xVybraná videa
text k videu
Chemtrails - Aerosolové zločiny
Mějte se na pozoru! Protože tento krásný svět je v nebezpečí! Až budete znát skutečnosti, které zde budou prezentovány pravděpodobně už se nikdy nebudete, na mnoho věcí dívat stejně! Na počátku roku 1999, začal obrovský letecký projekt, jehož rozsah a dopady, jsou pro většinu z nás nepředstavitelné. Tato operace zahrnuje, rozšíření obrovského množství jemných částic v atmosféře. Následky jsou katastrofální a jsou daleko za hranicemi naší představivosti! Pravděpodobně se setkáte s odporem k důkazům předloženým v tomto filmu.

Bude vám řečeno, že vše je normální a tak jak má být, a že není důvod k obavám, a že vše je naprosto přirozeně. Možná že vaše osobní postřehy, budou odmítnuty jako nespolehlivé. Společný postoj státních orgánů, nebere v úvahu základní zákony fyziky a je zcela v rozporu se smyslem pro dobrou logickou úvahou. Faktem je, že za více než 5 let, úřady zamítli signály a osobní svědectví, milionů dotčených občanů po celém světě. Proto vás žádám, abyste pečlivě analyzovali předložené důkazy a udělali si svůj vlastní názor. Jiné reality Rozdíly To co vidíte, není na nebi neobvyklé. Tyto stopy jsou typické pro letadla, která letí ve vysokých nadmořských výškách, a je tomu tak, už od druhé světové války.

Můžete vidět, jak stopy na obloze rychle zmizí, stejně jako pára z dechu v chladném zimním dni. Tak to vždy bylo a bude. Ti z vás, kdo se zajímáte o fyzikální, chemické a termodynamické vlastnosti atmosféry, snadno chápete jejich povahu. Ano, věda a zdravý rozum nejsou v rozporu s logikou, pokud jde o přirozené procesy v přírodě. Nyní se podívejme na realitu z jiného úhlu pohledu a prozkoumejte neobvyklý jev, který se kolem nás děje. a to o čem většina lidí vůbec nic neví. Skutečností je, že atmosféra naší planety je uměle měněna a tento film vám ukáže jeden z hlavních důvodů této změny. Za letadlem které je v horní části obrazovky, stopa rychle mizí, protože obsahuje jen vodní páry.

Ale pod ním je stopa dalšího letadla, která je hustá, odolná a táhne se přes celou oblohu. Přirozený závěr je, že se tato stopa nemůže skládat z vodní páry. I když jsou povětrnostní podmínky pro vznik obou stop stejné, jejich povaha a vlastnosti jsou naprosto odlišné. Jediné logické vysvětlení je, že složení obou stop je zcela odlišné a každá je jiná. Taková je skutečnost! Většina obrázků které zde vidíte, je pořízena ve vysoké pouštní oblasti Nového Mexika. Atmosféra zde má velmi nízkou vlhkost vzduchu a je ideálním místem k formování klasických stop za letadly. Takové stopy snadno vznikají v prostředí s nízkou vlhkostí. Jejich krátký vzhled, když letadla přelétala po jasné obloze nad pouští, byl v minulosti často pozorovaným jevem.

Chladné a suché počasí, přesně takové jaké je vysoko v atmosféře, je velmi příznivé, pro vznik obvyklých kondenzačních stop. Na druhou stranu, úroveň vlhkosti je zde relativně nízká, což je také důvodem, proč se většina mraků tvoří v polovině troposféry. Tato vrstva atmosféry sahá do výšky asi 12 kilometrů. Analýza procesů v této vrstvě atmosféry, musí brát v úvahu několik jevů. Kromě obvyklých jevů, jako jsou mraky a běžné kondenzační stopy, je třeba dnes brát v úvahu nový fenomén s názvem "aerosolové stopy ".

Aerosoly jsou pevné nebo kapalné částice v plynné látce a jejich vliv na atmosféru není ještě plně objasněn. Vyskytují se hlavně ve dvou formách. Buď jako aerosolové stopy letadel, nebo jako koncentrace aerosolů v atmosféře. Vhodný termínem, pro tuto akumulaci aerosolů je "Aerosolová banka". Po dlouhodobém sledování předmětu tohoto filmu, je dnes známo že se skládají z pevných částic a vodních par současně. Stručné vysvětlení vzniku oblaků, pomůže lépe porozumět této problematice.

Chcete-li vytvořit mraky v atmosféře, vyžaduje to dva hlavní prvky. Vlhkost a částečky pevných látek. Podle tohoto zákona, nemohou vzniknout mraky na čisté a jasné obloze. Pro jejich tvorbu je potřeba přítomnost kousků pevného materiálu, kterým se říká "kondenzační částice" (prach, saze), na kterých vodní pára kondenzuje. Aby se tak stalo, musí být velikost těchto částic velice malá. Zpravidla se jedná submikronovou velikost. Pro srovnání, lidský vlas má tloušťku 60 až 100 mikronů a částice azbestových vláken mají tloušťku 2 mikrony.

Další nezbytnou podmínkou pro vznik mraků, je určitý stupeň vlhkosti. Dnes je zjištěno, že požadovaná minimální vlhkost vzduchu je 70%. Všimněte si, že podmínky pro vznik mraků, jsou zcela odlišné od těch, které jsou třeba pro tvorbu běžných letadlových stop. Je to proto, že každý z jevů se řídí odlišným fyzikálním zákonem. Běžná letadlová stopa, vzniká nejčastěji v čistém, studeném a suchém vzduchu. Naproti tomu vznik mraků, vyžaduje vysokou vlhkost vzduchu a přítomnost částic a kondenzátu a to znamená že má aerosolový základ.

Zásadní změny na naší obloze, jsou přímým důsledkem emisí aerosolů v ovzduší a vytvářejí v atmosféře zcela nové prostředí. V současné době, velký počet letadel cíleně rozptyluje aerosoly v troposféře, ve výšce mezi 10 a 12 kilometry. Tyto aerosoly, které jsou rozptylovány po obloze, vytvářejí hustou clonu mraků a následkem toho se viditelnosti v posledních několika letech výrazně snížila. Podivné na tom je, že se tyto jevy vyskytují, při velmi malém množství vlhkosti, která je něco mezi 30 a 40%, místo obvyklých 70%, typických pro tvorbu mraků.

Dnes už víme, že to nejsou mraky. Realita je taková, že jsou unikátní a umělé vytvořené a vstupujeme zde do zcela nové oblasti, atmosférických a geofyzikálních věd. Jediný způsob, jak udělat tyto umělé změny, je rozptylování velkého množství kovových solí rozmíchaných v kapalině. Tak velké změny nemůže způsobit samotná vodní pára, obsažená ve stopách za letadly. Studie ukazují, že aerosol neobsahuje vodní páry. Tyto aerosoly jsou husté a vzduch, který dýcháme je jimi nasycen. To je také hlavním námět tohoto filmu. Umělé změny v atmosféře, mají obrovský dopad na život na naší planetě. Aerosoly a probíhajících operace, jsou potenciálním nebezpečím pro všechny živé bytostí!

Tyto vzdušné operace se provádějí každý den! Provádějí se bez našeho vědomí a bez našeho souhlasu a mají obrovský dopad na život celé naší planety, na život každého z nás i život celé naší rodiny! Ztráta oblohy. Vzpomeňte si na krásnou modrou oblohu. Vzpomeňte si, jak byl svět dříve překrásný. Modré nebe patří každému už od našeho narození. Pro každého z nás je zdrojem radosti a je pro nás životně důležité. Existují reálné důvody, spojovat modrou barvu oblohy s čistotou a průhledností vzduchu který dýcháme. Nezapomeňte prosím na naše úžasné nebe! Udržujte v sobě vzpomínky a pocity které jste měli, když jste sledovali jeho slávu! Ale to, co se nyní děje s naší oblohou může odplavit vzpomínky na krásné chvíle, které jsme zažili!

Dnes je těžké si představit tmavě modré nebe, stejně tak, jak ho mnozí z nás pamatují. Obzoru má dnes šedobílou barvu a jedním z hlavních důvodů tohoto jevu je rozptýlení velkého množství jemných částic nebo aerosolů, které výrazně snižují průhlednost vzduchu. Původ a povaha těchto aerosolů byla plně prokázána. Jejich rozptýlení v atmosféře, zanechalo na naší planetě už svou stopu. Známkou toho je otrávený vzduch a další následky, které jsou s tím spojené! Naší povinností, je vás pravdivě informovat o stupni poškození, které to způsobilo!

Je třeba se spojit dohromady a vrátit naší planetě, zpět její atmosféru! Tyto snímky byly pořízeny v jednom z nejčistších míst na zemi, ve vysoké pouštní oblasti, na jihozápadě USA. Stali jsme se zde svědky tragických skutečností a změn. Mějte na paměti, že obloha má mít blankytně modrá barvu! Reakce. Úředníci. Na počátku roku 1999 se na internetu objevili nové stránky - Carnicom.com a cílem těchto stránek bylo, poskytovat informace o neobvyklých aerosolových operacích v pouštních oblastech na jihozápadě USA.

Zakladatelem těchto stránek, byl bývalý federální pracovník, klidný a konzervativní a bez zvláštního politického nebo jiného zaměření. Už během pár dní se ukázalo, že toto místo vzbudilo velký zájem mnoha vládních a vojenských institucí, dodavatelů ministerstva obrany, výzkumných organizací, chemických a farmaceutických koncernů a organizací zdravotní péče. Ze zaznamenaných návštěv v průběhu několika měsíců bylo zřejmé, že probíhá výzkumná činnost v rámci dohledu. V příštích několika letech došlo k některým změnám. Na jedné straně docházelo k neustálému sledování dokumentů, publikovaných na stránkách, spojené s testy testovacích metod a analýz.

A na druhé stranu, běžela neustálá kampaň proti důležitosti tohoto výzkumu spolu s přetrvávajícím selháváním vyšetřovací činnosti, kterou prováděli stejné kontrolní orgány. Můžeme uvést část společností a agentur provádějících dohled. Jsou mezi nimi Pentagon, mnoho leteckých základen, Americký Senát, výrobci letadel, farmaceutické společnosti, Národní bezpečnostní úřad, CIA, Federální agentura pro zvládání krize, společnosti vyrábějící zbraně a obranné systémy, výzkumné organizace a samozřejmě média.

Úředníci z Amerických leteckých sil veřejně prohlásili, že předmětem tohoto filmu je fikce. Toto prohlášení učinil podplukovník Michael Gibson v srpnu 2000 když řekl: "fikce chemických stop byla zkoumána a zamítnuta ze strany mnoha pověřených slavných univerzit, výzkumných organizací a většiny médií." Tuto situaci dále zhoršil plukovník Walter Uashaba v roce 2001, když vše znovu doslovně opakoval.

Plukovník Uashaba nemohla poskytnout žádné podrobnosti o organizaci stojící za ním. Charles Taylor, kongresman Sněmovny reprezentantů, reagoval na znepokojení občanů a řekl v březnu 2000 toto "Byl jsem informován od leteckých sil a bylo mě řečeno že tyto stopy jsou běžné kondenzační stopy za letadly." Dodal, že nepoškozují životní prostředí ani lidské zdraví a že bude i nadále sledovat další vývoj. Harold Heilsnis ze sekretariátu Ministerstva obrany v přímé reakci na žádost bývalého prezidenta Billa Clintona, řekl v lednu 2000, že se seznámil s některými zprávami v této otázce, ale že nenašel žádné důkazy, které to podporují.

Ostatní prohlášení ve stejném duchu říkají, že žádné obavy nejsou na místě. Ve své první reakci, ředitelka Agentury pro ochranu životního prostředí Carol Braunerová, přijala v prosinci 1999 otázky občanů, které se týkají toho, zda letadla slouží k rozptylování chemických a biologických látek. Agentura odpověděla že nemá "žádná data" o této letecké činnosti. V lednu 2000 byl poslán doporučený dopis Carol Braunerové, ke kterému byl připojen vzorek nevšední, vzduchem přenosné vlákniny k použití tohoto materiálu ke studiu z důvodu veřejného zájmu, při ochraně životního prostředí a zdraví.

Ve dvou jednotlivých dopisech z února 2000, agentura prohlásila, že nemá "žádná data" k programům, vztahující se k rozptylování látek letadly do ovzduší. Kromě toho agentura vůbec nepřiznala, že by k obálce byl připojen nějaký vzorek. V říjnu 2000, po více než tisícovce dopisů a petic ocenil úřad Carol Braunerové, velký zájem občanů o problematiku aerosolových operací. Agentura se opět sešla v prosinci 2000, ale stále ještě neměla "žádná data" o použití chemických nebo biologických látek, které mohou mít škodlivé účinky na člověka.

Téměř o 6 měsíců později, agentura stále nepodnikla žádné kroky k prozkoumání zaslaných vzorků a dále argumentuje, že žádné vzorky nemá. Objevení neobvyklých biologických složek od nezávislých odborníků, ještě zvýšilo potřebu formální identifikace. Na žádost senátora Jesse Helmse ze Severní Karolíny, agentura odpověděla stejně otřepanou frázi, že nemá "žádná data" k programu rozptylování chemických látek na populaci, za použití letadel. Agentura nicméně vyjádřila obavy o zlepšování ochrany životního prostředí a doufala že její odpověď uklidní obavy občanů.

Mezinárodní ekologická organizace "Greenpeace", byla také informována o aerosolových operacích, ale její úředníci říkali v září 2000, že "se nemohou vyjádřit" a že nemají "žádný oficiální postoj" k této otázce. V jiném dopise zaslaném jako reakce na dotazy občanů, organizace "Greenpeace" řekla, že pokud jde o globální problémy životního prostředí, pomohou situaci vyřešit, jejich "místní pobočky". V říjnu 1999, senátor Jeff Bingaman v Novém Mexiku, odpověděl voličům v závislosti na pozorování aktivity leteckých sil, že emise aerosolů nalezených v ovzduší jsou normální.

Později reagoval tak, že na základě údajů získaných z řízení leteckého provozu, se informace občanů nezakládají na pravdě. Senátor Bingaman rovněž informoval voliče, že se postará o vysvětlení u vzdušných sil s cílem oslovit více lidí. Senátor Richard Lugar odpověděl ve stejném duchu voličům v červenci 2000 a že pozorované čáry na obloze, jsou běžné kondenzační stopy letadel, které je možné vidět, už od konce druhé světové války. Senátor Lugar prohlásil, že instituce jako AZO a HOA a někteří akademičtí profesoři, studovali důkazy občanů a došli k závěru, že jejich zdroje jsou nespolehlivé a že neexistují žádné objektivní údaje a důkazy.

V dubnu 2000, republikán Mike Thompson odpověděl občanům, že aerosolové kondenzační čáry na obloze, jsou výsledkem běžných letů a že nepředstavují žádné riziko a nebezpečí pro životní prostředí a veřejné zdraví. Odbor ochrany životního prostředí v Novém Mexiku přiznal v září 1999, velký počet stížností v souvislosti s aerosolovými operacemi nad Santa Fe. Odbor vydal prohlášení, že nemá "žádné důkazy o nelegálních nebo tajných operacích."

Oznámil, že jejich oddělení v tomto státě také provádí, zkoumání vědeckých důkazů, vzniku stop za letadly. Občanům bylo doporučeno, obrátit se na toto oddělení, pokud mají nějaké další otázky. Generální prokurátorka Nového Mexika Patricia Madrid, také připustila v listopadu 1999 mnoho došlých dotazů do její kanceláře, v souvislosti s neobvyklými aerosolovými operacemi. Prohlásila, že "podle objektivních dat" jsou "stopy za letadly z běžné letecké dopravy."

Nicméně, po učinění tohoto prohlášení, se Patricia Madrid dvakrát odmítla setkat s občanem Cliffordem Carnicomem k diskuzi o tomto problému. Na setkání AZO s občany v Ohiu v listopadu 1999 bylo sděleno, že to "nemohou vyšetřovat" ale "ocenili obavy občanů o životní prostředí". Vyšetřovací tým z televize ABC učinil prohlášení, že "žádosti o vyšetřování aerosolové činnosti nemohou vyhovět", ale že jejich tým "děkuje občanům za zájem a snahu."

V červnu 2001, dva a půl roku po odeslání vzorku, AZO konečně přiznala, že obdržela neobvyklou vlákninu. Toto přiznání přišlo až potom co jeden občan, upozornil na zákon o svobodě informací. Agentura ale odmítla identifikovat tento materiál a prohlásila, že "jejich oddělení AZO nemá žádnou praxi, potřebnou pro testování a analýzu uvedených materiálů." Metody monitorování a analýzy. Od začátku roku 1999 bylo použito, více než 30 vědeckých a fyzikálních postupů k monitorování a analýze dramatických změn, způsobených v atmosféře.

Tyto experimenty jsou výsledkem tvrdé práce a stojí čas i peníze. Dostupné zdroje jsou omezené a některá zařízení, bylo nutné zkonstruovat, přímo pro tento účel. Následující snímky ukazují, jen malou část metod používaných pro tato pozorování. Jejich rozmanitost a přesnost je nezbytnou nutností a je předmětem studia, které trvá už přes 5 let. Úřady se nikdy nepokoušeli opakovat tento výzkum a nebo to nedělají veřejně. V žádném případě nereagují na naše výsledky a na žádosti mnoha občanů a veřejného mínění.

Používáme výzkumné metody a výsledky, jsou uvedeny na stránkách www.carnicom.com. Tam jsou poskytnuty důležité informace, nezbytné pro pochopení plánů a důvodů aerosolových operací. Prokázali jsme, že se jedná o celosvětovou a tajnou operaci, a k jejímu celkovému objasnění, je zapotřebí více práce! Výsledky našich výzkumů za dobu delší než 5 let, poskytujeme zdarma široké veřejnosti. Začali jsme studiem běžných kondenzačních čar, které jsou často pozorovaným jevem, včetně zmrznutí vodní páry a její přeměnu v ledové krystaly a následné odpaření a rozplynutí.

Studovali jsme podmínky pro vznik těchto čar a mraků. Zkoumali jsme úroveň průhlednosti vzduchu v rozmezí od 15 do 60 kilometrů. Spolupracují s námi skupiny občanů z různých částí země, při měření úrovně kyselosti a zásaditosti dešťové vody. Většina studií prokázala velmi neobvyklé výsledky. Také jsme použili snímky pořízené v raných fázích leteckého provozu, které prokázali, že dnes zanechávané stopy, nemají s běžnou kondenzační čárou nic společného.

Bylo zjištěno, že emise nejsou neobvyklé vzhledem k počasí. To co padá z letadel, ale nesouvisí s emisemi z motorů. V různých státech byly použity vysoce účinné filtry vzduchu, a vzduch zde byl opakovaně filtrován. Některé látky obsažené ve filtru, měli podobu abnormálních vláken, gelovité látky, krystalů a prachu. Kromě toho, byly hlášeny velmi vysoké úrovně částic vzduchu, získané pomocí jednoduchých měřících metod, jejichž autory jsou samotní občané.

Někteří z nich používají sluneční koronu, nebo velmi silné světlo. Zejména je doporučována metoda, využívající sluneční koronu. Výzkum byl vždy prováděn za ideálních povětrnostních podmínek a za předpokladu důsledného použití přímých důkazů a vše je spolehlivým důkazem velkých změn v naší atmosféře. Vzorky dešťové vody byly podrobeny destilaci, pro stanovení přítomnosti pevných částic. Bylo zjištěno, že obsahují kovové látky! Z různých částí země a celého světa jsme shromáždili vzorky, které obsahují neobvyklá vzduchopřenosná vlákna.

Ukázalo se, že tato vlákna mají velmi zvláštní vlastnosti. Proto také všechny pokusy zařadit tyto vlákna mezi pavučiny, postrádají jakýkoliv logický důkaz! Vzorky těchto vláken byly zaslány přímo řediteli AZO. Mikroskopický průzkum, prokázal přítomnost neobvyklých biologických složek. Agentura odmítla identifikaci těchto vláken. Byly nalezeny i velmi vysoké úrovně různých plísní v mnoha vzorcích vzduchu. Takové výsledky byly získány i přesto, že testy byly provedeny v čistých oblastech na jihozápadě USA.

Atmosféru zde v posledních letech příznivě ovlivňuje, přetrvávající suché počasí, ale tímto tématem se ještě budeme zabývat později. Faktem je, že pevné částice obsažené v atmosféře, působí jako mechanismus přenosu pro ostatní materiály, včetně biologických, které se drží na jejich povrchu. To je další riziko pro zdraví, jako je třeba onemocnění plic a zvýšená úmrtnost, je úzce spojena s vysokou hladinou těchto částic ve vzduchu.

Další skutečností, které musí být uvedena je, že pomocí různých metod, byly nalezeny abnormální biologické složky. z mnoha vzorků vzduchu získaných, na různých místech planety. Případ vláknitého materiálu zaslaného na AZO, je skutečně velmi znepokojující a jak později prokázal lékař specialista, obsahuje biologické složky.

Pokud si však myslíte, že rozptylování chemických aerosolů nemá v minulosti obdoby, potom si pozorně přečtěte zprávu určenou Senátu z roku 1977 s názvem "Vyšetřování závažných nedostatků Ministerstva obrany, při ochraně osob zapojených do pokusů s drogami." Kromě jmen zúčastněných společností, zpráva také dokazuje, že "byly vyvinuty a použity spolu s různým elektromagnetickým zařízením." Takže toto šetření, dává logický předpoklad, že i dnešní atmosféra, je uměle upravována za použití plazmatu, elektřiny a ionizovaného plynu.

Mnoho pozorování a experimentů potvrdilo tento předpoklad, a atmosféra se dnes pravidelně používá, pro elektromagnetické aplikace. Obzvláště znepokojující je používání energie s velmi nízkou frekvencí, protože tato frekvence, výrazně ovlivňuje zdraví a elektromagnetickou povahu člověka. Používání elektromagnetické pulsní energie, bylo mnohokrát prokázáno a důkazy ukazují, že dnes je neviditelnou součástí našeho životního prostředí.

Navíc, použitím metody elektrolýzy byla potvrzena, přítomnost neobvyklých ionizujících kovových solí v atmosféře! Radarové anomálie i nadále vykazují, že elektromagnetická povaha našeho životního prostředí se výrazně změnila! Pomocí dříve popsaných metod sledování a analýz, bylo nutné za strany příslušných orgánů reagovat, na četné žádosti občanů o prošetření. Jejich odpovědi byly ale absurdní, zkreslené a nereálné! Postavení občanů.

Dr. Robert Kather, podal osobní svědectví Když jsem vyšel ven, viděl jsem na obloze mnoho stop, ale i 4 nebo 5 letadel. Ale stopy po nich nemizí a táhnou se po obloze. Dívala jsem se na to zděšeně, protože jsem ještě nikdy nic podobného neviděl a pokračovalo to celý den. Za necelé dvě hodiny, se celá obloha pokryla silným, bílým závojem. Začal jsem tento jev dokumentovat, ale nikdo jiný mu nevěnoval pozornost a nikdo jiný si s tím nedělal žádné starosti.

Nemysleli si, že je to něco důležitého. Ale co mě mrzelo byla skutečnost, že tyto stopy skryly slunce a naše krásné nebe. Jsem člověk, který vždy obdivoval oblohu. Byla tmavě modrá a krásná, plná energie a vždy pozvedlo mého ducha, když jsem se tam podíval, bez ohledu na to, jak špatný jsem měl den. Stačilo jen zvednout oči k obloze a dívat se na ta krásná oblaka. Ale když se tam dívám dnes, tak co se to najednou stalo? Nedokáži na to najít žádnou odpověď.

Ale určitě vím, že to není přírodní! Profesí a vzděláním jsem lékař. Takže i když nejsem odborník na tyto záležitosti, tak vím jak je správně analyzovat. Na přímém slunečním záření, má vše svojí jedinečnou barvu. Dvě různé látky, nikdy nebudou dávat stejný barevný odstín. Tak jsem si naprosto jistý, že to co jsem pozoroval na obloze, nejsou vodní páry. Když je na nebi vlhkost a slunce, tak se utvoří duha. Snažil jsem se přesvědčit lidi, že to co se děje není normální.

Potom co jsem pozorně sledoval nebe, jsem oslovoval některé lidi a říkal: "Podívejte se na tohle! Jak si to vysvětlujete? " Naučil jsem se pár věcí o meteorologii, o počasí a o podmínkách potřebných k vytvoření běžných kondenzačních stop. Neexistují žádné vědecké argumenty, které by dokazovaly, že aerosolové čáry rozprašované dnes po obloze, jsou z vodní páry a ledových krystalů. Z tohoto důvodu stále studuji otázku vodních par. Často se nečekaně objeví letadlo, pak druhé a třetí, které létají ve velmi vysokých nadmořských výškách.

Po se náhle objeví další letadla a začnou vypouštět své dlouhé bílé stopy. Na chvilku to přestane a potom to začne znovu. Kolikrát vidíte kříže a další útvary na obloze. Mluvil jsem s několika piloty a zeptal se jich proč to dělají. Neviděli v tom nic špatného, ale řekli mě, aby jsem potom raději nejezdil autem. Zeptal jsem se jich také: "A proč podnikáte tyto lety stále znovu a znovu?" Obloha se mění z tmavě-modré na stříbřitě-bílou a modré nebe téměř nevidíme!

Nyní i při nejkrásnějších dnech, kdy není prováděna letecká činnost, už barva oblohy není nikdy tmavě modrá, tak jak to má být. Od března 1999 jsem začal pozorovat zejména u mužů, zvýšení výskytu různých onemocnění. V té době jsem pracovala v ordinaci a začal jsem zaznamenávat, zvýšení počtu onemocnění horních cest dýchacích. Během let jsem zaznamenal více lidí, kteří onemocněli astmatem. Dokonce i u dětí se začalo objevovat, těžké onemocněním horních cest dýchacích. To je velmi neobvyklé!

A dodnes nevím, proč se to všechno na obloze děje? V mé mysli probíhají různé úvahy. Možná, že se snaží snížit náš počet, nebo nás chrání před kosmickým zářením, které je pro planetu škodlivé, nebo před ultrafialovými nebo X-paprsky. Možná že ionosféra byla nějak poškozena, nebo tak něco. Napadlo mě všechno, od nejhorších až po nejvznešenější účely. Ale rád by jsem věděl o co jde! Jen to chci vědět! Nic víc. Chtěl bych, aby to nějaký státní úředník otevřeně vysvětlil.

Důsledky mohou být pro člověka smrtelné a o tomto tématu, vím skutečně hodně. Tento jev se stává alarmující a skutečně to není normální, co se to děje v pozadí a o čem se nemluví? Děje se to před našima očima a ovlivňuje to nás všechny! Chtěl bych opět cítit radost, tak jako dříve, když jsem šel na procházku do hor, nebo když jsem šel ven jezdit na kole. Za posledních pět let, jsem zaznamenal více případů plicních chorob a dalších zdravotních problémů, než jsem viděl za celý svůj život!

To je důvod proč jsem znepokojen a mnoho mých pacientů, je vážně nemocných! Pochybuji však, že tato činnosti bude pozastavena z důvodu veřejného zájmu. Ale i přes to by měla veřejnost, nadále poukazovat na tento problém! Pokud nebude společnost tlačit na ukončení těchto operací, kdo ví, co nám budou ještě stříkat na hlavu. Mohou způsobit že budeme "spát" a nebo pomoci některých látek, z nás udělají chodící zombie! Ve skutečnosti, mnoho lidí dnes už skutečně zombie jsou, protože už nemají schopnost o čemkoliv střízlivě přemýšlet, mimo svého soukromí, svojí bezpečnosti a o fotbalových zápasech.

To je opravdu velice tragické! Nicméně stále ve mě přetrvává naděje, že někdy v budoucnu budou tyto operace ukončeny a já se opět budu těšit z modré oblohy. Nikdy v životě jsem po ničem tak netoužil, jako po této věci, než odejdu z tohoto světa! Ta věc je čisté a azurové nebe! Byl natočen rozhovor Clifforda Carnicoma s Gwen Scottovou, přírodní lékařkou a bývalou šéfredaktorkou CNN, zaznamenaný v únoru 2004. Otázka: Kdy a jak se provádějí tyto operace? Je jejich existence skutečná?

Odpověď: Tato otázka je zajímavá, protože i když budeme žít kdekoliv jinde na planetě, nejspíš to neunikne vaší pozornosti. Je dobré o tom vědět a proto jsem přišel do studia. Jak víte, bydlím v odlehlé venkovské oblasti. Když jsem se tam přistěhoval, byl tam vzduch křišťálově čistý. Obloha měla azurově modrou barvu a v noci bylo vidět na obloze tisíce hvězd. Je to možná jedna z nejčistším oblastí v USA, protože oblast v Novém Mexiku, je řídce osídlena a není tu téměř žádný průmysl.

To bylo právě to, co mě sem přitahovalo. Jednoho dne, jsem seděl u velkého okna v domě a četl jsem si. Všiml jsem si letadel na obloze. Letěla vysoko a rychle a obvykle za sebou zanechávala viditelné krátké stopy. Toho dne, ale bylo na nebi mnoho stop a místo toho, aby se rychle rozpustily, tak tam zůstaly a během 3 až 4 hodin, byl horizont celý rozmazaný, že jsem skoro přestal vidět horské hřebeny v dálce. Od té doby to stále pokračuje a následky jsou takové, že už si dnes ani nemůžeme vychutnat, tmavě modrou oblohu.

I hvězdy v noci jsou vidět málokdy. Ale zdá se, že lidé už si zvykli na vybledlou až sivou barvu oblohy. Tyto letouny létají i nadále a udělal jsem stovky fotografií, které jednoznačně potvrzují, že kondenzační stopy mají chemický původ. Otázka: Myslíte si, že od roku 1990 došlo k velké změně? Odpověď: ''Velké'' vůbec není to správné slovo. Ta změna je dramatická a katastrofální! Jak to správně nazvat? Atmosféra se dramaticky změnila. Opravdu dramaticky! Ano, změna je skutečně velká!

Otázka: Bydlíte v oblasti, kde žije původní indiánské obyvatelstvo. Jaké jsou pocity a reakce místních obyvatel, na to co se děje? Odpověď: Zajímavá otázka! Myslel jsem si, že pokud bude mít někdo zájem o tento problém, tak to budou právě rodilí Američané. To byl také důvod, proč jsem šel s kamarády do indiánské komunity a zeptal se jich "Kluci, všimli jste si těch stop?" A oni řekli: "No jo, my víme co se stane!" Ve skutečnosti, se všech 13 guvernérů města Pueblo tajně setkalo a diskutovalo o tom, co budou dělat v případě, že místní indiáni začnou otevřeně protestovat.

Na setkání bylo navrženo, že by indiáni měli vyjít protestovat, protože je to opět problém, který přináší bílý muž. Myslím, že ze začátku vše plně nepochopili, ale nyní už tomu dobře rozumí! Navíc si mnozí z nich myslí, že je tato věc nemůže příliš ovlivnit a větší obavy mají o své podnikání v oblasti hazardních her a že lidé přestanou navštěvovat jejich kasina. Kdo by si pomyslel, že to takto dopadne? Všichni jejich vedoucí, jednomyslně odhlasovali, nic v tom nedělat!

Otázka: Takže i místní indiánská komunita, nevykazuje známky samostatného myšlení a nepodniká vhodná opatření v souvislosti s tímto problémem? Odpověď: Bylo to pro mě trochu překvapením! Ale odráží to trochu, jeden filosofický problém. Jeden z místních, který je můj známý, mě kdysi řekl že je prorokován konec a je spojen s ''Větry smrti''. Vždycky jsme si mysleli, že konec přijde po jaderném výbuchu. Ale možná, že "Větry smrti" vypadají takto. V každém případě jsou velmi nedůvěřivý, ohledně záměrů bílých. Komentář: A mají pro to vážný důvod?

Odpověď: Ano a ten důvod souvisí s jejich historií. Chápou, že každý jejich pokus postavit se bílým, skončil neúspěšné. Ale myslím si, že jak se bude objevovat více a více nemocí, tak si možná začnou uvědomovat, jak vážný je ten problém. Otázka: Tvoje minulost je spojena s žurnalistikou a především s televizí. Můžete nám říci více o své minulosti, a o svém vztahu k mediím? V čem jsi byla úspěšná, a co se naopak nepovedlo? Vím, že jsi se snažila motivovat média a zapojit je do tohoto problému?

Odpověď: Je to už dlouhá doba a jak víte, pracovala jsem v televizi přes 30 let. Pracoval jsem u třech televizních společností - ABC, NBC a CBS a mnoho dalších velkých agentur. Dosáhla jsem vrcholu své kariéry, kdy jsem se stala vedoucí hlavního televizního zpravodajství na CNN. Ale spolu s tím, stále trval můj velký zájem o medicínu. Moje kariéra a život, byly spojeny s televizí, ale všechen volný čas, který jsem měla k dispozici, jsem věnovala studiu medicíny, protože tam bylo moje srdce.

V průběhu let, jsem v médiích navázala hodně kontaktů a poznala mnoho významných osobností. Ale všichni by měli vědět, že se v médiích mnoho věcí dramaticky změnilo. Kdo jsou dnes jejich majitelé? Co dnes lidi v médiích přitahuje? Jinými slovy, ''k jakému účelu jsou určeny?'' Když jsem začínala, bylo všechno úplně jinak a někdy nám řekli ''Jen do toho jděte a zpracujte to, ať to všichni vidí!'' Bylo tam tehdy, mnoho pracovníků, ze staré školy žurnalistiky, kteří nás nechali v klidu pracovat a ještě nám s problémy pomáhali.

Media se tehdy snažila, podrobně vyšetřit každý příběh a nikdy nepřijala oficiální verzi za svou. V současné době, už je ale všechno jinak a media dnes řídí pouze 3 společnosti. Se schválením Federální komise pro komunikaci a dalších orgánů, se velké společnosti, jako je AOL a Time Warner spojili. Takže pouze několik společností ovládá všechny informace, které se vysílají v televizi a v rádiu a vše už je úplně jinak! Řekla bych, že dnešní média se stala místem, kde si můžete udělat velkou kariéru a kde vám poplácají po rameni a řeknou: "Vy jste ale super!"

Pracují tam dnes i lidé se zvláštními úkoly! Takže je celkem pochopitelné, proč se některá témata, nedostanou novinářům ze staré školy. Jejich vzhled je stejně perfektní jako dříve, ale to už dnes nikoho nezajímá! Mohou i nadále úspěšně pracovat, ale už je nikdo nevyužívá. Když jsem začala zkoumat aerosolové operace, kontaktovala jsem mnoho svých přátel. Zavolal jsem dobrému příteli ze CNN, který je odpovědný za přípravu zpráv. Zastával velmi vysokou pozici a navíc má velký zájem o historii.

Poslal jsem mu odkaz na vaše webové stránky a spoustu dalších informací. Slíbil že s tím něco udělá, ale nikdy k žádnému vysílání nedošlo. Jak sám víte, jsem také v kontaktu s některými lidmi z místních médií, když hlavní televizní stanice, nechtějí mluvit o tomto problému. Dala jsem jim spoustu obrazového materiálu, který v té době byl opravdu výmluvný. A dnes je situace ještě mnohem horší! Skoro žádné ráno, už nikdo nevidíte jasnou modrou oblohu, a odpoledne je to stejné. Pokud budete mít štěstí, uvidíte většinou rozmazanou bílo-modrou oblohu.

A jak sám dobře víte, žádná zpráva o tom nebyla nikdy vysílána. Komentář: Vše to stálo mnoho lidského úsilí, ale pokud jde o media, tak to bylo naprosto neúspěšné! Odpověď: Absolutně žádný výsledek! Pouze v mezinárodním časopise ''Amerika dnes'' byl na toto téma, publikován jeden článek, který měl ale naprosto opačný účel a šlo mu o to, aby z lidí kteří vědí o tom co se děje, udělal ''hlupáky''. Vzpomínám si, na několik rozhovorů s významnými osobnostmi, ale opět bylo zřejmé, že reportér sleduje jediný cíl, vše zlehčit a vysmát se lidem, kteří byli situací znepokojeni!

A mohu se s vámi vsadit, že každý kdo se obrátí o pomoc, nedosáhne nic jiného, než že narazí hlavou do zdi! Komentář: A to i přes všechny vaše známosti? Odpověď: Ano i přes všechny dlouholeté známosti! Tento příběh nemá v mém životě obdoby, a myslím že by bylo těžké, hledat něco podobného! Lidé říkají o aféře Watergate, že to byl titulní příběh. Toto srovnání je naprosto směšné! Myslím, že příběh aerosolových operací je titulní příběh! To říkám já i moji kolegové.

Je to titulní příběh všech dob! Do atmosféry na celé planetě, jsou někým nastříkány škodlivé látky a přesto o tom nikdo neví! Pořád nemůžu pochopit, jak se něco takového může vůbec stát. Otázka: To je přesně další moje otázka! Jak si vysvětlujete to důrazné odmítnutí? Odpověď: Existuje několik důvodů, máme-li být upřímní. Strach! Viděl jsem to na vlastní oči! Strach! Když lidé vědí kdo to dělá, tak potom mají strach. Vědí, že ten kdo za tím stojí, má moc posílat neustále do vzduchu tolik letadel, 7 dní v týdnu a 24 hodin denně!

Nemusíte být jaderný fyzik, abyste pochopili, že to není žádný člověk z ulice, ale že je to někdo, kdo sedí hodně vysoko! Komentář: Znamená to, že ani novináři nechtějí jít přes tyto hranice? Odpověď: Ano! Také se bojí! I když někteří z nich měli zájem a řekli ''Ano, mám zájem odhalit tento příběh'', tak se setkali na určité úrovní s nepřekonatelnou překážkou! Pořád nevím, kde je touto překážkou! Jestli je to vedoucí zpráv a nebo ředitel televize, nemám tušení! Ale je tam zeď, kterou nelze překonat!

Alex Merklinger, host rádia "tisíciletí" Jak víte Clifforde, jsem pilot už víc než 40 let. Přestal jsem počítat své letové hodiny, kdy jsem měl nalétáno 3500 hodin. Za svůj život už jsem vlastnil 7 letadel. Jsem certifikovaný pilot pro lety za dne i za lety bez viditelnosti, podle přístrojů. Clifforde, dnes ráno jsem se probudil a viděl ty stopy na obloze. Odpoledne a nyní, už je pokrytá celá obloha. To není normální! Vláda a někteří lidé říkají: "Ale, to jsou známky kondenzace, kondenzace z emisí letadel, letících v určité výšce. "

Řekl jsem: "Vy o tom určitě nic nevíte, když takto mluvíte?" Ano, kondenzační čáry jsou jev, který můžeme pozorovat už od druhé světové války. Jenže tenkrát byly krátké! V té době byly skutečně výsledkem kondenzace. Tato kondenzace se rozptýlí v závislosti na výšce, možná tak za minutu. Nebo o něco více, ale obvykle asi za minutu. A stopa zmizí! Aerosolové stopy se nerozptýlí, ani za celý den, pokud nefouká vítr. Dnes je situace prostě hrozná! Jak víte, mluvil jsem s lidmi z celého světa.

A děje se to, téměř ve všech zemích světa! Moji posluchači, jsou z více než 50 zemí. A když se diskutuje na toto téma, posluchači nám dávají vždy další informace. Byl jsi ve studiu, tak to víš. Někteří lidé vyprávějí, nepochopitelné zážitky. Mnozí z nich májí problémy s dýcháním, jaké nikdy předtím nezažili! Mají velké problémy s dutinami, které nikdy před tím neměli! A stává se to pokaždé, když je do ovzduší rozptylován aerosol! Ptáte se mě, co si lidé myslí o tomto fenoménu?

Velmi se toho obávají, protože se zdá, že se děje něco neobvyklého, co má vliv na jejich tělesné zdraví a v některých případech to má dokonce vliv i na city a psychiku! Takže to, co se kolem nás děje, způsobilo za posledních 5 - 6 let dramatické změny a je to něco s čím se lidé doposud nesetkali! Rozhovor s Gwen Scottovou. Clifforde, je to skvělé osobně se postavit před kameru a diskutovat s vámi o této otázce. Dříve to nebylo možné, protože jsem byla vázána smlouvou.

Ale teď už nejsem ničím vázána a jsem ráda, že se zde mohu osobně účastnit. Také vám děkuji za nahrávku, naší předchozí konverzace o úloze a problémech v médiích. Dnes bych se chtěla zaměřit zvláště na medicínu, která je mojí velkou láskou a začít zkoumat příčiny problémů. Mým přáním je, pomoci lidem tím nejlepším možným způsobem. Dále vám chci říci, že je to pro mě velmi důležité, protože jsem velmi vlastenecky založená žena. Je to pro mě skutečně velmi důležité! Nikdy by mě nenapadlo, že budu žít v takové špatné době!

Jak jste mohli vidět, poslední údaje o nemocnosti jsou docela alarmující. Takže nejdříve se budeme zabývat tímto hlediskem, potom budeme probírat hledisko rozptylu aerosolových částic, jejich následný vliv na zdraví a potom probereme nezbytné podmínky léčby. Na základě studií zkušených lékařů, jsme se dozvěděli, že jednou ze složek rozptylovaných do vzduchu, jsou různé plísňové formy. Tento objev je zcela zásadní, protože tyto houby výrazně snižují imunitu a zvětšují nároky, které jsou nezbytné pro udržení a regeneraci imunitního systému.

Stejně tak, jako jakýkoliv jiný systém v našem těle i imunitní systém potřebuje regeneraci. Když je vyčerpán a oslaben, musí být obnoven. A pokud k tomu nemá potřebné podmínky, slábne a není schopen se vypořádat s cizími nájezdníky. To je také hlavní důvod, proč pozorujeme takový nárůst nachlazení a chřipek, ve srovnání s předchozími léty. Při posuzování svých pacienty musím říci, že tyto nemoci přerůstají v epidemii. Opakující se infekce, nachlazení a chřipky jsou jen menší problém.

O hodně větší problémem, je zvýšení počtu rakoviny a dalších vážných chorob, v důsledku velmi oslabeného imunitního systému. Jedním z důvodů této skutečnosti o které jsem se už zmínila je ten, že útok plísní a hub nedá žádnou možnost, aby se imunitní systém mohl obnovit. Jak bojovat s plísní? Proti plísňovým onemocněním jsou velmi dobrá některá přírodní léčiva, jako je třeba česnek, který je zabije (ne ozářený a chemicky upravený ze supermarketu, ale pouze domácí).

Čínské houby Reishi, Shiitake a Maitake, a to zejména ve formě výtažku, jsou velmi účinné. Dobrá je také kyselina kaprylová, která se prodávaná v každém obchodě se zdravou stravou. V boji proti plísním existuje mnoho zdrojů. Výborné je také koloidní stříbro (které si snadno můžete vyrábět i doma, pomoci přístroje který je na trhu). Proto, když se lidé ptají proč se cítí tak nemocní a unavení, měli by si uvědomit, že při zkoumání krve mnoha pacientů, byla zjištěna přítomnost těchto hub a plísní v krvi. Ale je to něco s čím můžeme něco udělat.

Pokud máte plicní onemocnění, můžete k léčbě použít přírodní prostředky, které jsou velice účinné. Aerosoly také obsahují velké množství těžkých kovů, a všechny ty kovy, jsou pro člověka velmi škodlivé. Některé z nich si tu ve stručnosti probereme. Mají potenciál, způsobit vážné zdravotní problémy, ale i jejich odstranění je možné, pomoci přírodních zdrojů. Bylo zjištěno, že aerosoly obsahují velké procento hliníku, který může procházet přes krevní bariéru mozku a studie ukazují, že jeho přítomnost v těle je spojena s rozvojem Alzheimerovy choroby a ztrátou paměti.

Bohužel, hliník prochází přes krevní bariéru mozku a umožňuje tak v mozku jeho hromadění. Dobrou zprávou pro vás je, že pokud vaše tělo má dostatek esenciálních mastných kyselin, váš mozek se zbaví hliníku přes vlasy. Právě z tohoto důvodu má mnoho lidí ve vlasech, vysoké koncentrace hliníku, které jsou výsledkem, jeho vylučování z mozku do vlasů. Jsou dobré některé zdroje esenciálních mastných kyselin, jako je třeba lněný olej, pupalkový olej a zvláště účinný je krillový olej (olej získaný z mořských živočichů).

To je olej, který se vyznačuje vysokou čistotou. Esenciální mastné kyseliny, pomáhají mozku vyloučit hliník. V aerosolech je přítomno také baryum. Kromě toho, že je karcinogenní, baryum rychle vyčerpá zásoby draslíku v těle. Pozorovala jsem u svých pacientů více případů, svalové slabosti a bušení srdce, v důsledku nadměrného, nebo celkového vyčerpání zásob draslíku v těle. Vzhledem k tomu, že je ve vzduchu baryum které vyčerpává draslík, musíme tělu dodávat více draslíku.

Ale pro všechny kteří sledují tento film, bych chtěla říci, že je rozumné to nejprve konzultovat s lékařem, protože v některých případech může dojít ke stavu, kdy jsou vyloučeny některé léčebné postupy. Takže moje rada má pouze obecný charakter a promluvte si s lékařem. Výzkum dále ukázal, že v aerosolech je přítomný titan a jiné těžké kovy a také hořčík. Dlouhou dobu jsem nemohla pochopit, proč tomu tak je. Vždy jsem vybízela své pacienty, aby doplňovali hořčík v těle.

Ale můj bratr který je fyzik mě jednoho dne, dal náhodou odpověď na otázku, kterou jsem hledala 2 nebo 3 roky. Proč dnes pozorujeme tolik případů krevních sraženin a srážení krve? Dnes je to skutečná epidemie! Dnes neustále běží reklamy na výrobky na ředění krve. Ukazuje se, že spojením hliníkových iontů s těmi s hořčíku, se způsobí zahuštění krve. Takže to je ten důvod, proč jsou tyto dva prvky přítomny v aerosolech. Na ředění krve navrhuji kořen zázvoru.

Já sama každý den používám, kapsle z kořene zázvoru. Bylina Ginkgo biloba - Jinan dvoulaločný, je také lék na ředění krve. Ale pokud budete brát syntetické chemikálie na ředění krve, nesmíte už přidávat žádnou z těchto věcí, protože krev se může příliš naředit, a existuje nebezpečí, že potom nebudete moci zastavit krvácení. Takže pokud užíváte syntetické přípravky, nepřidávejte už zázvor, ginkgo bilobu, nebo něco podobného. Pokud nechcete používat syntetické přípravky, přírodní prostředky, jsou na ředění krve velice dobré. Navíc se mě lidé ptají, jak se mohou chránit, aby znovu neměli problém s dýcháním?

Odpovědět na tuto otázku je těžké, ale radím lidem! Nejezte margarín (rafinovaný olej)! Nepijte vodu z vodovodu (je otrávená fluorem)! Tyto věci nejsou pro vás dobré! Nemůžu říci lidem aby přestali dýchat, ale mohu říci, že pomocí finančních prostředků, je možné škodlivé látky odstranit. Také Clifforde dobře víte, že nosím roušku na obličeji. Možná tak vypadám hloupě a lidé se na mě dívají, ale musím říci, že od té doby kdy jsem ji začala používat, jsem si všimla velkého zlepšení, vzhledem k příznakům které jsem dříve měla.

Také je velmi dobrý přírodní prostředek, který se jmenuje křemelina, který má jedinečnou schopnost, vázat těžké kovy a potom je odstranit z těla (je to sypká hmota ze schránek jednobuněčných řas). Ve většině dietních obchodů se prodává pod názvem "Bentonit" (nezaměňujte s bentonitovou hlínou). Ale je třeba se přesvědčit, že se jedná o čistou křemelinu, protože na mnoha místech tomu tak není. Ale pokud máte jistotu že se jedná o čistou křemelinu, berte ji každý den k odstranění těžkých kovů, protože všechny jsou pro tělo velmi škodlivé.

Znovu opakuji, lněný olej, krillový olej, omega 3-6-9 mastné kyseliny, jsou dnes nezbytné pro fungování mozku a také draslík. Nosní dutiny, to je dnes další epidemie. Já i moji přátelé používáme sprej z koloidního stříbra. Je velmi efektivní a pomáhá čistit dutiny od všech částic, které přispívají k jejich infekci (používají ho i kosmonauti jako nejlepší dezinfekci). Nevím, jestli si Clifforde pamatujete, jak jeden z nejlepších odborníků na plicní choroby ve Spojených státech, byl pozván do televizní show "Today".

Bylo to v souvislosti s velkým nárůstem plicních onemocnění a myslím že to tenkrát moderovala Kathy Kurik, ale nemohu si přesně vzpomenout. Úmrtnost na plicní onemocnění vzrostla za posledních pět let, 3krát až 8krát! To je skutečně děsivé! Znamená to, že třetí nejčastější příčinou úmrtí v naší zemi, jsou plicní onemocnění! Člověk se jen může divit, co za posledních pět let způsobilo takovou krizi! Ano, krize je to nejvhodnější slovo! Proto každý, kdo žije na této planetě a sleduje tento film, by se měl zaměřit nejen na sebe, ale i na své blízké.

Problém je skutečně velmi vážný a jeho řešení, vyžaduje společné úsilí. Jedná se o systematickou otravu, která se u různých lidí, projevuje různým způsobem. Je to v závislosti na síle jejich imunity, genetice a mnoha dalších faktorech. Tyto jedy se budou i nadále, projevovat různými způsoby. Nemoc se nikdy nevyvine náhle, ale postupně bude přibývat lidí s oslabenou imunitou. Bude více lidí, kteří se nebudou cítit dobře a více mladých lidí, kteří na vrcholu svých sil budou trpět nemocemi, které nejsou typické pro jejich věk.

Když se podíváme o 5 - 6 roků zpátky na onemocnění lidí, do doby kdy začalo rozprašování aerosolů. Nejprve onemocněli a umírali většinou starších lidé a děti, ale teď se to týká všech věkových skupin. Studenti, mladí lidé mezi 20-30 roky a lidé středního věku. Před 5-6 roky trpělo v Albuquerque astmatem 6-8% dětí. Nyní je tento podíl 70%! To je katastrofální! Jedná se přeci o děti! Všem kteří sledují tento film, bych chtěla říci, že jednou z prvních a nejdůležitějších věcí, je začít zdravě jíst!

Zlikvidujte všechno nezdravé jídlo, konzervované potraviny, a začněte jíst čerstvé potraviny a vitaminové produkty. Pokud je to možné, potraviny také lépe ukládejte. Nikdy nepoužívejte mikrovlnnou troubu, protože ničí trávící enzymy a většinu živin. Takže začněte u vaší stravy, protože vaše tělo je dnes pod takovým útokem, který nemá v dějinách lidstva obdoby! Proto je pro vás a pro vaši rodinu velice důležité, věnovat pozornost potravinám které jíte a vodě kterou pijete. Toto je vaše první obranná linie.

Chtěla bych rovněž podpořit, používání kvalitních vitaminových a minerálních doplňků, abychom pomohli tělu v těchto těžkých časech. A konečně Clifforde, jedna z nejčastějších otázek poslední doby. Lidé se mě ptají, co je cílem aerosolových operací a zda jim opravdu jde o to aby nám bylo špatně. Nemohu na tuto otázku přesně odpovědět, protože nevím. A také jestli lidé, kteří jsou za to zodpovědní, vědí že jsme kvůli tomu nemocní? Samozřejmě že to vědí! My, kteří žijeme ve svobodné a demokratické společnosti, se tomu můžeme jen divit.

Mají se za nás postavit a chránit nás a nedovolit, aby tento vývoj pokračoval. Osobně jsem strávila mnoho bezesných nocí a stále jsem nenašla důvody, proč ti kteří nám vládnou, nám způsobují zdravotní postižení v takovém rozsahu! To je také důvod, proč to musíte říkat lidem, pokud jste jako já! Pokud žijete v této zemi a máte vlastenecké cítění, využijte svobody, kterou máte k dispozici! Pozvedněte svůj hlas! Požádejte o vysvětlení! Trvejte na diskuzi o tom, zda chcete mít aerosoly ve vzduchu!

Tento problém už skutečně nemůžete přehlížet! Nejděte do toho sám! Je poctivé a rozumné, přimět občany v tom něco udělat! Jen na nich závisí, zda se bude v této věci něco dít! Protože pokud budete ticho a budete myslet jen na sebe, stáváte se lhostejnými svědky této katastrofy! Mohl by také přijít čas, kdy se budete ptát, proč jste se toho nezúčastnili! Jaké jsou cíle? Úprava životního prostředí. Jakmile se setkáme s umělým zásahem do životního prostředí, je celkem přirozené se ptát, proč se to dělá.

Proč někdo mění vzduch, který všichni dýcháme? To že nikdy nikdo na tuto otázku neodpověděl, je jasným důkazem toho, že aerosolové operace jsou tajným projektem! Projektem, který nikdy nebyl otevřeně projednán ani vysvětlen, tradičními prostředky, které jsou běžné ve svobodné a demokratické společnosti. Projektem, při kterém vás nikdy nebude žádat o souhlas nebo účast a který se bude konat bez ohledu na váš názor. Odpovědi týkající se otázky, proč se to dělá, nejsou zdaleka tak jednoduché a nemají jen jeden účel.

Fakta, která jsme se dozvěděli o povaze a potenciálu aerosolových operací, tvoří dohromady složitější obraz! Ale to co můžeme udělat, je použít důkazy které jsme nashromáždili, a pomoci těchto důkazů odhalit pravdu. Po více než 5 letech výzkumu a za použití nashromážděných materiálů, můžeme určit 5 hlavních oblastí využití. Těmito oblastmi jsou. Úprava životního prostředí.. Elektromagnetické operace.. Vojenské operace.. Biologické operace.. Geofyzikální a planetární změny.

Tyto oblasti jsou při použití vzájemně propojeny a je obtížné určit, kde má která přesný začátek a kde má konec. S největší pravděpodobností aerosolové operace, ovlivňují všechny současně. Potom co jsme shromáždili velké množství informací, můžeme už nyní vysvětlit, proč a jak jsou tyto operace prováděny. Pokud jde o první oblast použití - úpravu životního prostředí. Důkazy říkají, že fyzikální podstata naší atmosféry se velmi změnila! Z nejlepších dostupných informací vyplývá, že k vlhkosti rozptýlené ve vzduchu, se navážou soli.

Opakovaná pozorování potvrdila zjištění, že tam kde jsou prováděny aerosolové operace, je ve vzduchu více vlhkosti a bouřkových mraků. Tyto soli způsobují zadržování vlhkosti prostřednictvím pevných částic, a tím výrazně snižuji množství vodní masy, která dopadne na zem. Na základě pozorování je možné učinit jednoznačný závěr. Aerosolové operace mění úroveň vlhkosti v atmosféře ekosystémů. Proto není náhoda, že na některých místech je stále větší sucho, zatímco na jiných místech voda doslova zaplavuje vesnice a města (velká sucha a nebo naopak záplavy).

Tento jev je stále běžnější. Také se možná najdou tací kteří budou tvrdit, že aerosolové operace májí zmírnit, dopad globálního oteplování (žádné neexistuje a je to jen mediální podvod kvůli poplatkům za emise). Považují za nejlepší, když tato činnost nebude veřejně projednávána a že není nutné, aby o tom veřejnost věděla. Bohužel existují fakta, která tento akt dobré vůle vyvracejí. Fakta která existují, jednoznačně dokazují, že tato činnost, má katastrofální důsledky pro život a ekologii naší planety, včetně člověka.

Navíc velké množství prvků a látek v aerosolovém postřiku, naopak teplotu zvyšuje místo toho aby jí snižovalo! Taková je skutečnost a pozorování potvrzují, že rozptylování aerosolů teplotu zvyšuje, v rozporu s tím, čemu mnozí věří. Je použito velké množství pokročilých technologií, pro řízení ekologických procesů pomocí aerosolů a jsou spojeny se změnou elektrických vlastností atmosféry. Působením na zemské magnetické pole, je možné vyvolávat teplotní nerovnováhu (velké horko nebo zimu).

Bouře je také možné způsobit, elektromagnetickými změnami v atmosféře (i tornáda lze snadno vytvořit uměle). Blesky jsou výsledkem nerovnováhy mezi elektrickým polem země a atmosféry. Probíhající umělé změny, ovládají množství srážek a místo kam dopadnou. Zásahy při výměně elektrické energie určují, kde bude zima a kde teplo. To vše jasně dokazuje, že změna a kontrola životního prostředí, je jedním z hlavních cílů aerosolových operací. Vše potvrdilo Americké letectvo, které veřejně oznámilo soustavu zásad, pod názvem "Kontrola klimatu 2020-25"!

Podle mnoha výzkumníků, bylo cíle tohoto programu, již částečně dosaženo. Tento stručný přehled ukazuje, na umělé změny v atmosféře a vnějším plášti, který umožňuje život na této planetě. Pečlivý rozbor změn v životním prostředí, půdě, mořích a jezerech, flóře a fauně a jejich dopad na zemědělství které krmí lidstvo, ukazuje pochmurný obraz zkázy, kterým platíme cenu za svojí lhostejnost. Elektromagnetické operace. Nejen že se při rozptylování aerosolů mění v atmosféře teplota a vlhkost, ale mění se také její elektromagnetické vlastnosti!

Ionty jsou elektricky nabité částice (atomy, molekuly a skupiny atomů či molekul) a podle dostupných údajů, je rozptýlení velkého množství snadno ionizujících částic, důležitou podmínkou programu geofyzikálních změn. Je známo, že některé prvky jsou elektricky nabité ultrafialovým zářením a v některých případech dokonce i viditelným světlem. Například baryum je položka, která spadá do této kategorie. Účinky změny, elektromagnetických vlastností atmosféry jsou obrovské a proto všechny metody související se zářením, manipulací a přenosem energie v atmosféře, se musí velice pečlivě prověřit.

Příklad toho, jak jen malá změna může mít výrazné dopady, je prohlášení týmu vědců z univerzity v Lancasteru v Anglii v souvislosti s ionosférou. "I když méně než 1% z ionosféry je ionizované, nabité částice dělají vzduch vodivý, a zcela mění jeho vlastnosti. Ionosféra má schopnost přenášet elektrický proud a také odráží a rozptyluje rádiové vlny". Proto jen malá změna elektrických vlastností atmosféry, troposféry a ionosféry, výrazně ovlivní způsob, jakým funguje. To nás vede k pochopení předmětu, jako je fyzika plazmatu, který lze snadno pochopit i když to působí opačným dojmem.

Většina z nás viděla zářivku. Je to nádherný příklad fyziky plazmatu. V zářivkách jsou ionizované plynové částice. Takže když přes ně pustíte elektřinu, vytvářejí světlo. Jinými slovy, elektricky vodivý plazmový plyn. To znamená že tento plyn, který je zdrojem iontů a elektronů, lze snadno použít pro přenos elektrické energie. Viděli jste, jak jen malá změna, může mít zásadní dopad, na elektrické vlastnosti plynu. Navíc účinnost přenosu a akumulace energie, závisí hlavně na počtu elektronů, které mohou být do procesu zapojeny.

Termín kterým se tato hodnota označuje, se nazývá "elektronová hustota". Toto je nesmírně důležité, pro pochopení účelu aerosolových operací!!! Opakované měření hodnoty elektrické vodivosti, extrémně nízkých a velmi nízkých frekvencí a magnetických parametrů atmosféry ukazují, že její hlavní elektrické vlastnosti jsou změněné! Manipulace jen dvou fyzikálních vlastností atmosféry, jako je tepelná a elektrodynamická hodnota, je schopna natolik změnit svět, že i nejkonzervativnější z lidí, kteří se obávají o životní prostředí, by měl mít na paměti, možné katastrofální následky!

Změny v tepelné a energetické bilanci planety, jsou nyní otázkou existence, všech živých bytostí! Vojenské operace. Je celkem logické, že při zkoumání účelu aerosolových operací, odhalíte zjevnou roli armády. Ve skutečnosti, obrovský a stále pokračující zájem vojenských služeb o náš výzkum, je zcela v rozporu s veřejným prohlášením letectva, že tyto operace jsou jen předmětem fikce. To může jen mnohé z nás nadále motivovat, při hledání pravdy! Faktem je, že většina vyspělých vojenských společností, zpravodajských služeb a dodavatelů ministerstva obrany, nadále sleduje vývoj našeho výzkumu v souvislosti s aerosolovými operacemi.

Tato činnost je nyní nezbytná, vzhledem k mlčení které obklopuje naší demokracii, a k tomu, co se skrývá za rouškou "národní bezpečnosti" Dnes máme ještě větší znalosti těchto vojenských operací a proto budeme i nadále podléhat kontrole a diskusi. Jedním z cílů je dosažení absolutní kontroly! Kontroly v tom nejvyšším a nejhlubším smyslu! Když je dostatečně kontrolována atmosféra planety, znamená to, že i život sám je pod kontrolou! Teď, když už známe základní koncept plazmy, a víme že je to stav ionizovaného plynu v atmosféře, pojďme se zběžně podívat na zařízení a technologii HAARP.

HAARP znamená "Program pro studium ionosféry" a je pod dohledem Amerického letectva a námořnictva, kteří tvrdí, že je to jen experimentální program. HAARP je údajně určen pro vědecké experimenty, pro zkoumání vlastností a chování ionosféry, se zvláštním důrazem na zlepšení komunikace a provoz monitorovacích systémů pro civilní i vojenské účely. To může být také pravda, ale HAARP se používá i k jiným účelům, než je výzkum! V tomto ohledu bylo velkým přínosem, zkoumání US patentu číslo 4686605, který v roce 1987 obdržel fyzik Bernard Eastlund pod názvem, "Způsoby a zařízení pro změnu atmosféry, ionosféry a magnetosféry."

Podle mnoha výzkumníků právě tímto patentem, je možné označit, počátek výstavby zařízení HAARP. Popis uvedených cílů a pracovních metod, vysoce překračuje rámec výzkumu. Musíme se také zmínit o historickém významu a objevech, které učinil Nikola Tesla. Jeho pokrok a úžasné objevy v používání vzduchu, jako prostředku k zesílení a přenosu energie z bodu "A" do bodu "B", jsou podrobně zdokumentovány. Po jeho smrti, byly všechny jeho záznamy zabaveny, kvůli zřejmé možnosti, použít je pro vojenské účely.

Dnes je Nikola Tesla považován, za zneuznaného génia své doby. Podle Eastlunda, ohříváním ionosféry na některých strategických bodech na planetě, mohou "naplnit atmosféru obrovským množstvím energie" a udržovat ji pomocí energetických pulzů. Jeho patent také doporučuje, použití velkých mraků barya, které ionizuje na slunečním zářením a tím se zvýší množství plazmatu a elektronová hustota v atmosféře. A opravdu tomu dnes tak je, pokud jde o testy a analýzy. V atmosféře se vyskytuje neobyčejně velké množství barya, i když se jedná o vysoce toxický prvek!

Pokud jde o sílu energie založené na patentech HAARP, tak Bernard Eastlund uvedl, "Tento vynález má stejnou sílu jako atomová bomba, bez nutnosti tuto bombu použít!!! Elektromagnetická zbraň má schopnost ''získat'' zemské magnetické pole a vyrobit tak obrovské množství energie"!!! Patent také odhaluje řadu vojenských aplikací, včetně zlepšení a narušení komunikace, kontrolu naváděcích systémů letadel a raket, zničení radarů, zničení balistických střel, úprava klimatu, přenos částic velikosti mikronů a molekulární změny v atmosféře.

Všechny tyto aplikace jsou v patentu uvedeny! Závěrečné shrnutí patentu projektu HAARP výslovně uvádí, jak vyvolat pád částic hmoty v atmosféře, pomocí nízkofrekvenčních rádiových vln, vytvořených zařízením HAARP! (a způsobit tak povodně) To poskytuje jasné důkazy, že změny životního prostředí i elektromagnetické a vojenské operace, jsou neoddělitelně spojené s rozptylováním aerosolů v atmosféře! Biologické operace. V roce 1977 obdržel Americký senát zprávu o tom, že Ministerstvo obrany, provádělo biologické testy na občanech, bez jejich vědomí a souhlasu.

Ve svém úvodním projevu, senátor Kennedy odhalil hlavní témata zprávy, americkým občanům a že byli bez jejich vědomí použiti k vzduchovým experimentům s biologickými zbraněmi, na příkaz vládních úředníků. To kromě jiného, vyvolává důležité otázky, zda by v demokratické společnosti, měla vláda nést plnou odpovědnost za svá rozhodnutí, když použila neinformované občany, k tajným testům ve jménu národní bezpečnosti! Zdá se, že na tuto otázku, stále nebyla nalezena odpověď a o 30 let později, problém odpovědnosti, stále ještě není před veřejností vyřešen.

Nicméně i když je to šokující, tak na základě testů prováděných v minulých letech, byla jednoznačně prokázána, existence biologických složek v atmosféře. Agentura pro ochranu životního prostředí, odmítla identifikovat zaslané vzorky, obsahující škodlivé biologické složky stejného druhu. Metody šíření těchto biologických látek, zahrnují sušení, zmrazení a aerosolový rozptyl. Přesně stejný metody jsou popsané v přiložené zprávě, soukromou společnosti, která se účastní experimentů.

Jiným důkazem je použití některých velmi pokročilých biologických postupů, při výrobě a šíření těchto látek. Až do dnešního dne se žádný z orgánů v oblasti zdraví nepokusil opakovat naše testy a pozorování! Takže důkaz se stále ještě hromadí, pouze z osobní občanské aktivity. Chybí také jakékoliv uznání a přijatá opatření, ze strany orgánů veřejné zprávy. Neexistuje žádná možnost veřejného slyšení k problematice aerosolových operací a všechny orgány i nadále důsledně popírají nashromážděné důkazy.

Geofyzikální změny. Když se podíváme na náš výzkum aerosolových operací a změny na životním prostředí elektromagnetickými, vojenskými a biologickými aplikacemi. Je logické diskutovat tyto důsledky, pro zemi jako celek. Je úzká souvislost mezi energetickými hladinami, ve změněném stavu plazmatu atmosféry a geofyzikálními změnami! (tak se dělá zemětřesení) V poslední době roste zájem prestižních vědeckých organizací, oficiálních médií a dokonce i ministerstva obrany z důvodu dramatických změn, které se předpokládají v blízké budoucnosti.

Diskuse se zaměřují na významné změny klimatu a geofyzikální změny, jako je třeba změna magnetického pole. Nicméně, údaje naznačují že ke změnám dochází mnohem rychleji, než se očekávalo. Dnes je prakticky dokázáno, že atmosféru kolem naší země, je možné nabíjet energií. Toho je dosaženo tím, že se zvýší hustota elektronů vysíláním nízkofrekvenční energie. Opět vzniká mnoho otázek které jsou klíčové, a jak tato energie ovlivňuje geofyzikální procesy. Četné anomálie zaznamenané v posledních letech, rozhodně nasvědčují, že proces výměny energie mezi zemí a atmosférou, se změnil.

Důležitost změny. Hudba Gerry Carthy. Zaznamenáno na živém koncertu. Viděli jsem záběry, ukazující krásy našeho světa, ale také jste viděli známky hrozných změn. Sami se musíte rozhodnout, zda důkazy v tomto filmu jsou pravdivé, nebo ne. Můžete vidět rozdíl mezi světem, který byl před několika desítkami let a dnešním světem, který je ovlivněn moderním závodem o technologickou nadvládu nad přírodou. Častokrát předtím jste viděli jasné modré nebe, zatímco dnes je to stále vzácnější. Je to naše nebe a všem nám bylo odebráno!

Také jsme získali důkazy o operacích, jejichž rozsah nemá obdoby v celé lidské historii! Důkaz o tom, jak se pomocí těchto leteckých operací může změnit křehká skořápka života, které říkáme atmosféra. Seznámili jste se s vědecký výzkumem v souvislosti s tímto problémem. Ukázali jsme vám různé zkušební metody a analýzy, které prokázaly, umělé a cílené změny atmosféry, a jejich chemických, tepelných, elektromagnetických a fyzikálních vlastností. Proto jsme svědky série katastrofických událostí, které se nyní dějí v důsledku významných změn v atmosféře!

Všichni budeme nést následky otrávené přírody, která kdysi byla dokonale čistá! Také už víte, že naše zdraví a životy byly obětovány, ve snaze o nadvládu a kontrolu. Ujistili jsme se o velkém zájmu o náš výzkum, většinou vysokých vojenských a zpravodajských služeb, chemických podniků, výzkumných organizací, dodavatelů ministerstva obrany, bioinženýrů a farmaceutických společností. Seznamte se s právy občanů a podejte žádosti o vyšetření, orgánům veřejné moci a ekologickým organizacím.

Uvidíte sami jak na to budou reagovat a budou říkat, že je to přirozený a často pozorovaný jev a zároveň budou popírat jasné důkazy a odhalení, ze strany svědomitých občanů. V současné době stále probíhá promyšlená kampaň, jejíž cílem je zesměšnit a připravit o důvěru dlouhý výzkum, tisíců aktivistů a obětavých občanů, obávajících se o ochranu a zdraví všech lidí. Chceme-li přežít jako svobodná a demokratická společnost, je třeba otevřeně diskutovali o "výhodách" umělé prováděných změn s ohledem na jejich škodlivé účinky na životní prostředí.

Božská práva lidstva, musí být povýšena nad zájmy jednoho národa, prosazovaného pomocí armády a tajných agentů! V tomto filmu jsme vám ukázali pozici menšiny občanů a obavy z vlivu aerosolové činnosti na životní prostředí a naše zdraví. Nedostatek času nám zabránil předložit vám také, svědectví obyčejných lidí. Faktem ale je, že aktivismus občanů už přesáhl, hranice naší země a nyní už pokrývá celý svět. Je také zřejmé že ovládání médií, které si vynutili některé soukromé společnosti, hraje důležitou roli při omezování veřejné diskuse o aerosolových operacích.

Americká armáda se pokouší zlehčovat problém a to také jasně hovoří o povaze jejich plánů a motivů. Sami si ověřte důkazy předložené v tomto filmu a co je skutečným cílem těchto operací. Informace o změně klimatu a vedení těchto vojenských, elektromagnetických, biologických a geofyzikálních operacích, jsou plně podporovány dostatkem důkazů, nahromaděných za 5 let. Tyto důkaz byly nasbírány díky vytrvalému úsilí, velkého počtu výzkumných pracovníků, občanů a aktivistů z domova i ze zahraničí.

Kromě toho z pečlivého rozboru vyplývá, že tyto operace neberou v úvahu blaho lidí a ochranu života a přírody na planetě. Mnozí z nás, když si uvědomíme tuto reality, si položí přirozenou otázka: "Co mám dělat?" Mnoho osobních zkušenosti lidí naznačují, že se také cítí bezmocní, při konfrontaci s komplexním a celosvětovým charakterem aerosolových operací. Mají pocit marnosti z nesmyslných odpovědí státních úředníků. To znamená, že tradiční metody dialogu a aktivismu byly vyčerpány, a že neexistuje žádné možnost řešení.

Nerespektují se občanské petice! Žádosti o prošetření jsou odmítány, a volání do médií, jen vede k sérii cílených článků s výsměchem! Pro zpochybňování legitimity a občanské aktivity, neexistuje žádné rozumné a jasné vysvětlení! To je realita, ve kterém žijeme! Pevně doufáme že se nakonec podaří, díky velkému občanskému aktivismu, vznést otevřený a veřejný protest. Ale v jaké je to nyní fázi, bude třeba doba několika desítek let, dokud nedosáhneme potřebného vlivu.

Zároveň je třeba poznamenat, že žalostný stav naší planety, nám stěží dává, tak velkorysé časové období. Atmosféra je "krev" života na této planetě, a ničit jí, znamená pracovat na vlastním zničení! Je proto nutné použít všechny prostředky, k zachování daru života a pomoci této planetě. Cílem tohoto filmu bylo, vám dát ty nejlepší informace o skutečné povaze aerosolových operací. Budete se muset rozhodnout o své budoucí roli jak se zachovat, když máte tuto možnost.

Jste-li úředník, dodržujte svojí morální povinnost, kterou máte k občanům! Jste-li občan, staňte se aktivistou! Protože pokud budete nyní mlčet v naději, že bude zachována vaše svoboda a bezpečnost, pravděpodobně ztratíte obojí! Lékaři, novináři, vědci, právníci, politici, ekoaktivisté, občané, publicisté, filmoví producenti, sponzoři, organizátoři, udělejte vše potřebné k otevření nouzových východů a pracujte na našem přežití! Vyzýváme vás k tomu!!! Tento film je vyroben pro nekomerční účely, a oslovuje přímo každého z vás!

Celý může být volně kopírován a šířen! Prodej filmu neoprávněným osobám je zakázán! Cílem filmu je prospěch veřejnosti! Prosím, pomozte obnovit a kultivovat svět, ve kterém žijeme! Clifford Carnicom. Překlad a titulky pro vás vytvořil Zbyněk Frauenterka - email: zdravaplaneta@email.cz Přátelé, rozšiřujte tento film, jak nejvíce to půjde. Každý člověk na této planetě má právo vědět co se děje v pozadí. Nevěřte lžím a falešné propagandě v médiích. Uvědomte si, že většina přírodních katastrof v posledních letech, je dělána uměle.

Zařízení HAARP dokáže vyvolat povodně, sucha, hurikány a zemětřesení i ovlivnit myšlení člověka. Řeči o globálním oteplování jsou jen mediální podvod. To ví dnes mnoho skvělých vědců. Tisíce lidí už toto šílenství zaplatilo životem, nebo přišlo o majetek i celá města. Globální elita, která stojí v pozadí se chce ujmout totalitní vlády nad světem. Jejich cílem i když se vám to možná bude zdát nepravděpodobné, je vyhladit většinu populace naší krásné planety.

Z celého světa udělat koncentrační tábor s absolutní kontrolou, která nemá v dějinách obdoby. Sledujte na Internetu další dokumenty s podobnou tematikou. Začněte se o to hluboce zajímat. V sázce je úplně všechno a jedině informovaností a společnou silou dokážeme něco změnit. Jiná cesta není. Mám vás všechny moc rád a přeji vám nad hlavou modré nebe plné krásných oblaků a noc plnou hvězd a jsem rád že s vámi mohu žít na této planetě v tak důležité době. Hodně štěstí přeje Zbyněk!!! 

Co to na svět sprejují?
Mohou podivné substance, které našel jeden muž v jihovýchodním Arkansasu, být součástí vládních testů? To je otázka k jádru fenoménu zvaného chemtrails, jemuž je nyní věnována široká pozornost. No, nyní říkají, že vláda na nás sype chemikálie, aby řídila a manipulovala počasí... A říkají, že neobvykle vypadající stopy za tryskáči na obloze jsou ve skutečnosti chemií nacpané chemtrails. Lidé říkají, že vláda tam nahoře letadly rozprašuje různé chemikálie, aby měnila nebo manipulovala počasí.

Letadla za sebou nechávají stopu, kterou nazývají chemtrail. A tak když se podívnám nahoru, vidím to, co si myslím, že jsou contrails, vy mi říkáte, že to jsou chemtrails. Ano! Contrail by se touto dobou už rozplynul. To je zajímavé Dale a Christino, nezajímají se o to lidé jen v této zemi, ale i v evropských zemích a vlastně po celém světě. Zajímá se o to spousta lidí. Dobře, Dave, zmínil ses, že klimatologové a další lidé, kteří studují atmosféru, věří, že by byli jistě schopni vystopovat jakékoli známky nekalého spiknutí.

Naše cesta začala v San Diegu v Kalifornii, kde se sešly tisíce vědců, inženýrů, politiků a novinářů na výroční konferenci Amerického sdružení pro pokrok vědy. Jedním témat byla umělá manipulace zemského klimatu, také nazývaná jako geoinženýrství. Během konference vědci hovořili o přijatelnosti realizace geoinženýrských projektů po celém světě pod záminkou prevence globálního oteplení. Jednou z široce přijímaných teorií bylo blokovat slunce rozprašováním jistých látek do ovzduší. Když byli tázáni na existenci aerosolových programů, jednoznačně prohlašovali, že žádný takový program dosud realizován nebyl.

Ale podivné je, že tyto návrhy odpovídají přesně tomu, o čem lidé po celém světě tvrdí, že již probíhá. Když jsem zjistil, že konference Amerického sdružení pro pokrok vědy (AAAS) se koná tady a že většina témat se týká geoinženýrství, musel jsem přijít. Nemohl jsem si to nechat ujít.

Musel jsem slyšet, co tito špičkoví vědci v oboru změny klimatu budou říkat. Pokud jde o další otázku o chemtrails, a zda geoinženýrství bylo spuštěno již nyní s naším nebo bez našeho vědomí, si myslím, je to můj osobní názor, bez ohledu na to, že pracuji pro vládu na pěkně vysoké úrovni, v Bílém domě a ve vládě státu, jsem osobně vůči tomu skeptický. Ale na mou čest, u vlády nikdy nevíte.

Chemtrails. Na internetu jsou uváděny jako důkaz, že vláda vytváří mraky proto, aby bojovala proti globálnímu oteplování. Tvrdí, že americká vláda s tajným souhlasem národní vlády tajně používá trysková letadla ke sprejování populačních center hliníkem, bariem a stronciem, aby zajistila lidskou pokoru a redukovala světovou populaci.

Ano, jsem vždy trochu podezíravý, protože se zdá, že vláda není schopna udělat něco v tak velkém měřítku, víte? Není to déšť, není to sníh. Věřte tomu nebo ne, vojenské letadlo létající nad oblastí rozprašuje smetí. Malé kousky hliníku, někdy je to z plastu nebo dokonce metalizované papírové produkty. Ale používá to proti radarům a určitě to dělají.

Oni to budou popírat, ale já byl mnoho let u námořnictva a vím to bezpečně. Tak to je. Co se zde nyní děje, je, že vojenské tryskáče startují z letecké základny Key West, odlétají a vypouštějí do ovzduší proužky mylaru (polyetylén). Některé mohou být trochu širší, někdy jsou to malá skleněná vlákna, potažená hliníkem. Vojenské letectvo dělá to, že vezme svá vojenská letadla, ta pak vypouštějí tyto věci z letadla a pak to padá do ovzduší a trvá někdy celý den, než to spadne na zem. Toto je nepochybně armáda nebo se něco děje. Vláda, vojenské letectvo. Když vidíte takové vzory, můžete si být jist, že se něco děje. Jsou to skutečně velmi tenké magnetické pásky, velmi tenké pásky hliníku...

Je to nepříjemné pro vás a pro mě, ale určit, co to ve skutečnosti je a co to není je problém, ale vypadá to jako nějaká záchranná operace armády. Zjevný motiv za touto konspirační teorií je jediná celosvětová vláda. Řád, řád, neslyším. Pane Mluvčí, chtěl bych ujistit Dům, že můj kolega a ministr Zdravotnictví, který obdržel korespondenci o tomto sporném bodu, říká, že na této konspirační teorii není zrnko pravdy a že stopy za letadly jednoduše pocházejí z tryskových motorů.

A já si myslím, jaký to otřesný příklad nového hlavního mluvčího Labor Party, když rozšiřuje konspirační teorie o vládě Spojených států. Myslím si, že to Dům slyšel dostatečně zřetelně. Nazývá se to geoinženýrství, boj proti globálnímu oteplování vypouštěním chemického prachu do atmosféry a odrážením škodlivého záření zpět do vesmíru. Považujeme geoinženýrství za prostředek záměrného zasahování do ekosystému Země ve velkém měřítku.

Existují rozmanité návrhy, které byly v oblasti geoinženýrství diskutovány. Klasickým příkladem je vypouštět na zemský orbit částice odrážející světlo. Nicméně může být dobrý důvod uvažovat o hliníku. Ukazuje se, že je třeba vykonat ještě spoustu práce na zjištění dopadů přítomnosti hliníku ve stratosféře na životní prostředí. Velkou výhodou skutečně je, že hliník má čtyřikrát větší objemový poměr, když je vypuzován v malých částicích, než síra. A to znamená, že máte čtyřikrát větší plochu pro odrážení slunečních paprsků.

A ještě větší sranda je, že máte zhruba šestnáckrát menší rychlost usazování. To je věc, která vlastně řídí odstraňování (z atmosféry), takže stačí rozprášit mnohem menší množství materiálu. To je tedy důvod, proč se díváme na věci jako je patent Hughes Aircraft z roku 1989, kde semluví o hliníku, proto vidíme na povrchu vody vzorky hliníku a tady David Keith říká, že hliník má čtyřikrát větší odraznou plochu. A tak by si rádi mysleli, že mluvíme o síře, a zde se zmýlili a přehlédli, že hliník je čtyřikrát lepší pro dosažení jejich cílů a to zní tak, jako by se jednalo o věc, o jejíchž účincích nechtějí abychom věděli.

Tento malý obrázek je ze studie o výrobě nanočástic, která ukazuje, že můžete docílit velmi vysoké kvality, udělat to velmi jednoduchým způsobem pomocí trysky, vytovřit částice rozprašováním par hliníku ven (z trysky), který oxiduje, takže je v principu možné to udělat a existuje o tom hodně literatury, která to již vyřešila. A můžete to udělat buď postavením nových verzí těchto letadel, nebo dokonce přestavbou existujících letadel. Takže existují okolo toho nějaké nápady, půjdete do strojírenské firmy a budete chtít, aby to udělali, a oni neřeknou, že je to těžké nebo neobvyklé, ale řeknou OK, ano, můžeme to udělat.

Aerosolové geoinženýrství vypadá tak levně, že cena v zásadě není problém. To znamená, že realizace rozhodnutí bude rozhodnutím riziko proti riziku. Riziko toho, že to udělám, proti riziku, když to neudělám. To vytváří problém, který dokážeme zvládnout podstatně hůř. Řekl jsem vám, že je levné dopravit do stratosféry materiál, a jsem přesvědčen, že je to pravda. Nemyslím si, že se to změní. Ale domnívám se, že čím víc uděláme výzkumu, tím nesnadněji to bude vypadat, tím složitěji budou vypadat účinky na životní prostředí.

A to je dobře. Protože právě teď se to zdá být příliš snadné. Takže si myslím, že když uděláme víc výzkumů, pravděpodobně zjistíme, že je to obtížnější a složitější než jsme mysleli a vedlejší účinky je těžší zvládnout. A že dopady na zdraví učiní rozhodnutí snazším. Opačná reakce reakce je ovšem možná. Je empirickou otázkou, jak lidé budou reagovat, až se o tom dozvědí. A pokud jejich reakce bude, dejme tomu, tito blázniví vědci jsou tak posedlí vypouštěním CO2 do atmosféry, budou chtít přemýšlet o těchto věcech.

Což může skutečně znamenat, že bychom měli vážněji přemýšlet o rizicích CO2 v atmosféře. A mimochodem, to není skutečně morální hazard, je to jako volná jízda na naše vnoučata. Nedávné studie kvality ovzduší, včetně California Air Quality Resource Board (CARB), jmenovaly částice submikronové velikosti jako zvláště nebezpečné pro lidské dýchání. Během celé dnešní diskuse jsem neslyšel ani zmínku o tomto spadu a že to bylo studováno a také o účincích velmi reaktivního kovu jako je hliník, který otravuje půdu a vodu.

Otázkou je, jaké účinky by tyto materiály měly na lidské zdraví, kdyby se dostaly do atmosféry, zejména malé částice hliníku. Takže mí spolupracovníci na aerosolovém návrhu jsou skutečně lidé od Carnegie Mellona, který se soustředil na dopady na lidské zdraví a ačkoli jsme to nepublikovali, první věc, kterou jsme udělali, bylo to, že jsme provedli kalkulaci velikosti problému ne s tužkou a papírem, ale s odborníkem na lidské zdraví, zda může být problémem pro lidské zdraví hliník a spousta dalších částic; existuje spousta toxikologických věcí, jimiž je třeba se seriózně zabývat.

Ale když přemýšlíte právě o pouhém počtu částic, jejich dopadu na lidské zdraví, odpovědí je, ačkoli nebyla publikována, byla to první věc, na kterou jsme se dívali s předními odborníky, kteří provádějí epidemiologický výzkum o dopadech na lidské zdraví, že se to se ani neblíží k problému. Abych si to ujasnil, takže deset megatun hliníku vypuštěných do atmosféry nemá žádné dopady na zdraví? Zde bych byl opatrnější. Oddělme toxikologickou otázku. Zatím jsme s výzkumem hliníku na začátku a dosud nic nebylo publikováno.

Zatím jsme s výzkumem hliníku na začátku a dosud nic nebylo publikováno! Dane se na něho podíval a řekl, takže mi říkáte, že rozprášení deseti až dvaceti megatun hliníku, jak říkáte, by na lidské zdraví nemělo žádný vliv? Ten se nadechl, polkl a řekl: "Zde bych byl opatrnější." Dosud jsme neprovedli žádný seriózní výzkum hliníku, a tak by se mohlo stát, že zítra najdeme něco hrozného, co jsme přehlédli. A to pro mě byl hlavní bod toho, co se objevovalo na veřejnosti.

Jsou to škodlivé účinky hliníku, které se začaly nacházet po celém světě v masivním množství, a zde je David Keith konfrontován s celým tímto problémem a v tomto bodě se díval, jako když kočku pustí z pytle ven. Dosud jsme neprovedli žádný seriózní výzkum hliníku, a tak by se mohlo stát, že zítra najdeme něco hrozného, co jsme přehlédli. Oni v tom pokračují, protože mají program, který je oddělený od snahy překonat tuto krizi globálního oteplování. Víte, je zde zřejmě několik dalších cílů, ať je to depopulace, kontrola, aspekt zbraní, aspekt komunikace, všechny tyto věci, divoké karty, o nichž nevíme nic.

Skutečně nevíme nic a nebudu spekulovat, jaký je přesně program, ale vidíme jasně, že program není ve prospěch lidstva. Program je ve prospěch elity. A tak si myslím, že otázkou je, jak nakreslíte čáru mezi některé aktivity, které jsou povoleny a nevyžadují globální vládnutí a aktivitami, které globální vládnutí vyžadují. Dr. John Holdren souhlasil, že bude sloužit jako asistent prezidenta pro vědu a techniku a jako ředitel kanceláře Bílého domu pro politiku vědy a techniky.

Těším se na jeho moudré rady v následujících letech. Můj osobní názor je, že musíme geoinženýrství nechat na stole. Musíme se na to dívat velmi pozorně, protože se můžeme dostat do situace natolik zoufalé, že jej budeme chtít použít. Co tedy budeme dělat, když v roce 2040 nebo 2060 bude několik vážných klimatických krizí, řekněme obecně rozšířené hladomory nebo náhlé posuny ledovců do oceánu v Grónsku, kdy jedinou přijatelnou cestou, jak ochladit Zemi v tomto století, je přímo zasahovat do jejího klimatického systému, dejme tomu vržením částic do stratosféry?

Dáváme ovšem látky do stratosféry po celou dobu, a tak stratosféra není absolutně nedotčená. Ale vy nechcete, aby lidé vyhynuli a děláte věci, které zahrnují velké zesílení záření nebo pokračuje po dlouhá období nebo proto, že ta věc, když poskytuje mnoho reaktivních povrchů, které mohou vyústit ve významné ničení ozonu. Víte, možná vrhám částice do atmosféry proto, že se pokouším vydělat peníze nebo vrhám částice do atmosféry proto, že jsem zapojen do vědeckého výzkumu, pokoušeje se pochopit fyziku mraků nebo možná vrhám částice do atmosféry proto, že se pokouším lokálně vyvolat déšť, zasít mraky a dostat víc sněhu na lyžařských svazích.

A to samozřejmě vyvolává všemožné otázky. Je to obvykle riskantní. Bude to mít pravděpodobně negativní dopad na některé lidi, ale můžeme se nacházet v situaci, kdy se zdá, že se vyplatí tato rizika podstoupit. Jednou z věcí, které mě skutečně šokovaly, bylo zjištění, jaký mají z těchto programů prospěch a potom ta rizika. Jedním z deklarovaných přínosů je právě ochlazování planety. Mezi rizika patří zeslabení ozonové vrstvy, sucha v Africe a Asii.

Řeknu vám, že od této zkušenosti, po vyslechnutí těchto vědců během čtyř dnů sympozia, jsem odešel skutečně znepokojený, protože nyní je jasné, že ospravedlňují, racionalizují a snaží se ospravedlnit některé skutečně, skutečně hrozné dopady, pozdější dopady na naše životní prostředí a v podstatě formulují prodejní strategii a realizační strategii a strategii dohledu a strategii financování.

Po San Diegu jsem byl šokován programy, které byly navrženy, a tak jsem se rozhodl o tom napsat a ten večer, kdy jsem skončil, jsem ten článek poslal do jedné online publikace s připojenou mojí emailovou adresou. Když jsem se druhý den ráno probudil, moje schránka příchozí pošty byla přeplněná reakcemi na článek z celého světa. Proč? Protože jsem právě prolomil mlčení o hliníku v geoinženýrských modelech a nepředpokládal jsem, že o tom ví mnoho lidí. Nyní je tento kov - hliník nacházen v masivních množstvích, hodně nad normálními úrovněmi, všude v dešti, v půdě a ve sněhu.

Potom přišla záplava telefonních volání od lidí, kteří zoufale chtěli něco vyšetřit. To bylo palivo, které nastartovalo natáčení filmu. Před zahájením filmování jsme měli příležitost si sednout s jedním z našich oblíbených autorů a dokumentaristů, G. Edwardem Griffinem, abychom zjistili, co této věci ví. Chtěl bych pár minut pohovořit o věci, která přitahuje více a více pozornosti, a tou je problém, který se vědecky nazývá "stratosferické aeroslové geoinženýrství" nebo obecně také chemtrails.

Jsem si velmi dobře vědom kontroverze chemtrail versus contrail. Pokud se mě týče, je to otevřený i uzavřený případ. Sledoval jsem vývoj tryskových dopravních letadel od samého počátku. Žil jsem blízko letiště v Los Angeles a pamatuji se, když vzlétl a přistál první tryskáč. Ta letadla dělala velký hluk. Nikdy předtím jsme takový rámus neslyšeli. A chodívali jsme si sednout na konec ranveje a sledovali, jak tyto tryskáče vzlétají a přistávají, protože to pro nás byla nová zkušenost.

Tryskáče jsem sledoval po celý svůj život a vím o stopách za tryskovými letadly, zvaných contrail. Díval jsem se na ně. Jsou tvořeny vypařenou vodou, krystaly ledu a přicházejí do atmosféry, kypí, vypařují se a potom mizí, což je všechno vidět. Letadlo letí a za ním následuje malá bílá stopa, obvykle v délce kolem deseti až dvaceti délek letadla nebo tak nějak a potom mizí. A dosud je můžete takto vidět, mimochodem na chvilku, a to jsou skutečné contrails. Ty druhé věci, o nichž mluvíme, vůbec nejsou stejným fenoménem.

Tato letadla přelétají a vypouštějí tento bílý kouř, pokrývající oblohu od horizontu k horizontu, který se vůbec se nevypaří. A navzájem se křižují a vidíte, jak tato věc pokrývá oblohu a rozptyluje se v mléčný opar a lidé začínají mít problémy s dýcháním a pak slyšíte příběhy o stopách hliníku a baria, které se nacházejí na zemi a dáte si všechno dohromady a nechápu, jak někdo, kdo má oči otevřené a mysl otevřenou, může dojít k jinému závěru než je ten, že někdo vynakládá spoustu peněz a úsilí NA POSTŘIK PLANETY!

A moje otázka zní, proč? Mám své vlastní teorie, ale doufám, že se najdou dobří investigativní novináři a vypátrají pro nás odpověď. Vím, že ať bude nakonec objeveno cokoli, a ono to objeveno bude, lidé, kteří to dělají, nepochybně řeknou: "Ó, my to dělali pro vás lidi, pro větší dobro více lidí. Je to pro společnost." Má to pravděpodobně zabránit globálnímu oteplování nebo možná naočkovat lidi proti děsivému biologickému útoku. "My nemůžeme jít a dát každému injekci do paže, ale můžeme lidi sprejovat a zachránit jejich životy.

Vidíte, jak jsme dobří? Děláme to pro blaho společnosti." Vím, že řeknou, ať je to cokoli, že řeknou, že je to pro dobro vaše a moje. Přemýšlejte o tom, kdybychom měli schopnost řídit hurikány a hurikán přišel udeřit do New Orleans. A řekněme, že je můžete řídit, takže by místo toho zasáhl Mississippi, kde je sto lidí, to znamená, že bych byl ochoten víceméně zabít osmnáct obyvatel Mississippi, abych zachránil osmnáct tisíc obyvatel New Orleans. A pokud to uděláte záměrně, potom jste zavraždil těchto sto lidí a to je úplně stejný problém.

Také se ve svém řízení můžeme zmýlit a kdybychom neprovedli správně výzkum, naše řízení by mohlo Katrinu ještě zesílit a zabít v New Orleans leště víc lidí, a tak tato otázka, jak získáte důvěru, že váš zásah zmírní všechny škody a jak se vypořádáte s pochopením, že jste poškodil víc lidí, kteří by nebyli poškozeni, kdybyste nepodnikli žádnou akci na záchranu lidí? Zdá se, že sprejování se objevuje většinou v zemích NATO. Viděl jsem ho zde ve Spojených státech, viděl jsem ho v Anglii, viděl jsem ho ve Skotsku, viděl jsem ho v Kanadě a mám zprávy od lidí, kteří žijí ve Francii.

Tam je seskupení. Zde je jistý druh politického seskupení a má mezinárodní rozsah. Není to jen domácí fenomén a každý, kdo ho chce vyšetřovat, domnívám se, by měl tento fakt vzít v úvahu. Najdeme zde politické seskupení a politické motivy. Ale podle mého skromného názoru to vůbec není pro dobro vaše nebo moje. Ale ať je to cokoli, brzy to zjistíme. Jsem si jist, že když se budete řídit starou radou, která je "sleduj tok peněz", odpověď dřív nebo později najdete.

Později jsme si uvědomili, že všichni sdílíme stejnou potřebu dostat tuto informaci ven, sdílet ji s veřejností, zpravit lidi, co se děje. Ed byl tak zanícený pro řešení toho problému, že nám nabídl svou pomoc. Dobrá, hlavní věcí nyní, protože to vypadá, že to bude stát dost peněz, je udělat to dobře. Nepůjdeme s kůží na trh, dokud nebudeme znát odpovědi na všechny otázky. Jo, my nejsme vědci. My jen klademe otázky. Přesně. A jsme velmi skeptičtí k odpovědím. To je zcela přesné, zcela poctivé.

Proč by lidi o tom neměli vědět? Nikdy o tom neslyšeli. Nevědí nic. Nebyla jim předložena žádná fakta. Máme velké štěstí, víte to? Podívejte se na tuto příležitost, která k nám přišla. Příležitost. - Bude to boj, vím to. - Výzva a boj, já vím. A proč jsme zde, když ne pro ně? Viděl jsem oblohu křižovanou chemtrails a nepamatuji se, jestli to bylo v LA nebo na silnici, ale jednoho dne jsem se podíval nahoru a přemýšlel, podívej se na to! To není letová stopa, člověče!

Byla to mřížka, mřížka, pravidelná mřížka nad městem a já nemohl uvěřit svým očím! Mléčně bílá oblaka. A víte, všechno se zdá tak zřejmé a důkazy které máme na zemi s hliníkem, bariem a stronciem a s tím, co vidíme v patentech a to, co říkají geoinženýři se děje každý den, Joe, to je trefa do černého. Toto je pro mocenskou elitu velmi choulostivý moment. protože provádějí velmi utajované operace jako troposferický aerosoový program nebo chemtrails, Projekt Icharius, nebo kolik jmen měl během let a oni zjevně vytvářejí pomocí geoinženýrství vědecký štít, aby odráželi sluneční světlo, protože globální oteplování se vymklo z ruky.

A tak v tomto okamžiku je břicho bestie nad námi bez pancíře. Ať lidé věří v chemtrails nebo ne, geoinženýrství by mělo být dostatečně děsivé a když se lidé o geoinženýrství dozvědí, chemtrails se stanou zřejmými, protože je to to samé. Vy zde tedy mluvíte o globálním spiknutí? Geoinženýři to navrhují dělat na globální úrovni. Jsme v blízkosti Reddingu v Kalifornii. Toto je náš druhý krok po sympóziu AAAS a uvidíme, co najdeme. Jsme zde v severní Kalifornii u domu Dane Wigingtona, který vlastní více než 2000 akrů půdy, prozkoumal jezero Shasta a řekl mi o několika problémech, které zde mají.

Pojďme si promluvit s Danem a uvidíme, co se na jeho pozemku děje. Podívejme se, na co přišel a také co podnikl na základě výsledků testů, které má k dispozici. Víte, já mám průpravu na poli energetiky. Postavil jsem první solární elektrárnu v kontinentálních USA na začátku 80. let. Můj dům byl na obálce největšího časopisu o obnovitelných zdrojích energie na světě, takže to je moje průprava. Mým cílem bylo varovat veřejnost. Padá na nás spousta toxického materiálu.

Před čtyřmi nebo pěti lety byla naše obloha typicky modrá, ale nyní vidíte, že je pokryta čarami a oparem a na obzoru doslova nevidíte nic, na obloze nejsou žádné přírodní mraky. Tím chci říct, že to jsou všechno zbytky těchto čar za letadly, které vidíte vypouštět, rozšiřují se v oblaka, umělé mraky a obloha vypadá velmi špinavě. Nejsou to bílá oblaka na modré obloze, která byla viditelná ještě před několika lety, ale vypadá to jako kdyby zde probíhal nějaký druh masivní průmyslové činnosti nebo zde propukly lesní požáry a my to vidíme typicky každý večer.

Vidíte jasně dokonce dole na úrovni země, jak významně klesají a my nevidíme, že s výjimkou dní, kdy tyto dlouhé setrvalé pruhy, které se rozšiřují a pokrývají oblohu a v některých dnech můžete vidět, jak tyto pruhy vertikálně klesají jako závoj. Předpokládáme, že tyto jemné částice klesají a my máme testy, které dokazují, že jsme zasypáváni částicemi hliníku, jehož koncentrace jsou doslova v desetitisícových násobcích úrovní, které jsou již považovány za vysoké.

Takže zde nemluvíme o expozici těmto toxickým materiálům o několik procent vyšší. Mluvíme zde o množstvích například na úbočí hory Mt. Shasta. Jestli můžete zabrat kamerou zpět. To je krajina severní Kalifornie, považovaná za pradávný vodní zdroj. Testovaný vzorek sněhu z úbočí Mt. Shasta měl 61 tisíc částic v miliardě. Toto je obyčejná voda ze sněhu a lidé ji pijí, když podnikají výstup na horu. A nezapomeňte, že vládní norma vyžaduje maximálně 1000 částic.

To znamená, že vládní limit byl překročen 61 krát a naši turisté tuto vodu pijí, když dělají túry na horu Mt. Shasta. Barium 83, stroncium 383. Takže lidé, kteří toto léto vyšplhali na horu, pili otrávenou vodu. V podstatě ano. Určitě bych nechtěl pít vodu s 61.000 mikrogramy hliníku v litru. A opět, viděli jsme, že během pěti let pH půdy v této oblasti eskalovalo deset až dvanactkrát a můžeme jednoznačně dokázat. To není spekulace. Můžeme nezvratně dokázat, že tyto kovy byly v dešťové vodě.

Můžeme duplikovat vzorky. Bakalář věd na Mezinárodní lesnické škole v Missoule, profesor zoologie, specializovaný na vodní živočichy a 35 let u Lesní služby jako biolog divoké zvěře a před tím několik let u USDA Ochranné služby půdy jako ochránce půdy. Také jsem řídil botanické programy, oblastní a pastvinové programy a pokračuji v tom. Dnes dělám spoustu konzultací jako mistr zahradník. Když jsem zakládal tuto zahradu v roce 2005 nebo tak nějak, pH půdy bylo kolem 5,5 až 5,6.

Toto je starý průzkum půdy v zemi. Můžete se podívat na tuto stránku zde, toto je moje půda zde. Toto je v dokumentech 125, 126 a to je přímo zde v mém domě a zde půdní reakce by měla být mezi 4,5 až 6,0 a támhle v čistém bahně je dokonce trochu tmavší. Tam je 6.8. A co to může udělat rostlinám a ekosystémům? No, vydloubnete jednu z těchto věcí a začnete se dívat na ty malé věci, které se plazí kolem v půdě a mnohokrát zjistíte, že už tam nejsou. Malí půdní členovci, které sotva můžete vidět mikroskopem, můžete skutečně vidět pohybovat se v půdě.

Vypadají jako částice prachu. Ty začínají mizet. Nezmizí úplně, ale začínají se ztrácet. Toto jsou žaludy černého dubu. Toto je kousek cedrového dřeva. Toto by mělo být velmi kyselé a dostávám desetkrát vyšší hodnoty než očekávám. Je zde něco opravdu špatného. - Můžete vidět všechny tyto správy, mnoho zpráv. - Máte zde víc než dvacet zpráv. - No minimálně dvacet, řekl bych blíž ke třiceti. Všechny odhalují nebezpečná množství hliníku a baria. No, víte, věda k tomu říká, že se děje něco podivného a odpůrci k tomu řeknou "O co jde? Není neutrální dobré?"

Skutečně ne, neutrální není dobré. Neutrální není dobré. Jestliže je pH vaší půdy 5,6, potom by 5,6 mělo zůstat, pokud chcete, aby les zůstal zdravý a jestli chcete mít dobrou zahradu, měli byste pH udržovat kolem 6,0 a 6,5. Myslím si, že bychom se měli probudit a podívat se, co se děje, protože to nemůžeme ignorovat, protože se to neustále bude zhoršovat, pokud to budeme stále ignorovat a odsouvat jako kdyby to nic nebylo. Tam byly Masonovy sklenice a byly zbrusu nové, sterilizované, a do nich jsme nachytali déšť potom tam byl filtr HEPA, pomocí něhož jsme testovali vzduch.

OK, takže jste zachytávali déšť a v podstatě jste filtrovali vzduch. Co jste našli? Hliník a barium. Zde je další test, který odhalil 375 tisíc částic hliníku v miliardě. Baria 3090 částic, stroncia 345. Jo, to je z vodní nádrže. Fólie EPDM, která posloužila pro vytvoření vodní nádrže, je materiál, z něhož se neuvolňují žádné chemikálie, který je vhodný pro vodní živočichy. Pro tento účel je navržený. Pramen, který napájí tuto nádrž, byl testován a znovu testován a skutečně neobsahoval žádný hliník, nulu.

Jediný další zdroj vody pro tuto nádrž je déšť a my jsme situováni na filtrovaném, zalesněném kopci míle a míle daleko od průmyslu, dálnice a tak dále. Po několika dneh težkého sprejování se na vodní hladině objevil film, tak jsme tento škraloup testovali a našli jsme hliník a barium. Ale po roce a půl akumulace jsme měli 375 tisíc částic hliníku v miliardě. To je doslova jedovaté. Můžeme s konečnou platností říct, že to, co vidíme na obloze, odpovídá výslovně tomu, co je navrhováno v četných patentech a materiály nacházené na zemi odpovídají těmto patentům a tento materiál zde před pěti lety nebyl.

Je to fenomén nedávné doby. V některých případech eskaloval o 50 tisíc procent během pěti let, v případě hliníku. Z původních 7 částic v miliardě, který již byl vysoký, vzrostl o 50.000% během pěti let. V tomto období jsme zaznamenali pronikavé změny. Dr. Leonard Thyme, PhD v chemii a já jsme přezkoumali výsledky a on řekl, že oxidy hliníku, baria a stroncia změní vaše pH z kyselého na neutrální. O tom není žádného sporu. A přesně to, jak vidíme, se děje.

Mám doktorát z anorganické chemie z Oregonské státní univerzity, kde jsem pracoval s různými kovy a oxidačními stavy a po doktorátu jsem dělal práci v Brandeis, kde jsem pracoval na stabilizaci neoxidačních stavů různých kovů. Cílem je uspořádat obraz tak, aby vše zapadalo do dynamické rovnováhy života. Pracoval jsem s Francisem v Mt. Shasta a on mi ukázal nějaké analýzy vzorků dešťové vody, která měla co dočinění s úrovněmi hliníku, stroncia a baria v atmosféře, a tak mám pocit, že hlavním toxinem v těchto chemtrails je hliník.

Podle úrovní, které jsme pozorovali v Mt. Shasta je to totálně, totálně nepřípustné. Když se dostanete ke kovům a biologickým systémům, už nemluvíte o množství hliníku, na který většina lidí myslí, když pije sodovku z plechovky nebo podobně. Takže jakmile dostanete oxid hliníku, ten vytvoří plak na tepnách a ukončí život. Když vezmete prvky, které normálně nejsou v životním prostředí a dáte je tam, nastanou vážné problémy. Hliník je velmi nebezpečný pro biologické systémy.

Zaujme místo a už ho nikdy neopustí a to místo uzavře a je to. A tak když během času hliník akumulujete, způsobí vážné neurologické poškození, protože končí jako oxid hliníku, který se v podstatě přilepí na místo a nemůže být vypláchnut normálními systémy. V jádru kondice každého jedince je vždy nějaká úroveň toxinů a hliník je znám tím, že má karcinogenní účinky. Polovina života je v desetiletích. Myslím, že bychom měli pracovat na tom, abychom většinu těchto toxinů dostali z životního prostředí místo abychom je tam přidávali.

Je velmi znepokojivé, že když přidáme víc toxinů do našeho prostředí, zvýšíme četnost a rizika rakoviny. I kdyby to byl jediný pacient, nelze to ospravedlnit. Je to tak smutné, že uvažují rozprašovat hliník do našeho životního prostředí, aby něco ovlivnili, když mohou způsobit mnohem větší škody. Ať ten materiál pochází odkudkoli, je zde. Množství kovu, který na nás padá, nemůže být popřeno. O tom absolutně není možné spekulovat. Množství kovu, jak jsem řekl, se během posledních čtyř let zvýšilo o tisícinásobky a California Air Quality Resources Board studoval aerosoly z Číny, tyto kovy mezi nimi nejsou.

Miku, důvod, proč jsem se soustředil v prvé řadě na tento problém, je ten, že mám pocit, že všechny ostatní problémy jsou druhořadé. Co může být větší prioritou než nebýt schopen jít ven na procházkou a dýchat vzduch bez vdechování těžkých kovů? Jestliže je naše krajina otravována, jestliže se naše vody stávají toxickými, co nám zbyde? Na čem budeme moci pracovat? Ať svoji energii soustředíme na cokoli, ať je naše politické přesvědčení jakékoli, je to společný základ pro nás všechny.

Musíme mít vzduch, který můžeme dýchat, jenž není plný jedovatých chemikálií a kovů. Musíme mít vodu, která není naplněna látkami, vypouštěnými těmito letadly, ať je těmito látkami cokoli, a lidé by neměli zapomínat na to, že atmosféra je tak tenká jako vrstva barvy na basketbalovém míči. Je to neobyčejně tenká vrstva, jež životu umožňuje existovat na této planetě. Nemělo by s ní být zacházeno jako s fyzikální laboratoří a experimentováno s ní, dokud se nerozbije.

Je to pošetilost neuvěřitelných rozměrů a kéž by lidé pochopili, že tento druh experimentování probíhá nejen v současnosti, ale probíhá již velmi dlouhou dobu, během posledních padesát let probíhalo nesčíslně mnoho programů modifikace klimatu, čehož si většina veřejnosti není vůbec vědoma. Pokud si myslí, že jednoduše není pravda, že se něco takového v minulosti dělo, ať si vzpomene na věci jako Agent Orange a další věci, které vlády dělají proto, že mohou, protože není nikdo, kdo by je zastavil, protože mají tyto obrovské vojenské mašinerie, protože chtějí všechno ovládat.

Možná jste věděli, že vláda vlastní dokument, dostupný online, který se jmenuje "Vlastnit počasí", kde je vyjádřen cíl naší vlády a nejen naší vlády. Bylo nám řečeno agenturou Associated Press, že americká vláda vytvořila techniky fušování do počasí, aby Nový světový řád mohl vyhladovět miliony Američanů a zbytek ovládat. Existují techniky řízení počasí, zaprvé existují patenty na taková zařízení a zadruhé senátor Claiborne ve svém příběhu říká, že nejen existují, ale že byly použity ve válce ve Vietnamu.

- My jsme Američané, my uděláme vše, co můžeme. - Uděláme, co bude vnašich silách, získali jste vědce na svou stranu. Vědci jsou s vámi. Přinejmenším tento vědec je s vámi. Sice nemám na účtě milion dolarů, ale mám dost, abych ukázal, že něco je strašně špatně. Toto pondělí 21. budeme v Arizoně se senátorkou Johnsonovou v Show Low, takže budeme sedět v autě dost dlouho. Jmenuji se Karen Johnsonová. Sloužila jsem v zákonodárném sboru státu Arizona 12 let a z toho čtyři roky v Senátu.

Když vidíte nad hlavou letět letadlo a vidíte stopu, kterou zanechává konec letadla, tato stopa se táhme od jednoho horizontu k druhému, jak letadlo letí napříč a začíná tvořit filtr, který pokrývá větší a větší plochu oblohy a potom se jaksi vlní. Rozšiřuje se a vyplňuje celou oblohu. To si myslím. Jak si někdo může myslet, že je to normální? A potom tu žít, být pod tím, když vím, že ať je v tom cokoli, padá to dolů na vás a na zvířata a na Zemi. Pro mě je to děsivé!

A pokud se lidé nezačnou opravdu probouzet a čelit faktu, že máme mezi sebou lidi, kteří nám dělají příšerné věci... a měli bychom se raději probudit a bránit se. Chci tím říct, že jsem matkou 11 dětí. Mám 35 vnoučat. Chci tím říct, že jsem je zaopatřila. Zajímám se o to, co tady bude pro má vnoučata. Zajímám se o to a mám nesmírné obavy, co jim tady zanecháme. Hliník je toxický a víme, že má kumulační efekt. Víme, že ho dostáváme víc. Vdechujeme ho se vzduchem, pijeme ho s vodou, takže ho akumulujeme víc.

Takže představa, že je do našeho životního prostředí rozptylováno více hliníku způsobem, o němž se zmiňujete, je pro nás velmi děsivá, je pro nás velmi znepokojivá. A ti z nás, kteří v tomto směru provádějí jakýkoli výzkum, jsou skutečně znepokojeni tím, jak jsme špatně informováni o tomto problému a tím, co se provádí. Hliník je toxický. Víme, že je to tak, a můžeme vést debaty o tom, jak velké množství již začíná narušovat tělo.

Ale pokud přijmeme fakt, že je kumulativní, že je synergický, potom musíme dojít k závěru, že to není zrovna dobrý nápad vypouštět ho do atmosféry, zvláště když víme, že již nyní dostáváme zvýšené množství a zvláště když víme, že vědecké komunity po celém světě ukazují prstem na toxicitu těžkých kovů, které denně absorbujeme v potravě, kterou jíme, a ve vzduchu, který dýcháme.

Takže proč se to děje? Proč je dovoleno být neustále sprejován po celých Spojených státech, po celém světě? Kdo to platí? Třeba výskyt Alzheimera neskutečně vzrostl, což má jistě co do činění s usazováním hliníku v mozkových buňkách. Téměř každá rodina byla dotčena členem, který jak stárne, má Alzheimera. Je to hrozná nemoc jen tak říct, že za to může pití sodovky z hliníkových plechovek, víte můj otec zemřel na Alzheimera a nikdy nepil sodovku z plechovek, víte, a tohle vysvětlení se mi prostě nezdá správné a tak by mě zajímalo jak moc mu uškodily tyhle chemtrails?

Hasič z Pine, Arizona tvrdí, že požáry, které nyní hasí, jsou co do intenzity někde jinde než dříve. A když se podíváte na vzorky vzduchu a vidíte jemné hliníkové částice, které jsou velmi hořlavé, a vidíte hořčík jak se usazuje na stromech, to způsobuje nebývale divoké lesní požáry. Ale když se podíváte na tohle, uvidíte, že je to počet částic na miliardu. Právě mi to poslali a já zjistila, že to je extrémně zajímavé protože by ve vzduchu měly být dvě částice hliníku na miliardu a tohle nám říká, že v tom je 39 000 částic hliníku na miliardu?

To je astronomické. Barium je vysoké. Tohle je hodně mimo tabulky, co lidé dýchají, co na ně padá. A víte, lidé se diví proč jejich zdraví zhoršuje, proč musí chodit do nouzových místností, proč nemohou dýchat, proč mají Alzheimera. Tohle bylo naplánováno! Máme tady pijavici. Nevím, jak jim chcete říkat, "one-worlders", "Ilumináti", nevím jak jim chcete říkat. Tito lidé se nezajímají o průměrného člověka. Starají se jenom o sebe, o svoji chamtivost, svoji moc a když eliminují dvě třetiny či tři čtvrtiny z nás na planetě, tím lépe pro ně.

Pak nemusí tolik lidí nahnat do stáda a starat se o ně. Takže tohle je mnohé z toho o čem to celé je, což je velmi velmi znepokojivé a strašidelné. Odkud tyhle látky pochází? A proč? Proč jsou některé tyto látky takto šířeny? Slyšela jsem různá vysvětlení jako "Oh, potřebujeme ochladit planetu” a tamto a tohle ale když chcete ochladit planetu, proč v tom potřebujeme všechny tyhle látky? Žádné vysvětlení mi nikdy neznělo pravdivě. A jak nastavuji přístroj, podívá se na mě a řekne "Oh, tyhle stromy umírají.” A já říkám: CO? Ona říká: "Všechny tyhle stromy tady umírají!"

A tak si říkám, dobrá tedy, otestuji přítomnost hliníku, protože to je klíčová záležitost v těchto programech o kterých mluvíme, a titan. Tak jsem vzala vzorek kůry a podrobila jej testu a našel hliník a titan. Tak jsem začala cestovat po Kalifornii a nacházela to samé. U jezera Tahoe bylo mnoho stejného typu kůry a kolem Sacramenta a Davisu, prostě všude, kam jsem jela. Všímala jsem si téhle stříbrnobílé kůry. Myslím, že tyhle chemikálie padají dolů a ničí kořeny a pak jak jdou nahoru, objeví se v kůře.

A teď tihle dva tady. Tak moc to bolí dívat se na ně, podívejte jak jsou staří. Přišli jsme o čtyřicet stromů na deseti akrech. Každý víkend vidíme další strom, který začíná umírat a je to tak smutné, a z myšlenky, že by to mohlo mít něco společného s těmi všemi vysvětleními, mě mrazí. Pokaždé, když přijdeme o strom, to není dobré, je to prostě smutné. Víte, máme tady ještě další, tady v té skupině stromů. Necítíte se lépe, když povstanete a bojujete než když si zalezete do malé díry a jdete spát?

Kruci, lidi! Máte tam venku rodiny. Děti jsou venku, vaše vnoučata! Musíte něco udělat a pomoci! Má největší naděje je dostat lidi k otázce a hej, když se neproberou zatímco jsme tam, doufám, že zasadím nějaká semínka. Jedeme na nejkrásnější místo na planetě, Hawai, omrknout, co se děje a sesbírat nějaká data. - Mrkej na to, čéče! - Jo, mysl ani nemůže pojmout takový sen, jako tohle tady. Jo, už když sem přijíždíte, tak byste ani nepomysleli, že takový ráj může být ničen.

A dělají to v ostrovním stylu. Dělají to mimo ostrov, takže nevidíte chemická letadla. Teorie je taková, že oni sprejují nad mořem a přichází to sem. Tyhle přichází ze západu. Dneska také sprejují z obou stran. Spousta tohoto materiálu jsou vlastně chemtrails přicházející tímto směrem. Materiál je blokující. Měli bychom vidět horizont, zakulacení Země. Jsme dostatečně vysoko a máme oceán, správně? Takže bychom měli vidět Velký ostrov, je pouze 30 mil daleko.

A v pozadí není vidět modrá obloha. To je ten klíč. Je to všechno, víte, je to taková divná modrá, jako stříbrnomodrá, jak říkám já. A to je dnes pěkně. Víte, už neexistuje modrá obloha. Budeme se dnes v noci dívat na hvězdy a je to jako… však uvidíte. Dokážete je spočítat! Vidíme v noci pouze pár hvězd. Měly by jich být stovky tisíc a já je dokáži spočítat. Jedna je tady a jedna tady, tady je planeta. Některé noci jich vidíte sto a některé deset. Tohle mě znepokojuje, tady tohle.

Je to prostě měkké. Jde to snadno odlomit. To není přirozené. Viděl jsem stovky tisíc kokosových ořechů a nikdy jsem to neviděl takto odpadávat. Podívejte na to lidi. Nikdy jsem nic takového neviděl. Staral jsem se o stromy celou dobu na Velkém ostrově. Nikdy jsem nic takového neviděl. Proto jsem znepokojený. Není to jednoduchý úkol, který máte zde na ostrově. Vidím skepticismus protože je to mimo jakoukoliv realitu. Je to úžasné. Je to úžasné, nepokusit se podívat se na to očima někoho jiného.

Mýma očima je to jako den a noc. A pro některé lidi je to jen hluboká iluze. Co myslíte, že by se stalo, kdyby si všichni uvědomili, co se děje a jaké plány mají geoinženýři? Myslím ... myslím, že by chtěli na Havaji revoluci, pokud by lidé opravdu pochopili, co se děje. Jaký je váš zájem o ... vím, že milujete tuto zemi, co si ... jaký je váš zájem o chemtrails? No, že bychom nebyli schopni tady žít a pěstovat vlastní jídlo a že naše zdraví by bylo oslabeno. - Myslíte si, že už k tomu došlo? - Ano.

Ono se to tady děje každý den. Ubíjí nás to a ubíjí, ubíjí, ubíjí, mikrodávky každý den a samozřejmě se to dostává do prostředí a samozřejmě to oslabuje rostliny A to trvá několik let, skutečné oslabení rostliny takže budeme shánět geneticky modifikovanou kolokázii a geneticky modifikovanou papáju, protože nebudeme schopní pěstovat z vlastních semen. Nedokážeme být soběstační. Nedokážeme doopravdy být takoví, jaké nás stvořil bůh. A tak mě můj kamarád přesvědčil, abych udělala analýzu vlasů mé dcery.

Tak jsem do toho šla a uzmula právě vyrostlý vlas a odeslala jej na test. Byla jsem si prostě jistá, že vlas mé dcery bude čistý, díky našemu životnímu stylu. Pak vzorek přišel zpátky a byl tam vysoký výskyt hliníku. Tady je tabulka. Tohle je referenční rozsah a tady jsou výsledky mé dcery. 23,1 hliníku a obloha je pokryta bílou mlhou. V noci se dívám na nebe a už nevidím neproniknutelné hvězdy jako kdysi a nemůžu si pomoct ale myslím si, že to má něco společného se zdravím mé dcery.

Nevím, odkud jinud by ty těžké kovy mohly pocházet. Podívejte se kolik jí je, a to tu byla izolovaná. A ona je ... Kdokoli, kdo to tu vidí, myslí si, že tu žijeme jako v ráji. Tohle dítě by mělo být jako super člověk, organická farma. A tady vidíte všechny ty těžké kovy. Ona má podle tabulky nejvyšší úroveň hliníku a to nikdy ani nebyla očkovaná. Přátelé, tihle lidé si hrají na boha. Hrají si na boha; manipulují počasí a rozprašují látky po obloze. Snaží se ovlivnit všechno včetně vašich rostlin a stromů a dokonce oceánu.

Dnes večer opravdu doufáme, že místo, abyste to ignorovali, se opravdu do toho ponoříte. Protože já opravdu věřím, z hloubi svého srdce, že jsme ve skutečné krizi. Opravdu tomu věřím. Plánují vysypat deset až dvacet milion tun hliníku do horní atmosféry. Co dělá hliník? Mění pH půdy, což je toxické pro rostliny. Také je to velmi toxické pro lidské zdraví. Opravdu to dělají? Dobře, povím vám, co jsme našli. Máme mnoho důkazů, že to nejen navrhují, ale, jak věřím, již se to děje.

Dobrá, jak jsem slíbil, spojili jsme se s velmi speciálním hostem, Michaelem J. Murphym, který momentálně pobývá na Hawaii a točí dokumentární film s názvem "Co to na svět sprejují?”. Michaeli, vítej v programu. To je skvělé mluvit dnes s tebou. Mám přítele, který nedávno… on se vždy dívá na věci jiné perspektivy. Víte, on je tak trochu konspirační teoretik, a on říká, že kdykoli jede do L.A. prezident, v tom týdnu vůbec nesprejují. Můžete mít lepší místo pro interview?

Podívejte. Tohle se děje nad našimi farmami a nad našimi věcmi, takže v podstatě chtějí eliminovat naši schopnost jíst organické potraviny, čisté potraviny, mít čistou vodu, a tak mi to opět zní jako, i když je to jen můj dojem, kdyby to dělali proto, aby nás mohli kontrolovat. Jak můžeme ovládat masy? Jak pro vás může být dobrý hliník? A který je ten druhý kov, o němž jste se zmiňoval? - Je to barium. - Barium a hliník. Samozřejmě jsou toxické ... pro všechno. Pro lidské zdraví.

Pro lidské zdraví, pro farmy, pro zvířata, pro všechno! 61 tisíc částic v miliardě. A neměla by vláda bít na poplach při jednom tisíci? Při tisíci. Lidé to pijí když šplhají na horu. Pijí vodu ze sněhu. Je to jed. Ó můj Bože, je to tak odporné! - Je to 60 krát nad limit. - Přesně, 60 krát nad limit. Mluvil jsem s přáteli v L.A. a ti mi řekli: "no, to jsou jen kondenzační stopy." No to můžete vykládat svému psovi, že na nás nic nerozprašují, víte? Vy nejste odborník, ale jste znepokojený občan, který řekne: "Počkejte chvilku. Vy děláte výzkum a to je právě to, co my Američané potřebujeme."

Takže řeknete: "Víte co? Já chci vědět, co se děje." "Chci vědět, co FDA dělá s mým jídlem. Chci vědět, co vláda dělá s mým vzduchem, s mou vodou a půdou." A je skvělé, že se snažíte dostat na světlo tuhle záležitost. Dejme stranou všechny teorie a co právě geoinženýři navrhují, protože to, co se nachází je dostatečně děsivé, - takže stačí, když se budeme zabývat jenom tímto. - Víte, já povzbuzuji hodně lidí, aby se vzchopili a ptali se, co se děje. Takže díky vám, Michaeli, díky moc.

Aerosolové rozprašování hliníku působí všude a my máme překrásné tropické klima, které, věřím, může být v ohrožení, takže jsme to nechtěli jen komentovat a přinést zprávu o tom, co lidé nacházeli po celém světě, ale povzbudit lidi, aby prováděli testy na hliník, stroncioum a barium. Myslím, že to byl v zásadě velmi úspěšný výlet. Viděl jsem mnoho probuzených lidí zde na Havaji, v Maui a nejen zvědavé, ale ochotné podívat se na to důkladněji a v tom vidím naději.

Toto je jeden z nejsmělejších činů Eda Griffina. Existuje tabu, o němž nikdo nechce mluvit, a je jím rozprašování aerosolů. Nyní máme tuny zdokumentovaných důkazů rutinního rozprašování aerosolů. Vždycky mě vzrušovalo, že podstatná část lidstva se vždy dívala na oblohu a ptala se "proč? Ne, nejsou žádná omezení. Existuje nekonečný prostor a nekonečný vesmír a nyní v 21. století to nesmíme dělat. Kdokoli, kdo se dívá nahoru a vidí obrovské křižující se linie ve tvaru X na obloze, které tam ještě před deseti až dvaceti lety nebyly, je nyní najednou nazýván pošukem a lidé, kteří jsou nejlepšími a největšími obhájci revoluce za svobodu, nechtějí abyste o tom mluvili, protože byste je mohli zdiskreditovat.

Zdá se, že je to nějaký průmysl, který to vytvořil, aby využil peněz daňových poplatníků k provádění sprejování obrovských rozměrů, programu globálního sprejování, aby na tomto projektu vydělal peníze a zdá se, že se vůbec nestará, jaké to má dopady. Nepokouší se provádět experimenty, aby zjistil, jestli to mohou přežít lidé nebo cokoli živého. Oni jenom chtějí ten sajrajt dostat nahoru. Potom objevíme, jak jdeme stále dál po stopě, že existují firmy, které generují geneticky modifikované organismy, osiva, modifikovaná osiva, která jsou odolná vůči hliníku v půdě.

Mnoho úrody z takové půdy nesklidí a tak nyní, když zaneřádili půdu, farmáři se musí vrátit na začátek a kupovat semena, která byla geneticky modifikovaná, aby odolávala hliníku, jenž byl vložen do půdy, a najednou je lidstvo zcela závislé na těchto společnostech jako Monsanto a další obří zemědělské firmy. Už nejste schopen nic vypěstovat z přírodních semen. Dívali jsme se na to a je to šokující věc. Doufám, že se nepotvrdí, že je to pravda, ale vše zatím nasvědčuje tomu, že taková je skutečnost.

Jdeme tady taky do analýzy náklady/užitek, neboť do toho geoinženýrství může být zapojen také HAARP, jak jste se pánové již zmiňovali, což je těžce zdokumentováno v návrhu Zákona o ochraně prostoru, který předložil Dennis Kucinich. Tento zákon, mimochodem, nebyl Kongresem schválen. A potom "Kay Bailout" (bailout = pomoc v nouzi), jak mu tady říkáme, Kay Bailey Hutchinson také sestavil nějakou legislativu, která měla podchytit geoinženýrství, které nás má údajně ochránit před globálním oteplováním.

Ale je to analýza náklady/užitek, protože to může být prospěšné na mnoha úrovních. - Ede, chci tím říct, takhle dělají všechno, že? - To je pravda. A existuje staré přísloví, že když sleduješ dolar, sleduješ prachy, obvykle dojdeš ke zdroji problému a mě se zdá, že byl vybudován strašně ziskový průmysl kolem konceptu geoinženýrství, nebo modifikace počasí, nebo zmírňování globálního oteplování a okolo všech ostatních podobných věcí, které by bylo možné snadno prodat nic netušící veřejnosti.

"Ó, to je dobře, my nechceme globální oteplování," a tak vyrukují s tímhle a lidé nekladou otázky a nekritizují. Ale za scénou vidíte, že byl vybudován celý průmysl, který je, jak říkám, obrovsky ziskový a peníze na to všechno jdou od daňových poplatníků. A to je podfuk, jinak se to nazvat nedá. My se právě zaměřujeme na jednu oblast, kterou lze snadno prokázat. O oblasti, kam jdeme, nejsou žádné spekulace. Oni určitě provádějí toto geoinženýrství. Oni o něm samozřejmě také hovoří.

Vytvářejí pro ně vzorce. Mají pro ně vypracované strategie. Získali na ně finance. Už je zrealizováno. Dokonce ani nemusíme chodit do dalších oblastí, abychom z toho udělali případ. Okay, předpokládejme, že tomu věří, když o tom mluví a plánují to udělat, a tak neměli by být stejně polekaní z toho, co chtějí udělat, kdyby se ukázalo, že barium a hliník a některé další toxické kovy jsou velmi zhoubné pro planetu a pro lidské zdraví? Copak to nestačí? Chcit tím říct, kolik problémů si vytvoříte, když do toho půjdete?

A tak když se chystáte zabít planetu a zabít populaci, potřebujeme další důvod být znepokojeni? "Co na svět rozprašují?" Díky Bohu lidé kladou tuto otázku. To je vše, co chceme. Chceme mít právo klást tyto otázky. Náš dobrý přítel G. Edward Griffin. Všichni zde přítomní, Michael J. Murphy a Paul Wittenberg dělají dobrou práci. S vaší pomocí to bude veřejné úsilí získat pro lidi skutečné informace. "Co na svět rozprašují?" A nakonec krátké komentáře než vyprší náš čas?

Moje poslední myšlenka je, že se ptáme "Co na svět rozprašují?" A již víme, co to je a to se vám, lidi, líbit nebude. Jsem Peter Vereeke, jsem z Belgie, je mi 54 let, sám tomu nemůžu uvěřit. Jsem velmi šťastný člověk. Děláme práci policie, mělo by to dělat Ministerstvo spravedlnosti nebo Ministerstvo životního prostředí. - A je skutečně podstatné, že se z toho stává lidová revoluce. -Také si to myslím. Protože my nebojujeme proti něčemu, ale za něco. Byl jsem v radě asi 25 let a jedno období taky starostou.

Takže zhruba před deseti lety se všechno začalo měnit. Začal jsem získávat obrázek, co se skutečně děje a začalo mi být nad slunce jasné, že my, lidstvo, jsme byli manipulováni a ovládáni a vykořisťováni po celá staletí. A tento fenomén chemtrails mě dopálil, protože jsem si připadal tak bezmocný. Můžete se rozhodnout, jaké jídlo budete jíst, co budete kouřit, co budete pít, jaký život povedete, ale ne s tímto fenoménem. Jste pouhou obětí. Je to jenom hra. Na světě jsou hodní chlapci a špatní chlapci.

A my naštěstí jsme v takové pozici, že můžeme hrát roli hodných chlapců, kteří mají příležitost a šanci zvítězit. Za ty tři dny, které jsme s nimi strávili, moje srdce pookřálo, protože to byl tak nádherný způsob života. A tak klidný způsob života. Rád bych věděl, co se s tímto místem stane za deset let. Bude všechno zahubeno kvůli bohatství? A pokud k tomu dojde, odkud budou získávat zdroj potravy? Budou (potraviny) muset mít jakostní třídu a dostat certifikát od firmy XYZ?

A jaké na ně budou kladeny požadavky? A to je konec svobody. Jsem tím skutečně znepokojen. Skutečně jsem. Naučil jsem se říkat, že všechno je jak má být a všechno bude okay. - Bude to v pořádku. - Bude to okay. - Ano. Mám takový hluboký pocit, že nakonec vyhrajeme, protože máme právo na své straně. Vesmír nám pomůže. A mám silný pocit, že jsme podporováni entitami a silami, které si ani neumíme představit. Nyní poprvé máme tento vědecký důkaz, že jsme sprejováni.

Jsme sprejováni a je to neuvěřitelné, je těžké tomu uvěřit a myslím si, že v tuto chvíli se nesmíme zastavit. Jakmile o tom víte a jakmile máte tento nástroj a tuto příležitost, že problém chemtrails nebo trvalých contrails nebo jak to budete nazývat je rozpoznán jako skutečný. může být veřejně diskutován v kontextu geoinženýrství. Myslím, že je nejvyšší čas tento problém předložit veřejnosti. Toto je, jak obloha údajně vypadala, to staré malby, na něž jsme, obávám se, zapomněli.

V letech, kdy jsem byla novinářkou v oblasti medicínského výzkumu, dívala jsem se na mnoho věcí a našla jsem tři stejné problémy, ať jsem se dívala na cokoli. A to, že se staneme hloupějšími, že se staneme nemocnějšími, a že se staneme neplodnými. Občané z celého světa se sjeli do Belgie na toto první mezinárodní symposium o chemtrails. Tato událost přilákala přední profesionály, politiky a aktivisty, aby diskutovali o zdravotních, ekologických a společenských důsledcích těchto programů.

Dnes to bude pouze o dokumentech, patentech, koncesích a všem, co nás přivede k pravdě. Proti tomuto rozsáhlému celku nemáme v rukou jiné zbraně, než je odhalování a vnášení světla do těchto špinavých praktik. Musíme doufat, že naše úsilí přivede stále více a více lidí k uvědomění, že jsme klámani našimi vůdci. Takže dnes, jako rodina, spojujeme síly s lidmi, kteří vnesli do světového podvědomí, že chemtrails nejsou konspirační teorie, ale konspirační fakt.

Z Technické Univerzity v nizozemském Delftu, dámy a pánové, přivítejte prosím Coena Vermeerena. Jmenuji se Coen Vermeeren a jsem profesorem na delftské technické univerzitě. Obvykle mají lidé své hlavy svěšené k zemi ve svých dvou-dimenzionálních prostorech a nedívají se nahoru. Jestli se ale díváte, vidíte stále více a více podobných míst jako zde. A to mně začalo dělat starosti. Pro naše studenty nemám o tomto fenoménu žádná vysvětlení.

Začal jsem to zkoumat a zjistil, že jim neumím odpovědět na jejich otázky vyjma toho, že tento fenomén není přirozený. Není to přirozené. A vysvětlení, jež jsou nám předkládána mi nestačí. Když se na to podíváme z vědeckého hlediska, tak první věc, kterou vědec dělá je, že se pokouší věci vysvětlit. Protože moji studenti ještě nejsou tak chytří jako já, takže jsem to já, kdo jim musí dát odpovědi na jejich otázky. Pokud se však zeptáte většiny vědců, upřímně, nedokážou zodpovědět všechny vaše otázky.

Jestliže lidé používají řízení klimatu nad hlavami nás všech, chci znát ty důsledky. Dopady na lidské zdraví, chci vědět vše. Potřebuji, jako učitel na univerzitě, dát studentům jejich odpovědi. A oni mají dobré otázky, já však nemám odpovědi - a chci je znát. - Skvělé. A toto bychom měli prodiskutovat. Dámy a pánové, pro ty z vás v publiku i pro vás na celém světě, zde je Michael Murphy. Mnohokrát děkuji. Je to velká čest, být zde v Belgii.

Lidé, kteří jsou u moci, řídí vše. Ovládají trhy, ovládají nás, dokonce už ovládají i počasí a to vše mohou použít k válečným účelům. Jedna věc, kterou však kontrolovat nemohou, je to, co Bůh kdysi stvořil a tím jsou přirozeně se vyskytující semena. Říká se tomu hegeliánský dialekt. Je to 'problém - odezva - řešení'. Problém zde jsou masivní množství hliníku, vše začíná odumírat. Ono řešení je společnost XYZ, která řekne: "Člověče dívej! Tvá úroda nemá žádné výnosy. Všechno odumírá. Ale já mám řešení. Mám semeno, které v tomto prostředí poroste. Jediné, co musíš, je nakupovat teď ode mě."

Jsme trochu znepokojeni tím, že by část této agendy mohla chtít vyhubit vše, co je původní a přírodní a nahradit to gen.mod. semeny, jež budou odolná vůči hliníku. Mnozí možná ví, že jsme se právě vrátili z týdenního natáčení na Hawaii, byla to neuvěřitelná cesta. Jsou zde obavy o tamní obyvatelstvo, které začíná pozorovat měknutí kokosových palem, což by mohlo být opět způsobeno širším programem s cílem zničit vše, co je původní a přírodní tak, aby korporátně upravené geneticky modifikované potraviny mohly být jedinou věcí, jediným zdrojem potravin pro lidi.

Neměl jsem tušení, že je tolik lidí, mladých a starých, jež se zajímají o tento fenomén, který se jich týká a obzvláště se mi líbil dnešní projev té mladé slečny. Teprve sedmnáctiletá a již dávající projev obecenstvu, to je, páni, neuvěřitelné. Jmenuji se Sofia Xenedis a je mi 17 let. Je vcelku děsivé vědět, že vzduch, který dýcháme, není takový, jaký by měl být; že potraviny, jež jíme a vodu, kterou pijeme může obsahovat stopy těch látek, co jsou na nás rozprašovány jako bychom byli hubený hmyz.

Pocity, že mi toto způsobují, jsou pocity hlubokého vzteku a zlosti. Nechci být otrávena. Nechci být infikována rakovinou. a jsem prostě naštvaná, že toto globální trávení může být prováděno v tak velkém měřítku a jen málo je děláno k zastavení tohoto zločinu. Dovolte mi položit vám jednu otázku. Jsme postřikováni? Byli jsme postřikováni? A je jejich záměrem postřikovat nás znovu a znovu? Co s tím hodláme udělat? Jak se s tím hodláme vypořádat? Jak to hodláme zastavit?

Znám odpověď. Je zde pouze jeden člověk, který to může zastavit a vy ho znáte. Jste to vy. JSTE TO VY! Vy jste ta osoba, na kterou jste čekali. Jsme velkolepá, nádherná, božská lidská stvoření. Dámy a pánové, sestry a bratři v tomto publiku a na celém světě, velmi vám děkuji za to, že jste s námi a nyní si vychutnejte tuto píseň. No, jsem rád, že počasí je zatím s vámi, přátelé. Jen si představte, kdybychom toto dělali v zimním čase.

Jestli pojedete do Washingtonu DC, možná narazíte na sníh. - Ať díky Bohu či ne. - To je pravda Víte, je zajímavé, že jen v kontinentálních Spojených státech je samo o sobě něco okolo 32 různých programů sloužících k úpravě (přizpůsobování) počasí a teorie je taková, že geoinženýrství je z části o úpravě počasí. Víte, Miku, to je dobrá zmínka. S touto spornou otázkou geoinženýrství je spojeno mnoho podskupin.

Lidé nám stále píší informace o tom, co je spojeno s globálním oteplováním a změnami počasí. Někteří si myslí, že je zde spojení s nemocí Morgellons a další si zase myslí, že je to prostřednictvím elektrických impulsů z HAARP anténního systému na Aljašce a Sibiři. Z toho se člověku zatočí hlava a myslím si, že každá oblast stojí za prozkoumání, ale máme málo času a je moudré zůstat zaměřen pouze na postřikování ovzduší a na jedovatost těchto chemikálií, jež způsobují ničení této planety a našeho zdraví.

Co více potřebujete než přesvědčit lidi, že tomu musí být dána přítrž? Myslím si, že náš úkol je zůstat zaměřený. Měli jsme takový nápad. Víme, že politický systém znáte opravdu dobře a mysleli jsme si toto: Máme velkou spoustu dat a informací posbíraných na našich cestách a říkáme si, že by bylo dobré zakončit film tím, jak tyto materiály předáváme zvoleným úředníkům, některým senátorům. A mysleli jsme si: Kdybyste přišel a pomohl nám s tím a ukázal nám, jak se dostat dovnitř - jak to zařídit politicky.

Zní to jako opravdu dobrý nápad a také vím, koho musíme získat ve smyslu dozvědět se, komu bychom opravdu měli o tomto říci. Úplně přinejmenším to chce udělat tak, aby pro ně bylo nemožné tvrdit, že o tom nic neví, sloupnout jejich hodnověrné popírání o tom, že neslyšeli o datech, které poukazují na operace dějící se se stratosférickou mlhovinou. A přinejmenším by to také mělo být velmi zajímavé pro kriminalistickou oblast, dostat pár lidí do střehu.

Ano, ve Washingtonu máte mnoho nepřátel. Je to místo, kde se schází všechna ta moc a peníze. Takže jsem si jistý, že tam jsou lidé, kteří prostě nechtějí, abychom dělali to, co děláme, ale těší mě, že půjdete a uvidíte. Vzali jsme data do Washington DC. Tam byla předložena našim zvoleným zástupcům s následujícím dopisem: Podle pátého článku Listiny práv a svobod, dodatku Ústavy Spojených států amerických, žádná osoba nesmí být připravena o život, svobodu nebo majetek bez soudního procesu.

Ale každodenní rozprašování chemikálií připravuje všechny osoby Spojených států o život, zdraví, svobodu a integritu našeho společného a soukromého majetku bez rozhodnutí soudu. Obracíme se na Vás jako na zástupce lidu Spojených států amerických a žádáme, abyste udělal vše, co je ve Vaší moci, k naší ochraně a zajistil, aby okamžitě přestalo geoinženýrské rozprašování. Neexistuje žádné ospravedlnění, zákonné ani jiné, pro otravování planety a jejích obyvatel.

Nyní předpokládejme, že přiletěli mimozemšťané, možná přistáli na pozemku sídla OSN nebo si našli ještě vhodnější místo. Ale předpokládejme, že přiletěli a dali vám krabičku a ta krabička měla na sobě dva knoflíky. Jeden je pro řízení globální teploty. Ten druhý knoflík je možná pro řízení koncentrací CO2. Můžete si představit, že bychom o tu krabičku vedli války, protože se neshodneme, jak ty knoflíky nastavit. Žádná globální vláda a různí lidé chtějí knoflíky nastavit různě.

Solární inženýrství je jako chemoterapie. Nikdo ji nechce, ale všichni chceme mít schopnost chemoterapii dělat a pochopit její rizika, pokud sami rakovinu dostaneme. - Jak dlouho už to trvá? - Doby životů nebo roky? - V rocích. - Pár roků už to trvá. - A pak, co padá dolů? - Jo, to je správně. - Žádné toxické vedlejší účinky, o nichž víte? Věc, na kterou jsme vždy zvědaví, nevíme. A tak když přemýšlíte o ochraně před okyselením, několik studií jasně ukázalo, že to není problém.

Ovšem jde o to, že při tak krátkém výzkumu se může objevit něco neznámého, co přijde z neprozkoumaného pole a kousne nás. Jmenuji se Mike Murphy, jsem filmař z Los Angeles, zabýváme se problémem zvaným geoinženýrství. Máme velmi přímou otázku o problému geoinženýrství. Obávám se, že nevím, o čem mluvíte. Rádi bychom věděli, jestli podporujete geoinženýrské návrhy rozprášit 10 až 20 milionů tun hliníku do ovzduší?

- Skutečně bych rád dostal souhrn základních informací než vyslovím názor. - Není problém. Jste si vědom této sporné otázky? - Vůbec ne. - Vůbec? - Ne. - Okay, máme dopis od voličů a lidí, kterých se to dotýká. - Co jste zač? - Děláme dokumentární film o jednání (kongresu). - Já nevím. Máte chlapci pověření být tady? - Ano máme. Taky jsme prošli bezpečnostní kontrolou. - Jsme dotováni naším zřizovatelem... - Prosím ne. - Prosím, nedokýkejte se toho.

To je naše vlastnictví. - Lžete. - Ne, nelžu. O čem jsem lhal? O čem jsme vám lhali? - Ne, ... - O čem jsme vám lhali? Pane, o čem vám lžeme? To je trochu neobvyklé, ne? - Ne, neslyšel jsem o tom. - Okay A zdá se, že tyto programy již byly spuštěny... Víte, já se na ty návrhy také nedíval, proč mě nenecháte, abych se na to podíval ještě jednou? - Můžu to udělat, pane. Opravdu jste si vědom...? - Skutečně, musím už.... - Můžeme s vámi mluvit? - Jo.

Dovolte, abych se toho ujal a získal to. Podívám se na to, podívám se na to a podle toho budu jednat. Generále! Tento vyloženě utajený program aerosolového postřiku, stratosferického aerosolového postřiku, geoinženýrství používá tuny hliníku, který rozprašují po obloze. Nemám tušení, o čem mluvíte. Běžně se tomu říká chemtrails, pane. Když jste byl šéfem NIMA, viděl jste ty aerosolové stopy? - Mike Murphy, pane, jsem zde z Los Angeles. - Ahoj.

- Pane, my zde točíme o problému zvaném geoinženýrství a chtěli bychom vědět, zda podporujete geoinženýrské návrhy. - Poslanče? - Podporujete geoinženýrské návrhy rozprášit 10 až 20 milionů tun hliníku do atmosféry? - Nejsem s tím obeznámen. - Co? - Nevím, o čem mluvíte. Nejsem seznámen s tím, o čem mluvíte. Můžeme se sejít v mé kanceláři? Nepodporuji to, nedíval jsem se na to, tak ne... Slyšel jste o tomto problému?

Stává se součástí mainstreamu a veřejnosti a opravdu existují parlamentní komise, které byly vytvořeny proto, aby mluvily o těchto programech. Jo, dobře, myslím si, že než něco vypustíte do atmosféry, měl byste vědět, co to způsobí, nemám pravdu? - Ano. - A když nevíme, jaké by to mělo účinky, neměli bychom to dělat. Myslím, že jsou čtyři různé možnosti, když uvažujeme o spuštění geoinženýratví. První by byla, že bychom ho jednoduše zakázali.

Já bych řekl, že nikdo nechce mít příliš velká omezení, pokud jde o studie v malém měřítku, protože to vědcům sváže ruce. Myslím si, že to, co by se vědecká komunita měla pokoušet dělat, je řekněme věci v malém měřítku uvnitř tohoto prostoru a je vědeckou otázkou, co by tím prostorem mělo být. A nemělo by zde být mnoho dohledu a omezení. Poslanče... Ahoj, jsem Mike Murphy z Los Angeles a zabývám se problémem zvaným geoinženýrství.

Tito chlápkové utíkají před problémem geoinženýrství, rád bych věděl, proč? - Musím mluvit se svým personálem. Nevím, jaké jsou podrobnosti. - Informoval vás někdo o tom problému? Nebo ... pane? Poslanci, mluvil s vámi někdo o otázce geoinženýrství minulý listopad? Podporujete tyto návrhy? Rádi bychom vám dali jistý dokument. - Jaký? - Geoinženýrství? Víte něco o problému geoinženýrství? Nikdy jsem o tom neslyšel.

Není to nic, o čem bych někdy slyšel. Když jsme se dnes podívali nahoru na oblohu, viděli jsme, že ty věci probíhají. - Slyšels jste o geoinženýrství? - Ne. Navrhuje se vysypat 10 milionů tun kovů do vzduchu. Toto pokryl Výbor pro vědu a techniku, a proto jsme zde... Ne, nikdy jsem o tom neslyšela. - A tak nás to velmi zajímá. - Hej! Jak se máš? Já se mám dobře. - Tak co?

- Mluvili jsme s tiskovou mluvčí kanceláře poslankyně Watsonové slečnou Whiteovou, která je obeznámená se Zákonem o ochraně prostoru poslance Kucinicha, který zmiňuje chemtrails a umisťování zbraní do atmosféry a kosmu a potom byl na něho vyvíjen nátlak, aby byly staženy z tohoto návrhu zákona. Pozoroval jste rozprašování aerosolu, které probíhá denně nad Kapitolem? - Poslanec? - Já vás dostanu ...

Geoinženýrství přináší obrovskou řadu nejistot, týkajících se etiky a politiky a mají potenciál pro katastrofické vedlejší účinky na životní prostředí. Není jedním z těch, kdo poskytují interview velmi často, ho k tomu nedotlačíte, tak buďte v klidu. Jako předseda Výboru pro soudnictví cítím zodpovědnost začít dialog s veřejností a pořizovat záznamy o geoinženýrství. Chceme vědět, jestli podporujete rozprašování 10 až 20 milionů tun hliníku do atmosféry.

Ne. Ne, potřebujeme více výzkumu. OK. A co problém současného rozprašování, existuje doslova hora důkazů, že mnoho lidí tomu věří, což dokazuje rozvinutí těchto programů. - Víte o tom něco? - Ne. Ne, žádná hora důkazů neexistuje. Ale podporuji výzkum geoinženýrství a také podporuji podívat se na problém mezinárodního dohledu nad tím. Doufám, že každý, kdo to studoval, ví, že to pokládám za radikální návrh a doufám, že to nebudeme muset použít, ale může se stát, že se časem dostaneme do bodu, kdy to budeme muset udělat.

A nyní, když vám poskytneme důkazy, že tyto programy jsou v běhu, budete ochoten se k tomu vyjádřit veřejně? Měli jsme o tom tři nebo čtyři slyšení. A vyjádřili jsme se k tomu veřejně. Neměl jsem na mysli vaše návrhy, ale ono rozestavění současně běžících programů. Obyvatelé... Já ony současné programy nepodporuji. Musíme to více prozkoumat a následky, jež z toho mohou vyplynout, sahají dále než k jednomu národu a kromě toho je třeba prověřit, jak jsou ty programy ovládány.

Vládnutí jednoduše není otázkou rozmístění, ale vládnutí před rozmístěním programů ve smyslu mimořádně rozsáhlého měřítka v oblasti provedených vědeckých výzkumů Připouštím, že k tomuto tématu i obecně není zrovna populární hovořit o globálních pravidlech. A když ti lidé začali hovořit o nutnosti dozoru Rady Bezpečnosti Spojených Národů, nadnárodně enviromentální vynucování bezpečí se silným mandátem Spojených Národů, víte...

Je nadmíru jasné, že manipulací s životním prostředím hledají cestu ke globální moci. Myslím si, že je potřeba, aby to byl mezinárodní pakt, který setmelí všechny národy jako společný osud (úděl). Je to společný osud. A bohužel, nejsou to pouze velké vlády, jež by toto mohli udělat. Jsou to malé vlády. Jsou to multimilionáři, kteří si nejspíš řeknou: "Jen já sám hodlám zachránit celý svět a nebudu se obtěžovat zmiňováním se o tom."

Jak se rozhodneme, že zrovna nastal planetární stav nouze? Čí ruce třímají termostat? Jak se rozhodneme, kdy to spustit? Nemá smysl to dělat teď. A co když to tedy spustíme a poté nastane nějaký problém s technologií nebo nebude vůle to dále dělat? A během jednoho dvou roků tak sestoupí aerosol z atmosféry a teploty vystřelí nahoru mnohem rychleji a v míře větší, než doposud. A je to právě míra té změny, na kterou je pro nás obtížné si zvyknout.

Takže jakmile to spustíme, budeme jaksi spoutáni k tomu dělat to dále po dlouhou, dlouhou dobu. S žádným koncem v dohledu. Boeing by o toto usiloval, pokud jde o zisk, že? A má finanční motivaci udělat to. Ale tak, nebudu mluvit za Boeing. - Je to dovolené? - Je to takové, jaké to je. Pokud se ale jednoho dne hodlají Spojené Státy rozhodnout toto udělat, budou hledat společnost, jež je schopná to provést a vy byste chtěli být umístění ...

Boeing by to získal raději než Lockheed Martin. Zajisté máme kořeny v průmyslu, který pomáhá zemi brát na sebe technologie a výzvy velkého rozsahu jako je národní obrana a my toto děláme jak z motivace po zisku tak i, myslím si, jako národní službu. Myslím, že by bylo skutečně katastrofické se dozvědět, kdybychom objevili nějaký utajený program, za který se určitá vláda postavila, aby se jaksi v tichosti dozvěděla, jak to udělat.

Je zřejmé, že můžete ochlazovat planetu, ale nemůžete ji přivést zpět do stejného klimatického stavu, v jakém byla. Takže se obávám, že možná budete - možná ne, chodit sem a tam okolo toho, jak užitečné je měnit klima a zvyšovat tak rizika. Domnívám se, že je zde pravděpodobně dobrá evidence užitečnosti, ale nevím. Každopádně vás to ale nemůže dostat zpět ke klimatu, se kterým jste začínali. S tímto souhlasí všichni. - Myslíte, že zažijeme ono nasazení?

- Dovolte mi říci - doufám, že ne. - Ale? - Souhlasím - doufám, že ne. - Doufám, že ne. Vidím toto jako evakuační plán, víte, jako když postavíte velké hráze a snížíte emise, abyste zabránili povodním smést vás, ale kdyby ta povodeň nakonec přeci jen přišla, rádi byste měli nějaký záložní plán co dělat v případě oné katastrofy, a tak vidím tyto možnosti spíše jako odpověď na možnost katastrofy a ne jako způsob vedoucí ke zmírnění každodenních změn klimatu.

Vy byste obhajoval snižování spotřeby hovězího jako prostředek k dosažení svého cíle? - Mm, ano. - Jak byste navrhoval se tím zabývat? Nemůžete ... hmm, nemůžu ... hmm ... Je to vaše práce rozhodnout se, co zdanit a co nezdanit. Očividně, když chcete, lidé se chovají různě, stačí jim dát stimuly a překážky k jejich chování. - Jsem si jistý, že je to odpověď, kterou jste chtěl slyšet, pane Smithy. - Kdyby jen můj čas neskončil.

Děkuji pane ... Protože napříč světem jsou očividně nalézány stopy hliníku a barya ... - Stejně jako dnes to vypadá, že je nad hlavním městem rozséván jakýsi aerosol, viděl jste to? - Ne, neviděl ... Ve scénáři Jamese Bonda, jakýsi bohatý ničema vypouští do vzduchu letadla a nechává je rozsévat mraky. Čemu to má zabránit? - Bude mi potěšením s vámi hovořit, zavolejte mi do kanceláře. - Jste si vědom tohoto problému?

Jak jsem řekl, budu se tím zabývat z kanceláře. - Podporujete tyto návrhy? Co je váš záměr? - Nic o tom nevím a mám spoždění. - Musím předsedat slyšení. - Dobrá, předáme vám dopis k tomuto tématu. - Ok, toto je dopis od voličů ... - Chci si ho vzít. - Výborně. ... a mnoho lidí si myslí, že tyto programy již byly nastartovány, protože bylo zjištěno masivní zamoření. - Nemám tušení, co myslíte oním "tyto programy". - Geoinženýrské programy.

- Geoengineering. Už rozumím. Dobře, že jste to nadhodil. Ano, postřikování z letadel, takže se děje to, že lidé na celém světě teď nacházejí důkazy kontaminace. - Nechte mne se o to postarat, promluvíme si, až se vrátím. - Velmi vám děkuji! Vidíme, že i když nastavíme průměrnou teplotu planety na správnou, tak se změní srážková schémata a některá místa se trochu oteplí, jiná ochladí, takže jestli se rozhodneme to udělat, budou zde vítězové a poražení.

Nicméně ale, jak řekl David, jsou zde důvody, díky kterým to možná zvážíme. Mnoho lidí je touto otázkou hluboce znepokojeno, už jen kvůli jedovatosti hliníku, což bylo zasláno do Kongresu k různým výborům. Chtěla byste se podívat na dopis od některých vašich voličů, jež ukazují své obavy? - Omluvte mě, prosím, půjdu ... - Mohu vám předat dopis od vašich voličů? Jste si vědom jejich nabídky k záležitosti vypouštění ... - Jdu trochu pozdě. - Máte to. Díky.

Nejsem s tím obeznámen, takže nevím, co udělat. Jednoduše, geoinženýři zamýšlejí právě toto, vypouštění hliníku a barya do atmosféry. Proč by to dělali? Hliník je vzácný kov, který bychom mohli použít. Oznámený cíl je momentálně ochlazení planety. - To zní divně. - Přesně tak. Mají v úmyslu vypouštět tyto kovy do vdzuchu doslova za účelem blokování slunečního svitu. Takže jsme zde proto, abychom zjistili, co členové Kongresu ...

- Já doufám, že budeme mít řádné slyšení na toto téma předtím, než cokoliv udělají. - Také v to doufám. Jsou zde důkazy, jež ukazují, že tyto programy byly nasazeny, protože nacházíme hliníkem a baryem kontaminovou půdu, déšť, sníh. - Ok, děkuji vám. - Díky. Los Angel. kraj zaznamenal v posledních deseti letech 200% nárůst Alzheimerovi choroby a velké množství testovaných vzorků podzemní vody ukazuje vysoké hodnoty hliníku kolem našeho státu.

Dejte mi všechny informace, které máte. Mám několik velmi dobrých lidí, které k této práci přidělím. - A ještě to předejte panu Lavellemu. - Okay Má moji vizitku a pošle mi e-mail. A my ... Budeme ve spojení, prozkoumáváme tu doslova horu důkazů, jež poukazují na to, že tyto programy běží. Ok, přesuňte tu horu k nám a my se na to podíváme. - A dívejte se nahoru na oblohu, uvidíte sama ... - Okay ...

Můžete vidět jak je aerosol rozprašovan z letadel docela často. Takže děkuji. Budoucnost lidstva je na tom definitivně závislá a my se spoléháme na lidi jako jste vy, jež podniknou některé proaktivní kroky, takže vám velice děkuji. - Výborně, děkuji. - Vážím si toho! Děkuji vám! Mnoho lidí z Kongresu utíkalo chodbami, hledajíc dveře, aby se vyhnuli odpovědím na jakékoliv otázky, takže je zřejmé, že válka je nasměrována proti nám všem.

A my všichni jsme v roli rukojmích. Lidé, kteří přísahali udržovat a bránit Ústavu, tak nejen že ví, že se toto děje, ale oni se toho i účastní, takže je naše povinnost se jim postavit a mluvit nahlas. Proč je voda kontaminována? Proč je půda kontaminována? Proč počty onemocnění, a to se týká nás všech, jež mají souvislost s hliníkem, stoupají? A tak máme tu povinnost postavit se tomu, mluvit nahlas, vzdělávat se a zastavit to v našem vlastním zájmu, v zájmu našich dětí.

Je to historicky rozhodující chvíle. Jako lidské bytosti se musíme rozhodnout, zda žít na kolenou, zatímco nás budou denně postřikovat a trávit nebo zda se zvedneme a budeme tak žít jako svobodná lidská stvoření hledající pravdu, spravedlnost, mír a svobodu pro všechny Boží děti. Takže jak můžete vidět, končíme náš film zde ve Washingtonu DC. Bylo uvědoměno mnoho veřejných činitelů. Většina z nich buď popírala jakoukoliv znalost problému a nebo jednoduše nebyla ochotná se touto situací s námi zabývat.

A jak můžete vidět právě teď za námi, postřikování pokračuje. Takže jaké je řešení? Je to řešení právě tady ve Washingtonu DC? Je to jedno z řešení, ale ne jenom zde, to řešení je ve vás samých. Tento problém se hluboce dotýká nás všech, takže se musíte rozhodnout. Buďte činní a zapojte se.

Začněte šířit slovo se zvyšujícím se povědomím. Okolo 90% populace si není vědomo tohoto problému, což znamená, že 90% lidí, kteří by normálně něco udělali, nedělají nic, protože si tohoto problému nejsou vědomi. Takže vás prosím, vhlédněte do sebe, zeptejte se svého srdce, využijte své dovednosti a šiřte slova dále. Závisí na tom budoucnost lidstva!

dokument z produkce SkyderALERT o problematice chemtrails, ovlivňování počasí, geoinženýringu, záměru odstínit Slunce a zabránit oteplování planety Země pomocí vypouštění aerosolu do horních vrstev atmosféry. Promlouvají vědci a odborníci s dlouhodobými zkušenostmi a znalostmi. Tvůrci vyzývají veřejnost ke spolupráci na shromažďování důkazů. Stáhněte si do svého telefonu aplikaci, fotografujte oblohu s chemtrails a důkazy budou automaticky zaslány vašemu politickému zástupci.

Název: Zachraňte svět "Rozhodl jsem se vytvořit novou formu medií;" je to dokumentace na bázi iniciativy. Dostanete program SkyderALERT a když uvidíte na obloze něco podobného, anebo když obloha nevypadá dobře, vyfotografujte to. A tento bude okamžitě zaslán vašemu vládnímu představiteli k prohlédnutí. "Vyfoťte to - fotografie jsou důkazy;" "Potřebujeme zúčastněnost, potřebujeme pomoc;" toto je dokumentace na bázi iniciativy.

To není dokumentace, kterou můžete pouze sledovat. Nainstalujte si program (SkyderALERT), běžte na naši stránku a posílejte nám fotografie. Ukažte vládním představitelům, že vám to nevyhovuje. Co kdybychom vám řekli, že obloha byla falešná? Co kdybychom vám řekli, že oblaka byla namalována? Letadla rozprašují po obloze věci, letadla postřikují oblohu ... každý den

George Barnes, ředitel
Přišel jsem na to v červenci, když jsem zastavil filmovací kamery, že tohle aerosolové postřikování je ve skutečnosti geologické pokusné ovlivňování anebo vojenská činnost určitě je tomu tak v americkém rozsahu a asi i v celosvětovém rozsahu. Není to přirozené, ta oblaka jsou uměle vyrobena. A to, co potom dopadá na zemi je stejně tak jako déšť dopravováno do vody a do půdy, což způsobuje, že požíváme cokoliv, co tyto chemikálie v aerosolovém postřiku jsou, Nápis: East Delaware přijímací komora, vodní zásobárna, město New York přičemž je zde ještě přídavný vliv a to je celosvětové zatemňování slunce a to je také zneklidňující.

Takže ať už je to ovlivňování slunečního záření anebo snaha o geologickou manipulaci, tato činnost spolehlivě bude mít vlivy a následky, které mohou být pro nás katastrofální. Dane Wigington, Odborník na solární energii, Účastník konference o GeoEngineeringu Je stále větší počet dnů, kdy se objevují tyto vzorky na obloze a následně se zatemňuje sluneční záření a toto se zvyšuje každý rok. Asi roku 2004 jsem začal vlastní vyšetřování toho, co se děje na obloze, protože to byly jevy příliš nestejnoměrné: jeden den tam byla mřížka vytvořená z čar a jiné dny tam nebylo skoro nic a přitom atmosférické podmínky byly stejné.

Studuji meteorologii od konce 90-tých let, takže zjevně, tady se něco děje. Pátral jsem a netrvalo dloho, byl jsem si jist, že je tady geologický problém a získal jsem horu podpůrných údajů. Začal jsem vyšetřovat problém geologické manipulace, který popsal přesně to, co jsem viděl na obloze, což je sluneční zatemňování. "Toto je hlavní zaměření projektu SAG, což je ""Strategická aerosolová geo-manipulace"" "a SRM, neboli ""Solární radiační manažování".

Toto je hlavní cíl těchto projektů, jak je popsán v Americkém patentu "pro "Stratosférické Welsbachovo zasévání mraků" "za účelem zmírnění celosvětového oteplování," což je jeden z hlavních patentů a jehož cílem je blokování slunce. A ve skutečnosti, to je přesně co se děje s mým slunečním PV systémem. bod 3. je zvýrazněn: Tato metoda používá jako materiál kysličník hlinitý. Takže když jsem viděl že hlavní látka, kterou tento patent používá je aluminium, začal jsem testovat déšť.

Můj první test vyhodnotil 7 částic hliníku na miliardu, což podle hydrogeologických odborníků je velmi vysoké číslo, Nápis: Dokumentace je zpřístupněná na stránce www.SkyderALERT.com když se vezme v úvahu, kde jsem tento test dělal: v přírodě filtrované zalesněným okolím, kde nikde blízko není žádný průmysl, ani obydlí.

Další pokusy, provedené přes období pěti let vystoupily až na 34 až 50 částic aluminia během jedné zkoušky, takže jestliže spojíte jednotlivé body dohromady, a my víme, že tyto látky nepřicházejí z Číny (to je první věc co většina lidí podezřívá), "protože kalifornská ""Komise zdroje vzduchu"" (Air Resources Board)" dělala výzkum aerosolových postřiků z Číny a ukázalo se, že tyto neobsahují aluminium. Kovy se prostě nedostanou přes oceán, s výjimkou rtuti.

Celosvětové zatemňování tam ani není příliš známo. A ty nejposlednější údaje ukazují, že celých 20% přímého slunečního záření, které ještě před několika desetiletími dopadaly na naši planetu, se k nám již nedostanou. Podle mne, toto je jako ten největší slon v místnosti, těžko ho přehlédnout, a já věřím, že kdyby toto mohlo být předneseno takovým způsobem, že by byla zajištěna podpora dostatečného množství vědců a meteorologů, biologů, a všech jiných akademiků, kteří vědí o co jde, věřím že by se dostavili k jednání ze všech dílů světa.

Ale musí mít zastání, musí mít podporu. Znám lidi z kalifornského vládního oddělení pro ryby a zvěřinu, kteří jsou naprosto bez sebe z toho, co se děje. Nápis: David Keith, Geo-inženýr, Universita v Calgary (Canada). Nahrávka povolena reprodukovat od Michaela Murphey a Dane Wigington. Aerosolová geo-manipulace se zdá být tak levná, že její cena nemusí vůbec být brána v úvahu.

Tím pádem jeho použití je risk proti risku: je riskantní toto provozovat a stejně tak je riskantní kdyby toto prováděno nebylo. Toto vytváří problém s rozhodováním o této akci podstatně složitější a obtížnější. Ale já si myslím, že čím více tento problém zkoumáme, tím obtížnější ho shledáme a tím horší vlivy na naše životní prostředí objevujeme a to je dobře, protože v současné době se to zdá být všecko velmi snadné.

Takže když budeme tento problém víc zkoumat, pak konečně zjistíme, že celá záležitost je mnohem komplikovanější a její vliv je obtížnější odstranit. Samozřejmě, i opačná reakce je možná. Je to empirická otázka: jaká bude reakce na tyhle informace, za předpokladu, že si mnozí řeknou, že "teď ti blázniví vědci přišli s něčím takovým jako je sledování oblohy" a přitom bychom měli celou záležitost brát vážněji.

A ve skutečnosti to není žádné morální nebezpečí, ale spíš něco jako vození se na vlastních vnoučatech. A ve skutečnosti to není žádné morální nebezpečí, ale spíš něco jako vození se na vlastních vnoučatech. Nápis: Dane Wigington, odborník na sluneční energii. ... sub-mikronové částice jsou velmi škodlivé pro naše dýchání. Se vší tou dnešní diskuzí, jsem neslyšel žádnou zmínku o tomto odpadu a jestli byl kdy kým studován a taky jaký je vliv tak vysoce reaktivní látky jako je hliník, která otravuje naši půdu a vodu.

Moji spolupracovníci na knize o aerosolovém rozprašování se ve skutečnosti zaměřili na vliv těchto látek na lidské zdraví. Tato kniha nebyla ještě vydána, ale to bylo první na co jsme se zaměřili, že jsme důkladně spočítali vliv takového množství chemikálií a toto jsou odborníci na zdraví a podobně. A pro hliník a podobné částice je zde hodně toxikologických vlivů, které je potřeba zkoumat.

Dnešní geo-inženýři se blíží velmi rychle tomu, aby získali vládní zákon na podporu postřiků přídavnými látkami s naší oblohy. Už známe škody, které toto způsobuje na lidském zdraví, které dokáže způsobit hliník a které jsou značné, ale ještě navíc to, co způsobuje volný hliník ve formě kysličníku hlinitého v našem životním prostředí je katastrofální. Toto doslova ničí úrodu, ničí naše lesy a vytváří zemi, která je napadena,

SRM technologie produkuje škodu. Je zde vzestup rizika zničení stratosférického ozonu, což je způsobováno používáním SRM. Naše ozonová vrstva je doslova roztrhána na kusy. Nápis: Tom Gustafson, dřívější Mluvčí Kongresu z Floridy Contrails mění množství slunečního záření, a množství sluneční energie, které se dostanou skze atmosféru k nám. Je o tom pár článků, které vám můžu ukázat. Takže to, kolik slunečního záření a energie se dostane k nám skrze atmosféru a dokáže ji zahřát, je komentováno málem denně v tisku.

Není to ale publikováno tak, že by to přímo říkalo že je to nástroj na ovlivnění počasí, i když to opravdu naše klima změní tím, že to ovlivní množství slunečního záření, které se dostane do naší atmosféry. Geo-inženýrství je dnes jedno odvětví, které je teď velmi populární a které s námi nadále bude na takové bázi, že to bude každému jasné. A je to víc než zjevné každým dnem. Podívejte se na to, jak tyto bílé čáry zůstávají na obloze a dovedou ji jako přikrývka celou zakrýt.

Podívejte se na tuto fotografii oblohy. Myslel jsem, že oblaka vypadají trochu divně, ale pak jsem viděl skrz to letět letadlo a ono zanechalo mezi mraky mezeru, která tam zůstala další půlhodinu - letadla nezanechávají mezery v oblacích! Takže to nejsou oblaka! Scott Stevens, Meteorolog Jakmile přidáte oblaka na oblohu, pak měníte kolik sluneční energie se dostane k zemi. To je dáno, protože tím zvyšujete plochu pokrytí mraky.

V současné době máme největší zvýšení oblačnosti za posledních 30 let. Poměr mezi nízkými a vysokými mraky se skoro zdvojnásobil kvůli počtu vyšších mraků. A co tím děláme? Chytáme teplo do pasti. Něco se odrazí. ale když přijde noc, máme přes sebe přikrývku. Na příklad, jeden den v létě odpoledne v Los Angeles, tady byla vidět fronta vysokých mraků, která se přibližovala.

Nepřiblížila se ale ráno, spíš odpoledne, takže běžně dostáváme veškeré ranní a polední slunce a když slunce k večer zapadne, pak teprve přijdou mraky a oblohu zakryjí. Takže už jsme pobrali všecko sluneční záření co šlo a pak přijdou teprve mraky a zůstanou na 70% noci a drží to horko uvnitř. Kdysi ke konci roku 2004 jsem začal koupovat kamery. Koupil jsem si dvě web kamery a dvě malé na dvd.

Dal jsem je na stativy a nastavil jsem je kolem domu, zapojené na dva počítače a zprovoznil pomocí časovacího software. Takže jsem kontroloval sever, jih, východ a západ. Doufal jsem, že zachytím pohyb oblaků, nebo něco co se s nimi děje, abych mohl lépe přepovídat počasí. Po čtyřech měsících pátrání jsem získal asi 25-ti minutovou nahrávku, kterou vám ukážu na videu, a ta ukazovala serii letících letadel.

A stalo se to, že jedno letadlo letělo, byl to poměrně suchý den v dubnu, a pouze jedna část jeho odpadů zůstala ve vzduchu, natrvalo viditělná. Nápis: Scott Stevens, skutečný video záznam popisovaného příběhu Co bylo zvláštní, že pak přiletělo další letadlo a vletělo přímo doprostřed této viditelné dráhy. A pak ještě jedno letadlo a přímo do konce této dráhy a to pod úhlem. Ne současně s drahou samotnou, aní kolmo k ní, ale pod úhlem.

A tehdy jsem si řekl, hned se mi rozsvítilo, ti dělají něco s geometrií! Zavádějí a ustanovují tyhle obvody, neboli zóny, protože co jsem viděl pomocí mých kamer, tak atmosféra byla doslova ve vrstvách, každých 2, 3, 4, 5, 8 tisíc stop, asi se to mění ze dne na den. A mraky při bouři, jak jdou směrem nahoru, tak jsou tam doslova useknuty. Ale to se stane pouze, až přeletí ono letadlo a pak se bouřka rozplyne.

A to můžete vidět dnes a kdykoliv, pokaždé když se shání bouřky, letadla tam budou. A to všecko se vrací zpátky ke slunci. Slunce je zdroj energie pro tento sluneční systém. Slunce řídí naše počasí. Nápis: William Thomas, vyšetřující novinář, nositel vyznamenání. Na podzim 1998, jsem byl požádán svým zaměstnavatelem, což byly "Zprávy o životním prostředí -(Environmental News Service)," který fungoval celosvětově a zabýval se problémy životního prostředí, abych se podíval na jistou VHS video nahrávku.

Zpočátku, když jsem tuto sledoval, tak jsem se musel smát, přišlo mně to jako hodina a deset minut pochybného záznamu o contrails (výparové čáry za letadly). Po 10, 15, 20-ti minutách jsem se smát přestal, protože jako bývalý pilot a námořní navigátor, jsem dobře znal běžné contrails a to, co jsem na video pásce sledoval, se nechovalo jako obyčejná kondenzace par.

Tyto čáry, které se formovaly za několika letadly se namísto rozplynutí ještě zvýrazňovaly, roztahovaly se do šířky, až docílily toho, že modrá obloha se změnila v mléčně zataženou. V mém prvním novinovém článku pro "Zprávy o životním prostředí" "v lednu 1999 jsem napsal, že tyhle záhadné "contrails" dělají Američany nemocné. Výskyt nemocí přímo harmonoval s intenzitou postřiků, obzvláště o víkendu.

Lidé mohli sami sledovat toto podivné letecké mřížkování oblohy a hned nato začali kašlat, dostávali záchvaty asthma a to tak silné, že mnozí museli být převezeni na pohotovost. Lékaři prohlašovali v novinách "The New York Times," že nikdy ještě neviděli nic podobného a dokonce v prvních dnech tohoto projektu lidé umírali ve značném množství. CDC, což je "Středisko kontroly nemocí" (Center for Disease Control) veřejně prohlásilo, že vůbec nechápou, o co jde, že to není chřipka, takže tomu říkali epidemie úmrtnosti. To byl jejich název.

Kdy toto bylo? (otázka filmujícího) Toto se stalo 1998, 1999, 2000 v zimních měsících a bylo to hlášeno v Americe a v Kanadě. Ve městě Peterborough ve státě Ontario (Kanada) měly nemocnice kolem 307 nových akutních asthmatických pacientů za den. "V Birmingham v Anglii, 8 tisíc lidí zemřelo v rozmezí tří týdnů;" byli to hlavně lidé starší, bylo to v tisku a BBC to taky hlásilo. Tehdy museli používat chladicí vozidla na přepravu masa coby pojízdné márnice.

Bylo to velmi drastické. Všecko co mohu jako novinář říct je, že to bylo v přímé souvislosti s videozáznamy a zprávami o tom neobvyklém mřížkování oblohy. Bylo to v naprosto přímé souvislosti. Toto jsou velmi nebezpečné záležitosti velmi nebezpečný program. Stojím na střeše mého domu ve "The Bronx" v New Yorku a jak můžete vidět, celá obloha, až kam dohlédnete, je pokryta těmito "chemtrails." Dosahují celou cestou až na Manhattan a do New Jersey.

Tady zrovna dělají další zatímco spolu mluvíme. Sobota, 12. března 2012, kolem poledne. Když tyto chemtrails sledujete, tak vypadají skoro jakože padají ... padají na zem. Můžete vidět, jak se tam na konci rozplývají. Padají do řeky (Hudson) a padají ...

Text: Nahrávka povolena od Michaela Murphey
Geo-inženýři tvrdí, že spotřeba aluminia a jiných jedovatých látek je asi 20 milionů liber (9 milionů kg) za účelem chránění planety před sluncem. Dovolte, abych rozlišil tyto dva různé způsoby geoinženýringu. Tomu prvnímu říkáme "Řízení slunečního záření" a to je způsob, kdy dodáváme odrazné a jiné částice do bezprostředního okolí země, aby tato vypadala bílá. Text: Michael Murphey, Aktivista, filmař Počasí je součástí naší planety, součástí naší přírody počasí řídí všecko. Počasí řídí naši potravu. Počasí je stvoření, je to součást stvoření a mnoho lidí to nazývá Bohem.

A ti lidé, kteří si s ním zahrávají, anebo je zkoušejí kontrolovat, si hrají na Boha, protože touží po moci. Ano - ten kdo kontroluje počasí, kontroluje planetu. IPCC je organizace uvnitř WMO (World Meteorological Organization = Světová meteorologická organizace) a je to mezinárodní organizace, zabývající se sledováním počasí.

Text: Tom Gustafson, dřívější Mluvčí Kongresu z Floridy
V podstatě tato organizace říká, že změny našich klimatických podmínek jsou způsobeny lidmi a tyto mají na nás mít vliv teď a jejich vliv bude s časem víc a víc výraznější. Věřím, že data ukážou naprosto jasně každému, kdo udělá skutečně nestranný výzkum, že přesto, že je možno dočasně zchladit poměrně velké území, samozřejmě pomocí jedovatých látek, celkový vliv je mnohem horší oteplení. Ten pravý problém s "chemtrails" je v tom, co způsobuje, že jsou tak vytrvalé.

Odpověď na tuto otázku zatím neznám. Ale jestliže můžete vytvořit takový contrail (vodní výpar), aby zůstával, aby přetrvával a vytvářel oblaka, co je ten mechanizmus který toto vytváří? Co bylo změněno na tom letadle, co způsobuje, že čára za ním zůstane, namísto aby se rozplynula a zmizela? Je to přirozený jev zaviněný zvýšenou vlhkostí vzduchu? Je to přirozený jev protože stratosféra se ochlazuje? Způsobuje to nějaká látka, která je přidávaná do letadlového benzinu? Je to opravdu chemikálie, kterou nás postřikují? Letecký výpar? Nevím.

Ale už výraz "přetrvávající contrail" je používán, aby ukázal že je jiný než běžný "contrail" (vodní pára). Takže moje otázka je, co jsou tyto přísady? Co bylo přidáno, co způsobuje toto přetrvávání? Řekl bych coby skeptik, ptal bych se, proč bych neměl věřit, že geo-inženýrství způsobuje toto, text: Toto naznačuje, že zasévání mraků částicemi je potřeba dělat ve výšce asi 10 kilometrů. Tyto částice mohou být rozsévány letadlem, přičemž jedna technologie je skrze letecký benzin, jako udáváno v předešlých pracích, které se zabývaly metalickými částicemi ... co se děje ve vzduchu,

Text: Když jednou byly tyto miniaturní částice rozšířeny do atmosféry, mohou v ní setrvávat až po dobu jednoho roku. čehož předpoklad je blokovat slunce. Za druhé, chemikálie které nacházíme na zemi jsou přesně ty, co jsou v oněch patentech popsány. Za třetí, máme administrátory jako třeba John Holdren z Obamovy administrace, kteří otevřeně prohlašují podporu geo-manipulace. Za čtvrté, máme vědecké skupiny, jako třeba "Arktická methanová záchranná skupina" (Arctic methane emergency group), které otevřeně volají po záchranné válečné geo-manipulaci, což může být snadno ověřeno kýmkoliv, kdo se rozhodne záznamy této organizace prověřovat.

Text: John Holdren, Vědecký poradce pro Obamu
Můj osobní názor je, že musíme držet geo-manipulaci v pohotovosti a musíme ji zkoumat velmi pečlivě, protože se může stát, že budeme v tak zoufalé pozici, že jejich budeme muset použít. Je tady samozřejmě nebezpečí, což už jsem řekl před chvilkou, že nerozumíme systému dostatečně dobře, abychom mohli převídat výsledky do detailu, což znamená, že je zde vždycky nebezpečí, že když budete zkoušet manipulovat systém ve velkém měřítku, že skončíte s něčím, co má vedlejší účinky horší než to, co jste původně zkoušeli napravit. To se vztahuje na geo-manipulaci nejvíc ze všeho. Existují spousty řešení, která byla pro geo-manipulaci diskutována, jako na příklad klasické použití reflektivních částic do zemského orbitu.

Text: Clifford Carnicom, Výzkumník pro životní prostředí
Co se tady děje je záměrná a systematická změna ekosystému naší planety fyzickými prostředky. Vstřikování látek do atmosféry - osobně to beru jako globální aktivitu a zkoumám právě ty otázky, zda je možné fyzicky změnit atmosféru celé zeměkoule. Spočátku to vypadalo trochu jako přehnané, nedávalo to vůbec smysl. Ale když studujete atmosféru, uvidíte že je to jaksi možné, ale že naše atmosféra je o hodně víc citlivá a choulostivá než si mnozí dovedou představit.

Text: Tom Gustafson, dřívější Mluvčí Kongresu z Floridy
My pouze chceme věřit vládě a nechat všecko toto na pokoji. Ale když chcete vést veřejnou diskuzi, myslím, že by bylo nejlepší, kdyby se vlády jednotlivých (amerických) států které jsou ohroženy, začaly ptát co chce centrální vláda ohledně tohoto učinit. A v tomto směru bych žádal vládu aby byla pravdomluvná, aby občané mohli udělat správná rozhodnutí ohledně své budoucnosti. Obrázky nelžou, to je vše co je možno říct. Je to stejné, jako když vlády používají kamery na semaforech, aby postupovaly proti porušování pravidel silničního provozu. Fotografie se pak stávají důkazem. Je to tak jednoduché.

Podívejte se na tento obrázek Centrálního parku (město New York) vypadá to pro vás jako normální obloha? Myslím to zbarvení, divné růžové, zelené a modré pruhy ... vzpomínám si na ten den, 6. prosinec. Šel jsem právě proti budově "Empire State" a viděl jsem letadlo, jak letí přímo napříč. Pak jsem zavolala Stevena a řekl mu, "Steve, dnes budeme fotit." Šli jsme ven a udělali jsme tyto záběry: nic netušící lidé, kteří se věnovali svým denním záležitostem, zatímco nahoře, podívejte co tam vidíte.

Vypadá to pro vás normálně? Jsem povoláním ředitel fotografického oddělení. To je co dělám, fotografuji, a dělám to už více než 20 let. Můžu vám říct, že to, co vidím na obloze je úplně jiné, než to kdy bylo. Nemůžete to schovávat. Jednoduše, to nemůžete schovávat. Proto věřím, že tento problém bude rošířen mezi lidi, ať tak či tak. Chceme aby se tomu lidé věnovali, aby se ptali, chceme aby lidé věděli jakou činnost geo-inženýři sice popírají, ale ve skutečnosti ji provozovat chtějí.

Problém je, že když začnete s výzkumem, je zde zábrana ve formě tak zvaného "informovaného souhlasu." A "informovaný souhlas" je podle mého chápaní to, že mlčíte a neprotestujete, a tím v podstatě dovolujete vládě a vojsku, aby dělali pokusy na vás a na vašich dětech. Takže když tito řeknou, že "snad můžeme odvrátit hurikány a bouřky," netrváte na tom, aby zveřejnili, jak toto provedou a co jsou zdravotní následky takového počínání pro lidi a pro jejich životní prostředí.

Tím pádem, když tuto činnost přímo neodmítáte, tak svým mlčením dáváte "informovaný souhlas" s jejich počínáním, jinými slovy souhlasíte s tím, že jste jejich pokusný králík. Ptáte se jestli si myslím, že jsou "přetrvávající contrails" na obloze? Ano. Za jasného dne, běžte ven a podívejte se na ně. Každý se na ně může podívat a vidět je. Nejsou krátké, jako mraky, naopak, jsou to pruhy, co vedou od obzoru k obzoru. Takže tady není otázka co jsou anebo jestli existují.

Sama (odborná) literatura je popisuje, včetne IPCC dokumentů. Tím pádem, "přetrvávající contrails" se vyskytují i v odborné literatuře," která se tímto jevem zabývá. Osobně doufám, že když se diskuze ohledně geo-manipulační činnosti rozběhne a když se široká veřejnost této debaty zúčastní, že "chemtrails" budou vytaženy na světlo a na popředí a že se i jimi doposud zabívající skupiny též této diskuze zúčastní, tak já bych navrhoval ze všeho nejdříve, abychom opustili slovo "chemtrails" a to proto, že se toto stalo slovem jedovatým.

Můžeme toto slovo používat jako kódový název mezi námi samotnými, ale pro media a pro veřejnost bychom měli používat název vědecký, název ustanovaný mezinárodní vědeckou populací, což je název "stratosférické aerosoly," což je to, co jsou. Říkáme jim SRM, neboli "Řízení sluneční radiace" (Solar Radiation Management)," nebo jim říkáme geo-inženýrstvi, či klimatické-inženýrství všecky tyto názvy jsou používané vědecké výrazy.

Jestliže toto můžeme změnit, pak je možné přivést celou diskuzi o chemtrails do širší diskuze o geo-inženýrství a konečně mít skutečný vliv na velmi nebezpečný program. Takže teď budeme mluvit o tom, co podnikneme. Co můžeme dělat a co jsou naše možnosti. Zjevně, toto všecko se kolem nás děje, takže moje otázka v tomto období nedostatečných financí, vyhazování učitelů ze škol, eliminace záchranných služeb, přerušení dodávek jídla pro hladovějící, zrušení pomoci starým, je: kolik tento program stojí?

Kolik to stojí a kolik platí daňoví poplatníci každodenně a každoročně? Potřebujeme dohled veřejnosti. Potřebujeme veřejné odhalení, aby tato technologie, všechna tahle aktivita a její obrovská cena mohly být využity pro lidi a ne proti nim. Důvod, proč jsem se zúčastnil tohoto boje, což je něco co bych nikdy neudělal ani v nejhorším snu, je, že když vyjdu ze dveří a musím do plic nabrat vzduch plný jedovatých látek a když moje děti musí také dýchat tento otrávený vzduch, pak prostě nemám jiné východisko než zkusit za každou cenu odhalit tento problém.

Takže - co dělat? Potřebujeme zúčastněnost. Potřebujeme vaši pomoc. Toto je dokumentace na bázi iniciativy, což není dokumentární záběr, který můžete sledovat bez zúčastnění. Toto je dokumentární pořad, který - doufáme - vám pomůže se zúčastnit. Je to strategie hnutí zdola. Stáhněte si program s naší stránky. Pošlete nám fotografie. Dejte tímto zákonodárcům znát váš nesouhlas.

Text: Download the app = stáhněte program
Toto je oficielní začátek celé nahrávky. Něco velmi divného se děje. Koupil jsem tyhle kamery a nastavil je přes časovací program, aby snímaly oblohu. Ale pak se včera stalo cosi bláznivého, všiml jsem si něčeho značně znepokojujícího. Ty čáry za letadly se změnily na mraky a nezmizely, nevypařily se, nezmizely. A jak den postupoval, tak jsem mohl sledovat, že tvořily vzorek. Vypadalo to, jakože jsou to postřiky. A jakože ty postřiky vycházely zezadu letadla.

Protože jako ředitel fotografického oddělení mám k dispozici celou sbírků kvalitního zařízení, na některé aparáty si obstarám přídavné čočky a chci se na to podívat blíže. Proto jsem byl toho názoru, že je potřeba, abych dokumentoval, co dělám. Dnes je čtvrtek a právě jsem si obstaral nějaké nové věci, abych mohl pořídit lepší snímky toho, co se tady děje. Teď zkusím upravit tento teleskop na stativ a pak se pokusím za něho namontovat fotoaparát. ale ani nevím, jestli to bude fungovat.

No, nějak to donutíme. Tady je to. Teď jestli to bude fungovat. Vypadá to dobře. Zdá se, že jsem na okrají prostoru, který je současně postřikován. Takže se podívám, jestli budu moct získat nějaký dobrý záběr. Proklatě! Teď jsem v Harris a už zase mne pronásleduje policie. Městečko Harris, stát New York (výletní oblast, pozn. překladatele). Nevím co se děje, ale vypadá to, že někdo nechce, abych to vyfotil. Budu si muset najít místo, kde se schovám.

To bych nikdy nevěřil, že se budu muset schovávat, když si chci vyfotit pitomou oblohu. Ani nemůžu jít do parku. Teď jsem zpět na východním přítoku řeky Delaware do vodárny pro město New York. Myslel jsem, že se usadím někde tady a budu fotit, ale tady je "HazMat" nákladní auto města New York (Hazmat = hazardní materiál, asi fluor do vody, pozn. překladatele).

Ten park, odkud jsem chtěl původně fotit, odtud mne předtím vyhnal policajt. To je hodně divné, že Hazmat divize se nachází v areálu vodárny pro město New York. No, uvidíme, jestli se mně podaří nastavit nějaké fotoaparáty tady. Odtud je lepší výhled. Tady jedou. Auta - jedou opačným směrem. Takže - nastavíme kamery. Tady to je. Divné věci.

x Dnes snad již nenaleznete nikoho, kdo by nikdy neviděl oblohu zbrázděnou stopami tryskových letadel táhnoucími se od obzoru k obzoru, které se nakonec slijí v jednotný, kalný opar. Vrozená inteligence nám říká, že to nejsou jen obyčejné kondenzační stopy, ale nikdo si příliš neklade otázky: Kdo to vlastně dělá? A proč? Tento film se to snaží změnit. Nabízí příběh o rychle se rozvíjejícím odvětví tzv. geoinženýringu řízeném vědci, korporacemi a vládami s cílem modifikace globálního klimatu a ovládání počasí. Ačkoliv představitelé trvají na tom, že jsou tyto programy teprve v diskusní fázi, existují hory důkazů, že již dávno probíhají. Do atmosféry jsou vypouštěny tuny toxických látek měnících složení půdy, vody a se zničujícími důsledky pro plodiny, zvířata i lidské zdraví. Údajně pro naše dobro. Dále dokument Clifforda Carnicoma o aerosolových zločinech páchaných na obyvatelstvu celé planety.

Dokumentární film Clifforda Carnicoma pro nekomerční použití.
První vydání v lednu 2005.
Související odkaz
Contrail Science blog o demystifikaci chemtrails Metabunk na vyvracení nesmyslů nejen o chemtrails Chemtrails: A Planetary Catastrophe Created by Geo-engineering Chemtrail na Wikipedii
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.