xVybraná videa
x Dokument BBC s českým dabingem. Nahlédneme do opravdového ráje všech sázkařů, pro které vsadit a přijít o desítky tisíc dolarů za jediný večer není ničím výjimečným. Pokusíme se nasát tu elektrizující atmosféru a poznat, na jakém principu celý tamní byznys funguje.
Ruleta, karetní hry v čele s blackjackem nebo rozmanitá řada hracích automatů, to je jen část lákadel, která číhají na více či méně movité klienty. Pro ty, kteří utrácejí nejvíce, jsou připraveny i nadstandardní služby jako například ubytování v apartmá o rozloze dvou běžných stavebních parcel pro rodinné domy nebo bohoslužba za zesnulého manžela, a to přímo v prostorách hotelu.
Hazardní hry mají vedle svého pozlátka ale i mnohem častější a smutnější průběh. Nejednou vedla cesta od vypleněného bankovního konta přes rozpad partnerských vztahů až k myšlenkám na konec pozemského bytí. Jenže varujte pravověrného hráče, vždyť je přece tak těžké vstát od hracího stolu, když už k němu jednou usednete....
Související odkaz
Poznat Pavla
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.