xVybraná videa
text k videu
Režisér Al Greeze se v září 2006 po přečtení mého článku Blame It On Rio v časopisu Essence rozhodl produkovat dokument Frustrated, říká profesor historie William Jelani Cobb...

Afroameričané cestují do Brazílie za sexuální dovolenou s brazilskými prostitutkami. Al Greeze chtěl buď potvrdit nebo popřít patolízalství brazilských žen. Chtěl slyšet odpovědi od samotných mužů a zjistit, zda je to pro lásku a přátelství, nebo jen kvůli sexu. Ten je důsledkem, ale co je tedy příčinou?

Záznamem osobních výpovědí a svědectví od mužů, kteří se zamilovali nebo randili s brazilskými ženami a reakce a názory žen, a to jak v USA, tak i v Brazílii, se filmovým pohledem dotýká a odemkne dveře některých srdečních emocí. Otevře téma těchto složitých otázek, včetně ekonomických a vzdělanostních propastí mezi pohlavími na straně jedné - a možná nedosažitelnými rolemi zúčastněných, na straně druhé.

Ačkoli film představuje kontroverzní téma vztahů mimo afroamerické rasy a země, cílem filmu je vyvolat otevřenou konverzaci a komunikaci mezi muži a ženami, posílit rodinnou dynamiku a dát oběma stranám příležitost skládat poctivé účty.

Film Frustrated pokládá otázky, jako například: Proč hledají afroameričtí muži lásku mimo jejich rasu, co cítí, co jim chybí u afro-americké ženy a v čem poměřují afroamerické ženy s brazilskými ženami, které jsou u jiných ras ... Je tu opravdu hrozba, anebo ženy říkají: Taky dobře, nepotřebujeme vás..., anebo budou ženy bojovat za své muže?
x Afroameričané cestovali do Brazílie za sexuální dovolenou s brazilskými prostitutkami proto, aby vyzkoušeli jaké jsou brazilské ženy. Autor sám chtěl potvrdit, anebo vyvrátit a odhalit odpovědi přímo od mužů. Zjistil, zda to dělají pro lásku a přátelství, nebo jen pro sex. Film klade otázky, jako např. proč afroameričané hledají lásku mimo jejich rasu, co chybí afroamerickým ženám a v čem soutěží s brazilskými ženami, které jsou ochotny k sexu s jinými rasami ...
Související odkaz
Monty Pythons George Orwell: 1984
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.