xVybraná videa
x Slovenka Ivana, maminka dvou dětí, které bez jejího svolení převedli britští úředníci k adopci, se postavila na nohy mnoha a zdá se, že to nebylo zbytečné! Včera se totiž konalo krátké řízení o vydání souhlasu na odvolací řízení proti rozhodnutí o adopci Martinka a Samka, které k radosti všech dopadlo v jejich prospěch! Celá kauza se tedy otevírá znovu a Ivana může o děti i nadále bojovat. Spolu s ní se těší celé Slovensko!

Dňa 15. júla 2103 tri združenia Magnificat Slovakia, pri demonštrácii pred Krajským súdom v Trnave podpísali a odoslali list Ministerstvu práce, sociálnych vecí a rodiny. Zatiaľ sme neobdržali žiadnu odpoveď. Veríme, že aj verejnosť dostatočne spozornela a bude čakať najmä na uverejnenie zákona o tzv. "sociálnej kuratele", ktorý umožní vstúpiť do každej slovenskej domácnosti bez výstrahy a bez povolenia. Či je hlas ľudu skutočne "Hlasom Božím", alebo pre naše verejné orgány sa stal len "hlasom nikoho", uvidíme v blízkej budúcnosti. Zatiaľ prinášame dokument o kradnutí detí vo Fínsku a o postupe tamojších "sociálnych" úradov. Anton Selecký

Mark Hučko, informatik - genetik a ombudsman hovorí o odcudzovaní detí a ich genocíde v rodinách žijúcich v zahraničí.

Šokujúci dokument o odnímaní detí fungujúcim rodinám...Bohužiaľ nedeje sa to len v Nemecku ale valí sa to ako buldozér celou Európou...Za celým odoberaním detí je lobby pedofilnej európskej mafie a snaha o získanie detí "na orgány"...V Nemecku sa táto slávna organizácia volá JUGENDAMT. Toto odoberanie detí rodinám znamená rozklad spoločnosti ako ju poznáme !!!

Neberú šperky. Berú to najvzácnejšie. Tie malé žiariace oči, ten smiech, najväčší poklad každej rodiny. Berú deti. Namiesto Tichej a Svätej Noci nastáva zúfalstvo. Na Vianoce sadla temnota... Zlá rozprávka? Nie. Takto Vianoce v roku 2011 prežila rodina Lenky a Petra Spáčilovcov. Žiadne Anglicko, žiadne Nemecko. Stalo sa to na Slovensku, vo Vieske pri Radošovciach, v malej obci na Záhorí. TV OROL: Temná moc SS (social service) už aj na Slovensku! Oficiálni zlodeji detí v akcii. Ktorá rodina je na rade? Čo ak práve vaša? Anti Juvenile Justice Agency - european multilanguage information agency
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.