xVybraná videa
x Filip sklouznul do zahradního bazénku a přežil jen zázrakem, Hanka šla na akupunkturu a už nevstala, Petr po srážce se sovětskými vojáky přišel o zrak a Eva je od narození neslyšící. Pestré osudy lidí, kteří se přes nepřekonatelné handicapy dokázali překulit do jiné reality: nesedí doma, aby věčně hledali volná pracovní místa. Naopak. Sami je vytvářejí!

Dokument o ženách, které podnikají, i když jsou na to samy. O ženské vytrvalosti, nápaditosti a odvaze, díky níž se dá zvládnout i nepříznivý osud. České znění.
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.