xVybraná videa
text k videu
Odkazy
Dobré ráno, Marshall. Dobré, doktor. Tak dnes vás prepúšťame. Ako sa cítite? Mám starosti. Úzkosť? Mám starosti z návratu domov z návratu späť do sveta. Som nervózny. Nervózny? No tak Marshall, už ste veľký. Nebuďte ako dieťa. To predsa zvládnete. Už ste našli patróna? Ešte nie, ale myslím si... Nejakého si nájdete. Pokiaľ nie, nič sa nedeje. Áno jasne, myslím si, že najskôr musím začať chodiť na stretnutia.

Počkať čo? Chcem povedať, že tam chodiť nemusíte. Nie je to žiadna požiadavka, aby vás zaradili do rozvrhu. Viem, že ste zaneprázdnený. Áno, ale myslel som, že byť čistý je veľmi dôležitá vec Čo ďalšie myslíte? Hmm, no budem musieť precvičovať kroky. Naučiť sa ich a byť schopný použiť ich. Kroky? Áno, kroky. Tých je ale veľa? No je ich dvanásť. Kriste! Ani ich všetky nepoznám.

Naozaj? Ešte niečo? Hmm, mam jedinú otázku. Čo mam robiť, keď sa dostanem do situácie kde, niekto nablízku pije, alebo také niečo. Napite sa tiež. Čo? Napite sa a urobí sa vám dobre. Urobí sa mi lepšie? Keď začnem piť, viem ako to dopadne. Myslíte toto? O čo tu do frasa ide? Marshall! Čo sa deje zlato? Máš nejaké pochybnosti? Nemôžeš ma opustiť, Marshall.

Nikdy ma nepustíš! Marshall, vždycky budeme spolu! Marshall! Marshall!!! A do riti! Veľká časť svetovej populácie počúva hudbu, ale bohužiaľ len malá časť rozumie pravému obsahu jej textov a ich dopadu na poslucháčov. Veľa komerčných piesni, ktoré počúvate majú dôležitý význam a hlbší zmysel. Veľa z nich obsahuje odkazy na satanizmus, sex, okultizmus a/alebo iné duchovné myšlienky vo forme textov piesni, symbolike alebo v iných odkazoch, ktoré sú často ignorované.

Bola tu veľká diskusia o tom, čo sa deje v zákulisí hudobného priemyslu a prečo veľa celebrít končí s psychickými, zdravotnými, drogovými problémami alebo jednoducho smrťou. Prezentované informácie v tejto sérii môžu niekoho šokovať. Prosíme vás, aby ste nemali počas sledovania žiadne predsudky. Nemusíte ničomu veriť, ale neodmietajte nič pokiaľ neuvidíte kompletnú sériu.

Prvá časť Odkazy
Niektoré slová alebo mená sú veľmi časté a používané v komerčných piesňach. Niekedy sú slová alebo mená skryté v refréne alebo v chytľavých častiach piesne. Poďme sa pozrieť na niekoľko pesničiek. Všímajte si vybrané vzorky. Význam slov bude neskôr vysvetlený. Už žiadny Marshall? O čom to do frasa hovoríš? Ak sa vrátim... Vieš aké bude moje meno? No aké bude tvoje meno? Rain Man.

Dajte ruky nad hlavu! New York! Povedzte Rain Man! Rain Man! Našli ste ma nepríjemného Ja som vás našiel nepríjemných. pretože ma máte za nepríjemného Netušil som, že budem na takom stupni slávy. Moja duša je posadnutá diablom. Moje nové meno je Rain Man! na daždivé dni. Jay, Rain Man je späť s malou slečnou Sunshine... ...máme jeden druhého.

Môžeš stáť pod mojim dáždnikom. Môžeš stáť pod mojím dáždnikom. Pod mojím dáždnikom. Pod mojím dáždnikom. mám veľa balíčkov, radšej si zober dáždnik. Zariadim dážď Som tu, mám veľa balíčkov, radšej si zober dáždnik. Zariadim dážď Zavolaj Rain Man-a bez otázok. Hej, môžeš vidieť Rain Man-a, ako sa pozerá na nebo? Prepusť ma... Rain Man, Rain Man, Rain Man.

S väčším zadkom než Delicious. To je príchuť mojej lásky. Tvoríme dážď ako Rain Man, keď sa hraje s rukavicou. Neskúsená tanečnica pri tyči, príď si po peniaze odo mňa. Hovoria mi Rain Man, snaží sa o daždivý tanec. Keď hovoríme o diablovi, je to útok Rain Mana. Pila v ruke, krvavá škvrna na mojej zástere. Rain Man horí ohňom z pekla podsvetia.

A teraz Rain Man mi dal dva lieky. Potom povedal: "Skoč do toho." Predpovedám dážď. Muž ako Rain Man. Slnko zapadá na Kajmanských ostrovoch. Mám poškodený mozog. Som hlúpejší než Rain Man. Je na tom majonéza. Ja potrebujem čistý sendvič. Dúfam, že všetci prežijete búrku. Viete čo, ja aj tak milujem Rain Mana. Milujem dážď. Hej, všetci povedzte: Pan Rain Man, môžme mať daždivý deň?

Prines dáždnik, prosím, prines dáždnik. Bolo tu dievča menom Lizzy Cooper, ktorá tvrdila, že je podvádzajúci klamár. Povedala, že si hovoríš Rain Man. No mal by si sa hanbiť. Rain Man príde s kúzelnou paličkou a sudca povie: Mona nemôže mať vzťah. Drahý Bože, som zvedavý či ma môžeš zachrániť? Ilumináti chcú moju myseľ, dušu a moje telo... Drahý Bože, som zvedavý či ma môžeš zachrániť?

Tajná spoločnosť sa ma snaží kontrolovať... Drahý Bože, som zvedavý či ma môžeš zachrániť? Niektorí hovoria, že očakávajú, že Ilumináti uspia moje telo. Negri na párty s ich zbraňami sú hluční len ako ja. Ak peniaze sú koreň, tak chcem celý strom. Nechce sa mi tu trčať len pre Iluminátov. Ilumináti. Tajná spoločnosť existuje. Ilumináti-ti -ti-ti-ti.

Ok je to mladý Wayne a.k.a. Pán. Urob dážď na ženské! Všetci povedzte: Pán Rain Man, môžeme mať daždivý deň? Prines dáždnik, prosím, prines dáždnik. Len nech prší týmto smerom. To hovoria všetky štetky. "Rain Man, choď preč," to hovoria všetci odporcovia. Ja som Rain Man. Pozbierajte všetky svoje zbrane. A pripravte sa na nový svetový poriadok.

Všetko sa zmení, hajzli. Ilumináti chcú moju myseľ, dušu a moje telo. Tajná spoločnosť sa ma snaží kontrolovať. Trvalo mi 33 rokov, než som pochopil. Je to jasné, bol som veľmi mladý a nedokázal som si to správne vyložiť, synu. Ale teraz ma nechajte prelomiť ľady. Nie je to len teória. Spiknutie je ozajstné. Chcú mi dať kazajku a strčiť ma do malej miestnosti a chcú povedať svetu, že je tu 12 opíc, takže môžu byť zmätení.

Ilumináti chcú moju myseľ, dušu a moje telo. Tajná spoločnosť sa ma snaží kontrolovať. Makaveli v tom... killumináti. Všetko prostredníctvom tela. Fúka ako dvanásť striel Mŕtvi negri zabití v poli i narodené deti vedia,že nie sú naplno pripravení na nové svetové usporiadanie. Je to len uspávanka pre nové svetové usporiadanie. "Nové svetové usporiadanie."

Pomaly nás vyvražďujú, tak sa pripravte na nové svetové usporiadanie. Urob ma kráľom aby sme sa presunuli k novému svetovému usporiadaniu. Teraz by ste si mali byť vedomí toho, že se deje niečo veľmi zvláštne. Hudobní umelci používajú v piesňach slová ako Rain Man', 'Dáždnik ela, ela, ela ehh', Ilumináti' a 'nový svetový poriadok' a tie začínajú byť viac rozšírené a stávajú sa obyčajnými.

Toto je ale veľmi malá ukážka. Obyčajným počúvaním alebo čítaním textov komerčných piesni odhalíte hlbšie význam týchto odkazov. Nie sú to len texty, ktoré obsahujú odkazy. Hudobné klipy sú tiež plné symboliky. Najčastejšie používané sú oko prozreteľnosti, pyramída v rôznych formách a čiernobiela kockovaná podlaha. Kto je Rain Man?

Preco tak viditelne
Pán Mathers, počujete ma? Ok, nereaguje. Budem potrebovať rozsah na 18 striedavého prúdu. Tlak je 90 na 12, dýchanie je na 8. Dávam mu kvapkadlo. DMC, tu Medik 41. Medik 41, tu základňa DMC, môžete hovoriť. Je studený. Pripevni ho a ber lehátko. Ok berieme ho. Na tri. Jedna, dva... Druhá časť Prečo tak viditeľne? Ilumináti milujú ukrývanie veci pred očami. Je to ako keby ste nemohli vidieť les cez stromy.

Symbolizmus alebo iné odkazy môžu byť zjavné a podvedomie si ich všimne, ale vedome o nich nebudeme vedieť. Tento typ podvedomých správ sa dosahuje napr. krátkymi zábleskami alebo rýchle sa striedajúcimi svetlými a tmavými obrazmi. Avšak niekedy máme symbolizmus priamo pred očami. Ale významy symbolizmu alebo odkazov sú väčšine neznáme, a preto ich mozog automaticky filtruje ako bezvýznamné a zbytočné.

Musíte si uvedomiť, že na to, aby tajné spoločnosti dali najavo svoju príslušnosť, používajú symboly ako spôsob komunikácie. Aj keď tu existuje oveľa viac dôvodov prečo skrývajú veci priamo pred očami. Takže ako vyzerá taká podprahová správa? Tu je jedna ukážka. Videli ste to? Sledujte pozorne. Základná dynamika kvapaliny vám povie, že jej telo a pohyb rukami nevytvorí formáciu, ktorú ste videli.

Tekutina bola úmyselne zmenená tak, aby vytvorila obrys Bafometovej hlavy. Nielen to, ale tekutina vychádza z lona Rihanny. Má to svoj význam, ktorý bude vysvetlený neskôr. Majte na mysli, že hudobné klipy vznikajú v úplne kontrolovanom prostredí. Pokiaľ je niečo v klipe, môžete si byť istý, že to tak bolo myslené. Takže prečo Ilumináti ukrývajú veci pred očami?

AKO VÝSMECH BOHU Ako môžete vidieť, okultní členovia nikdy nepopierajú existenciu Boha, ale namiesto toho sa rozhodli nasledovať Satana. Všetko, čo Ilumináti robia, robia pre Satana. Ich zámerom je slúžiť mu. Satanov cieľ je oklamať a skaziť všetkých na Zemi tak, aby všetci spoločne s ním skončili v pekle. Avšak Satan klame i svoju elitu.

Veria v Luciferovu filozofiu - že Adam a Eva boli držaní v záhradách Edenu ako väzni, a že boli prepustení darom inteligencie od Satana a vďaka tejto inteligencii sa človek stane Bohom. Z dôvodu týchto Satanistických učení, okultné spoločnosti hrdo vyzývajú Boha v mene Satana. Pokiaľ si dostatočne hlboko preštudujete okultné praktiky a agendu nasledovníkov, zistíte, že Ilumináti vyzývajú Boha zo všetkých síl používaním numerológie.

Nebudeme v tomto seriáli rozoberať okultnú symboliku a zámer 11. septembra 2001, ale je to najlepší príklad. 11.septembra sa to udialo hlavne z týchto štyroch dôvodov... - Ako výzva Bohu a všetkým duchovným silám, ktoré mu slúžia, od Satana a všetkých, ktorý mu slúžia. - Znázornenie zničenia Kaaby, pretože myšlienkou dizajnu bolo napodobniť a znázorniť Kaabu.

- Vytvorenie jednej z najtemnejších hviezdnych brán na Zemi. - Ovplyvnenie svetovej politiky v čase najpotrebnejšom, kvôli posledným plánom Nového Svetového Usporiadania. Ovládaním všetkých hlavných korporácii na Zemi a vkladaním satanistických odkazov do médií, podprahovo alebo inak, sa Ilumináti vysmievajú Bohu.

Ilumináti sa pýšia pred Bohom tým, že mu ukazujú, ako nás klamú a ako umiestňujú Satanové slova a symbolizmus úplne všade. Tiež veria, že ešte neboli zastavení Bohom, lebo Satanova sila im pomáha a vedie ich na ich ceste. Veľa z nás vie, že Nové Svetové Usporiadanie je o absolútnej kontrole a dozore populácie a príde chvíľa, keď si ani nekýchneme bez toho, aby nás niekto nevidel.

Prečo si myslíte, že to tak je? Pretože už majú všetku moc na svete. Aj keď Ilumináti umiestňujú "vševidiace oko" všade, v skutočnosti naozaj nevidia všetko tak akoby chceli. Vlastne toho vidia len naozaj málo, takže ovládaním každého aspektu nášho života znovu vyzývajú Boha tým, že sa označujú ako všetko vidiaci. Ilumináti sa snažia hrať na Boha.

Tým, že sa veľa ľudí "prebúdza" do Nového Svetového Usporiadania, elita šíri svoju agendu rýchlejšie než predtým a hovorí sa, že na rok 2012 sa plánuje "pohroma" alebo "útok". Rok 2012 je tiež 11 rokov po 11. septembri 2001 a Ilumináti vykonávajú obrovské rituály každých 11 rokov, čo je podľa kabalistickej numerológie výzva Bohu. K vedeniu negatívnej energie Vesmír a všetká jeho hmota je tvorená energiou.

Elita má znalosti, ktoré my nemáme, ktoré sú o zvláštnych fyzických javoch ako sú "ley" línie a numerológia. Niektoré pradávne civilizácie vedeli veci, ktoré my nevieme, ako sú hviezdne brány a využitie rôznych tvarov alebo vykonávanie určitých aktov/rituálov k dosiahnutiu prístupu vyššieho vedomia. Tieto znalosti si staré civilizácie predávali a Ilumináti si ich skrývali pre seba.

To je ďalší dôvod, prečo umiestňujú ich symboly do filmov a vykonávajú rituály na živých koncertoch a chcú od ľudí zvláštne gestá rukami. Kdekoľvek je pozornosť, tam je aj energia. Využívajú negatívnu energiu využitím high-tech vybavením z dôvodov, ktoré nevieme. To neznamená, že stavanie pyramídy alebo robenie Satanistických gést rukou je zlé alebo uvoľňuje negatívnu energiu.

Ak to robíte, musí v tom byť skutočný zámer a elita umiestňuje svoje symboly a odkazy so zámerom využitia negatívnej energie. Je to tiež spôsob, prečo niektorí hudobní umelci chcú, aby poslucháči skandovali niektoré slova alebo mena, napr. "Rain Man". Väčšina náboženstiev, hlavne Islam, hovorí, že úmysel je najdôležitejšia vec v človeku.

Napríklad pokiaľ darujete na charitu len so zámerom zlepšiť svoj vlastný dojem, ale nie s úmyslom pomôcť chudobným, tak je to zlé. Zámer hraje dôležitú rolu v našom Vesmíre. Povedzte "Rain Man"! Povedzte "Rain Man"! Povedzte "Rain Man"! Všetci urobte z rúk nad hlavou diamant. Jay, Rain Man je späť s malou slečnou Sunshine... Môžeš stáť pod mojím dáždnikom. Pod mojím dáždnikom. Pod mojím dáždnikom. Pod mojím dáždnikom.

Obrátená Psychológia Umiestňovaním ich symbolov všade si ľudia začnú klásť otázku, prečo by to tajná spoločnosť robila a nedáva im to zmysel. Títo ľudia sa potom domnievajú, že tieto symboly sú len náhodné a odmietnu existenciu tajnej spoločnosti. Hollywood je skvelým nástrojom, napr. vo filme "Anjeli a démoni" kde je odkazované na Iluminátov. Ukazuje sa tam i trochu pravdy, ale potom z nich robí spoločnosť existujúcu pred mnohými storočiami.

Pravdou je, že veľa takýchto bratských spoločenstiev existuje stále. Je to múdra taktika, ako sa môžu diváci vysmiať tým, ktorí sa o nich zmienia mimo ich "filmový mód". Značenie Teritória Taktiež z rovnakého dôvodu ako gangy niekedy používajú grafity, zanechávajú symboly pre značenie teritória. Rovnako tak Ilumináti používajú symboly, aby ste vedeli, že ovládajú veľa aspektov vášho života. Teraz, keď viete prečo Ilumináti ukrývajú veci pred očami, budete schopní porozumieť iné ťažkopádne informácie, ktoré prídu v tomto seriáli.

Kto je Rain Man
Už si nebudem hovoriť Slim Shady. Žiaden Slim Shady? Žiaden Slim Shady. O čom to hovoríš? Žiaden Eminem. Žiaden Eminem? Nie, ani Eminem. Čo blázniš? Už nebudem používať ani svoje úradné meno Marshall Mathers. Žiadny Marshall Mathers, o čom to do frasa hovoríš? Ak sa vrátim... Vieš, ako sa budem volať? Ako sa budeš volať? Rain Man. Tretia časť Kto je Rain Man? V prvej časti sme vám ukázali, že speváci často používajú frázy ako "Rain Man", "daždivý deň", "dáždnik", "ella", "eh", "žetóny" a "balíčky". Aby sme pochopili význam slova "Rain Man" musíme najprv porozumieť definícii slova "Dážď". Pozrime sa na definíciu slova "dážď" podľa Dictionary.com.
Podstatné meno:
1. Voda, ktorá je kondenzovaná z pary v atmosfére, a padá na zem v kvapkách.
2. Zrážka, búrka, prehánka.
3. Dažde, obdobie dažďov.
4. Počasie význačné stálym alebo častým dažďom.
5. Ťažké a trvalé padanie alebo dopad hocičoho. Sloveso (bez predmetu)
6. Posielať dole vo veľkom množstve, ako malé kúsky alebo predmety.
7. Ponúknuť, požičať alebo dať vo veľkom množstve: pršať v prospech človeka.
8. Jednať, hodiť, strieľať atď. opakovane: prší niekomu na hlavu.

Avšak, keď je slovo "Rain" používané ako meno, naberá na inom význame. Meno "Rain" znamená "hojné požehnanie zhora". Meno "Rain" môže byť použité pre muža alebo ženu. Avšak hudobníci odkazujú na jedinca ako "Rain Man", ale to nemusí znamenať, že je to muž. Rovnako sa používa označenie "On" keď sa odkazuje na Boha. Slovo "Boh" je bezpohlavné podstatné meno, aj keď sväté. Knihy používajú mužské zámeno "On". Kombináciou rôznych definícií slova "Rain" môžeme dôjsť k niekoľkým možným významom slova "Rain Man". . Niekto, kto ponúka hojné požehnanie zhora. 2. Niekto, kto rád robí dážď (hádže peniaze po striptérkach; nosí v ruke veľké množstvo peňazí pripravených hodiť ich). . Niekto, kto vám môže dať akúkoľvek ženu alebo muža, po ktorom túžite . Niekto, kto vás môže urobiť bohatým a slávnym. Pozrime sa na niekoľko ukážok z videoklipov, či niekde nájdeme možné významy symbolizmov. ...ale ja nevysielam, vyhadzujem viac peňazí a mením predpoveď. Tvoj priateľ je neschopný, ja ti zariadim dážď, to on nedokáže, ako v južnej Kalifornii. Kde máš dáždnik? Bež si pre pršiplášť. Ja zariadim rovno potopu. Zariaď dážď! Zariaď dážď! Zariaď dážď! Zariaď dážď! Mám peniaze a ty to vieš. Vytiahnem ich z vrecka a hodím tadiaľ a tadiaľ. Tadiaľ a tadiaľ. Vyparádim sa, pozriem do zrkadla a poviem: "Čo je?" Dostávam peniaze. Zídem z postele, vyparádim sa, mrknem do zrkadla a poviem: "Čo je?" Dostávam peniaze. Či už si lakomec alebo boháč, tak toto musíš mať. Peniaze nie sú všetko, ale keď ich máš, tak hej. Striekal som na ženskú, ale keď mi aktivovali kartu, tak som sa vrátil do Vegas, pretože som pre to mal vždy vášeň, než som to mal, len som zavrel oči a... párty v Atlante. Stretol som ju na párty v Chicagu! Prišla sa priamo ku mne porozprávať, opýtal som sa či má chlapa a ona povedala, že nie... Drží veľa peňazí. Hádže peniaze. Je tu veľa príkladov symboliky, avšak kvôli časovému limitu môžeme ukázať len niekoľko. Veľmi veľa videoklipov, hlavne popových a hip-hopových, obsahuje scény, kde peniaze padajú. Robia to pre symbolizovanie Rain Mana. Rain Man je diabol. A je to ten diabol, o ktorom hovoria umelci, keď hovoria, že predali svoju dušu diablovi. Predal som svoju dušu diablovi. Vedel som, že to je mizerný obchod. Prišiel za mnou s hračkami ako z happy mealu. To sa dialo v mojich pätnástich. A tak som sa dostala do hudobného priemyslu. Chcela som byť hudobne ako Amy Grant. Ale to nevyšlo, tak som predala svoju dušu diablovi. Ako som sa stal narcisom? Je to trochu zvláštne, pretože som skôr len písal, než som začal s touto vecou okolo Rain Mana. Prečo to vždy robíte? Prečo tu stále ste? Myslím, že ide o osud. A kedysi dávno som urobil obchod. A cely čas dodržujem sľub. Čo to bol za obchod? Aby som sa dostal tam, kde teraz som. Môžem sa opýtať, s kým ste ten obchod urobil? S hlavným veliteľom. Tejto zeme? Tejto zeme a sveta, ktorý nevidíme. To je len pár umelcov, ktorí verejne priznali predanie svojej duše diablovi. Väčšina komerčných umelcov mu ju predala a väčšina na neho nejakým spôsobom odkazuje vo svojich textoch alebo otvorene na verejnosti. Nepoznáme proces zahŕňajúci predávanie duše, ale máme nejaké informácie ako sú k tomu umelci pokúšaní. Umelec je pozvaný do miestnosti, kde sa má cítiť vítaný a veľmi pohodlne. Je mu predstavený veľký výber drog a môže si vziať, ktorú len chce. Tak mu ukážu luxusný život iných celebrít, ktoré zapredali svoju dušu diablovi, aby ho nalákali. Nakoniec mu ukážu miestnosť plnú žen (pre mužov) a povedia mu, že si môže vybrať a zobrať domov ktorúkoľvek z nich. Avšak tieto ženy sú úplne ovládané, ale to samozrejme umelec netuší. Pamätajte, že toto sú len niektoré metódy, ako nalákať umelca k zapredaniu svojej duše. Umelci majú veriť, že Satan je hoden uctievania, a Boh nie. Niektorí ľudia veria, že umelci sú posadnutí Rain Manom. Ale je démonická posadnutosť reálna? Ľudské bytosti sa rodia so svedomím - jedna časť je anjelská, druhá strana diabolská. Vaše svedomie prichádza do hry napríklad, keď chcete urobiť zlý čin a vaša "dobrá strana" vás varuje, že chcete urobiť niečo zlé. Je to vďaka satanskej sile v ľuďoch, ktorá umožňuje Satanovi prizvať väčšie zlo. Bez tohto satanského vplyvu by to nebolo možné. Ak raz umelec predá svoju dušu, je navždy spojený so zlom, preto môžete vidieť mnohých robiť satanistické gesta. Po čase je ich vedomie zla tlmené a vďaka tomu sú schopní "počuť" šepkanie satanovej prítomnosti okolo nich. Diabolská sila v nich naberá na sile a neskrotnosti tak, že počujú diabla, ktorý ich nabáda k vykonávaniu zlých činov. Tento diabolský "hlas" nie je počuteľný ušami, ale skôr ho vnímajú v mysli. Eminem dokonca o tom hovorí v piesni "Deja vu". Možno len pekné studené pivo. Prečo pivo? To je diabol v mojom uchu, čo mi hovorí, že som bol triezvy celý rok a ten zmrd na mňa len hovorí, nič iného nepočujem. Marshall, poď sa pozerať na hru, Cowboys a Buccaneers. Keby ste boli posadnutý diablom, zlé činy, ktoré by ste urobili pod jeho vplyvom sa nepočítajú ako hriechy, pretože vás ovládal, a preto nie sú platné so systémom karmy. Tak som mrmlal, ako Rain Man vždy mrmle tie čísla. Tie úžasné čísla. Jay Z hovorí, že ho pri tvorbe piesni ovplyvňuje Rain Man a tiež, že kvôli nemu mrmle "úžasné čísla". To je zaujímavé, pretože Eminemová pieseň "Rain Man" nedáva vôbec zmysel a než skončí, hovorí náhodné čísla. Zabudol som svoje meno! Nemyslel som, že moje meno bude na takej úrovni slávy, moja duša ja posadnutá tým diablom. Moje nové meno je... Rain Man. Príčina Rain Man Určite. Určite Dr. Dre, super nadrogovaný beat tvoriteľ. Dvetisíc a dvetisíc štyristo a osemdesiat sedem milión deväťsto a sedemdesiat tri tisíc štyristo a šesťdesiat tri a sedemdesiat. Tomu hovoríme "kúzelný okamih". Teraz si hovoria, kam tým mieria? Čo jeho pieseň hovorí? Na muziku sa dívam ako na puzzle a snažím sa prísť na to, čo tým bude hovoriť, aké emócie pieseň vytvorí. A tak idem za svojím Rain Manom.

Pokračovanie o Rain Manovi
Nechcem skončiť, ale cítim, že už je to tu. Mať toľko prosieb, to je šialené. Táto sláva NIE JE HRA V SKUTOČNOSTI JE TO CHORÉ. Publicita mi nakopala zadok, skrýva moje pero. Kašlem na zbraň, končím. Na samopal už nepozriem. Pokiaľ sa budem biť, potom tak, ako nikdy predtým. Milujem svojich fanúšikov. Ale nikto nepochopil fakt, že som obetoval všetko, čo som mal. NIKDY SOM NESNÍVAL, ŽE SA DOSTANEM TAM, KDE SOM. TO JE ÚDER. TO JE VIAC, NEŽ SOM SI KEDY PÝTAL. Ak už idem kdekoľvek, čiapka, sveter alebo maska. A čo matika, prečo som v tom nikdy nebol dobrý? Ako chlapec v bubline, nikdy sa neprispôsobí. SOM V PASCI. KEBY SOM SA MOHOL VRÁTIŤ, TAK BY SOM NEREPOVAL. PREDAL SOM DUŠU DIABLOVI A SPÄŤ JU NEDOSTANEM. CHCEM LEN OPUSTIŤ TÚTO HRU S NEPOŠKODENOU HLAVOU. Štvrtá časť Pokračovanie o Rain Manovi Teraz už vieme, že keď umelci hovoria "Rain Man", odkazujú väčšinou na diabla. Avšak niektorí namietajú, že umelci jednoducho odkazujú na autentickú postavu z filmu "Rain Man" z roku 1988. Chceli to dokázať na rozhovore s Jay-Z, kde spomína, že Rain Man si mrmle čísla. Tak som mrmlal ako Rain Man, vždycky mrmle tie čísla. Tie úžasné čísla. Myslím, že to bol Savant vo filme Dustina Hoffmana. Jay Z naozaj odkazuje na autistickú postavu z filmu. Pretože film odkazuje na Rain Mana, diabla. Viete kto vlastní Hollywood? Presne tak. Film "Rain Man" bol vytvorený ako symbolika Rain Mana, diabla. Tiež bol vytvorený, pretože vedeli, že sa ľudia budú pýtať a budú sa snažiť zistiť, kto je naozaj Rain Man. Takže fiktívnym filmom Rain Man ľudia budú automaticky predpokladať, že umelci odkazujú na filmovú postavu. To môže niektorých viesť k otázke prečo umelci vôbec naznačujú, že Rain Man je diabol, rovnako ako pripúšťajú, že predávajú svoje duše, pretože potom film Rain Man vôbec nemusel vzniknúť. Odpoveď je zložitá, v skratke - po storočia Ilumináti poznali silu nevedomia a podvedomia aj keď sú to vaše zdroje, stále ich majú a efektívne ich využívajú proti vám, pretože to dovolíte. Je to z rovnakého dôvodu, prečo všade dávajú svoje symboly. Naše myšlienky vytvárajú otázky a oni poznajú silu okultných symbolov a odkazov, ktoré vstupujú do nášho podvedomia. Napríklad pieseň Rihanny "Umbrella", ktorá nie je o láske ženy k mužovi, namiesto toho hovorí komplexný príbeh, v ktorom sa z dobrej Rihanny, stane kvôli Rain Manovi zlá Rihanna. Celá pieseň je o diablovi. Niekoho z vás možno zaujíma, či tu je nejaké fyzické alebo vizuálne potvrdenie existencie bytosti Rain Mana. Naozaj je a vaše podvedomie ho zachytilo na začiatku tohto videa. Rain Mana vidieť vo videoklipe Rihanny "Umbrella". Videli ste? Nasledujúce rozprávanie, ktoré budete počuť, je od Lenona Honora, ktorý veľmi pozorne a dopodrobna zanalyzoval videoklip "Umbrella". Je tu niekoľko vecí, ktoré na tomto obraze nesedia. Niečo tu nie je správne. Najskôr vám už došlo, že na tomto snímku je niečo zvláštne. Pozrite sa bližšie. Najprv je Rihanna sklonená. Hlavu má dole, tvárou k podlahe. Má roztiahnuté nohy, ruky napnuté hore mieria smerom za ňu. Tento obraz má dvojitý význam. Súčasne hovorí dva príbehy. Pozrite sa na vlasy Rihanny. Je tu len pár pramienkov padajúcich k zemi. Ako je to možné? Keby mala hlavu sklonenú, nemali by všetky vlasy padať k zemi? Nemali by vlasy vzadu padať cez hlavu k zemi? Neurobila by to gravitácia? Po druhé, sú tu anatomické rozpory. Vzdialenosť medzi sklonenou hlavou Rihanny a ramenami nie je anatomicky proporcionálna. Vzhľadom k relatívnej polohe trapézových svalov a veľkých prsných svalov, by jej krk musel byť o 28 centimetrov dlhší, aby hlavou dosiahla tak nízko. Z tejto pozície by tiež musela mať hlavu sklonenú v anatomicky nemožnom uhle. Ale to nie je všetko. Fakt, že vidíme trapézové a veľké prsné svaly zároveň naznačuje, že bol tento obraz sfalšovaný, zmenený alebo digitálne upravený. Trapézové svaly a veľké prsne svaly sú navzájom zadné a vnútorné. Inými slovami, sú svojimi presnými opakmi. Jeden se nachádza vzadu, druhý zase vpredu. Ako je potom možné, že ich oba vidíme tak jasne? Pokiaľ teda tento obraz nebol pozmenený. Ale prečo by bol zmenený? Prečo by ho bolo treba zmeniť práve takto? Pozrime sa bližšie na túto oblasť. Čo je to, táto malá vodorovná čiara? Je to nejaká vyčnievajúca kosť? Je to nejaká spontánna mutácia, ktorá sa prejavila len u jednej osoby na tejto planéte? A pokiaľ to je kosť, prečo nie je vidieť na druhej strane? Toto nie je vyčnievajúca kosť. Tento obraz bol úmyselne zmenený. Táto malá vodorovná čiara ukazuje aktuálnu pozíciu pravého oka. Môžeme si teda domyslieť ľavé oko. Oči. Obočie. Malé čelo. Vrch hlavy. Rohy. Tlama. Pysk. Rôzne štruktúry kosti. Hlavu Rain Mana máme rovno pred očami. A prečo to nevidíme hneď? Tento obraz je veľmi rýchly, vďaka čomu si ho všimneme len podvedome. Zastavením obrazu a bližším preskúmaním si môžeme tieto podvedomé správy všimnúť na vedomej úrovni. Aj keď toto nie je naozaj Rain Man, Rihannin postoj bol naschvál zmenený, aby vytvoril tvár Ran Mana. Je tu veľa diablov, ktorí sú v rôznych dimenziách. Môžme ich vidieť iba duševne, rovnako ako si predstavujeme sny, prostredníctvom neskutočne zlých ľudí skrze okultné rituály. Diabli nemôžu získať kontrolu nad vašou dušou, ale ak pozvete diabla, môže ju veľmi ovplyvniť. Naša myseľ je veľmi silná, ale hneď keď je ovplyvnená, môže to vyzerať, že sme posadnutí a máme záchvaty a robíme rušivé zvuky. Vysoko postavení ľudia v Hollywoode nechcú, aby si umelci uvedomili, že ich diabol môže posadnúť pretože by sa mohli obrátiť späť k Bohu, aby sa zachránili. Niektorí umelci presne to urobili. Niektorí z vás sa pravdepodobne čudujú, ako tvorcovia tohto videa vedia túto informáciu. Získali sme vedomosti prehľadaním troch hlavných náboženstiev- Judaizmu, kresťanstva a islamu. Veríme, že nepoškodená verzia Tóry a Biblie sú od Boha, vrátane finálnej knihy Koránu. Hneď keď umelec zapredá svoju dušu, stane sa diabol jeho spoločníkom. Najväčšia časť zapredania je viera, že Satan je hodný uctievania a Boh nie. "A tomu, kto sa odvráti od milostivého Boha, tomu pripomíname, že Satan, bude jeho spoločníkom" Korán, : Umelci, ktorí zapredajú svoje duše, nakoniec končia s depresiami a niektorí vo svojich piesňach o tom spievajú. Neskôr sa v tomto seriáli zameriame na Eminema. Viete, prečo niektoré filmy a hudobní umelci odkazujú na 3 hodiny ráno? Nie je kam utiecť. Nie je miesto kam sa schovať. Kričíš: "Zachráňte ma niekto," ale nikoho to nezaujíma. Zbohom. Ideš po hrôzostrašnej chodbe, sú skoro štyri ráno a ty si uprostred nočnej mory, je to strašné. Je tu koroner, čaká na teba...

Diablova noc
Zlato? Kim! Prestaň! Tati, prečo... Prečo nie Prestaň! Tati! Prestaň! Počkaj chvíľku. Ideme. Preto si ma sem poslal... Piata časť Noc diablov Noc diablov je čas, kedy sú diabli a duchovia najsilnejší. Touto hodinou býva polnoc a tento termín býva používaný pre odkazovanie na polnoc, alebo inú neskoršiu hodinu. Pojmy "hodina duchov" alebo "noc diablov" môžu tiež odkazovať na dobu od polnoci do tretej ráno, zatiaľ čo "hodina diablov" odkazuje na čas okolo tretej hodiny ráno. Je to dôvod prečo niektorí umelci odkazujú na tri ráno. Zobudil som sa. Bola zima. Bolo presne tri ráno. Tretia hodina ranná je hodina duchov. Je to doba, kedy sa démoni môžu vysmievať Svätej Trojici. Je to opak trom popoludní, hodiny zázrakov, ktorá býva považovaná ako hodina smrti Krista. Niektorí kresťania veria, že o tretej ráno je spôsob ako diabli môžu zosmiešňovať Svätú Trojicu, pretože je opakom trom popoludní, kedy zomrel Ježiš a tiež preto, že ručičky hodín vyzerajú ako obrátený kríž. Nie je tomu tak. Kresťanstvo bolo už dávno infiltrované Iluminátmi, aby mohli narušiť náboženstvo. KOSTOL SVÄTEJ ALŽBETY KOSTOL SVÄTEJ ANNY V BUDAPEŠTI Presvedčili kresťanov, že nosenie kríža ako symbol ukrižovania je najlepší spôsob, ako ukázať svoju vieru a oddanosť kresťanstvu. Stal sa z neho pop-kultúrny módny symbol. Nedivíte sa, prečo toľko spevákov, ako Jay-Z, niekedy nosí prívesok kríža? Myslíte si, že je to preto, že sú kresťania? Snažia sa, aby ľudia uverili,že o tretej ráno môžu diabli zosmiešňovať Svätú Trojicu. To vedie niektorých kresťanov k tomu, aby sa podvedome naprogramovali a verili, že kríž je najlepším spôsobom, ako reprezentovať kresťanstvo. Povedzte mi niečo. Keby vaša matka bola ubitá k smrti kladivom, začali by ste nosiť symbol kladiva ako pamiatku vašej matky? Samozrejme že nie. Pretože to symbolizuje vraždu vašej matky! Teraz viete, prečo bolo povedané mnohým celebritám, aby ho nosili! Ako sme sa už zmienili, existuje veľa diablov. A vodcom diablov je Satan, rovnako ako je archanjel Gabriel vodcom všetkých anjelov. Diabli sú najsilnejší od polnoci do tretej ráno pretože vtedy je noc najtemnejšia. "Povedz: Hľadám útočisko u Pána, od zla, ktoré on vytvoril a od zla noci keď sa rozprestiera" Korán, :-3 Môžete cítiť ich prítomnosť, napríklad, keď ste sami na otvorenom cintoríne v úplnej tme. Niekomu je nepríjemná už len tá myšlienka. V piesni 3 AM od Eminema je počas celej piesne počuť spev. Poďme sa na to pozrieť. "Zlo...... silnie......" Aby ste boli slávny, extrémne bohatý a žili luxusný život, musíte odohrať svoju rolu. Buď pomáhate agende Nového svetového poriadku, alebo nie, no v tom prípade je vaše sláva a úspech veľmi obmedzený. Musíte pochopiť, že niektorí umelci sú proti Iluminátom a ľutujú svoje zapredanie duše, aj keď stále spievajú o násilí, peniazoch a sexe. Väčšinou vysoko postavení ľudia v Hollywoode povedia umelcovi čo chcú, aby spievali. Spevák alebo pridelený textár potom napíše text o danej téme. Niektorým umelcom sa nepáči, do čoho sa zaplietli a snažia sa z toho dostať. A potom sú správy plné toho, ako boli zatknutí za držanie drog alebo zbrane. Lil Wayne bol zatknutý za držanie drog pri zastavení premávky v Arizone DMX zatknutý kvôli týraniu zvierat, držaniu drog. Pokúsil sa zabarikádovať doma v spálni, potom sa vzdal Cent bol zatknutý za držanie zbrane Snoop Dogg bol zatknutý za držanie drog a zbrane na letisku Eminem priznal držanie nelegálnej zbrane A keď sa umelci snažia varovať ľudí, ich image bude zničený a keď s tým neprestanú, sú zabití. Tupac bol obvinený zo znásilnenia a Michael Jackson z pedofílie, obaja poslúžili ako výstraha. Neexistovali žiadne dôkazy, ktoré by potvrdili ich vinu, ale s oboma sa zaobchádzalo ako s kriminálnikmi a Tupac bol obvinený. Neviem prečo to uzavreli, neboli žiadne dôkazy, že by som niekoho znásilnil, ale rovnako sa o tom všade v novinách píše. A zakaždým, keď citovali, citovali len jej slova. A to sú veci, ktoré ma dostali do väzenia a nie sú pravdivé. Chcú len fakty, aby si ľudia mohli urobiť vlastný názor. Mám zničený život, pretože nikto nepočul pravdu. Takže sa nenašli žiadne spermie? Žiadne spermie, žiadne zranenie, žiadne zranenie análu, proste nič. Nič z toho. Žiadne otlačky na zbrani? Žiadne otlačky, chápete ma? Aká je vaša odpoveď na obvinenie, ktoré bolo vztýčene na súde v Santa Barbare, že ste toho chlapca zneužívali? Úplne klamstvo. Radšej by som si zlomil ruku, než by som mal ublížiť dieťaťu. Nikdy by som neublížil dieťaťu. Je to úplne klamstvo. Bol som pobúrený. Niečo také by som nikdy neurobil. Je to všetko o mojom image. So mnou to nemá nič spoločné. Je to všetko o mojom image. MTV a všetky noviny ju vytvorili a teraz ničia rovnakú image, ktorú oni zvečnili. Všimli ste si na DMXovi v poslednej dobe nejaké zmeny? Spieval proti Iluminátom, začal byť zbožný a hovoril ľuďom, aby uctievali Boha. Je úplne nový človek a je úplne iný než bol. Teraz sa tí z vrchu v Hollywoode snažia zničiť jeho image. DMX bol v roku 2009 zatknutý za takzvané týranie zvierat a držanie drog. Tu je rozhovor s ním zatiaľ čo bol vo väzení. Ďakujem za možnosť byť tu v dobrom svetle. Alebo proste vo férovom svetle. Po prvé keď som prišiel do Arizony, sme sa v jeden deň vracali zo štúdia o šiestej ráno. A zastavili sme na diaľnici. Štyri auta. Pozerali sme na východ slnka. A v tej chvíli som sa zamiloval do Arizony. Hovoril som si: "Toto musí byť zem Boha." Pretože som nevidel nič krajšieho než ten východ slnka. Potom som stretol diabla. V zemi Boha. Kto to bol? Nie je to kto, ale skôr čo. Čo sa stalo a čo diabol urobil. Nie je to osoba, i keď jedná prostredníctvom ľudí. Nemôžete nazvať jednu osobu diablom. Vôbec žiadnu? Nemôžete o nikom povedať, že je diabol. To nejde, pretože nikto nemá takú silu, aby nim bol. Chápete? Je to vždycky utrpenie, ale uvedomil som si, že toto je zem Božia, pretože som tu stretol diabla. Pretože ak by som tu nestretol diabla, neuvedomil by som si, že som dosť silný na prekonanie prekážok, ktoré mi postavil diabol do cesty. A prekonaním týchto prekážok som si uvedomil, že toto je zem Boha. Pretože mi pomohol dostať se cez tieto problémy. Dostať sa cez prekážky. Takže až sa odtiaľ dostanete... Nepozerám sa späť. Nevrátite sa? Nie, nevrátim. Nevrátim sa na vystúpenie ani na návštevu. Ani nepôjdem cez štáty. Ak poletím lietadlom cez Arizonu, budem ju chcieť obletieť. Zaslúžime si rovnakú milosť. Či už vás poznám alebo nie, modlím sa za rodinu, priateľov. A rovnako aj za nepriateľov. Každú noc. Lebo sme Božie deti.. Sme Božie deti a všetci si zaslúžime rovnakú priazeň. Ľudia sú zvedaví, ako človek... Koľko ste predali nahrávok? miliónov. A zarobili ste milióny, milióny dolárov. Áno. Ako ste sa sem dostali? Myslím si... Myslím si, že ten kto sa pozerá, vie, ako som sa sem dostal. Nie som si tým istý. Ja myslím, že vie. Ja myslím, že vie. Viete... Ako som sa sem dostal... Prečo sa vraciate do Miami? Mám v Miami snúbenicu a dieťa, trojmesačné. Áno, chyba mi... Chýbajú mi všetky moje deti. Chýbajú mi deti. Chýba mi, to je to najťažšie. Chýbajú mi deti. Ale... Prišli za vami? Nie, majú školu a tak... Ale o pár dní tu bude moje dieťa. Bude tu o pár dní. Bude tu... Nesúďte ma. Nemali by ste súdiť nikoho. Ale, ale, ale, ne-ne-nemajte... predsudky o tom, kto som, pokiaľ ma nepoznáte.

Znicenie DMXa
V mene Ježiša... ...žiadnej zbrani vyrobenej proti mne sa nedarí. A každý jazyk, ktorý povstane proti tebe v rozsudku budeš odsudzovať. Pane, daj mi znamenie! Preto je dedičstvo služobníkov Pána. "A ich spravodlivosť je odo mňa." Hovorí Pán. Amen. Pane, daj mi znamenie. Naozaj musím s tebou hovoriť, Pane. Od poslednej doby čo sme hovorili o mojej ceste, bolo to ťažké. Teraz viem, že si ma neopustil, ale cítim, že som sám. Som veľký chlapec, ale ešte stále nie dospelý. Vždy si tým prechádzam, bolesť a zranenia. Topím sa v problémoch, ako dážď v hline. A viem, že len ja môžem zastaviť dážď s obyčajnou zmienkou mena Spasiteľ. V mene Ježiša! Diabol, ja ťa karhám za to, čím som prešiel. A snažíš sa, aby som robil to, čo som zvykol. Ale to všetko sa končí tu. Pokiaľ bude Pán v mojom živote, nebudem mať strach. Šiesta časť Zničenie DMXa DMX bol zatknutý pred 9 dňami, 9. Marca 2010 za údajné užitie kokaínu. Rapper DMX opäť zatknutý. Tentokrát za údajné užívanie kokaínu. DMX začal vystupovať proti korupcii už pred pár rokmi. Robil to skrz svoje piesne, rozhovory a na verejných vystúpeniach. Ako bolo spomenuté v piatom dieli, je úplne nový človek. Začal uctievať Boha a podarilo sa mu uniknúť zlu, s ktorým sa zaplietol. Cením si to. Ale chcem hovoriť o tom, o čom najviac premýšľam. Chápete? S čím sa stretávate každý deň, ale nemáte tušenie. Priemysel. Priemysel už nie je ten istý. Nemá to nič s talentom, ale je to o hraní hry. Priemysel. Naozajstní negri umierajú, len aby sa do neho dostali. Priemysel určuje, že sa tam nehodí. Priemysel nie je tým, čím bol. Priemysel sa snaží ovplyvniť, aký si MC. Chcú, aby si sa obliekal tak a hovoril tak. Ale ja sa obliekam tak a odpovedám bejzbalkou. Priemysel. Vaše slovo nič neznamená. Priemysel. Kašli na to, čo si počul, pretože klame. Priemysel. Peniaze, kurvy, nenávisť. Ale neopovažujte sa mi niečo vziať. Priemysel hovorí "Počkaj!" Ale v uliciach hovoríme "Chyťte ich." Pekne si ich pripravíme. Keď tak zaútočíme. Priemysel. Ak nemáš pevnú vôľu, priemysel ťa zlomí, je to otázka času. Priemysel. Supi, ktorí nemajú na čom hodovať. Vidíte, dávam im pekne do tela. Priemysel, zostáva v špine, hraje špinavo. Dotkni se niekoho v priemysle a ublíži ti. Ja nie som priemyslový umelec. Ja som umelec v priemysle. Takže si budem robiť, čo sa mi zachce, pretože ma nikto nedokáže zastaviť. Priemysel. Chce mŕtvych alebo živých, nových umelcov, aby predali dušu, inak neprežijú. Priemysel vôbec nezaujímate! Ale priemysel by bez vás nezarobil ani halier. Priemysel. Už som chorý z tých priemyselných sračiek. Priemysel sa s vami hraje ako s kurvami. Snaží sa ma rýchlo vyradiť, ale ja vydržím, dlho budem silný. Nasrať na hudbu, počúvajte slova v tej pesničke. Ja viem hovoriť len pravdu, chápete? Niečo som si pripravil. V podstate to odráža môj vzťah k priemyslu. Presne tak to je. Často moje slová padajú na hluché uši. Zmrdi počúvajú, ale nepočujú. Hovorím na nich, akoby sedeli priamo tu. Hovorím: "Kam ideš?" Nigga povie "Áno." Diky. Ilumináti používajú umelcov na ovládanie ľudí. Hudobní umelci sú používaní ako nástroj na šírenie nenávisti, násilia a všetkého druhu ostatného zla cez ich hudbu. Sú dobrí v narúšaní myslenia detí a teenagerov, aby verili, že život je len o peniazoch, sláve a sexe. A je to o čom väčšina komerčných umelcov dnes spieva. Ale DMX nie. Milujem vašu muziku, ovplyvňuje ich. Sú v ich životoch. Presne! Veľa ľudí mi hovorí: "Ten song ma dostal z ťažkého obdobia alebo" "Spomínate na tu rodinu, ako počúvala tú skladbu, keď zomrel?" A vždy, keď počujú tu skladbu, tak si spomenú. Dotýka sa ich to. Všetko to "Ukáž prsia, zatras zadkom a riaď veľké autá", to sú sračky. Mal si problémy s priemyslom? Čo sa deje s priemyslom? Priemysel je plný čurákov, čo sa nechajú pichať opretí o stôl. Presne tak. Komu sa to nepáči, nech sa ozve. Mňa to neštve. No tak, ozvite sa. Neuvidíte ma na každej párty. Všetky tie priemyslové párty v kluboch. Ja radšej budem niekde v kľude s kamošmi, chápeš. To robím ja, chápeš. Zahrajeme si biliard alebo tak. Nechodím do klubov, kde to rozbehnem alebo podobné blbosti. Na také blbosti nemám čas. A negri toto robia každý deň. Si skurvený alkoholik? Daj si pohov. Ži trochu. Som s deťmi, s kamošmi, hrajem sa so psom a tak. Chápeš? DMX začal šíriť viac lásky a pozitivitu nielen v jeho piesňach, ale aj na verejnosti a v rozhovoroch. Kvôli tejto zmene sa stal veľmi nebezpečným pre tých zhora. A tak sa teraz snažia zničiť jeho image. Pripravujú si ho, rovnako ako Tupaca a Michaela Jacksona. Mimochodom, všimli ste si, že ako často, keď tlač píše o zatknutí DMXa, používajú fotku, ktorá ho zobrazuje v zlom stave? Zámerne ju používajú, aby článok vyzeral vierohodne. Tu je video zo zatknutia DMXa 9. marca. Dávajte veľký pozor, čo hovorí. Oni majú povolenie tu byť? Nikto nevie. Proste si tu vojdu a točia. Šialené. Nikto nevie, ako a kedy sa sem dostali. To je smiešne. Sú na každom rohu. DMX sa opýtal policajtky, prečo dovolili tlači, aby bola na súde. Povedala, že nevie prečo a kedy sa tam dostali. DMX potom povedal "Nikto nevie, ako a kedy sem prišli. Oni len vojdu a točia. Je to šialené. To je smiešne." Keďže tlač bola na súde skôr než DMX, je jasné, že to bolo nachystané a tlači bolo predom povedané, že bude DMX zatknutý. Boli pripravení oznámiť jeho zatknutie, len aby pomohli zničiť jeho image. Posaďte sa, prosím. Pane máte štyri rôzne porušenia podmienok, ktoré budeme dnes večer riešiť. Prvá je... Podmienka za krádež, stupeň tretí. Druhá podmienka je za držanie drog. Týka se tiež násilia na zvieratách, čo je priestupok. Ďalšia je porušenie podmienky týkajúcej sa pokusu zatajenia napadnutia. Stupeň šiesty. A posledná je podmienka za držanie marihuany, čo je tiež šiesty stupeň. Nikto iný tu okrem vás nie je. Ste jediný, čo to natáča. Za každým. Za každým. Za každým to urobia mne. Ja mám právo nevypovedať, ale oni mlčať nebudú. Ideme! Teraz zase ideme. Niekto si teraz môže myslieť, že toto zatknutie slúži ako varovanie DMXa. To nie sú varovania. Prvé zatknutie je vždy varovanie. DMX je pripravovaný na vraždu. Chcete ešte niečo povedať ľuďom, ktorí nás sledujú? Modlite sa za mňa. Ja sa modlím za vás. Neverte všetkému, čo počujete. Neverte všetkému, čo čítate. Verte len tomu, čo vidíte. Boh vám žehnaj. Pred tým, než tí zhora môžu zabiť celebritu, musia zničiť jej image, rovnako ako sa to stalo u Tupaca a Michaela Jacksona. S použitím ich nástroja - tlače presvedčia širokú verejnosť, aby verila vo falošne zničený image celebrity. Potom môžu ľahko dosadiť scenár, ktorý na to sedí a celé to vyzerá normálne. Keď sa to stane, je pre nich ľahké zabiť celebritu a popísať to ako "nehodu" alebo "samovraždu". Keď hovoríme o DMXovi... Nevšimli ste si niečo podozrivé pri dátumoch smrti? MICHAEL JACKSON zomrel 25. Júna. TUPAC zomrel ako 25 ročný JAMES BROWN zomrel 25. Decembra. AALIYAH zomrela 25. Augusta. Možno sú tie dátumy smrti náhoda... Uvidíme.

Obetovanie Michaela Jacksona
Siedma časť Obetovanie Veľa známych umelcov zomrelo 25. dňa v mesiaci. Pozrime sa na niektorých. Michael Jackson - 25. Jún 2009 Farrah Fawcett - 25. Jún 2009 Sky Saxon - 25. Jún 2009 James Brown - 25. December 2006 Dean Martin - 25. December 1995 Eartha Mae Kitt - 25. December 2008 Lisa (Left Eye) Lopes - 25. Apríl 2002 Roger Troutman - 25. Apríl 1999 Aaliyah Haughton - 25. August 2001 Static Major - 25. Február 2008 Sú tieto dátumy smrti náhoda alebo boli niektorí umelci úmyselne zabití 25.? Niekto môže namietať, že tieto dátumy sú náhoda lebo veľa iných celebrít v tento deň nezomrelo. To je pravda. Avšak ak chápete význam numerológie a jej dôležitosti pre Iluminátov, potom zistíte, že sa deje niečo hrozivé. Veľa ich činov, zamaskované útoky a rituály sa vykonávajú s určitým dátumom a časom (pomocou numerológie). Aby sme to dokázali, použijeme ako príklad jednu z najhorších udalostí v histórii. Pamätáte si útok na svetové obchodné stredisko 11. septembra 2001? V numerológii môžete sčítať iba jednotlivé číslice. Napríklad číslo 34095 môže byť sčítané ako 3+4+0+9+5. Môžeme začať. Číslo 11 uvidíte často. Dátum útoku - 11. septembra 1+1+9=11 . september je 254. deň v roku 2+5+4=11 Po 11. septembri ostáva 111 dní do konca roku Obe budovy mali 110 poschodí 11 : 11 Tretia budova, ktorá spadla, mala 47 poschodí 4+7=11 Počet okien v oboch mrakodrapoch bol 21800 2+1+8+0+0=11 Prvé lietadlo, ktoré vletelo do veží, bol let č. 11 Let 11 - 92 ľudí na palube 9+2=11 Let 11 mal 11 členov posádky na palube. Prvá veža (severná) skolabovala v 10 : 28 1+2+8=11 Svetové obchodné stredisko sa stavalo medzi rokmi 1966 a 1977, trvalo to 11 rokov. Henry Hudson - 11 písmen - objavil ostrov Manhattan 11. septembra roku 1609 Existuje tu veľa príkladov, ale toto by mohlo stačiť, aby ste uverili, že to nie je náhoda. Teraz by ste už mali mať predstavu, ako je numerológia pre Iluminátov dôležitá. Číslo 11 má zvláštny význam. Numerológia nie je obmedzená len na jednu číslicu. Je to číslo sily, rovnako ako 22, 33 atď. reprezentuje víziu. je kombináciou vízie a akcie. ponúka ochranu nad svetom. Hlavné čísla 11, 22, 33 predstavujú trojuholník. Trojuholník osvietenia a iluminácie. Vesmír je tvorený rôznymi kombináciami čísel, avšak význam týchto čísel nebudeme preberať, pretože sa zameriavame na hudobný priemysel. Ale teraz máme dokázané, že Ilumináti používajú numerológiu. Takže boli niektorí umelci 25. dňa zavraždení schválne? Tri celebrity zomreli 25. Júna 2009. Michael Jackson, Farrah Fawcett a Sky Saxon. Obvykle, keď Ilumináti obetujú populárnu celebritu, robia to po trojiciach. Ostatní dvaja bývajú menej známi. To je preto, aby sa ľudia zamerali na známejšiu celebritu, inak by to bolo zrejmé a ľudia by si začali všímať. V skutočnosti La Toya Jackson sa o tom dokonca zmienila. Kde ste boli, keď ste počuli tie smutné správy? Zavolal mi otec, vlastne bola som doma a práve som dorozprávala so svojím obchodným partnerom, ktorý mi povedal o Farrah a ja som povedala "Panebože, kto asi bude ďalší, pretože sa to deje vždycky v trojici." Počúvajte znovu. "Kto asi bude ďalší, pretože sa to deje vždycky v trojici." Súčet čísel 2 a 5 je 7. 25. júna 2009 zomreli 3 celebrity. Vypísaním týchto čísel dostaneme (2+5)(2+5)(2+5)=777 777 je súčasťou fenoménu o 11 : 11 a ako sme videli, číslo 11 bolo kľúčové pre útok 11. septembra na Svetové obchodné stredisko. Nezabudnite na bombové útoky v Londýne siedmeho dňa, siedmeho mesiaca v roku 2005, čo je 2+0+0+5=7. Spolu je to 777. Toho dňa bolo tiež 7 výbuchov. Existuje stovka príkladov. Smrť Michaela Jacksona bola bezpochyby satanistická obeť. Tak prečo sa chceli Ilumináti zbaviť Michaela Jacksona? Pretože sa od nich dokázal oslobodiť. A vyjasnil im to zaslaním zašifrovanej správy, ktorú im poslal videoklipom k piesni "Black or White", ktorá bola nahratá v roku 1990. Posledné štyri minúty boli tiež cenzurované, pretože ukazovali sexuálne agresívne scény a rasizmus. To bola iba chabá výhovorka, ktorá mala zastaviť šírenie Michaelovej skrytej správy, nehovoriac, že v skutočností existuje veľa iných komerčných videí, ktoré majú oveľa viac sexuálneho obsahu. Pozrieme sa na to. DIABOL HO SLEDUJE MAČKA UTEKÁ, PRETOŽE CÍTI ZLO JE ŠERO A ZIMA PRÍTOMNOSŤ ZLA STÚPA LIETAJÚCI NEPORIADOK SYMBOLIZUJE MÉDIA, V KTORÝCH VIDÍME PRAVÉHO MICHAELA JACKSONA. MICHAEL ROBÍ GESTA, KTORÝM ROZUMEJÚ LEN OKULTNÍ ČLENOVIA HOVORÍ NIEČO, ČO BOLO CENZUROVANÉ NIČÍ MURÁRSKE ZNAKY TU JE NAPÍSANÉ "NEGER BEŽ DOMOV" AVŠAK JE DO TOHO VLOŽENÉ 666 ROZBIJE ZNAK 666 KKK JE SKRYTÝ VÝZNAM PRE ILUMINÁTOV. K JE 11-TÉ PÍSMENO. 11 X 3 JE 33, ČO JE NAJVYŠŠÍ STUPEŇ V SLOBODOMURÁRSTVE ROZBIJE ZNAK KKK

Vitiligo Michaela Jacksona
Myslíte, že Michael... bol zavraždený Určite. Určite, hovorila som to na začiatku a verím tomu dodnes. Pamätám si, že Michael mi opakovane hovoril, že ho zabijú a že zomrie. A kto to urobil? Ôsma časť Vitiligo Michaela Jacksona Než budeme pokračovať, musíme dokončiť videoklip "Black or white", tam kde sme minule skončili. Len ťažko budete rozumieť, pokiaľ ste nevideli siedmy diel. Pozrime sa na to. JE FYZICKY OČISTENÝ DIABLI SA HNEVAJÚ JE DUCHOVNE OČISTENÝ, 3 ZNOVUZRODENIA GRATULUJE SÁM SEBE KĽAKÁ PRED BOHOM OSLOBODZUJE SA NIČÍ ZNAK ROYAL ARMS SVÄTENOU VODOU SVÄTENÁ VODA = CHRÁNI PRED ZLOM ROYAL = KRÁĽOVSKÁ RODINA, JEDEN Z NAJMOCNEJŠÍCH RODOKMEŇOV ILUMINÁTOV DIABLI SÚ ROZZÚRENÍ POČUJETE ZVONKOHRU Z NEBIES, TERAZ JE NA SPRÁVNEJ CESTE JE OPÄŤ SÁM SEBOU Na konci videa sa Michael zmení opäť na čierneho pantera. Čierny panter symbolizuje silu, moc, kontrolu teritória, oslobodenie z útlaku a často symbolizuje čas znovuzrodenia po období utrpenia. Tri roky po tomto videu... UROBIL TO? Čo sa naozaj stalo v Neverlande? V posledných týždňoch sa o mne objavili otrasné a zlomyseľné správy v médiach. Podľa všetkého táto informácia unikla z prepisu súdneho konania, ktorého som sa ani ja, ani moji právnici nezúčastnili. Táto informácia je nechutná a falošná. K tejto ruke, ďalej nedosiahnem. Rovnako tu na tejto strane. To sa vám stalo na policajnej stanici? Áno, áno. Na stanici. A to, čo mi robili... Keby ste len videli, čo mi urobili s rukami. Sedemnásť rokov sa Ilumináti snažili zničiť Michaelovu image, ale dodnes má stále stovky miliónov fanúšikov po celom svete. Chceli mu ublížiť najviac ako mohli, fyzicky aj psychicky. Aj keď bol veľmi naštvaný, stále sa dokázal kontrolovať. Nezabili ho skôr, pretože vedeli, že by to bolo obrovským rozptýlením. Keď to urobia v správnom čase, tak tiež by bol skvelou obeťou použitím numerológie. Našťastie Michael nikdy nezapredal svoj život kvôli luxusnému životu a jeho talent ho dostal až na vrchol. Avšak oni ho stále využívali k propagovaniu satanizmu. Napríklad pieseň "Thriller" nie je v skutočnosti o tom, čo si myslíte. Dokonca "Beat It" a niektoré iné piesne obsahujú satanistické texty alebo texty, ktoré vás majú zmanipulovať. Musíte pochopiť, že keď sú niektoré piesne satanistické, ich počúvanie nie je zlé. Pokiaľ ich počúvate pre zábavu, je to v poriadku. Ilumináti vkladajú do piesní satanistické texty, pretože im na tom záleži. Ilumináti vedeli, že Michael má veľmi unikátny talent a že sa veľmi rýchle stane známym. Pokiaľ viete, v čo Ilumináti veria, tak viete, že zachádzajú s čiernymi neľudsky. To neznamená, že majú radi všetkých nie-čiernych, myslia si, že sú všetci odporní, ale myslia si, že čierni sú podľa nich podriadení bielym. To je tiež dôvod prečo je toľko afrických zemí tak extrémne chudobných a skorumpovaných a Ilumináti chcú, aby to tak zostalo. Hollywood tiež presviedča verejnosť, že všetci čierni muži sú násilníci a ženy prostitútky. Ponižujú černochov. Dave Chappelle o tom vlastne hovoril... Za konšpiráciu považujú len určité veci. Dávam dohromady rôzne veci, ktoré dohromady nepatria. Keď vidím, ako vo filmoch strkajú černochov do šiat v určitom bode ich kariéry. Je to divné, že ich pchajú do šiat. To sa mi stalo. Točil som film s Martinom. Všetko šlo v pohode. Prídem do prívesu. A hovorím si: Toto musí byť nesprávny príves, pretože tu sú šaty. Prišli za mnou. Vošiel scenárista a hovorí, že napísali skvelú scénku, kde Martin uteká z väzenia a vydáva sa za prostitútku. Oblečie si šaty a tak... Čo? Prostitútka? Nie, to nebudem robiť. Necítim sa v tom pohodlne. Tým to malo skončiť. "Čože? Necítite sa v tom pohodlne?" "Taký skvelý kúsok! Robia to všetci." Nebudem si obliekať šaty. Som vtipný i bez nich. Dajte mi nejaké vtipy, ktoré mam povedať. Nepotrebujem šaty, aby som bol vtipný. Tak sa naštval a odišiel. Potom prišiel režisér: "Dave, bolo by skvelé, keby si mal šaty." Tak prišiel i producent: "Dave, no tak! Bolo by to fakt skvelé." Tak som o tom začal premýšľať. Všetky tie komiksy, ktoré som videl. Prečo nás pchajú do tých šiat? A hneď som mal jasno. "Neoblečiem si tie šaty! Neoblečiem si tie šaty!" "Dobre, fajn." "Urobíme niečo iné." Prišli o desať minút s úplne novou scénou a ako to, že to napísali tak rýchlo? Ilumináti nechceli, aby bol černoch kráľom popu, kvôli ich satanskej viere. Chceli, aby všetci pamätali Michaela ako belocha a tak ho infikovali vitiligom. Je dosť možné, že to urobili pomocou liekov, ktoré bral kvôli chorobe, ale obsahovali škodlivé látky. Tieto lieky ho tiež držali rozumného a triezveho, takže ho mohli ľahšie ovplyvniť. Snažili se ma presvedčiť, že som šialený. Snažili sa mi dať psychotické lieky. Hovoril som, že ich nebudem brať, pretože viem, ako sa snažia ľudí ovládať. Alebo úplne zničiť... V rozhovore z roku 1993 Michael tvrdí, že mu otec povedal, že vitiligo koluje v jeho rodine. Kedy sa začala meniť farba vašej pleti? Niekedy po Thrilleri. Niekedy okolo Thrilleru. Čo ste si o tom mysleli? Mám to v rodine, otec hovoril, že je to z jeho strany. Nemôžem to ovládať, nerozumiem tomu. Som z toho smutný. Michael povedal, že to nedokáže ovládať, že tomu nerozumie. Buď mu to otec povedal, aby sa cítil bezpečnejšie, alebo je to náhodou pravda. Ako Michael pokračoval ako umelec a získaval popularitu, naučil sa toho veľa o okultnej vede a ľuďoch, ktorí ťahajú za nitky. Rok po tom rozhovore nahral pieseň s názvom "They Don't Care About Us". V tej piesni spieva "Žid som, žaluj ma, kopni si do žida, nie si čierny alebo biely." Pár dní pred tým, než bola pieseň vydaná, označila jedna publikácia niektoré texty ako "urážlivé". Michael odpovedal priamo publikácii, že je hlasom obvinených a zaútočil, že je pobúrený, že ho tak chybne pochopili. Aj keď to tak môže vyzerať, nie je to pravda. Michael spieval o sebe ako o obeti a text tomu jasne naznačuje. Spievate "Som žid, tak ma žaluj." A niektorí tvrdia, že to je antisemitistické. Nie je to antisemitistické. Keď poviem: "Som žid, tak ma žaluj, kopni si do žida, či som čierny alebo biely." Hovorím o sebe ako o obeti. Ľudia si nemyslia, že počuli všetko ohľadom vybielenia vašej kože. Nemá to byť "Nie som čierny ani biely." v zmysle nevyzerať celkom mužne, mať ženské rysy. Odkiaľ to prišlo? Myslím, že sa to vytvorilo samo. Od prírody. Pred Thrillerom odmietalo MTV vysielať niektoré Michaelove piesne. Ale prečo? Pretože bol čierny. V snahe získať čas pre Michaela, sa prezident CBS Records Walter Yetnikoff vyhrážal MTV a prehlásil: "Už vám nedám žiadne videa a poviem verejnosti pravdu o tom, že nechcete hrať hudbu černocha. Jeho postavenie presvedčilo MTV, aby začalo vysielať "Billie Jean" a neskôr "Beat it". Akokoľvek, MTV popierajú akékoľvek známky rasizmu v ich vysielaní. Bez Michaelovho vedomia, "Thriller" mala byť cesta, ktorá ho mala dostať do rituálu, ktorý musel byť vykonaný, pred tým než z neho urobili belocha. Bola to cesta pre jeho zmenu na satanskú bytosť. Je to tiež preto, prečo ho vidíte meniť sa vo videoklipe, najprv v predstavivosti dievčaťa a ku koncu naozaj. Som unavený... Som naozaj, naozaj unavený... ...z manipulácie. Som unavený z toho, ako média manipulujú so všetkým, čo sa teraz deje. Nehovoria pravdu. Klamú. Všetky formy popu, od jazzu, hip-hopu, beebopu, soulu... až po... rôzne druhy tanca ako cakewalk cez charleston, po breakdancing. Všetko sú to černošské tance. Pokiaľ pôjdete tam na roh do obchodu, neuvidíte ani jedného černocha na obálke. Mal som rekord s najlepšie predávaným albumom v Guinessovej knihe rekordov. Cez noc zo mňa urobili blázna. Urobili zo mňa homosexuála. Urobili zo mňa pedofila. Povedali, že som si nechal vybieliť kožu. Urobili všetko, aby obrátili verejnosť proti mne. Poznám svoju rasu. Keď sa pozriem do zrkadla, viem, že som černoch. Opusťme túto budovu a zabudnime, čo bolo povedané. Urobme to cez srdce. Až do podvedomia. A niečo s tým urobme. Musíme. Pamätám si, že mi Michael opakovane hovoril, že ho zabijú a že zomrie. A kto to urobil? Preložil: dzooky www.dzooky.eu Vytvorili najpopulárnejšiu osobu na svete, zarobili hromadu peňazí, majú veľké domy, autá a všetko. A skončili úplne švorc. Je to konšpirácia. Židia to robia schválne.

Preco iluminati zabili Michaela Jacksona
Deviata časť Prečo Ilumináti zabili Michaela Jacksona Michael Jackson vedel, že sa ho pokúsili zabiť. Vyšetrovanie odhalilo, že mal zranené kolena a čerstvé modriny, ktoré nasvedčovali pádu pred smrťou. Je jasné, že Michael bojoval o svoj život. Myslíte, že Michael... bol zavraždený? Určite. Hovorila som to hneď a dodnes tomu verím. Určite. Musíte si pamätať, že Michael mi opakovane povedal, že ho zabijú a že zomrie. To hovorieval. A keď som počula moju matku kričať: "Je mŕtvy." okamžite som povedala: "Kto to urobil?" Nepýtala som sa: "Prečo? Čo sa stalo?", ale "Kto to urobil?". Pretože to vždy opakoval. A nepovedal to len mne, povedal to i mojej mame a tá to spomínala dosť často. A kto to urobil? Je z čoho vyberať. Doktor, na ktorého sa dívate, doktor ktorého tu vidíte, bol obetný baránok. To on bol, bol to obetný baránok. Takže tu sú ľudia v pozadí, čo ťahajú za nitky? - Áno, určite. Počas Michaelovho druhého procesu, ktoré skončilo 13. júna 2005, jeho rodičia zavolali Dickovi Gregorymu, ktorý bol jeho dobrý priateľ. Opýtali sa ho či by nemohol navštívil Michaela pretože sa necítil dobre. Pár dní pred koncom procesu, ho Gregory odprevadil do Neverlandu. Michael ho objal a povedal "Prosím, nepúšťaj ma. Snažia sa ma zabiť." Potom sa Gregory Michaela opýtal, kedy naposledy jedol, pretože nevyzeral dobre a Michael mu povedal: "Snažia sa ma otráviť." Opýtal sa ho, kedy naposledy pil vodu a Michael mu opäť povedal: "Snažia sa ma zabiť." Gregory ho potom odviezol do malej nemocnice asi 10 míľ ďaleko, bez ohlásenia, že prichádza. Michael dostal tekutiny od 17 : 30 do 5 : 30 nasledujúceho dňa. Doktor povedal: "Ešte dvanásť hodín a bol by mŕtvy." Bol dehydrovaný. Z tohto môžme vidieť, že pokus o vraždu bol spáchaný už v júni 2005. Všimnite si, že to bol rovnaký mesiac v ktorom bol zabitý, znova dôkaz, ako sú Ilumináti precízni ohľadom numerológie. Avšak zlyhali a po dlhom plánovaní sa rozhodli, že použijú niekoho, komu Michael verí - jeho doktora Conrada Murraya. Michael bol perfekcionista a vždy si myslím, že je perfekcionista. Pretože si myslím, že jeho dielo bude podľa mňa žiť večne... On je naozaj požehnaním. On je požehnaním pre môj život. A dôvod prečo to hovorím, pretože... bolo mu požehnané toľko talentu a toľko schopností. A zvyčajne v tomto svete si to ľudia zoberú a s nikým sa nepodelia, nepoužívajú to pre dobrú vec. Michael zobral požehnanie a rozdával ho, aby... inšpiroval deti, inšpiroval ľudí. A v tomto chorom svete, v ktorom žijeme sa ho snažili dostať k zemi tým, čo najviac miloval. A to sú deti. On bol hlasom detí, ktorým sa nedostalo veľa šťastia. A tak vznikli tie falošné obvinenia a... a všetky tie veci o znásilneni. Boli ste prekvapený, že sa Conrad Murray vrátil na kliniku? Som z toho veľmi veľmi nešťastný. A musím povedať, že vzal život jednej z neúžasnejších bytostí. Nie kvôli jeho... jeho... jeho talentu a jeho umeniu, ale... kvôli tomu, aký bol. Prijať Alahové požehnanie a nemať záujem o... domy, auta, ale o to podeliť sa s ľuďmi a inšpirovať ich. To bolí. Celé to bolo naplánované. Bola to časť konšpirácie. Rolu v tom mala americká vláda, FBI, vyšetrovali Michaela Jacksona 17 let. Ale prečo? Nenašli nič. A oni sa ho snažili zraziť na kolená. Obmedziť jeho popularitu. Bol tak mocný a úspešný, že by si prial, aby sa vtedy obrátil na islam. A veľmi som sa snažil, pretože si myslím, že by ho ochránil. Bol Michael moslim, keď zomrel? Veľa toho študoval. Jeho ochranu a bezpečie u moslimov. A bol pripravený vydať sa... touto cestou. Vydali všetky jeho zložky u FBI a nič nenašli. Teraz, keď je mŕtvy, ich vydali. Pretože ho chceli odstrániť z cesty. Stal sa tak úspešným, že bol pre nich hrozbou. Prečo? Prečo bol hrozbou? Tak to v tomto svete chodí. Nezaujímala ho politika, nezaujímalo ho nič iné než pomáhanie ľuďom. Tak to je. Naozaj si mysleli, že pôjde do väzenia, ale viete... Alah je tak dobrý, vďaka jeho láskavosti a jeho nevinnosti. To dobro, ktoré robil po celom svete... a odkazy v jeho piesňach a to, akou bol osobnosťou a akou vždycky bude, je tým, čo ho oslobodilo. Snažili sa, ale to ukazuje, že Alah je silnejší než sudca, než obvinenie, než všetko, čo mu nastražili do cesty. Je zaujímavé, že sa Jermaine zmienil: "Islam by Michaela ochránil." Niektorým celebritám sa podarilo uniknúť zlu prechodom na islam, ako napr.: Napoleon, Dave Chappelle, Loon atď. Niektorí si zvolili kresťanstvo, ako napríklad DMX. Rastie počet raperov, ktorí sa menia zo zlých chlapov na moslimov. Opúšťajú drsnú cestu hip-hopu za niečo oveľa duchovnejšie. Kanadská asociácia potvrdila, že stúpa počet raperov, ktorí tohto roku prijali islam alebo potvrdili, že ho prijali už skôr. Mena ako Busta Rhymes, Loon, Napoleon, Castro a Raekwon. Amir Junaid Muhadith, známy skôr pod umeleckým menom Loon, je jedným z umelcov, ktorí veria v zmenu textov a odkazu rapu nasledovaním jeho vlastnou zmenou náboženstva. Loon bol súčasťou nahrávacej spoločnosti P. Diddy & Bad Boy Records a prijal islam v roku 2008 na turné v Dubaji. Je tu so mnou zo Saudskej Arábie, kde práve dokončil svoju náboženskú púť. Ďakujeme za vašu prítomnosť. Vyzeráte trošičku inak, než ako vás poznáme z hudobných klipov. Je tam niekde ešte Loon? Nie. Loon už v mojom systéme nie je. Som rád, že som prijal islam a našiel som pokoj, ktorý som vždy hľadal v hudobnom priemysle, čo bolo veľmi ťažké v mojom živote. Vďaka islamu som bol schopný dokončiť svoje hľadanie. Teraz žijem v mieri. Keby západný svet pochopil, o čom naozaj islam je a prestal by hádzať teroristov do jedného vreca s moslimami a islamom, svet by bol oveľa lepším miestom. Pretože islam je najčistejším náboženstvom... Predtým než Michael stihol prejsť na islam, bol zabitý. Prechod na islam by bol pre Iluminátov nebezpečný, pretože mal milióny nasledovníkov. Michael a ja sme sedávali a sledovali televíziu. A vídali sme deti v Afrike, muchy im lietali okolo úst. Pamätáte? Oni proste len umierali. A on sedel so slzami v očiach. A povedal: "Jedného dňa s tým niečo urobím mami." Môj syn by dieťaťu nikdy neublížil. Na to ich až veľmi miloval. Už od môjho narodenia... bol otec tým najlepším otcom, akého si dokážete predstaviť. Len som chcela povedať, že ťa milujem, veľmi. Preložil: dzooky www.dzooky.eu R.I.P. Michael Jackson 29. August 1958 - 25. Jún 2009

Eminemova depresia
Je tu ešte niekto, kto by sa chcel dnešný večer podeliť s nami? Áno. Volám sa Marshal. Ahoj Marshal. Desiata časť Eminemova depresia Eminem, rovnako ako väčšina ostatných komerčných umelcov predal svoju dušu kvôli peniazom, sláve a luxusu. Avšak netušil, že sa dostane na takú úroveň, na ktorej teraz je. Ako už bolo skôr povedané, umelci, ktorí predali svoju dušu, nakoniec končia v depresiách, niektorí z nich dokonca zvažujú spáchanie samovraždy. Tí hore využívali Eminema pre podporu násilia a iného zlého chovania. Eminem vedel, že to čo robil, je zlé a poukázal na to oslovením fanúšikov o pomoc. Keď sa Eminem stal otcom dúfal, že môže opustiť priemysel a pokračovať v normálnom živote. Snažil sa, ale nedovolili mu to. Vtedy si konečne uvedomil, že je "Ženatý s touto hrou." A kvôli úrovni na ktorej je, verí, že jeho talent má byť jeho prekliatim, ako o tom povedal v niekoľkých piesniach. TO NIE JE HRA, TÁTO SLÁVA V REÁLNOM ŽIVOTE, JE TO CHORÉ. NIKDY SOM NESNÍVAL, ŽE SA DOSTANEM NA TAKÚ ÚROVEŇ, KDE SOM. TO JE ŠIALENÉ. TOTO JE VIAC, NEŽ SOM SI KEDY PÝTAL. KEBY SOM SA MOHOL VRÁTIŤ, TAK BY SOM NIKDY NERAPOVAL. PREDAL SOM SVOJU DUŠU DIABLOVI A NIKDY JU NEDOSTANEM SPÄŤ. CHCEM LEN OPUSTIŤ TÚTO HRU SO ZDRAVÝM ROZUMOM. Eminem začal brať tabletky v roku 2005. Ale Eminem nie je jediným, kto začal brať tabletky na spanie, je veľa iných známych umelcov. Veľakrát média hovoria, že ich berú, pretože sú vystresovaní z náročných programov. V niektorých prípadoch je to pravda, ale nie vo všetkých. Ako už bolo pred tým povedané, keď umelec predá dušu, ich povedomie o zle je postupne viac tlmené a necíti sa vinný za svoje zlé skutky. To pokračuje pokiaľ nedosiahnu bod keď cíti, že sa im život rozpadá. Čím viac sa umelec stane populárnejším, tým viac toho vie o kulte a vplyvných ľuďoch. Je to vtedy, keď sú uväznení vlastnou slávou. Tlak na nich je veľmi veľký, takže ovplyvní ich každodenný život. Nespavosť je hlavným znakom. V podstate sa stanú ľudskou bábkou. Ich život sa stane naplánovaný a falošný. Keď Eminemov najlepší priateľ, raper DeShaun aka Proof, bol zabitý, dostal sa do ťažkých depresii a začal brať viac liekov ako kedykoľvek pred tým. Povedal, že posledných pár rokov bolo najtemnejších z jeho života. 11. apríla 2006 Proofa postrelil do hlavy v klube CCC v Detroite v Michigane vyhadzovač Mario Etheridge potom, čo Proof údajne strelil na Keitha Bendera. Proof a Bender sa vraj dostali do vášnivej hádky počas hrania hry. Aký človek sa dostane do ťažkých depresii a začne brať drogy, pretože jeho priateľ je zabitý, pretože kvôli streľbe je to hlavne jeho vina? Tento príbeh nie je pravdivý. Smrť Proofa bola naplánovaná. V roku 2004 vydal Eminem pieseň "Like Toy Soldiers". Vo videoklipe vidieť, ako je Proof postrelený a odvezený do nemocnice, kde zomrie. Na poslednom albume, "Recovery", Eminem hovorí o Proofovi v piesni "Going Through Changes". Hovorili, že Proof vytiahol zbraň a tak vystrelil. Nie. On by to tak neurobil. On by na nikoho nevystrelil. On by najprv bojoval. Ale tieto myšlienky robia moje noci horšie. Už vyťahujem lieky Vic, Perks a Methadone. Slušný verš, zabil si. V závislosti na dôležitosti alebo závažnosti nám Ilumináti ukážu udalosti, ktoré naplánovali skrz vymyslené média, predtým než sa skutočne stanú. Napr. 11. september bol pred útokom symbolizovaný vo viacerých filmoch. Je tu niekoľko dôvodov, prečo to robia, ale je to veľmi zložité na vysvetlenie v tak krátkom čase. V skratke, symbolizovanie udalostí pred tým než sa stanú pomáha zaistiť úspech, pretože podvedomie, vedomie a supervedomie sú zmanipulované takým spôsobom, že to pomáha Iluminátom uspieť. Tiež to robia, pretože si myslia, že sme súčasťou ich rituálu, či už to vieme alebo nie. Je tu niekoľko dôvodov. Symbolizovali smrť Proofa dva roky pred jeho zavraždením. Z môjho zistenia verím, že táto predsmrtná symbolika má ešte iný význam a nie je to iba náhoda. Keď Eminem súhlasil s tvorbou "Like Toy Soldiers", malo to byť ako nevedomý súhlas so smrťou Proofa v reálnom živote pre tých, čo si ju objednali. Je možné, že keby neurobil to video, Proof by nezomrel. Eminem občas naznačuje, že verí, že bol dôvodom jeho smrti. To by mohlo byť nejako spojené s jeho piesňou "Careful What You Wish For", aj keď je o tom, ako si prial slávu, dostal ju, ale teraz jej už má dosť. V skutočnosti tieto myšlienky chodili Eminemovi hlavou, dokonca to povedal... V dobe, keď Proof odišiel, som... to bral ťažko z niekoľkých dôvodov, ale... mal som po jeho odchode myšlienky ako... "Mal som ho dať takto do toho videa?" Premýšľal som o tom. Celkom som si to vyčítal. Eminem vedel, že bol zabitý, či už ako nejaká obeť alebo z iných dôvodov, ktoré nevieme. V máji 2009 Eminem povedal, že smrť Proofa mu nedáva zmysel. Nikto zo skupiny.. Chcem povedať všetkých nás to ranilo. Bolo to... Proste, vieš čo... Nedáva to zmysel. Nie, nedávalo mi to zmysel. A vždy mi nedáva. Čiastočne kvôli zavraždeniu Proofa Eminem získal viac dôvery pre hovorenie o tých hore. Jeho nový album "Recovery" jasne naznačuje jeho plnú kontrolu nad životom. Z rovnakého albumu je i pieseň "25 To Life". Zo začiatku si poslucháči môžu myslieť, že Eminem hovorí o jeho vzťahu k bývalej žene, ale ako pieseň postupuje, je úplne jasné, že Eminem odkazuje na jeho vzťah s hudobným priemyslom. Poďme sa pozrieť na niektoré časti. Už žiadna bolesť, ty mrcha, vzala si mi istotu, srdce a utiekla priamo do planéty. Do špiny, už to nemôžem vydržať. Teraz si žiadam rešpekt. Prevezmem kontrolu nad týmto vzťahom. Rozhodnuté. Ja som teraz tvoj šéf a už ťa nenechám ovládať ma. Robil som všetko, aby som ti dal to najlepšie a viem, že keď toto skončím, tak mi nič nezostane, ale vždy so mnou narábaš ako s handrou. Je čas na krok a už sa nebudem vracať, takže neplytvaj dychom. Ty vieš, čo si urobila, netreba to rozoberať. Povedal som, že ťa bude mrzieť, keď odídem. Smial som sa, zatiaľ si plakala. Ako sa cítiš teraz? Nie je to smiešne. Zanedbala si ma. Urobila si mi láskavosť, prepustila si moju dušu. Nemysli si, že som verný. Všetko čo robím je rap. Nemôžem mať ešte niečo bokom Nič okrem toho nemám. Nedal som ti tam dosť môjho času? Nemyslíš si. Žiarliš, keď strávim čas s dievčatami. Prečo som vždy ženatý s tebou, to neviem. Ale dnes ti dávam papiere a rozvádzam sa. Bež,zober si niekoho iného a urob ho slávnym. A zober mu jeho slobodu ako si to urobila mne. Chovaj sa, ako že ich nepotrebuješ a že si ťa nezaslúžia. Daj im zožrať tie isté sračky, čo si dávala mne jesť. Chcem zabudnúť. Ó, teraz som výnimočný, necítil som sa výnimočný s tebou. Čo som vždy cítil bolo... bezmocnosť. Uväznený sebeckou mrchou. Požuj ma a vypľuj. Spadol som preto už veľakrát, je to smiešne a stále sa toho držím. Je mi z toho zle, ale v mojej chorobe a závislosti, si návyková odkedy dostanú zlo, ktoré je mstivé, ktoré robia. Moji priatelia sa pýtajú, prečo proste nemôžem od nich odísť. Som závislý na bolesti, strese a dráme. Topím sa v tom, je toho dosť, prekliatia a požehnania. Ale tentokrát nemením názor, leziem z tejto priepasti. Kričíš, že keď odídem, tak ti budem chýbať. Ale keď hovoríš o tých, na ktorých ti záleží, tak mňa vynechávaš zo zoznamu. Kašlem ti Hip-Hop, opúšťam ťa, môj životný údel je mrcha. Tí zhora sa budú postupne snažiť Eminema zosadiť a dostať ho zo žiaru reflektorov. Urobia to obmedzením jeho výstupov v médiach. V skutočnosti, niektorí ľudia mi už na Facebooku a Twitteri povedali, že Eminem sa neobjavuje v časopisoch, v ktorých by mal byť, aj napriek skutočnosti, že jeho nový album bol vydaný len nedávno. Niektorí ľudia sa divili, prečo Eminem spolupracoval s Rihannou na piesni "Love The Way You Lie", keď je teraz proti tým hore. Urobil pieseň spoločne s Rihannou, pretože by to mohlo upútať jej fanúšikov, čím by dosiahol viac poslucháčov svojho albumu. On sa snaží zohnať pomoc všade. Čím viac ľudí si uvedomí jeho situáciu, tým lepšiu šancu má proti tým hore. Či už to znamená prežitie, udržanie dobrého zdravia alebo udržanie jeho slávy bez potlačenia alebo úplnej kontroly. Musíte pochopiť, že veľa umelcov, ale nie všetci sa snažia dostať z toho, do čoho sa dostali. Niektorí sú dokonca pod monarchickou kontrolou mysle. Nikdy by ste nemali nenávidieť umelcov alebo iných ľudí. Namiesto toho by ste mali nenávidieť ich zlé činy. Eminem dosť často žiada fanúšikov o pomoc. Dobrým príkladom toho je intro piesne "Beautiful". Poslednú dobu som bol ťažko zastihnuteľný. Bol som príliš dlho sám. Každý má svoj vlastný svet, kde môže byť sám. Ty ma voláš? Snažíš sa cez to dostať? Snažíš sa na mňa dosiahnuť? Ja sa snažím dosiahnuť na teba. Obal Eminemovho albumu Recovery ho ukazuje v malej sklenenej krabici, čo má jasne reprezentovať jeho uväznenie. Verím, že budovy The GM Renaissance Center v Detroite v pozadí majú predstavovať tých hore a ich všade vidiacu polohu. Obal albumu bol brilantne navrhnutý pre zachytenie Eminemovho života v jednom snímku. Symbolizuje ako vyzerá môj život teraz. Slávu a tiež tu prestávku, ktorou som sa... odrezal od spoločnosti, bol v pozadí... Aby som sa postavil vlastnému zlu. Moji priatelia nerozumejú môjmu novému ja. To je pochopiteľné, ale premýšľajte, akí by ste boli vy. Boli by ste tiež zvieratá, keby ste boli chytení v tejto sláve, uväznení v klietke ako v zoo a všetci sa na vás dívajú. Čo chcete, aby som robil? Začínam žiť ako samotár a pravda je, že táto sláva mi dáva zámienku byť vždy na dne. Došli sme k jasnému záveru, na základe prieskumu a Eminemových piesni, že už nie je viac pod ich kontrolou, ale teraz sa stáva ich cieľom, budú sa ho snažiť odstrániť. No a dôležitá otázka na zamyslenie, prečo toľko umelcov tvorí piesne v ktorých hovoria k "diablovi"? Keď umelec predá svoju dušu, podpíše "zmluvu" vlastnou krvou. Nezabudnite, že to nie je celý proces predania ich duše. Melyssa Ford hovorila o tom... Keď je váš cieľ byť slávny, tak pre to urobíte veľa vecí. Ako podpísanie zmluvy s diablom vlastnou krvou. Skončíte na jednosmerke, ktorá nikam nevedie. To je proste pravda. Videla som toľko ľudí ako sa vzdali svojej morálky a rebríčka hodnôt, len kvôli troške slávy. Ale nestojí to za to. Vážne nie. Eminem popísal svoj prvý satanistický sen, v ktorom stretol diabla, v piesni "Demon Inside". Podobne ako v piesni "My Darling" tiež hovorí k "diablovi". Niekoľko ďalších uznávaných umelcov urobilo to isté, napr. Snoop Dogg a DMX. Dôvodom, prečo niektorí umelci berú lieky na spanie, je že majú rozvinutú nespavosť a majú strach z tých hore a z toho, čo sa im stalo zo života. Je to to, prečo niektorí robia piesne, v ktorých hovoria s diablom. Len jednoducho zinscenujú to, čo sa im snívalo a chcú to zo seba dostať. Eminemová pieseň "My Darling" je toho skvelým príkladom. Ako bolo povedané v tretej časti, satanov "hlas" nie je počuteľný fyzickými ušami, ale skôr mentálne vedomou mysľou. Umelci majú veľké depresie, pretože neustále počujú v hlave tieto hlasy. Je to ako keď počujete chytľavú pieseň, ktorá sa vám nepáči a tak sa vám celý deň prehráva v hlave. Potom čo umelec predá dušu, v podstate sa stáva živou bábkou. Ich možnosť rozhodnutia je veľmi obmedzená vrátane toho, ako vyzerajú a ako vystupujú v spoločnosti. Falošný image je vytvorený tými hore, pre ovplyvnenie fanúšikov tak, ako chcú. Ich život naberie celkom nový, predurčený smer. Toto je Eminemov falošný image. Toto je Eminemov skutočný image... Polož tu zbraň. Maj sa! Som vždy nažive. To ja tiež, nemôžeš zabiť ducha, aj keby si to skúsil. haha Predal si mi svoju dušu, mám ti to pripomenúť? Pamätáš tú noc, keď si sa modlil k Bohu, že dáš čokoľvek, aby si dostal ponuku. No a Dre ťa prihlásil. Toto si chcel celý život, Marshall tak? Pozeraj na tie domy, na tie autá, sú také pekné, vau. Och, ale ty si nevedel, že sláva má tiež svoju cenu? No a teraz vidíš tú nevýhodu, strácaš svojho najlepšieho priateľa zo strednej a manželku tiež. Nevieš, či ťa deti majú radi. Nemôžeš spať v noci bez Nyquilu. Stal si sa závislým na valiu a začínaš rehabilitáciu. Eminemova veľmi populárna pieseň "Not Afraid" tu nebude vysvetlená, pretože by na to bol potrebný celý diel. Avšak uverejním ju ako analytický článok neskôr na blogu www.farhankhan.com
x Pokus o rozbor pohanských symbolů vkládaných do masmediální produkce filmového i hudebního průmyslu. Klipy největších hvězd hudebního průmyslu jsou prošpikované okultními symboly a perverzí jako ideální vzor pro teenagery. Obzvláště Lady Gaga je až náboženským idolem mnoha dětí. Není divu. Propaguje kult sexu a násilí. Zvláštní je, že to nevadí cenzorům.
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.