xVybraná videa
text k videu
Získete kurevskou hromadu zážitků: BERTE Každou Příležitost Jako Vzácnost!
Zdar, já jsem Tyler z RSD právě jsme na Maui a budeme spolu mluvit o tom co mi podle mě umožnilo zažít hromadu nových zážitků. V podstatě proč si myslím, že jsem prožil tolik věcí a proč si to jiní prostě nechají ujít. Ok, takže budem mluvit o tom, proč jsem toho tolik zažil.

Slyšeli jste, že v Real Social Dynamics mluvíme o myšlence hojnosti. Ok? Takže pro příklad řekněme, že máte holku a máte ji fakt moc rádi. Neměli byste se na ni moc pověsit, protože byste si měli uvědomit, že je tooolik jiných holek, které můžete poznat. A mít pocit hojnosti je vlastně dost zdravé, protože to znamená, že nebudete na holce závislí a připoutaní a tím ji od sebe neodženete. Co kdybych vám řekl, že v životě vlastně dost věřím v nedostatek.

Šíleně věřím v nedostatek a... jedna z forem nedostatku, v které věřím, je nedostatek příležitostí. Myslím, že příležitosti jsou vzácné. Myslím, že jen výjimečně máme příležitost dělat to, co v životě chceme a... kdykoliv mám příležitost něco udělat, beru to. Co si obecně myslím je, že většina lidí promarní příležitost za příležitostí.. za příležitostí.. za příležitostí.. a hlavním důvodem proč je, že věří že příležitostí je hromada. Myslí si, že dostanou další šanci.

Tomu se kurva směju! Ok? To je k smíchu. Podívejte se na Real Social Dynamics. Když jsem viděl, že pickup komunita má v podstatě příležitost založit společnost, která bude brát studenty ven, okamžitě jsem si řekl "Tady je malá zatracená šance, kdy mám možnost něco dělat a za chvíli bude fuč." A tak jsem založil RSD. Když vyšla knížka Hra (Neill Strauss), řekl jsem si "Vznikla tady malinkatá možnost dobrého tlaku vůči RSD. Musím kurva sednout na prdel na tři roky, pracovat jak blázen od rána do noci, celý tři roky zasebou abych v podstatě využil tuhle strašně, strašně vyjímečnou příležitost založit RSD.

No a stejně jsem to měl s cestováním. Dám vám příklad. Vždycky jsem si říkal "Nikdy nebudu vědet, jestli budu moct pořád cestovat." Takže, řekněme že by se RSD přestalo dařit a skončili bychom. No tak to by mohlo trvat dalších deset let, než budu moct znova cestovat. Takže jsem nikdy neváhal vycestovat. Co kdybych semnou nějaká holka náhodou otěhotněla a řekla by něco jako "Víš co, můžeš pořád cestovat, ale byla bych mnohem raději, kdybys necestoval ze států." Hmm, co kdyby se tohle stalo?

A hádejte co, ono se to totiž stalo. Ale ještě předtím jsem zvládl procestovat celou Evropu, Austrálii, Afriku Jižní Ameriku, Mexiko všechno to, všechno jsem zvládl, poznal jsme jaké to je vidět svět. Proč? Protože jsem to bral jako super super vzácnou příležitost, ok? Pamatuju si jak jsem letěl do Říma a měli jsme zastávku v Dublinu a říkám "panebože, můžem se podívat po Dublinu" a... a holka s kterou jsem byl říká "máme na to jenom 2 nebo 3 hodiny." Říkám "Jebat na to, tohle může být moje jediná a poslední šance vidět Dublin".

Tak jsem doslova vyskočil z letadla, šel jsem se podívat po Dublinu, udělal jsem si vlastně hezký, malý výlet a nikdy se tam už nevrátil. A hádejte co, o pár let později semnou otěhotněla. a.. teď už bych neměl šanci vidět Dublin. Lidi říkají "Ále, stejně bys tam mohl jet zas, blabla". Ale tohle je dohoda, kterou mám s mámou mých dětí takže to neudělám, takže podívejte, ve skutečnosti jsem ztratil příležitost. Myslím, že lidé ztrácí příležitosti neustále a měli by nahlížet na život a na příležitosti jako na něco šíleně vzácného.

Často se vzbudím dobře, doslova se tak vzbudím, řeknu vám teď něco zvláštního z mýho života Vzbudím se a No tývole dopíči No dopíči Stal se jakýsi velký třesk vybuchlo to vytvořilo to planetu ta planeta se nějak spojila a vznikl na ní život. A z nějakýho šílenýho důvodu tu byla možnost, že tu vznikne inteligentní život a to předtím než dojde k zničení prostředí a budou tu všechny tyhle příležitosti a úžasný věci jako životní prostředí věci jako tyhle a já mám možnost to vidět, zrovna TEĎ! ZROVNA TEď! a jsem naživu! Zrovna teď! A to mě šokuje.

Před nějakou dobou jsem onemocněl, poprvé za roky, a ležel jsem a doslova se cítil jako bych umíral. Byl to jeden z nejhorších pocitů v životě. A jak jsem ležel tak mi došlo, že až budu starší bude to úplně stejné, budu se cítit stejně, jako když jsem byl tehdy nemocný. Akorát, že místo toho aby se vám po 2, 3 dnech udělalo líp a vy cítili jak se vám vrací životní síla tak budete jen slábnout a slábnout a slábnout a pak jste mrtví, ok? Umřete. Protože život je vzácný.

Příležitosti jsou vzácné. Podívejte, společnosti osobního rozvoje vám řeknou, že musíte vidět dostatek příležitostí. Teď, tohle je pohled z druhé strany, protože, podívejte, hodně lidí žije jako "nemyslící dav". Mají podřadnou práci a vidí příležitost jako super vzácnost, takže nedělají nic, ok? Já navrhuju to trošku zkroutit, ok? Co tím myslím je, existují příležitosti, nebudu říkat, že jich je hromada, říkám že příležitosti jsou. Je jich určitě víc, než to vnímají já-jsem-oběť-svých-okolností nemyslící davy, ok?

Vzhledem k tomu čemu nemyslící davy věří, že v životě nejsou žádné příležitosti a že život je nefér, existuje mnohem víc příležitostí. Věřím tomu, že nad nedostatkem a nouzí je dostatek a hojnost ale nad hojností říkám pojďme udělat celé kolečko zpět k nedostatku, a když uvidíme příležitosti, měli bychom je vzít. Dovolte mi říct něco k tomu, odkud pocházím já Pamatuju si, když mě Nick můj obchodní partner, zkoušel přesvědčit ať přijedu so San Diega vzít klienty ven.

Bylo to poprvé, co jsme dělali boot-camp. A já nikdy předtím neopustil tuhle oblast v Kanadě, mezi Torontem a Montrealem dlouho předtím než jsem byl tu na Hawai, jsem bydlel v Kingstonu. A říkám "Nicku, do San Diega pojedu jindy" a Nick říká "Vole, přijeď do San Diega hned." A říkám "ne, pojedu so SD později" a Nick říká "Chlape, musíme jet už teď" a on mě přemlouval, já měl spoustu výmluv. Říkám "všechno co potřebuju mám tu, víš co, Toronto, Ottawa, Montreal mají všechno co chci Kingston má všechno co chci, proč bych měl chtít do San Diega.

Nick mě prostě přemlouval a přemlouval, až sem nevěděl co mi to sakra dělá. Tehdy jsem si neuvědomil, že mám něco, čemu se říká *překážka k úspěchu*. Lidi s překážkami k úspěchu si ve skutečnosti nepřipouštějí příležitosti, které by mohly rozšířit jejich mysl, protože chtějí zůstat v jejich malinkém mentalním něco jako hnízdečku. A tak jsem si to nepřipouštěl, zavíral jsem před tím oči, protože jsem měl *překážku k úspěchu* a ani jsem o tom nevěděl. Byl jsem přesvědčený, že ten kousíček Kanady byl NEJLEPŠÍ a nic na světě není lepšího, ok?

Možná máte takové kámoše. Takže jsem byl donucený letět tam dolů a neměl jsem ani pas. Na celnici jsem je přesvědčil, aby mě nechali letět. Letěli jsme nad Chicagem a já se díval na to obrovský město a tady se to začlo měnit. Říkám si "Co tam sakra dole je? Co je v Chicagu? Tam se musím podívat." Nedostal jsme se z letadla a letěli jsme nad Skalnatými horami a tam ty obrovské posněžené hory, Celou cestu jsem se díval dolů, letěli jsme nad Grand Canyonem, celou tou oblastí červené kameny, v nich obrovské trhliny.

Co to sakra je? Pak jsme byli v San Diegu, ok a já byl naprosto unešený, závislý na životě, doslova závislý na životě, protože jsem do toho byl vnucen. Není to vážně k smíchu, že předtím než jsem do toho byl donucen, myslel jsem si tohle je mazec, tenhle koutek v Kanadě, to je bomba. Jako je to tam skvělý, neříkám, že ne. Jenom říkám, že je to velký svět. A... co jsem si vlastně uvědomil je, že všichni říkají, že chtějí něco dělat. všichni říkájí, že by chtěli dělat to, dělat tamto, ale nebudou dělat ANI hovno.

Lidi doslova nebudou dělat nic a důvod proč je, že člověk není člověkem tak jak ty si myslíš, že je, nebo jak oni si myslí, že je. Člověk je ve skutečnosti biologická entita, ne moc odlišná od podělaný kytky. Jakmile má rostlina dobrý zdroj živin a dobrý zdroj vody, prostě neumře, tak nějak chce zůstat tam kde je, nechce být od..jak se tomu říká.. přesazená, prostě vytáhnutá ze země a nechce riskovat, že umře, jenom kvůli tomu, aby zažila něco jinýho. Takže lidi obecně nebudou chtít dělat ani hovno.

Lidé obecně nechtějí dělat COKOLIV! Právě teď jsme na severu Maui, silnice tady jsou jediná malá cesta, kde se auta musí vyhýbat ostatním autům a jezdit podél hor a podobně, aby mohly vůbec projet, ježdění tu nahání hrůzu. A většina lidí přijede na Maui a zůstane v podělaných letoviscích. Zůstanou v letovisku, vůbec nikdy ho neopustí. Nemají ponětí co tady je,nebo co jim uniká. Nemají ponětí co tu můžou poznat. A oni to nechtějí vědet. Protože i kdyby někdo byl dost dobroudržný, aby jel na Maui, raději by seděli v podělaným letovisku, aby jejich mysl nic netrápilo.. tady je důvod proč.

Cestování zní jako zábava, ale skutečností je, že to musíte celé promyslet, musíte vypnout autopilota, musíte MYSLET. Musíte zapojit svoji mysl. A většina lidí to udělat nechce. Říkají, že by chtěli cestovat, říkají mi "Ty máš takové štěstí, takové štěstí" Říkám: "Tak jeď semnou" a oni "nene,ne,ne, ne.." "Dobře, víš co, já to zaplatím, proplatím ti volno zaplatím ti, když semnou pojedeš, i to volno ti zaplatím pokud semnou pojedeš." "Skvělý, tak to jo, jsi moc hodný."

Ne, ne, ne, na jejich očích vidíš jak se zakalí, jejich očí se zakalí, doslova. Protože takové věci nechtějí vidět Je to šílený, lidi nechtějí nic dělat. Hodně lidí zajímá jaké mám přátele. Velmi je zajímá moje volba přátel. Myslísi, že mám za přátelé lidi s vysokým postavením, celebrity nebo něco takového Ne! Vůbec ne, víte koho mám za kamarády? Lidi co chodí mezi lidi a chtějí něco dělat. Já chci chodit mezi lidi chlape, chci poznávat šíleně sexy holky, chci je vzít domů, chci s něma spát.

Vím, to se nemá, to se nemá, co? Ne. Život je tak, tak krátký nedostatek příležitostí. Já chci šukat jak blázen mít sex s nádhernýma holkama sex dokud mi péro funguje. A tady další případ vzácnosti. Vzácnost fungujícího péra. Doslova, jak dlouho tvoje péro bude fungovat to je vzácnost! Takže bys měl mít sex s nádhernýma, opravdu přitažlivýma holkama, jakékoliv tě přitahují, právě teď, dokud můžeš. Stejně tak, vybudování podnikání, to je sakra vzácnost, řeknu vám proč.

Myslíte si, že budete mít kurva sílu podnikat až budete starší? Děláte si prdel? Viděli jste to, co jsem dělal já? Spával jsem na schodech cestoval po světě bez bez jakékoliv jistoty bez žádných naspořených peněz, nic takovýho, dělal jsem programy ve starbucks, dělal jsem program ve školách, do kterých jsem se vloupal. Myslíte si, že chlap ve třiceti, čtyřiceti to bude dělat? Kurevsky ne. Jestli jste mladí a máte energii, dělejte něco! Ale to je zase, znova, jaké kámoše já mám?

Moji kámoši chtějí něco dělat. Když mým kámošům řeknu "Hej vyzkoušejme improligu" Tak oni: "Jo, pojďme to kurva zkusit" "Hej, co kdybychom se nad tamtím proletěli? Leťme tam" "Jo, leťme tam, zjistěme co tam je." Když jsem v Miami třeba se chci podívat na Florida Keys. To jsou tři hodiny cesty. Je to otravné. Myslíte si že nejsem otrávený, myslíte, že mě baví sedět v autě tři hodiny? Jistěže ne Ale udělám to a pojedu se podívat. Proč? Čím víc pondětů pro mysl, tím více se dostanete z autopilota.

To je hlavní důvod proč miluju svádění. Miluju svádění přesně kvůli tomuhle. Kdokoliv, i někdo na mizině, může být ve městě a dostat se z autopilota. Kdykoliv. Nové zkušenosti Měj nové zážitiky. Dělej něco. To je důvod, proč chci za kámoše lidi, kteří chtějí něco dělat, něco nového vyzkoušet. Ne každý má zdroje dělat všechno. Chceš procestovat svět? Fajn, najdi si zdroje. Jak jsme to udělali my? Sehnali jsme super levné letenky, spali na schodech, našli jsme způsob. ok?

Našli jsme způsob. Pokud jsi rozhodnutý - Tohle zvládnu, není žádná jiná možnost, než to udělat, že musíš najít způsob jak to zvládnout- tak to zvládneš. A to je úžasný. A to neznamená, že se celý život musí být takový, neznamená to, že se nemůžeš zastavit a přivonět k růžím, že to musí být šílená cesta jen za hledáním vzrušení, měli byste chtít mít víc zážitků, ale zároveň co nejvíc nasávat šťávu ze života. A co chci ještě říct a čím to uzavřít je, že to není jen o vidění nových věcí, které můžete sdílet na debilním facebooku.

Není to o sebechvále a o tom, kdo viděl víc. Spíš je to o tom, co vás udrží vzhůru. Nové podněty, které vás drží probuzené. Pro mě osobně je to o tomhle. To si o tom myslím. Že se nedostanete pod vědomí, že vám to nedovolí prostě usnout a zaspat roky svého života, protože, když cestuju z města do města, každý cestovatel vám o tom řekne, vrátite se a uvidíte stejné lidi dělat stejnou práci, vypadají o procento starší, pomalější více nevědomí, a říkáte si, co to kurva je, co se to sakra stalo, a řeknete si víš co, měl bych se probrat, vzbudit se a dělat super věci.

A tak to dělám já, říkám si "nedostatek příležitostí" Vidím jich dost, ale beru je jako vzácnost a využiju jich. Mimochodem, to je stejný důvod, proč si často zapíchám. Nějaká holka semnou chce píchat, beru to vážně a dotáhnu to až do konce Zatímco jiní kluci chtějí někoho jiného a nezapíchají si nikdy s nikým OK, užívejte si života, přemýšlejte co je pro vás důležité, co chcete vidět a vzdorujte tomu říct si "Aaah ne, budu opočívat" "Aaah... budu odpočívat" "Aaa to je vpohodě... udělám to pak"

Neuděláš to pak vole, nikdy se to nestane. Všichni mí přátelé, které někam pozvu si myslí, že je budu zvát dál. Musím se přiznat, už mám nové kámoše. Už je nikdy nepozvu. A oni pak volají o roky později "Owene, mohli bychom jet teď?" "Sorry kámo, už to nejde." Přijdou o příležitost. Využijte vzácných příležitostí, budete rádi že jste to udělali. Ok, vracím se letadlem do Los Angeles, na Maui to bylo super, Uvidíme se příště (přeložil Danny Keiss)

Jak nebrat nic osobně a Jak zůstat sebejistý
[NEMUSÍŠ SE LÍBIT KAŽDÉ.. POKRAČUJ!!]
Divej na ten kožich Promiň už jdeme do postele..už musíme. Dobře, dobrou.
[NEMUSÍŠ SE LÍBIT KAŽDÉ.. POKRAČUJ!!]
dobrou.. Cokoliv..kožich... Jojo, vidíš, jsi milá. Jedna holka si myslí, že si chudák a úchyl a jiná že seš příjemný a hezký. Jedna kožich nesnáší, druhá ho žere, náhoda. Nikdy nevíš.. "Máš hezkou bundu.." "Líbí se ti?" "Joo.." "mně tvoje taky" "zrovna jste přišly z baru?" "Jo..."

Pro každýho kluka je tu holka, které se líbí. Možná až na výjimky, pokud nejseš jako Krang z Želvích ninjů jakože mozek ve flašce nebo něco takovýho pak fakt nevím :D. Ale vždycky se nějaký líbíš. krang :D na toho sem si 10 roků nevzpomněl prostě běž mezi lidi a najdi holky které se které se líbí tobě a ty jim. Protože vždycky se nějaké budeš líbit. Pointou je, že se VŽDYCKY budeš nějaké líbit. Nakonec vytváříš svůj vlastní svět. V samé podstatě ty sám vytváříš svůj svět, vážně jo.

Taky žiješ ve světě, který je dost objektivní, ale z velké části si vytváříš svůj svět a s holkama definitivně vytváříš vlastní svět. Takže otázkou je vytvoříš si svět, kde jdeš za deseti holkama z nich nezajímáš a začneš vyšilovat a tam sedí desátá, které by ses líbil. ale tvoje sebedůvěra je tak na sračky protože seš malá ubečená píča, že vpodstatě za tou holkou jdeš totálně nervózní nejsi zranitelný, zábavný protože ti to vydrbalo z hlavou a tys to neunesl.

Nebo si vytvoříš svět, kde si řekneš: "Víš co, já sem totální borec, nasrat na to" "sem borec, když to holky nevidí, vpohodě" jdeš za dalšíma holkama pak potkáš holku, které se líbíš a hádej co. Co holky říkaj? Buď sám sebou. Proč to říkaj? Co tím holky myslej, když říkaj buď sám sebou.. nemusíš za holkama kvůli radám ok..? To, že dostaneš od Mika Tysona po tlamě neznamená že si šampion v boxu.. ale.. Přemýšlej nad tím, až ti holky budou dávat rady ok?:D Ale nicméně.

Co si myslím, že se snaží říct je "Podívej, chlapče, já chci poznat tebe, možná tě budu mít ráda, možná ne, ale buď sám sebou s ostatníma holkama a když pak přijdeš zamnou a poznám, že si sám sebou, budeš se mi líbit a zašukáme si. To se ti snaží říct. Říkají: Nenech se zranit tím, že se ostatním nelíbíš, protože já chci poznat tebe. To se ti snaží říct. Nesnaž se sbalit každou holku a pak nad tím brečet, že s tebou každá nechce šukat Tvoje ego nedostává to co chce Tvoje ego chce sedět na nachovém polštáři kde tě děvky budou krmit hroznama a kouřit ti péro a každá tě chce šukat

Egu se toho nedostává.. Ty se tváříš jak: "tohle je proč jsem tady." Tohodle se ti prostě nedostává. Tvojemu egu se to možná nelíbí, ale takhle svět nefunguje, ok? tak to nejde. Ale svět funguje tak, že někteří lidi mají energetickou shodu někteří mají chemii Někteří maji chemii založenou na všem od vzhledu až po, a hlavně, energii a aspekt muž-žena polarity na vibe, jestli si intenzivní nebo vklídku.. Poznáte jakým holkám se líbím já? Jsou to ty, kterým se líbí moje vibe.

Hodně holkám bych přišel příliš intenzivní Ty seš holka představ si, že semnou chodíš sedíme v autě a já: Jen si říkáš: "Co to.. s ním dopiče je,.. nikdy nezavře hubu, cože dopiče" nějak tak, jo. Některým holkám se to zas líbí Některý "Tenhle kluk.. je boží.. pořád má historky, pořád mi říká vtipy je strašně vtipný.. je sebejistý, šuká mě celý den.. ten kluk je božíí!" Oukej A jiné by zas řekly: "Tenhle kluk.. jsme na pláži.. a on sakra.. nezavřu hubu neužívá si okamžik, je divný dohání mě k šílenství.. a já chci mít sex jen tak 20 minut a on mě chytá do kravaty a ochmatává mi prsa a takový holky i jsou :D a s takovýma já chodit nemám.

Prostě nemám, takže jestli mě nemá ráda- Je mi to u prdele. Neříkám: "poč ně ťaky němá ráda:(??.. poč še jí nelíbí jak mluvím??.. poč še nece nechat šukat 9 hodin?" "šo je špatně" "čo je špatně?!" Tak nepřemýšlím! Myslím si jen: Možnáá.. se s touhle holkou nemáme rádi.. nebo.. můžeme být přatelé a ona mě dostane do clubu a budu moct píchat její sestru a je mi to fuk! Chápete co říkám? Vince Vaughn z filmu Swingers to řekl nejlíp: Vince Vaughn z filmu Swingers to řekl nejlíp:

Řekl: "Ne všichni mě mají rádi.. a já taky nemusím mít všechny rád.. to nevadí." Řekl to tak? Nemám všechny rád ani oni mě, to je vpohodě. Nemusíš mít všechny rád, chápete co říkám? Nemusíš je mít rád aby měli cenu nebo abys ji měl ty. Proto je na světě taková hromada lidí abys mohl být s těma, který máš rád. Skvělý příklad Četl tady někdo A course in miracles od Marianne Williamson? Lidi tu knížku milujou Maj ji tak rádi, že zamnou přijdou s tou knížkou třesoucí se v slzách "Dám ti něco pro mě tak vzácného.. je to A course in miracles od Marianne Williamson a změnilo mi to.. život tak moc.. a Marianne Williamson je geniální"

Piča tak říkám díky, zase ta knížka od ní.. do koše s tím, už tam mám miliony jejích knih. Tuhle ženskou zbožňuje tolik, tolik lidí tolik lidí totálně miluje Marianne Williamson Ale když se na ni já podívám říkám si "Co to tahle kráva mele.." co to kurva je, vůbec nechápu co říká Nechápu proč zamnou chodí lidi s brekem s její knížkou Proč zamnou kurva chodí s knížkama od Marianne Williamson Nerozumím tomu. Proč mají její videa miliony shlédnutí, nechápu. Proč ji Oprah Winfrey má ráda - nechápu prostě proč? PROČ Co je důvodem, proč?

Protože se navzájem nemusíme mít rádi. Chápete co říkám? Nemusím si myslet, že je Marianne Williamson boží jenom proto, že si to myslí moji kámoši. Chápete co říkám? A říkám vám, jestli ona uvidí tohle video taky mě nebude mít ráda :D Možná ne, nevím, nevím. Rozumíte. A možná kdybych ji víc poznal úplně bych změnil názor ale jde o to, že.. ne každý si sedí s každým. Třeba Russell Simmons napsal knihu Do You, kterou mám rád a v ní říká: "Podívejte.." v téhle knize je hodně věcí, vpodstatě základy osobního rozvoje a prinicpy sebepřijetí a hodně z nich jsem se naučil od jiných lidí ale sepsal jsem to, protože určitým lidem sednu já, ale nesedne jim Tony Robbins.

Rozumíte? Je hodně lidí kteří když se budou osobnímu rozvoji od Tonyho Robbinse. On je takový: ... a lidi "cože?.." "tohle dělat nebudu.." "Kčertu s tebou Tony.." Prostě jim nesedí Podívaj se na Eckharta Tolleho a ten zas: "Mohl byste něco říct?" A on: "Poslouchej ticho mezi slovy" A ty "dal bych si sendvič.." Nebudeš ho poslouchat, nesedí ti. A pak vyleze Russell Simmons, to je borec jak prase, mrkneš na něj a řekneš si "Je to starej tlustej chlap, co chodí s.." "s 28 letou supermodelkou, Myslím, že budu poslouchat Russella"

A tak posloucháš jeho a dostane se ti stejných informací. Tohle je proč je bezvadný, že není jen jeden učitel. Chápete? Tohle je proč je hrubé že není jen jeden člověk. Představte si, že bychom vzali míček ze sportky a napsali bychom na něj jména 10 různých učitelů seberozvoje zamíchali to, jeden vyberem a všichni ostatní musí přestat. A je to Russell Chápete? Chceš učit osobnímu rozvoji? Russel. Vlastně už tomu ani neříkáme seberozvoj. Je to Russell. Tohle je ono jo.

Nebo si představte Marianne Williamson okay, a já říkám "ňe!" nějak tak jo Lidi zamnou přijdou a spustí "Slyšel jsem, se ti Marianne líbí.." a já "ŇE!" A oni na to: Ona jediná zbyla. "Musíš ji mít rád" "Němám" "Tady máš A course in Miracles, cítíš ten zázrak??" Chápete To by bylo v prdeli. Proto je hrubé, že je tolik lidí. Ne všem se musím líbit, ty nemusíš mít rád všechny ostatní, já nemusím mít rád ani vás chlapi. S některýma z vás bych šel ven a neseděli bychom si záleží na tom? ty se tváříš jak "Vážně :( ? Myslel jsem, že já a tyler jsme kámoši :( ten chlap je šulin!"

Ale fakt na tom nezáleží, vážně na tom vůbec nesejde. Ne všichni se musí mít rádi Doslova, proto je tu tolik lidí ok? Ne každé kterou potkáš nebo s kterou se vyspíš se budeš líbit. Chápete? A vlastně co jsem chtěl říct ale neřekl bylo že ne každé kterou oslovíš se budeš líbit. Ale vlastně co jsem řekl předtím byla taky pravda, protože ne každá s kterou spíš tě má ráda. Já spal s hromada holek, které sem neměl rád. Vlastně jsem neměl rád většinu holek, s kterýma jsem spal..možná.. nevím.. ale řeknu vám, že s hodně holkama který jsem nesnášel byl skvělej sex.

Šukali jste někdy s tou kterou jste nesnášeli a bylo to neuvěřitelný? "Nenávidím tuhle krávu" "díky bože že mám kondom" "kdyby se to rozthlo můj život by byl v troskách" prostě ho musíš vytáhnout používáš kondom a ještě ho radši vytáhneš vytáhneš vyhoníš do toho, zavážeš to spláchneš, umyješ ruce a utečeš. Tak to je. Pamatuju si jak jsem to jednou udělal se striptérkou co jsem fakt nensášel Chodil jsem s pár striptérkama, takže jestli i ty seš, nevztekej se, nebylas to ty a pamatuju si když jsem utíkal pryč a ona odjížděla tak zamávala a říká "Čau Owene!" a já jen "Ughhh..!!!"

A přímo po tom jsem přednášel na semináři Davida Deangela a cítil sem se tak znečištěný a zlý bylo to zléé, ale tak dobré tak dobréé.. pak jsme to s Davidem rozjeli .. hahahahahaaa :DDDDD a pak jsou jiné které máš rád a sex je úžasný a ty by měly být přítelkyní ale ne každé se budeš líbit a ne každou musíš mít rád. Jde hlavně o to řídit se principy balení..ok řiď se základními principy principy, které jsou ověřené, že fungují, ok? Jsou OVĚŘENÉ a jsou taky pěkně intuitivní, např nepodlízej uč se ženské psychologii, dost oslovuj ..takový věci.. tah na branku, ok?

Tyhle věci jsou inutitivní. A dobře se nauč základům a řekni si "Pokud to bude těžší, vpohodě, ale dokud chodím mezi lidi a.. vidím zpravidla dobrý pokrok, jsem šťastný." Tohle je nejlepší postoj, který můžete zaujmout, ok? A jestli máš starosti, jestli to zvládneš nebo seš prostě ten člověk, kterýmu to nevyjde tak nespěchej je to jako hubenej kluk, co těžko nabírá, nesnaž se být Jay Cutler nebo Ronnie Coleman. Viděli jste někdy jejich videa? Ruce Jaye Cutlera jsou větší než já.

Je obrovský. Protože bere kreatin od Muscletechu. Pro případ, že jste neviděli tu reklamu, je tak velký díky kreatinu :D a práškového proteinu. J Cutler má takový pracky s proteiňáku. Já kupuju stejný protein a moje ruce jsou jak.. nerozumím o co tady jde :D No ale dobře.. :DDD Jednou jsem ho viděl na GNC autogramiádě Díval jsme se jak se podepisuje a jak se na mě podíval tak si říkám "woww.. zvíře, takový zvíře" Tenhle chlápek vážně, na to aby tě zabil by mu stačilo udělat tohle.. Je jak nějaký monstrum :D

Myslím že holka co by sním spala už by se ke mně nikdy nevrátila nefascinuje vás to? Jaké to musí být pro ženský co jdou domů s nějakým mega sportovním klukem Jako J. Cutler - za předpokladu, že není ze steroidů impotent- ale jakože ji vezme domů A ona "tohle nebude dobrý!" "Tohle nezapomenu!" A on "Seš připravená?!" A ona "Jsem připravená Jayi!" "Seš připravená?!!" "Jseem!!" Taakhle jo :D On ji vezme, já to nemůžu ani dělat, ale prostě ji veme s těma mega prackama ji zvedne do vzduchu "Seš připravená ty malá děvko?!" jen ji vezme, ani nepřiráží pánví, jen ji drží za ruky a Pak si vezme kreatin a řekne "Kreatin ;) "

Jak by se pak mohla vrátit ke mně? Já: "hej holka... " "Jak to jde, coo?" Nechápu jak by se mohly vrátit Ale holky jsou milý, ptal jsem se pár a "ne mně to něva.." "mně to něva.." "ši hodný" "byl jak hovado" ačkoliv se jim to líbí "bylo to tak dobrý!" Holky jsou sladký. Ženy jsou velmi emocionální stvoření Ženy jsou přizpůsobivé Pokud je kluk, o kterým si myslí že je cool ten pro ně bude přitažlivý. Rozumíte co říkám? Se vzhledem je to stejné. Pamatujete si, jak holky vypadaly před 200 rokama?

Aa sorry "Pamatujete si jak holky vypadali 200.." Já jo! Já jo! :D Já si ani nepamatuju jak vypadá vytáčecí telefon, takže si určitě nepamatuju jak vypadaly ženský před 200 rokama. Ale viděli jste aspoň obrázky, jak vypadaly přitažlivé ženské před 200 rokama Viděli jste? Jsou tlustý okay a bledé Proč byla bledost tehdy oblíbená? Protože to značilo žes nemusel pracovat venku. Já sem byl obrovský borec hochu Já tehdy musel být obrovský borec vůbec nevíte hoši Takže..

Takže tlustá bílá ženská by byla top. Byli by kluci, kteří by měli tlustou bledou holku omrdal by ji, vrátil se a řekl by "vole, já si dnes zamrdal" "a jak vypadala?" "Hochu. byla tlustá jak prase!" a jeho kamoš: "Kurva jo! Jo!" "Kuurva yeaah!" "jak velký měla bříško?" "Kamo, měla tam obrovský špek, uplně spocený, já ji ho tam narval, plivl jsem tam, zmáčkl jsem to" "Úplný mazec!" "A byla bledá?" "Kamo.." "..tahle děvka neviděla slunko měsíce :D" "Mazec!" "Mazeec" Protože to bývalo top To bývalo TOP.

Představ si, dnes když vidíš nějakou totální kočičku až se ti zní motá hlava, tehdy hoši co viděli nějakou velkou... Ruku na pupku "Čhááuu.. ..na tohle ty nemáš ty malej zmrde." To bývalo TOP A o takovýhle.. O takovýhle se kluci pokoušeli A dnes maj chlapi jiný vkus, každej má jinej vkus. Ale zajímavé je, že tohle bylo cenný zboží Ale co je hrubé na tom být kluk je, že hodnotný kluk může být kdokoliv. Chápete? Měli jste někdy kámoše nebo někoho v okruhu známých, kdo byl malej ale všichni ho měli za totálního borce?

Pokud seš ten cennej kluk, tak si hoky myslí že seš TOP Představte si holku, co má ráda snowboarding přestěhuje se do Aspenu nebo tam žije a zrovna jsou tam XGames. A je tam nějakej 160cm snowboardista kterej je ten nejkrutější snowboardista Myslíš, že ho holky nebudou chtít ošukat? Řeknou, že ne "je tak malý! To se mi nelíbí!" Ale když bude poblíž a všichni se s ním baví, protože je oblíbený a ona "nikdy bych ho nešukala je malý" řekne jí čau a ona "Chichichi Aaoj!!"

Ona tak bude kecat, a ošuká ho i když řekne, že ne. Každý kluk může být borec "Musím být šampion v snowboardingu?" "..to je pro pich potřeba?" "..tak asi jedu do Aspenu, je to třeba." Ale co se snažíme učit v RSD jsou vlastnosti které by oblíbený kluk měl Třeba: nehledej reakce, bav se, říkáme buď fakt pozitivní, sebejistý nebo přátelský, a podobný věci. o tom se mluví dost, mluvíme taky o divných věcech ale to je proto, že tohle děláme už dlouho, ale když se podíváš na základy toho, o čem mluvíme, to stačí.

A můžeš být oblíbený hned, ok? Můžeš jít dneska do clubu a sedět tam, šílet, panikařit nebo se rozhodnout nechat všechno být.. už jsem párkrát mluvil o Gangnam Style.. nejoblíbenější bombastické video, a co je na tom tak skvělé je ten chlap je směšný korejec a je mu to fuk. Souhlasili byste? To je na něm to drsné. Je to divně vypadající korejec co říká "jo? Nasrat na tebe. Já jsem piča gangnam style.." "..a budu si dělat co chci." A má kolem sebe všechny ty holky až si říkáš "Wooww" až máš pocit, že i ty to můžeš.

Tohle je poprvé co to dělám a moc nevím jak nato. Pak mě to můžete naučit Ale jo, když to zvládne on tak i já. Když on nechá všechno být tak i já. A holky chtějí abys nechal vše být. Chtějí abys nechal nejistot. Chtějí aby ses bavil. Ale ty si bráníš sám. Bráníš si sám bavit se. A najdeš milion různých důvodů proč to nedělat a proto MUSÍŠ PŘESTAT BRÁNIT SI. A nechat vše plavat. A když necháš vše být "a možná konečně dostanu nějakou holku!" a nějakou oslovíš a jí to nezajímá.. bylo to tvoje první upuštění, udělals to protože myslels že si zapícháš, nevyšlo to, Co si kluk pomyslí a udělá?

"Uhhh jsem zkurvenej sráč.." "..sem debilní pes, malej šupák, debilní čokl.." "..falešna naděje.." "..tohle sou pičoviny, vypadám jak vůl.." "..vypadám jak.." "..vůl" A chtějí přestat. Nebo můžeš pokračovat. Největší problém většiny kluků Nej překážka pro nováčka ..i když o problémech bych mohl mluvit hodinu.. Ale podle mě největší problém nováčků je tohle. Co nováčci dělají, že nejsou úspěšní, je jako jako když skočíš do celkem studeného bazénu, ale když tam chvilku jsi, tak se ohřeješ, líbí se ti to, plaveš si.

Co nováčci dělají je, že tam strčí palec, je to studený a nevlezou tam. A tak tam sedí a půlku dne brečí strčí tam palec a zas vytáhnou. Pak vidí video a řeknou si "Ne dám to, dám to, dám to!" Tak tam skočí po kolena "Moje koleňaaaa!!" Vylezou Skočí tam po pás. Vylezou Skočí tam, a myslím, že bradavky jsou poslední zastávka. Jakmile bradavky jsou ve vodě "Ťohle je ponižujíčí, ťo je piča poňižujíčí.." "..blaďavky mám ve vodě.." "..šem jako pičušek, jebať!.."

A přestanou a pak.. je hotovo skončili s tím. Kdyby si uvědomili, že kdyby tam nestrkali jejich zasraný prstečky kdyby tam nebyli po kolínka a po cecíčky a prostě kurva skočili do bazénu a začachtali trochu kolem rozehřáli by se a zvládli by to na druhý konec bazénu. Protože na druhou stranu to nezvládneš tím, že budeš sedět a strachovat se o kolínka. Ok? Musíš tam kurva skočit a trochu kolem sebe šplíchat Tváříte se jak : "..tohle nedává vůbec smysl". Co to znamená v balení?

Znamená to, že vejdeš, poprvé oslovíš a když to nějde dobře, ona ťě nepodpoží a neošuká tě, moč mě ťo mrzí pane, že tě neošukala hned teď! Jdeš za ní, ona tě nechce píchat, řekneš si: To je vpořádku.. ..jak řekl Vince Vaughn.. ..v prorockém filmu Swingers.. ..ne každý mě musí mít rád a ani já je a to je fajn :). Nebo jak říkáme my v RSD možná nemáš dost momentum běž se trochu bavit, dostaneš ji pak. Prostě pokračuj dál, bav se dál dál povídej s lidma, dál povídej s ostatníma.

Nemluv s nima abys získal souhlas Tohle není *souhlas pro všechny* "Budeš ty semnou sohulasit?" "Ňěěě!" "A budeš ty šemnou šouhlašit? Vím že šem malý, ale když budeš hodna, nemušel.." ..bych si to pamatovat, ploším!" "Ňěě šem malý!" NE! Tak to nedělej! Prostě běž mluv dál nauč se jak si užívat průběh oslovování samotného. Nauč se užívat si. Po každém rozhovoru se donuť najít na tom něco vtipného. "Co na tom bylo vtipného?" Často kluky učím sbírat momentum a vidím je jak chodí v takovým odporným malým zákalu

Prostě tak a říkám "Co děláš?" "Pro mě je to taková sranda." "Když tohle dělám tak se směju" "Ty si prostě: mněěěrghh!! Jako co to je? Přestaň!" Přestaň to dělat. Víte proč dělám tyhle zvuky? Proč je dělám. Protože pro vás musí být balení zábava. Musí to být zábava. Když vím, že jsem otrávený můj mozek říká "Mňerghjhgjf" a já se tomu směju To dělám, a vlastně to i říkám. Když jdu oslovovat A nechce se mi, tak mě můžete slyšet jak říkám "Já něčuu...." "..ňě ňě ňě ňě.." pak se tomu vysměju a "Hej, jak je?" a jdu do toho.

Vážně to dělám. Takže tohle mi prostě přijde zábavný. Pokud je tu jedna konkrétní rada kterou bych vám dal za celý seminář, bylo by to, nestrkej paleček do bazénu prostě tam kurva skoč šplíchej kolem a dělej to tak měsíc. Když se chceš naučit plavat, nenaučíš se to sezením na břehu díváním se na ostatní jak plavou a "Nikdy to nežvládnu.." "nikdy še ňebudu vžnášet" "tamten.." "..še vžnáší.." "..nikdy nepoplavu.." Okay? Poplaveš Lidi se to naučili už dřív Jsou zmrdi s jednou rukou, bez noh kteří zvládnou plavat a tak..

Takže plavat zvládneš. Můžeš se naučit jak plavat. Někteří se učí rychle, někteří plavali za den, někomu to zabralo 2 roky, ale stojí to za to kámo, stojí to za to. Tak se to nauč. Jak? Prostě tam skoč šplíchej kolem sleduj lidi co dávaj instrukce plavání najdi video online, kde říkaj "hýbej s rukama takhle" a ty "hmm nad tím popřemýšlím.." "dobře, zkusím to tak!" místo "ně ně ně ně" to prostě zkus! Skoč do bazénu rozplavej se, trošku si zaplav uč se a zkus si to tak na měsíc

A i když nejsi top kurevsky boží nejkrutější plavec Nemusíš hned říkat: "To plavání.." "..Michaelu Phelpsovi trvalo 20 let než še doštal na ťakovou úroveň" "..sleduj.." "..dokonče kouřil trávu.." "..a dostal se na takovou úroveň, jak bych to mohl žvládnout..jebať!" "Němám čaš pľavání obětovať čelý život.." "..jako Michale Phelps!" Nemusíš být jako Michale Phelps abys plaval, ok? Michael Phelps dělá šílený věci a je to úžasný! Kurevsky boží! Ale nemusíš být kurva Michael Phelps můžeš si prostě zaplavat proště si dáš odpolední plavání

A jsi plavec! Zvládl's to! Stejné s balením. Prostě do toho, zašplíchej trochu kolem, přestaň tam namáčet palec a brečet, vlez piča do bazénu.. znova, krok číslo jedna: Zavři piča hubu a vlez do bazénu! Krok číslo dva: Cákej kolem! Krok číslo tři: dokud nebudeš šplíchat aspoň měsíc drž furt hubu, zavři kurva tlamu a po měsíci vrať se zpět a můžem se o něčem bavit protože po měsíci můžeš říct "dělal sem to tak.." "..a tohle zas tak". A já ti řeknu "vylaď to tak, a tamto zas tak" a můžeme se bavit!

Ale když budeš jenom sedět na břehu a budeš blbě čumět na mě jak plavu tak se nemůžem ANI BAVIT! Vidíte moji bolest? Občas to bolí chlapi. Občas to bolí. Takže vlez kurva do bazénu a můžem se bavit Vlez do bazénu, přijď na rsdnation/forum řekni "Dívejte, zkoušel jsem to. Nešlo to" A my "řekni víc o tom cos dělal", vem si iphone, ukaž jak vypadáš a já ti řeknu "vypadáš jak ujetý úchylák kvůli.. "..tomu tomu a tomu" a spravíme to. Spravíme to společně! Udržuj si pozitivní pohled.

Tohle je strašná sranda, mega prdel, hochu. Balení je taková zábava! Balení je tak legrační! Proč myslíš, že všichni na rsdn jsou tací šašaci a baví se? Zrovna jsem měl sex, včera taky tak 2-3 hoďky. Je to mazec! Dneska ne, dneska jsem se vzbudil a jel jsem sem. ale jinak bych ho dnes měl. :D Ok? Dneska jsem vstával ve :.. ale jo, je to šílená legrace a tak vás zvu, zvu vás pojďte taky. Je to legrační věc. Nebuďte vážní a mějte disciplínu. Souběžný důraz na veselý postoj a disciplínu vede ke zlepšení.

A můžeš dokázat úžasný věci. Neuvěřitelný věci. Nelíbí se ti jak to učíme my? Najdi si svůj styl, ale bez ohledu na to, udělej rozhodnutí dosáhnout v životě všeho co chceš. To je to nejlepší v čem vás můžu podpořit! Tak jo, chci vám moc poděkovat, že jste přišli díky že jste poslouchali To je ode mě všechno, díky :) přeložil Danny Keiss
Titulky z odposlechu přeložil TyvOne, 2012
x Tomáš Baránek: O upřímnosti a dalších fatálních chybách v algoritmech předvztahové komunikace. O tom, že vysoce inteligentní, technicky orientovaní muži zabývající se vysoce abstraktními problémy očekávají od ženy upřímnost a jednoduchost, a troskotají. O tom, proč je otázka "no tak chceš mě?" sama o sobě odpovědí, a proč je marné při hledání partnerky hledat odpovědi v binárním prostoru. O tom, jak se chytře dokážeme skrývat za upřímností, jen abychom utekli před svými mindráky. O tom, jak se dostat z matrixu.
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.