xVybraná videa
Barma jiným pohledem Indonesi'am 6 francouzských skateboardistů ​​objevuje Indonésii kolem Jakarty a Bali. Dokument si všímá kultury Indonesie optikou skateboardingu. Ta nejlepší věc IGSA Kozakov Challenge 2012 I Love My Bicycle: The Story of FBM Flesh and Bones skatetour Prague
x Ta nejlepší věc
Dokument s názvem ´Ta nejlepší věc´ si dává za úkol zmapovat prostředí současného českého skateboardingu. Autor Honza Zima, dlouholetý skateboardista a kameraman pohybující se v tomto prostředí již přes deset let, v něm poutavou formou představuje aktuální podobu této atraktivní a ve světě stále oblíbenější aktivity (mluvit o skateboardingu jako o sportu se stále ještě nedá). Pětadvacetiminutovým dokumentem se snaží vyvrátit obecnou a mnohdy negativní představu široké veřejnosti o skateboardistech tím, že jim samotným dává slovo k vyjádření vlastních myšlenek a postojů. Nahlíží také do jejich každodenních životů a poodhaluje soukromí. Divákům dále představuje základní stavební kameny této aktivity, kterými jsou přátelství, svoboda a kreativita.

Námět/scénář/střih/kamera/režie: Honza Zima Pomocná kamera: Nikolas Tušl, Tomáš Vyhnánek Fotografie: Jakub Krížo Hudba: No Age

IGSA Kozakov Challenge 2012
Kozákov Challenge se stává rok od roku čím dál víc legendárním závodem, známým díky rychlé a uzké trati, na které padá i mnoho zkušených jezdců, a také díky "nechvalně" známým párty. Počasí tento rok opět zamíchalo kartami závodu a díky tomu jsme možná na stupních vítězů mohli vidět nečekané tváře.
Související odkaz
Element audiovisual awards - nejlepší celovečerní film, the skateboard film festival - nejlepší zahraniční film 2009
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.