures. Je to přitom jeden z autorů a podporovatelů té spekulační bubliny s deriváty. Udělali jsme předsedou CFTC člověka, který pomohl zničit inovátorskou iniciativu Brooksley Born, a... udělali jsme to pod administrativou Obamy.

Byla to předem připravená věc. Každý kdo ví že pokud dovolíte bankám stát se neregulovanými finančními institucemi se zbraněmi hromadného ničení jako finanční prostředky jako deriváty; dovolit aby šli na úroveň 50, 100 nebo 200 násobku hrubého domácího produktu, bez žádné hodnoty, a vědeli že tak zvedají zisky; stejně znají i opačný výsledek a tím je ničení a kuchání této ekonomiky. Podvod je jednoduchý. Zasvěcení majetkově a politickým vlivem nafukují bublinu.

A pak když chtejí, účelově zhroutí tuto bublinu. Máte velmi malou skupinu lidí a Federální rezervu a světový centrální bankovní systém a Banka pro mezinárodní platby ve Švýcarsku kteří účelově řídí boom a krach, nabídky úvěrů, úvěrové kontrakce, růst peněžní rezervy, obchod s peněžní rezervou, na vytvoření umělých horských dráh a umělé volatility se kterými můžou obchodovat bez rizika. Nestojí je to žádné peníze. A jestliže udělají blbost protože jsou, jak George Bush řekl, "Oh, bankéři z Wall Street jsou opilí." Ano, jsem si jist. Není o tom pochyb.

Wall Street je opilý. To je jeden z důvodů proč jsem vás požádal, abyste vypnuli svoje kamery Co když jednoho dne prostě zmáčknou špatný knoflík a banka přijde o miliardu či pět miliard či sto miliard? Požádají vládu, aby dluh za ně zaplatila. Je to absolutně asymetrický vztah mezi bankéři a zbytkem ekonomiky. Když oni udělají chybu, ostatní to za ně zaplatí. Když udělá chybu kdokoli jiný, skončí ve vězení.

Označí ho třeba za teroristu a už o něm nikdy neuslyšíme. Je to taková zdokonalená forma otroctví to co nyní zažíváme. Vidíme, že daně rostou a rostou, zatímco banky by měly krachovat. A nepřišlo to z čistého nebe. To se dlouho připravovalo. Mohli v tom pokračovat dalších pár let, kdyby chtěli. A pak tu bublinu nechat splasknout. Ale rozhodli se to spustit teď. Jak sami napsali, teď je vhodná doba.

Jedním z výhod hospodářského modelu, z pohledu ekonoma, je, že můžete vlastně dostat jakýkoli výsledek chcete. Můžete manipulovat čísly. Je to nástroj k nezaplacení, když chcete obalamutit lidi. Tyto uměle vyrobené finanční krize jsou výsledkem systému centrálního bankovnictví, které má právo zvyšovat a snižovat úroky, přidávat či ubírat z trhu peníze podle libosti a může tak vytvářet umělé tržní bubliny.

Narozdíl od většiny lidí banky dokáží vydělávat na hospodářském propadu úplně stejně jako na hospodářském vzestupu zkrátka kdykoliv. Fluktuace na trhu jsou pro banky a zasvěcence skvělá věc Už ale nejsou tak dobrou zprávou pro většinu průměrných občanů Jejich lidé ve vládě a v médiích drží naši ekonomiku pod krkem a diktují si ultimáta: zaplaťte naše dluhy, jinak ekonomika padne.

Aby získali naše peníze, tak nám vyhrožují sebevraždou. Představte si, že v nějakém westernu obklobí šerifa nepřátelský dav, on vytáhne pistoli, namíří na svou hlavu a řekne, "Ani hnout, nebo střelím." Přesně tohle nám banky dělají, chápete? "Navalte nám peníze, nebo zemřeme. A když zemřeme, vy umřete také, protože vás strhneme s sebou." Je to ale falešná hrozba. Hank Paulson se postaví před Kongres a řekne: "Potřebujeme 700 miliard dolarů, protože nás ohrožuje trh a my potřebujeme pomoc proti panu Trhovi. Pomoc, tržní ekonomika je tu. Musíme proti Trhu bojovat, jde o holý život. Jenže ve skutečnosti to On je Pan Trh. To on je přece jediný, kdo tu dělá problémy. Paulson, zástupce firmy Goldman Sachs byl ministrem financí.

To on v Kongresu hystericky deklaroval "My bankéři z Wall Streetu požadujeme, dejte nám 700 miliard dolarů." A Kongres přikývne: "No jo, my vám dáme, cokoli si řeknete." Jsou jako žháři: Paulson, Geithner, Bernanke... Žháři. A prosí, abychom jim dali další zápalky. Kongres si pak láme hlavu. "Kdo to všechno zaplatí." Komu všechny ty zápalky prodat? Komu? Bude stačit tuna sirek? Můžeme vám k tomu přidat i petrolej? A ještě si přijdou na přidanou. "Ne abyste vyměnili naše ředitele. Neplaťte nám za naše cenné papíry jejich cenu. Zaplaťte nám několikrát víc než si zasloužíme. Nenuťte nás vést poctivě účetnictví. Nechte nás lhát." Právě jsme, na nátlak Kongresu, změnili účetní předpisy tak, aby velké banky nemusely podávat pravdivá hlášen o svých ztrátách.

Takový zákon mohou protlačit jedině, když vytvoří a udrží atmosféru paniky. Taková panika je ale bezdůvodná. V soukromých rozhovorech jsme se dozvěděli, že pokud v pondělí budeme hlasovat proti tomuto zákonu, bude to konec světa, trh se propadne o dva či tři tisíce bodů jen první den, další tisíce bodů další den. A několika poslancům řekli dokonce, že pokud budeme hlasovat "ne", nastane v USA stanné právo.

Takové strašení je vymývání mozků. Ve vládě máme takové lidi, kteří nám hrozí stanným právem, jen aby protlačili co chtějí. Když si to všechno dáte dohromady, nevypadá to vůbec dobře. Jsme stále demokratický stát, ale jen tenká čára nás dělí od policejního státu. Kongres pomohl bankéřům provést tu největší loupež v historii prostřednictvím "sanace" bank v roce 2008.

Tyto peníze - něco kolo 13ti biliónů dolarů, které byly předány bankám, jsou teď v účetních rozvahách těchto bank, a to přináší s tím spojené úrokévé náklady a to bude vytvářet tlak na to aby se do toho systému muselo nalít ještě víc peněz. Ale po nějaké době se hráz zbortí a příjde velmi vysoká inflace, někteřá dokonce předpokládají hyperinflaci.

Nemůžete neustále vytvářet peníze ze vzduchu, peníze které nejsou ničím kryté, bez toho, abyste zničili světovou ekonomiku. Takže pokud se nezbavíme těch "toxických" aktiv, toxických částí této ekonomiky, pokaždé, když jim vláda nalije peníze /bailout/ tak to jenom přiživuje požár neděláto to věci lepšími. To co se mělo stát těmto bankám a investičním bankám měly být obsazeny.

Obsazeny pracovníky Federální korporace pojišťující vklady. Jsou to banky - zombie. The Chase Manhattan, JP Morgan Chase, Bank of America, Citibank, Wells Fargo, Wachovia, a tak dále až k AIG a pojišťovacímu sektoru. Jsou to zombie instituce, insolventní a zbankrotované. Jediné co se s nimi dá dělat je obsadit je, uvalit na ně odstavec 11 Bankrot. A to by se pravděpodobně změnilo na odstavec 7 bankrot, likvidace.

A nad všemi možnými deriváty v jejich účetnictví, není možné jim nalít 1,5 kvadrilion dolarů to je černá díra derivátů. Ale oni to přesto zkusili. Budou se samozřejmě snažit získat některé z těchto peněz zpět, ale dluhy, na rozdíl od jakékoli jiné doby v historii, jsou teď mnohonásobně větší než celý globální HDP o faktor 50 až 100. Je to... je to téměř nekonečné množství dluhů Pokud se opravdu podíváte na čísla, kvůli tomuto masivnímu, masivnímu dluhu...

A právě teď celkový dluh této země tvoří 375% z Hrubého domácího produktu, a v tom nejsou zahrnuté deriváty. Pokud do toho zahrnete deriváty, je to pravděpodobně 20 až 3O krát HDP. Je to více než se kdo vůbec kdy domníval. Zatímco plenili Severní Ameriku do základů, mezinárodní bankovní syndikát současně prováděl stejný podvod ve více než 100 dalších zemích Takže kdo získal peníze? ...finančním institucím v Evropě a dalších zemích. Kterým? Nevím.

Půl bilionu dolarů a vy nevíte kdo získal ty peníze? No, Obama má jednu potíž s tímto Kongresem: je to počet nově zvolených demokratů. Mnoho z těchto lidí ví, že se dostali svá místa od ... a ... a ... mnoho z nich dostalo místa v. .. v. .. Senátu a Kongresu od dlouho držených republikánských míst.

Oni vědí, že lidé v jejich státech a v jejich volebních obvodech toto nebudou už déle tolerovat. Takže tváří v tvář republikánům a blue dog (skupina konzervativních demokratů) demokraté jsou tito nově zvolení kongresmani, demokratičtí kongresmani a senátoři, a oni se... Nezdají se, že by chtěli pokračovat s tímto programem. Takže pokud je nějaká naděje, přijde od těchto nováčků.

Ústava říká, že "Peníze smí být čerpány ze státní pokladny, jedině v důsledku přidělení vytvořených zákonem." Myslíte, že...? Tyto peníze nejsou čeprány ze státní pokladny. Dobře, promluvme si o tom. Myslíte že je v souladu s duchem tohoto ústavního nařízení když skupiny jako FOMC vydají půl bilionu dolarů cizincům, bez jakékoliv akce tohoto Kongresu? Kongres to schválil ve Federalním rezervním zákonu.

To bylo kdy? Docela dávno. Nevím přesné datum. Myslím 19... Původní zákon je z 1914, věřím. Nevím, zda toto ustanovení bylo v roce 1914, nebo ne, ale Federální rezervní zákon byl schválen v roce 1913. V pořádku, ale v té době byl celý Hrubý domací produkt této země memnší než půl bilionu dolarů, že ano? Já nevím. Je bezpečné říci, že nikdo v roce 1913 nepřemýšlel nad tím, že vaše malá skupinka lidí se rozhodne vydat půl bilionu dolarů cizincům? Zachranný balíček bylo ve skutečnosti dát nevyplňený šek krytý americkými daňovými poplatníky zahraničním bankám.

Samozřejmě, Kongres to přehlédl. Pokud čtete ústavu, naši zakladatelé to napsali velmi jasně. Všechno týkající se daní a peněz je vloženo do rukou obou komor Kongresu. Obě komory to společně musí schválit protože je to stežejní, to je proč jsme bojovali v revoluci. Zdanění bez zastoupení toho bylo součástí. Zahraniční banky: Société Générale ve Francii, asi 10 miliard pro francouzskou banku, Něměcká Deutsche Bank Potřebovala Deutsche Bank ty peníze? Kolik dostali ze záchranného balíčku?

No, řekli že z balíčku dostali 12 miliard. a Barclayho Bank of Britain, 10 miliard. takže jsme na nalitých 50 miliardách dolarů dceřiných řada zahraničních bank, dceřiných AIG a Goldman Sachs. Toto je nejvetši podvod nejen v historii USA ale nejvetši podvod a převod majetku v historii západních zemí. ... a můžeme vidět všechny ty kumpány z Wall Street, se svými hesly ke trezorům po celé zemi, jak právě vysáli státní kasu a cenné papíry dosucha. Rozsahem je to asi největší podvod v historii V průběhu 10 měsíců, ukradli 23,7 biliónů ze státní pokladny. Pán ze Severní Karolíny, McHenry Děkuji pane předsedo, množství 23 biliónů, 700 miliard dolarů z peněz daňových poplatníků nalitých do bank je celkem ohromující.

Propočet je takový, že teď s Obamou, máme 24 biliónů dolarů k dispozici jenom pro banky Wall Streetu a pojištovací společnosti, kreditní karty, podílové fondy a další, ale jenom pro finanční instituce 24 biliónů dolarů z peněz Fondu Federálních Rezerv (FED - soukromá banka podvod bankéřů) z federálního pojištění vkladů a ze státní pokladny ve formě záchraného balíčku v říjnu 2008 Fond Federálních Rezerv - FED soukromá holdingová společnost zahraničních bank, arogantně vzkázala kongresu a lidem, že jim po tom nic není, co soukromé banky udělaly z penězi daňových poplatníků. Zajímavá výměna názorů: senátor Sanders se zeptal Bernakeho (šéf FEDu) "Vydali jsme dva bilióny dolarů různým finančním institucím. Musíte nám řict, kam ty peníze odešli ?"

A Bernake jednoduše s kamenou tváří odpověděl, "To vám neřeknu" A kdo ty peníze tedy má ? Stovky a stovky bank, jakákoliv banka, která má přístup do FED systému. Můžete nám říci, kteří to jsou? Ne. Musíte být velká, chamtivá a bezohledná finanční instituce, abyste požádali o tyto peníze? Neplatí žádný přispěvek. Není v tom žádný kapitál. Není tam žádný vklad. Je to bankovní záruka, krátkodobá likvidní půjčka, zaručená a je návratná té samé společnosti.

Nikdy jsme na tom neprodělali. A jak mohou jiné instituce udělat...., zístkat také tyto půjčky ? Podle zákona, bychom měli půjčovat vkladovým institucím... Rád bych řekl pane předsedo, Nedokážu pochopit jak jste mohli vydat 2,2bilionu dolaru, bez zveřejnění jmen oněch institucí, a dnes mimochodem představíme legislativu, která to vyžaduje.

Nemůžu schvalovat to co se děje. FED je podle mě pravděpodobně nejměně transparentní agentura ve federální vládě. Dalo by se klidně řict, že CIA je více transparentní než FED Faktem je, že lidé chtějí znát více "tajemství chrámu" jako v knize, než jste se narodili: Tajemství Chrámu FED jak víte je pouze monopol bankéřů. Je to jako nechat lišku, aby velela kurníku plného slepic. Osobně bych uvítal, kdyby kongress prostě znárodníl FED A vykopal od tama bankéře. Oni jenom kradou okrádají lidi.

Nechat ho přímo v rukou kongresu a nechat kongres rozhodovat, raději než tu kabalu bankéřu nastavujících si vlastní procenta zisku na úkor normálnich občanů. Od vytvoření FEDu v roce 1913 vlastenci se neúnavně snažili varovat lidi o tom jaká je skučná podstata FEDu. Posledních 90 let většina Američanů falešně věřila, že FED je vládní agentura. Ale dnes, průzkum věřejného mínění ukazuje, že většina věřejnosti si je vědoma, faktu, že FED je krycí společnost pro zahraniční soukromou bakovní kabalu, která dominuje ne jen USA, ale téměř každému jinému národu na Zemi.

Nebylo to nikdy napsané v žádné knize kdo dal těmto lidem autoritu nebo povolení být mezinárodními bankéři pro celý svět. Proč bychom vůbec potřebovali mezinárodní bankéře? Proč by nějaká vláda souhlasila, aby je použili? Proč byste je museli použít ? Proč si každá země nemůže vytvářet svoje vlastní peníze? To vám ukáže, že zde už byla existující superstruktura, asi před 200-300 lety aby dala těmto lidem povolení, být nějak pány nad všemi penězi všech zemí.

Průzkumy také ukazují, že 75% Američanů požaduje veřejný audit této tajnůstkářské organizace V létě 2009, návrh kongresmena Ron Paula pro audit FEDu získal více než 280 hlasů ve sněmovně Ale soukromí mocní lobbysté FEDu byli schopni zablokovat hlasováni v senátu. Jsou tak arogantní a jisti si sami sebou Tvrdí "Ano, vytvořili jsme Evropskou unii. Vytvořili jsme euro" A toto ... jsou lidé z Bilderbergu.

"Vytvoříme světovou banku. Vytvoříme jednu světovou vládu" Říkají to nahlas a jasně Najednou, po celé planetě, jejich regionální zastupující banky byly identifikovány nezávislými lidmi jako nelegitimní stínové vlády, které ve skutečnosti jsou. Vládci jednali přiliš rychle a odkryly svoje ruce Lidé po celém světě prohlédli přes fasádu establishmentu, přes loutkové vlády.

Jak globální architekti tahají za své nitky. Kde jsou Američané ? Proč ztratili důstojnost ? Co jim brání, aby se ozvali? Proč se z nich staly malé krysy, které sledují krysaře? Jak mohou vzhlížet k těm patetickým politikům? Prostě řekněte "NE." Prostě řekněte "Ne." Prostě řekněte "Ne." Sedněte si. Mám otázku pro toho mladého muže ! Má právo být zastupován ! Jsem jeho otec ! A chci s Vámi mluvit tváří v tvář ! Nejsem lobista se všemi možnými penězi které bych Vám strčil do kapsy, abyste mohl podvést občany této země.

Tak já odcházím a můžete si dělat co do pekla chcete Jednoho dne před Vámi bude stát Bůh a bude Vás soudit a zbytek vašich prokletých kumpánů na Capitol Hill Pak dostanete co si zasloužíte. Jak se začne veřejnost probouzet k faktu že Barack Obama chladnokrevně zradil sliby, které dal lidem, provládní média a demokratičtí leadři vyvolali taktiku "rozděl a panuj" Pokud Vaše rodina vydělává méně než 250.000 dolaru ročně... pokud vyděláváte méně než čtvrt milionu dolarů ročně.

Pokud jste rodina dvou, co vydělává méně než 250.000 dolarů ročně Neuvidíte zvýšení daní o jediný šesták. Neuvidíte jak se Vám zvyšují daně. Neuvidíte, jak se Vám zvýší daně o jediný šesták. ...žádná daň ze zisku kapitálu, ze zisku, z příjmu, žádná daň ! ...žádná daň ze zisku kapitálu, ze zisku, žádné z Vašich daní. ..žádná daň ze zisku, z příjmů, žádná daň z příjmu, žádná daň ! Vaše daně nepůjdou nahoru ! ...protože poslední věc, co potřebujete, jsou vyšší daně když jsme v recesi jako je tato. To se nestane za Obamovy administrativy.

Obama udělal hlavní bod své kampaně na slibu o nezvyšování daní na komkoliv kdo vydělává pod 125.000 dolarů ročně. Od té doby samozřejmě odstoupil od svého slibu, a navrhl nové daně ze zisku, energií, daně z odečtu hypoték, a mnoho dalších daní. Slíbil, řekl, Nezvýším daně na komkoliv kdo vydělává pod 125,000 Platí ten slib pořád ? No počkáme jak se to vybarví. Takže to neplatí ? Počkáme jak se to vybarví Jasné ? Byl zvolen do mnoha pozic na ministerstvu obrany. William Lynn také bývalý lobista pro Raytheon což je jeden z pěti největších vojenských dodavatelů.

Teď překonal všechny rekordy, nacpáním své vlastní administrativy přizpěvateli a lobisty, kteří otevřene píší legislativu, prosazovanou Bílým domem. Obama má velmi dobrý důvod, proč nechce dát veřejnosti nebo kongresu čas na čtení dokumenů. Pořád hledám kopii 300 tajuplných stránek které zde nevidíme. Krátce po volbách 2008, více prezident Joe Biden sdělil hlavním podporovatelům, že je potřeba, aby byl jejich program implementován velmi rychle. Protože jejich agenda byla velmi nepopulární, věděli, že by Obama ztratil velmi rychle podporu.

Obamovi vládci závodili s čase, aby prosadili legislativu před tím než veřejnost zjistí, že Obama je pouze prohnaný lhář, aktualizovaná verze předchozí loutky. Obama je nochsled New World Order - Rothshilds Sionist jeho úkolem je přebalit a upevnit tyranskou politiku George Bushe jako progresivní a moderní. Takže částí mé práce, myslím jako prezident, je udělat vládu zase COOL - SUPER.

Chris Hedges, autor Empire of Illusion, "Impérium iluzí" to stručně vysvětlil: Obama dělá jedinou věc Toto je základ úspěšné reklamy: koupíte nebo děláte, to co reklama chce kvůli tomu, jak zařídí, aby jste se cítili. Skrze Obama globální establisment nyní dostává svůj program na úplně jinou rychlost Obama se snaží zneplatnit Druhý dodatek ústavy s více než tucem obětí odzbrojovacího zákonu v kongresu.

Toto snížilo životní standard v USA a Mexiku a také téměř kompletně deindustrialilzovalo naši zemi. Teď říká, že byste mu měli platit, a jeho soukromé společnosti založené Enronem, uhlíkovou daň za dýchání. Federálními inspektory budou prováděny prohlídky domácností a to na náklady majitelů domů. V New Yorku jim říkaji enviromentlní policie. A dnes překvapivá návštěva trhu v Brooklinské čínské čtvrti. A pokaždé, když nevyhovíte, čelíte velké pokutě. Na straně 235: Tajemník může stanovit a vybírat přiměřené poplatky za prohlídku aby pokryl náklady na potřebné kontroly.

Takže oni mohou přijít federální vláda může přijít na kontrolu vašeho domova a poslat vám za to účet. A pokud zjistí, že nedodržujete tento nový federální zákon, tajemník může vyměřit občanksou pokutu za porušování této sekce. A pokud se podíváte na stranu 236: Jakékoli nepovolené neekologické chování bude počítáno jako samostatný přestupek. Vytváříme globální oteplovací gestapo, které může kdykoli zaklepat na vaše dveře a může proti vám použít nový paragraf o "neekologickém chování".

Takže vy bydlíte ve svém domově a můžete zato být potrestáni jako zločinci. To je šílené. Nejhorší je, že uhlíkoví tyrani ve více jak 35 federálních úřadech mají vlastně neomezenou diktátorskou moc, takže mohou zdanit jakoukoli formu uhlíku a uhlíkových emisí. Zelené gestapo se dokonce chlubí, že mají moc selektivně si vynutit nové předpisy případ od případu. Je to komické, protože když lidem říkám, jaké mám povolání, jejich první odpověď je: "Vy jste u policie na ochranu přírody?

Ale v New Yorku žádná příroda není." Díky těmto novým pravomocem může zelená mafie převzít řízení ekonomiky vytvářením jednotlivých směrnic. Víme, že tato národní energetická daň bude americké poplatníky stát dva triliony dolarů. Víme to. A víme, že to povede ke ztrátě asi 3,5 milionu pracovních míst v USA každý rok. Víme to. Víme také, že to sníží životní úroveň Američanů. Víme to. K čemu to má sloužit? Kdo z toho bude co mít? Ty samé ústřední banky, které vybraly ze státních rozpočtů po celé planetě více jak 50 trilionů dolarů nyní vytvářejí nový švindl s deriváty a to pod názvem cap-n-trade obchod s emisními povolenkami, což je největší pyramidová hra v dějinách. Právě jsme v této zemi viděli finanční úpadek, jaký tu už pěkně dlouho nebyl.

Jestli mají lidé rádi swapy (=pojistka) úvěrového selhání, pak si zamilují swapy na uhlíkové povolenky a futures na uhlíkové povolenky, které se jednou objeví. Minulé léto jsme v komisi strávili celý den rozpravou o manipulaci s trhem ropných futures. Obávám se, že se chystáme vytvořit podobný systém, kde lidé, kteří jsou ... jsou ... jsou ... mají sklony konat nečestně, vlastně dostanou novou příležitost. Není to snad problém? Vybraná skupina centrálních bank lobuje za celosvětové prosazení stejné legislativy.

Jakmile budou jednou zavedeny tzv. zelené zákony jedině globální megakorporace a jim podřízení budou moci podnikat. Van Jones, Obamův první Zelený car, opakovaně řekl do mikrofonu, že nová "zelená ekonomie" je jen zástěrka pro kompletní revoluci proti kapitalismu a pro úplné přerozdělení bohatství. Co ale Van Jones neřekne svým ubohým následovníkům je, že se elita chlubí tím, že zelené hnutí bylo od začatku navrženo tak, aby zničilo střední třídu a přeneslo všechno bohatství do rukou super elity. Nedělají to pro pozvednutí chudých. Ne. Cílem je zotročení planety a zavedení nové doby temna.

V každé zemi na zemi buď probíha, nebo už proběhl proces schvalování vlastních uhlíkových zákonů a regulací. Pokud jejich plán uspěje, každý národ na zemi nejenže bude platit daně mocné světové vládě, ale také každý aspekt lidského života bude regulován technokratickými globálními plánovači. Podle návrhu uhlíkové daně jsou Čína, Indie, Mexiko a a dalších více jak 150 národů osvobozeni z globálního daňového systému. Víte, bankéři už vlastní a kontrolují třetí svět. Konečným cílem je střední třída na západě. Jakmile zničili ekonomiku USA, Evropy a Japonska, věří, že už se jim nemůže nikdo postavit do cesty.

Jednoduše, nový světový pořádek je převzetí světa korporacemi. V jejich globálním korporátním státě není místo pro idividualitu, suverenitu nebo nezávislost. Protože jejich program začíná čelit stále větší opozici, zákonodárci a zastánci teorie člověkem způsobeného globálního oteplování chtějí prosadit zákony, které budou kriminalizovat zpochybňování jejich teorií. Nedávno byl šéf Greenpeace přinucen přiznat, že arktické a antarktické ledovce rostou v zimě a tají v létě, a že to je součást přirozeného procesu způsobeného nakloněním zemské osy a sluncem. Množství kosmické radiace z vesmíru dopadající na zem je ovlivněno silou mangetického pole slunce.

Takže magnetické pole slunce je téměř jako brána kontrolující radiaci, která dopadá na Zem. Magetická síla slunce je také ovlivněna počtem slunečních skvrn. Takže mají ... mají přimou souvislost se změnami ve vnitřní struktuře slunce. Množství kosmické radiace dopadající do nižší atmosféry vytváří více mraků, jasné? A ... a mraky tvoří... musíte mít něco, čemu se říká kondenzační jádro, to znamená, malé částečky, kolem kterých se voda může změnit z páry na na vodní kapky.

Nepatrné částečky, které vidíme jako mraky. Už dlouho víme, že v atmosféře je víc mraků, než je množství částeček. Sice jsme předpokládali, že to jsou částečky jílu a soli, které způsobovaly tenhle proces, ale byl tu ten rozdíl. Dnes už samozřejmě víme, že to způsobuje kosmicá radiace. Takže kosmická radiace kontrolovaná magnetickým polem Země vztyčuje ... je to jako postavit stínidlo do skleníku a blokovat tak sluneční světlo. A ... a to samozřejmě potom ovlivňuje teplotu země. Proto tu existuje vztah mezi slunečními skvrnami a teplotou země.

Takže mechanismus je známý. Ale oni ho úplně ignorují. Více než 31000 vědců z celých Spojených států včetně více jak 9000 doktorů (Ph.D.) z oblastí klimatologie, atmosférických věd, věd o zemi a hydrologie, podepsalo petici odmítající člověkem způsobené globální oteplování jako vědecký podvod. Toto rozbilo fámy o tzv. shodě, kterou prosazovala středoproudá media po léta: že každý vědec na zemi věří, že člověkem způsobené oteplování je fakt. Pokud lidé budou schopní zablokovat převzetí společnosti prostřednictvím uhlíkových daní, plán elit na vybudování celoplanetární světové vlády se zhroutí.

Aby planetě vnutili svojí nepopulární agendu, vládci se snaží urychleně dokončit budování svého policejního státu. Taktiku si vypůjčili z minulosti od komunistů, fašistů a jiných totalitních režimů. Každá poučka z učebnice tyranie je právě teď zaváděna na západě. V USA centrální vláda federalizuje lokální policii. Státní a lokální soudní úředníci jsou ve výborné pozici pro sbírání informací o teroristech a jejich spojencích.

A Centrum pro sledování terorismu je připraveno vám pomoci. Toto video vytvořené ministerstvem pro vnitřní bezpečnost musí vidět všichny úřady v USA. ... a ve spolupráci s lokálními, státními a federálními strážci zákona máme výbornou příležitost udělat si obrázek a poskládat skládačku dříve, než tito teroristé budou moci udeřit znova.

Státní, okresní a městská policie teď přijímá příkazy přímo od DHS (min. pro vnitřní bezp.) a FEMA (federální agentura pro krizové události) Videa a trenikové manuály dělají z mírumilovných policistů, kdysi strážců republiky, tajnou policii.

Tam, vidíte? Nějaká žena fotografuje přehradu. Někdo zavolal 911 a nahlásil podezřelé jednání. Jak jste uhodli, bude spadat do kategorie 3. A protože je velmi důležité, aby nevěděla, že my víme, dispečer i policista se musí ujistit, že neuslyší vysílačku. Počkejte. Mohla byste prosím počkat tady. Jistě Běžné věci a aktivity jsou považovány za důkaz, že sympatizujete s neviditelnými strašáky teroru.

Samozřejmě, že si dá pozor na cokoliv zajímavého, nebo neobvyklého v autě. To by zahrnovalo foťáky, dalekohledy, kameru, GPS. Možná věci jako spacák, které by mohly naznačovat, že bydlí v autě. Od svého založení bylo Min. pro vnitřní bezp. a Northcom určeno pro ovládání lidí a států, a ne aby bojovali s Al-Qaedou, kterou stvořila CIA.

Patrioti v armádě a policii riskovali svojí karieru a životy, aby nám zaslali tyto federálně a mezinárodně vytvořené manuály, učebnice, dokumenty a videa. Zpráva MIAC, která byla rozeslána policejním složkám v Missouri označuje vlastníky zbraní, libertariány, konstitutionalisty za potencionální teroristy. Federální dokument oznčuje odznáčky s Ronem Paulem, Bobem Barrem a americkou vlajkou jako nebezpečné znaky spojené s bílými rasity.

I před 11.zářím FEMA tiše ovlivňovala lokální policii, aby nenáviděli otce zakladatele a vše, co představuje naše konstituční republika. Kdo byli první teroristická skupina v USA? Kdo? [Otcové zakladatelé] Otcové zakladatelé? To myslíte Thomase Jeffersona? [Jasně!] Myslíte George Washingtona? [Jasně!] Paula Reverse? [Jasně!] Všechny ty chlapíky tady...

Dovolte mi otázku: zastrašovali lidi? [Samozřejmě.] Snažili se zastrašit Brity. Pokoušeli se ... používali násilí? Vaši Otcové zakladatelé, moji Otcové zakladatelé se účastnili teroristických akcí proti britským představitelům, protože systematicky vraždili britské představitele. Vraždili. V bývalém SSSR, nacistickém Německu a maoistické Číně nebylo hlavním úkolem policie bojovat se zločinem.

V totalitních systémech policie, či komisaři, prosazují politickou vůli, tak jak to známe z Ruska. Jejich prací je špehovat veřejnost a zastrašovat projevy svobody slova. Jakmile je nastoleno klima strachu, lidé si zavedou auto cenzuru. Jakmile lidi zastrašili, aby se stáhli z intelektuálního bojiště, tyrani měli hned volnou ruku, aby svůj útlak rozšířili a odřeli bezmocné poddané.

Průměrný muž a žena jsou v tranzu. Přijdou z práce. Ani nepromluví se svými dětmi. Zapnou televizi. A nechají korporátní zprávy, aby určovaly běh jejich života Pokud chceme revoluci proti těmto sociálním inženýrům a vědecké diktatuře, musíme se vrátit zpět ke kořenům: pořádat grilování, znát své sousedy, milovat své manžely a manželky, trávit čas se svými dětmi. A vrátit se zpět k normální kultuře. Tato korporátní pseudokultura zakryla náš každodenní život. Veřejnost je doslova v tranzu.

Musíme se k nim nějak dostat a z toho tranzu je vytrhnout. Tím, jak globalisté ničí naší životní úroveň a zavádí policejní stát, spousta lidí se probouzí a uvědomuje si, že vše, co jim celý život říkali, byla lež. Je ale důležité, abychom my lid oslovili ostatní Američany a ostatní lidské bytosti a ukázali jim pravdu. Ale vědecká diktatura potřebuje pro provedení svého plánu víc, než jen tajnou policii. Na každé úrovni společnosti byli najati informátoři, aby sledovali vše, co jejich spolupracovníci a sousedé dělají a říkají. Více než 50 000 manažerů bylo najato FEMA, aby sloužili jako informátoři FBI v programu Infragard.

Více než 75 000 kazaztelů dnes slouží agentuře FEMA v Zásahových týmech duchovních. Vnitřní dokumenty FEMA odhalují, že většina pastorů složí jako vládní agenti. Dokonce dostávají instrukce jak a co kázat. ... jak zjistil Jeff Farrel z KSLA News, tohle duchovenstvo by vládě pomohlo s jejím potencálně největším problémem: námi. Jen z mých studených, mrtvých rukou! Slavné prohlášení Charltona Hestona zachycuje skutečnou americkou hodnotu: odhodlání bránit naše svobody.

Ale zabavování zbraní je přesně to, co se stalo během stavu nouze po hurikánu Katrina v New Orleans. Americká armáda také dorazila, což je teď ještě jednodušší kvůli loňskému odstranění zákona Posse Comitatus z r. 1878, který zakazuje nasazení armády na území USA. Pokud by tady u nás bylo vyhlášeno stanné právo, strach a rozpory veřejnosti by byly kritické a to je přesně to, čeho Duchovní rekační tým, jak se mu říká, pomohl dosáhnout v New Orleans. Jeffe, první věc, kterou každému říkáme, je: Spolupracujme, vyřešme tuhle věc a potom až bude po krizi, urovnáme rozdíly mezi námi."

Takové Duchovní reakční týmy by se pohybovaly na hraně mezi potřebami vlády a přáním veřejnosti. V mnoha případech by byli duchovní známi v v oblastech, ve kterých by pomáhali uklidnit situaci. Nejlepší věc, která bude duchovním pomáhat uklidnit obyvatelsvo a podřídit je zákonům, je samotná Bible, konkrétně Římané, Římané 13. Protože vláda byla vytvořena bohem, víte a ... a to je to, čemu my křesťané věříme, tak to stojí v Písmu. Připravují své stádo jak ovce na porážku - zabavování zbraní, povinné očkování - že je pro ně požehnáním, když budou jejich rodiny rozděleny a dány do táborů FEMA. Irsko, Francie, Portugalsko, Španělsko, Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko ...

Hitler se chlubil, že nejúčinnější nástroj na ovládnutí místních lidí nacisty bylo servilní duchovenstvo a jeho oblíbený citát z Bible je: "Dávejte tedy, co je císařovo, císaři, a co je boží, Bohu." Buď jsi s námi, nebo s teroristy. Podvod začal tím, že nám prostě nahodili udičku. Vláda si získala veřejnost tím, že lidem řekla, že je potřebují v boji proti Al-Qaedě Ale od prvního dne je 90% jejich cvičení a operací zaměřeno na démonizování, sledování a obtěžování těch, kteří se proti nim postavili. Ministerstvo vnitřní bezpečnosti žádá hasiče, aby přijali novou roli ve válce proti terorismu.

Princip: buďte očima vlády USA, když jste uvnitř domu. Na rozdíl od policie, hasiči nepotřebují povolení, aby mohli vstoupit do domu a kritici tvrdí, že tady to začíná smrdět. Opraváři televizí, řidiči dodávek, uklízečky a stovky dalších zaměstnanců, kteří vstupují do domů a firem bez povolení k prohlídce jsou nyní na výplatní pásce vlády jako donašeči. Tady se ale Velký bratr nezastavil. Děti jsou ve veřejných školách naváděny, aby donášeli na své rodiče. Můžete poskytnout informace anonymě. Za dobrý tip můžete dostat až 200 dolarů.

New York Times ocenil programy ve veřejných školách v USA a Velké Británii, které učí děti nahlašovat své rodiče za ekologické zločiny jako je teplá koupel nebo tekoucí voda při čištění zubů. Toto vše narušuje jejich jim přidělenou uhlíkovou kvótu. Podívejte! Podívejte se na to! A teď přišla naše chvíle. Jsme uhlíková policie a a hledáme ty, co plýtvají energií. Naším cílem je přimět australské domácnosti snížit jejich uhlíkové emise.

Takže uhlíková policie je program, který sleduje spotřebu energie z pohledu domácností. Chodili jsme k lidem domů a přiměli jsme je, aby snížili svoji spotřebu o 50%. Bohužel, Američtí skauti se spojili s Ministerstvem pro vniřní bezpečnost a teď cvičí více než 20 000 skautů v protiteroistickém boji ve městě. Federální programy jsou velmi konkrétní.

Skauti jsou trénováni v akcích typu najdi a znič proti nespokojeným vojenským veteránům. Dobrý večer všem. Vnitřní bezpečnost získala velmi neobvyklé rekruty pro boj s terorismem a a na pomoc s jinými krizemi: Skautky. Zapojily se Skautky z celé země i z Východního Tennessee. Devítiletá Elisa Murphy si už vysloužila řadu skautských odznaků. A nyní je každá z 3,4 milionu členek trénována agenturou FEMA, aby pomáhaly a podporovaly Ministerstvo pro vnitřní bezp. při katastrofách a protiteroristických operacích. Jedna z věcí, po které touží naši generálové, když se s nimi o tom bavíte, je civilní doplněk k naší armádě.

Každý ve věku od 18 do 25 let dostane 3 měsíce základního tréninku a civilní obrany. Je to tedy povinné? No, musíte... ve smyslu že je to vyžadováno od každého. Od 18 do 25 3 měsíce a v určitém okamžiku ... prostě to uděláte. Vytváření občanských armád je svým způsobem, ... víte, je ... je to odporné, protože dostanete do rukou děti a těm můžete snadno vymýt mozek. A my jsme je viděli skandovat a plakat a oni budou následovat kohokoliv, ať už bude mít černé, hnědé nebo rudé tričko. Jiná část Min. pro vniřní bezpečnost, the Corporation for National and Community Service, zakládá doslova stovky dalších uniformovaných mládežnických skupin.

Bílý dům představil legislativu, která zavádí povinnou vojenskou službu pro všechny Američany od 16 do 64 let. V roce 2008 oznámilo vojenské velitelství známé jako Northcom že nasadilo 4000 vojáků pravidelné armády v USA, aby si poradili s civilními protesty, protože věděli, že jejich zahraniční velitelé V roce 2009 si Pentagon vyžádal od kongresu peníze na umístění 379 000 vojáků do tisíců komunit po celých USA. A nyní byla v Kongresu představena legislativa, která rozšiřuje systém koncentračních táborů FEMA po celých USA podle zákona Národní centra pro stav nouze, H.R. 645.

Republika visí na vlákně. Poslední zbytky našeho svobodného systému vlády mizí. Máš čas na sledování baseballu. Máš čas na sledování fotbalu. Máš čas se bavit. Protože pokud nedáváte pozor na svoji vládu a co dělá, v budoucnu za to těžce zaplatíte. Dokud nebudeme aktivní a nezískáme vliv v mocenských centrech společnosti, není nic, co bychom s tím mohli dělat. Jenom vědět nestačí. A dokud budeme ve volbách dostávat na výběr mezi Republikánským nebo Demokratickým kandidátem, když oba byli vybráni členy CFR, CFR /výbor zahraničních vztahů/ a když oba mají v podstatě stejnou agendu, tak se taky nic nezmění. Takže otázka a je: Co teď? A odpovědí je: musíme získat zpět mocenská centra společnosti.

Lidé se musí rozhodnout. Náš národ byl chycen do chapadel ovládnutí mezinárodními korporacemi. Republika se stává historií. Ztrácíme naše svobody a je na každém muži, ženě a dítěti v USA, aby se rozhodli, jestli se necháme obelhat slizkou propagandou sociálních inženýrů, nebo obnovíme republiku. Hodnoty vyjádřené zakladately USA v Deklaraci nezávislosti a jiných dokumentech jsou teď obzvlášť důležité a a máme teď šanci tyto dokumenty vysvětlit. Teď je na čase, aby dobří lidé přišli na pomoc své zemi protože země nám je kradena za bílého dne, nejen metaforicky, ale i finančně. Čísla nelžou.

Americký lid byl vychován k věrnosti k pravdě Nyní musí povstat a dosadit vládu, Potřebujeme změnu a ta nepřijde od Demokratů, nebo Republikánů Musí přijít od amerického lidu. Projevit nesouhlas je největším projevem patriotismu, Věřím totiž, že když nejdete svým zvoleným zástupcům po krku a nedonutíte je, aby vám věnovali pozornost, výsledkem je špatná vláda. Proto je důležité, abychom my občané této skvělé země nepodléhali pasivitě.

Toto je naše poslední šance, abychom neopakovali historii. Jen v posledním století upadly do tyranie stovky národů. Amerika je vyhledávaná kořist despotických mega korporací, které teď vládnou naší planetě. Pokud se má jejich světová vláda stát skutečností, pak svoboda a republika, která jí hájí, musí padnout. Teď je čas pro všechny dobré muže a ženy, aby přišli na pomoc své zemi. Před vašima očima se odehrává jedna z největších událostí v historii.

Za mnoho generací v budoucnosti budou naši potomci pohlížet na dnešek buď jako na místo, kde lidstvo přijalo výzvu a postavilo se silám temna, nebo kdy planeta spadla do spárů nemilosrdné hi-tech tyranie. V druhé části Pádu republiky se dozvíte, jaký je velký plán elit pro lidstvo. Ale co je důležitější, dozvíte se, jak ten plán zastavit, zvrátit ten příliv kriminality a znovu zažehnout oheň svobody na dlouhé cestě člověka ke konečnému cíli.
x Fall Of The Republic dokumentuje plány a realizaci bankrotu americké ekonomiky korporátním kartelem. Světoví lídři nyní prohlašují, že čas celosvětové vlády nadešel a že dolar, stejně jako jiné měny, bude nahrazen novým, celosvětovým platidlem. Prezident Obama protiústavně usedl do předsednického křesla Rady bezpečnosti OSN, zákony na ochranu lidských práv jsou globálně omezovány. Elita celosvětově prosazuje a zavádí daně z uhlíku, základního stavebního kamene veškerého života, jež budou chtě-nechtě zasahovat do absolutně každé lidské činnosti. Specialisté pečlivě zabalili Trojského koně Obamu jako spasitele světa. Dokument odhaluje architekturu nového světového řádu i to, jak znovu převzít kontrolu nad svými životy. Mnohde se tak již děje! Autor Alex Jones
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.