xVybraná videa
text k videu
Zdravím Vás, ocitl jsem se ve studiu před kamerou a řekl jsem si že využiji příležitost, když jsem zde v Sydney v Austrálii, abych zde vyjádřil své myšlenky za 22 let výzkumu stojící za celou touto skutečností, která se jmenuje Occupy the Wall Street (Obsadit Wall Street). Je to vynikající věc a je to fantastické, že se lidé probouzejí do poznání, když si uvědomují.

"Jsem otrokem! Ale už o to dál nemám zájem!"

To je hranice, ze které už není návrat zpět a kterou musíme překročit, abychom s tou věcí něco udělali. Důvodem, proč tyto informace dávám na veřejnost pro lidi, kteří se řídí svojí svobodnou vůlí je to, že se zde projevuje a probíhá ještě další agenda. A pokud tato nefalšovaná odpověď, ohledně groteskního zotročení lidstva ve smyslu financí a jiných věcí, vyjádří účinnou pochybnost, pak to musí byt lidé znalí poměrů na ulici, aby věděli o co se jedná.

Je třeba si uvědomit na čem se zakládají věci, kterými se zde zabýváme. Podíváme se na to postupně. Především na prvotní základy toho, čím se zde zabýváme. Pokud se stane cokoliv, co změní tyranii celosvětového bankovnictví a celosvětového finančnictví, tak se nejdříve podívejme na to, jak jsou peníze tvořeny a kdo schvaluje jejich vytvoření. Pokud se toto nezmění, tak se nezmění vůbec nic.

Pokud se tato síla nezmění, není žádna neděje na změnu dynamiky moci, nad tvorbou peněz. Protože lidé si to neuvědomují, ve velkých a velkých počtech. Pokud se zeptáte na otázku, jak jsou vytvářeny peníze a odkud pocházejí? Lidé mají sklon na to odpovídat, že se o to stará vláda. Ne! Skoro bez výjimky se nejedná o vládu. Jsou to soukromé banky a pokud uděláte svůj vlastní výzkum, tak jsou vlastněny stejnými lidmi, ale pod jinými jmény.

Je to stejná síť, ale pod jinými jmény. Soukromé banky vytvářejí peníze z "čistého a krvavého" vzduchu. Z ničeho! A pak nám za to účtují úrok. Funguje to následovně. Pokud zajdete do banky a půjčíte si 50 000 dolarů. Co udělá banka? Hýbe nějakým cenným, kovem? Nebo co udělá? Jediné co dělá je to, že k vašemu účtu připíše 50 000 dolarů.

A od tohoto okamžiku, začínáte platit úrok za 50 000 dolarů, které nikdy neexistovaly, neexistují a nikdy existovat nebudou. Peníze ze vzduch - teoretické peníze s názvem kredit. Je dovoleno aby se to dělo a opět v tom byl proveden výzkum. Stejná síť, která kontroluje vlády a schvaluje legislativu, má co dočinění s bankovnictvím a tvoří stejnou síť, která kontroluje banky a bankovní systém.

Schvalují zákony, které se nazývají dílčí bankovní rezervy, které dovolují bankám půjčit přinejmenším desetinásobek toho, co mají hotově uloženo na účtech. Když vložíte do banky 1 dolar, tak banka může půjčit 9 dolarů které nemá. Čistý vzduch. Jen čísla na obrazovce. A nejen to! Půjčíte si 50 000 dolarů z banky. Co se stane? Připíší na stroji, 50 000 dolarů na váš účet. V pořádku. Nyní za tu půjčku, už platíme úrok.

Pak si vezmete 10 000 dolarů a koupíte si auto. Odevzdáte těchto 10 000 dolarů chlapíkovi, který prodává auta. Ten muž přijme vašich 10 000 dolarů, které byly vytvořeny z ničeho a vzaty z původních 50 000 dolarů. Nyní uloží těch 10 000 dolarů do banky, kde má účet. A nyní už tato banka může půjčit desetinásobek tohoto základu, který byl vytvořen na začátku z ničeho! To je to, co se nyní děje!

A pokud dlužíte 50 000 dolarů nebo jinou částku, jde to přes bankovní systém. A tato jedna půjčka dovoluje bankovnímu systému jako takovému, vytvářet obrovské obnosy neexistujících peněz a tím plusové hodnoty na jejich účtech z původní půjčky z peněz co neexistují. To je způsob dámy a pánové, jakým bankovní systém převzal celý svět a proč by to také neudělal, když mu to dovolíme? A máme tu ještě další podvod.

Vše je vykalkulováno úmyslně, chladnokrevně a vypočítané. Když vkročíte do banky, abyste si půjčili 50 000 dolarů tímto směšným a absurdním způsobem, tak banka vytvoří 50 000 dolarů. Vy ale nesplácíte zpět jen 50 000 dolarů. Vy splácíte 50 000 dolarů plus úroky! Ale obnos na splácení úroků, nebyl nikdy vytvořen. Dokonce ani jako kladná hodnota na účtech. To ale znamená jednoduchou skutečnost.

A je to chladnokrevně vypočítáno a vyprojektováno tak, aby v žádném okamžiku neexistoval dostatek peněz v oběhu, na vyplacení celého dluhu a úroků. Proto lidé ztrácejí své domovy, své firmy a ztrácejí cokoliv jiného na čem pracovali, a je to v důsledku toho, že je právě toto začleněno do systému. Když probíhá vzestup a růst těchto neexistujících směšných peněz s názvem kredit, potom to do značné míry skrývá skutečnost v jaké se nacházíme situaci.

Ohromný dluh nemůže být nikdy splacen zpět, dokonce ani z části včetně úroků, protože nejsou potřebné jednotky výměny, kterými by to bylo možné udělat. Ale když přijde hospodářský úpadek a následně nastává stažení těchto směšných jednotek výměny z oběhu, potom se stane očividné zřetelné, že neexistuje dostatek jednotek výměny, na vyplacení všech dluhů, úroků a všeho ostatního.

A to je také důvodem této exploze, kterou zde nyní máme a že lidé ztrácejí své domy, své firmy, svou půdu, své farmy a tak dále. A děje se to po celém světě, na základě stejných principů. Čili tu máme systém, kde jsou soukromé banky kontrolovány elitní skupinou kolem Rotshildů. Máme tu Rockefellery v Americe, kterým byl také dán tento stupeň síly tvořit peníze a diktovat kompletně celosvětové financování, které jde mimo vlády a národy.

A to je také důvod, proč jsou schopni vytvářet vzestup a nebo úpadek, podle toho jak se jim zlíbí. Proto když chtějí vytvoří krizi a hospodářský úpadek, tak co udělají? Odmítnou vytisknout odpovídající množství směšných jednotek výměny. A jak to zdůvodní? Oh, banka má nedostatek prostředků. A čím je to způsobeno? Je to stažením peněz z oběhu, aby se vytvořila tato situace v níž se nyní nacházíme.

Celý finanční systém byl vyprojektován od svého vzniku tak, aby to byl systém lidského zotročení, lidské kontroly a lidského útlaku. Takže jakékoliv okupující hnutí všude na světě, musí být za skončení vlády soukromých bank, které jen vytvářejí peníze z čistého vzduchu na počítačové obrazovce a účtují si za to úroky (toto je velice důležité).

A máme zde jednu otázku. Proč vlády nejsou skutečnými vládami? Nedělají náhodou zákony? Něco takového jsem slyšel že dělají. Proč vlády nevytvářejí svou vlastní měnu a nedávají ji do oběhu bez úroku, tak aby vykonávala poslání ke kterému je určena a to je, že je prostředkem výměny, která nahrazuje výměnný obchod. Proč? Už jsem to řekl. Protože stejná síť která kontroluje banky, kontroluje i vlády.

Čili vláda potom neschválí legislativu. Neřeknou! "Proč si půjčujeme peníze vytvořené z prázdného vzduchu od bank, včetně úroků a nutíme tak lidí ke zdaňování a musíme to vyplácet všechno zpět? " Všechno co musíme udělat, je vytvoření našich vlastních bezúročných peněz. Protože je lehce pochopitelné, že nyní je základní jednotka výměny, která umožňuje ekonomickým aktivitám aby se udály, již na samém počátku vytvořena jako dluh!

Děje se tak za pomoci lidí, kteří si půjčují peníze z bank. Každá jednotka výměny je dluhem od samého začátku. Je to celé šílené a pomýlené! A za druhé, musí to skončit! Už více nechceme vlády, které nejsou skutečnou vládou. Žádné skutečné vlády, si nepůjčují peníze na úrok od soukromých bank. To je směšné! A je tu další věc. Ať už máme růst či úpadek, o tom všem se rozhoduje, za pomoci bankovního systému.

Protože to co nazýváme ekonomikou, je úplně zkorumpováno a zmanipulováno. Především určují množství jednotek v oběhu. Tedy kredit. "Ooh, chceš mít to či ono?" Dobře. Tady máš milion liber, tady jsou ty peníze a vezmi si to! A pak tu máme množství jednotek, které jsou v oběhu. Tento růst je ale vykonstruovaný a lidé kteří jsou si jisti prací se zadlužují a koupí si větší dům, větší auto a tak dále.

A potom v optimálním bodě a to se stalo v roce 2008, je vytvořen důvod pro stažení peněz z oběhu. Nyní ekonomická aktivita, která byla podmíněna původním množstvím peněz v oběhu, již není možná. A nyní co už jste rybou na udici, to všechno směřuje k úpadku a k ekonomické krizi. Lidé převážně neztrácejí své domovy z důvodu, že by už nechtěli více pracovat.

Ztrácejí své domovy proto, že neexistuje dostatek ekonomické aktivity, která by vytvořila příjmy, na pokrytí jejich hypotéky. Společnosti nekrachují proto, že by to pro ně bylo zábavné. Krachují proto, že neexistuje dostatek poptávky po jejich produktech v době úpadku, kdy množství peněz v oběhu je vyčerpané. A co se nyní děje?

Banky které sami vytvořily tento problém, odebírají lidem domovy, exekucí zabírají podniky, berou si půdu a berou si skutečné bohatství za to, že se peníze nesplácejí zpět. Peníze které nikdy neexistovaly, neexistují a nikdy existovat nebudou. Toto je síla, kterou dali vlády bankám a banky tak mohou kontrolovat planetu Zemi. Vše co pochází z těchto okupujících protestů a co neobsahuje požadavky na toto odpovědět, nic neřeší.

A je tu pár dalších věcí a možná jich bude trochu víc, které bych rád posunul dál a sdílel je s těmi, kteří skvěle a jasně, protestujete všude po celém světě. Protože neexistuje nic, co by bylo více zmanipulované, než upřímnost neznalá života na ulici. To co musíme opravdu udělat, pokud chceme dotáhnout do konce tento směšný a nelidský nesmysl je to, že se musíte naučit znát život na ulici a to sakra rychle!

Protože existují lidští supi, kteří poletují kolem a pobíhají tu a tam po těchto protestech a nejen na Wall Street a snaží se nasměrovat celou věc jiným směrem. Do většího otroctví a větší nespravedlnosti, než která je dnes. Existují jisté souřadnice a během této prezentace budou postačovat tři, pokud to tak chcete. Co chce vytvořit tato síť, která stojí za bankovní strukturou, za vládami a za mezinárodními společnostmi?

No, je to jednoduché. Chtějí mít kompletní kontrolu, nad celou lidskou rasou. Mentálně, emočně, fyzicky a finančně. A aby se tak stalo a je jich velmi málo, ve srovnání s celosvětovou populací 7 miliard lidí. Jsou jen hrstkou lidí, kteří o tom vědí a kteří to dělají. Neustále musí centralizovat svojí rozhodovací činnost. Protože čím více se centralizuje tato rozhodovací činnost, tím vetší sílu má malá skupina lidí, nad mnohem větším počtem lidí.

Jinou věcí, která se děje současně s tím, že čím více centralizují moc, tím více síly mají v centru a mohou tak centralizovat dokonce i rychleji. Čili tento proces centralizace síly, je po dlouhou dobu pojmenován jako globalizace. Vše to může postupovat rychleji a rychleji, prostřednictvím procesu centralizace síly.

To, co chtějí vytvořit a píši o tom téměř 20 let, je snaha o vytvoření jedné světové vlády, která bude diktovat všechny zákony, kromě nějakých lokálních záležitostí. Avšak zásadní zákony, budou diktované světovou vládou, právě tak jako diktátorství Evropské Unie, diktuje Velké Británii, 75% zákonů které jsou schváleny. Takže chtějí mít světovou vládu, která bude diktovat každému na světě.

Chtějí mít světovou centrální banku, která bude diktovat celosvětové finančnictví pro všechny země, které chtějí následně rozdrobit na regiony. Chtějí mít celosvětovou armádu, kterou si chtějí vynutit svou vůli na všech, kdo to nebudou chtít přijmout. To je právě to, co je nyní NATO. Víte, když omlouvají bombardování celých měst civilistů, pod záminkou jejich ochrany. Oni řeknou: "Světové společenství se rozhodlo."

A máme tu kód pro světovou vládu. Pošleme tam NATO, protože světová komunita se rozhodla, ale ve skutečnosti se rozhodla Amerika, Francie, Británie a pár dalších, jako třeba Izrael. Říkají o NATO jako o světové armádě. Myšlenkou této struktury, kam to chtějí přivést je to, že chtějí mít světovou vládu, která řekne: "Lidé této země nechtějí akceptovat naše diktáty, a proto tam vyšleme naše chlapce! "

To je to, co jsme viděli v Libyi. To samé se snaží udělat v Sýrii. Vidíme to všude po světě narůstat. Mezinárodní komise se rozhodla: "Vyšleme chlapce do boje!" NATO je ve skutečnosti světová armáda. Mezinárodní výbor, je ve skutečnosti světovou vládou. Vidíme, jak se to vše posouvá na jedno místo. Chtějí mít světovou elektronickou peněžní měnu, která nahradí všechny ostatní současné měny.

Už žádná platba v hotovosti! Jdete do obchodu nebo někam nakoupit a přesunete tak vaše elektronické peníze z vaši kreditní karty. A počítač zahlásí: "Ne, nepřijímáme vaši kartu! I když se peníze vytrácí z oběhu neuvěřitelným tempem, můžete ještě dnes říct, že zaplatíte v hotovosti. Ale co když nebudete mít žádnou hotovost, nebo počítačový systém řekne ne, vaší kreditní kartě, nebo vašemu mikročipu a tím to končí.

To bude rozhodovat jestli nakoupíte nebo ne. Čili je to všechno o kontrole. Chtějí jednotnou světovou měnu a to je to, co nyní vidíme v Evropě. Lidé tvrdí, že euro nefunguje! Podívej! Nefunguje a víte proč? Protože to se to od něj očekává a je to jen odrazový můstek. Všechny ty peněžní měny v Itálii, Francii a všechny další odlišné měny. Je to proces, směrem k této světové měně.

Chtějí se jich zbavit a všechny vyměnit za euro. Všechny peněžní měny padnou v jednom okamžiku a budou pryč! "Nyní tu máme začátek události v Evropě." Co budou chtít potom udělat? Oslabit euro jako další fázi, směrem k jedné světové měně. Další věc která je důležitá pro všechny, kdo se zapojují v tomto okupujícím protestu. Pokud bude předložen návrh který bude tvrdit, že bychom měli směřovat k jedné světové vládě.

Nebo ke světové centrální bance a všechny další podobné věci. Ne, ne, ne! Poslouchejte, je to jen centralizace moci, která má svět dostat do tohoto bordelu. Pokud máte odlišná rozhodování, existuje také mnoho řešení a žádná kabala nedokáže něco takového nadiktoval a nenechte se proto zmanipulovat a nevěřte tomu podvodu, pokud jde o centralizaci síly.

Čili máme zde Evropskou unii, která je fašistickým a komunistickým diktátorem a je to celkem jedno, jak to nazveme. Máme tu jednotnou měnu a ekonomický chaos v celé Evropě, a je to vše úmyslně zmanipulováno, stejně tak jako v Americe a i všude jinde. A vidím lidi, kteří mají odpovědi na odůvodnění tohoto problému centralizací moci a to ještě více centralizovat moc. "Postupme na světovou úroveň."

A jak jsem na to všechno poukazoval ve svých knihách, tak je to plán o kterém to celou dobu bylo. A pokud nebudeme velmi a velmi opatrní, tak množství okupujících protestantů bude zmanipulováno, pokud nebudou znalí života na ulici a toho, jak se celá ta hra hraje. A budou zmanipulováni k řešení tohoto problému, což způsobí ještě větší problém. A zotročení lidstva, bude ještě více extrémnější.

Když se podíváte na to, kam nás chtějí zavést, tak je to celosvětové centralizované diktátorství. Nyní se podíváme na hlavní techniku, za pomoci které nás tam chtějí dostat. Pojmenoval jsem to už před dlouhým časem jako, problém - reakce - řešení. Jak je to jednoduché, tak je to devastující. Na první úrovni vytvoříte problém a někoho jiného za to obviníte, abyste zakryli skutečnost, že za tím stojíte vy.

Následně použijete nekritická a horečnatá média, které řeknou lidem verzi problému, kterou chtějí, aby jí lidé věřili. To co chcete ve druhém kroku, je samotná reakce na problém od lidí. Strach, pohoršení a něco se musí udělat. Mohla by to byt válka nebo teroristický útok. Tak jako operace Mossadu a americké tajné služby 11. září 2001 (řízený odstřel zastaralých budov WTC). Mohl by to byt ekonomický kolaps, nebo cokoliv jiného.

Jakýkoliv problém který potřebujete, tak aby bylo umožněno, jít ke kroku číslo tři v problém - reakce - řešení. Představuje to nabídnutí řešení problémům, které jste skrytě vytvořili a budete za ně vinit někoho jiného. Toto řešení neustále posiluje vaši agendu, směrem k centralizovanému celosvětovému diktátorství o kterém zde mluvím.

Čili když bouráte světovou ekonomiku a hýbete ve světové ekonomice každým dnem biliony dolarů, tak jak to dělá tato síť, tak o tom rozhodujete a vše je postaveno vzhůru nohama. Vy a ne nikdo jiný. A proto také dokážete vytvořit ekonomický kolaps, podle své vlastní vůle. A to také udělali v roce 2008. A pokračuje to až do současné doby. A hlavní myšlenkou je, nejdříve udělat problém a potom nabídnou řešení.

Rotshildovská kontrola a špatní lidé jako miliardář George Soros, který je jedním z největších podporovatelů v historii moveon.org a který se snaží dostat do této demokraticky vlastněné strany a který chce vstoupit do protestů na Wall Street a tak tyto operace ovládnout a tak dále. Potom mohou nabídnout řešení, přesně jako nabízejí Soros a jiní. Ale o co se bude jednat?

Vyřešit tento ekonomický celosvětový rozpad, za pomoci světové centralizované banky. Odstupuji v úžasu a jsem šokován. Praštěte mě něčím, ať ztratím vědomí. Je to tak zřetelné a je to tak prokazatelné. Je to jako otevřená kniha a když si tu knihu otevřete a začnete s výzkumem, tak si uvědomíte kam to všechno směřuje.

A proto je také v současnosti v průběhu toho životně důležité, když přichází takové množství lidí přes tento proces a všichni tvrdí: "Jsem otrokem a nelíbí se mi to." Následně přicházejí do další úrovně a co začínají vidět? Je to velmi důležité, aby nedovolili sami sobě být "upřímnými pěšáky, nevědomými pěšáky a stejnými pěšáky."

V manipulaci, která nás přivede na další úroveň a dokonce do většího finančního a lidského zotročení, než je to, co tu máme až do dnešní doby. Toto je velmi důležitá oblast. Důležité je nebýt dezorientován, pohledem na obchodní společnosti, banky a všechny ty věci. Je to všechno o kontrole, o lidské kontrole. A na formě této kontroly nezáleží, záleží jen na tom, aby to lidi přivedlo, pod ještě větší kontrolu.

V procesu provádění tohoto plánu, jsme dosáhli úrovně, kdy kontrola pokračuje prostřednictvím bankovního systému, soukromého bankovního systému a prostřednictvím společností, která je kontrolována za pomoci těchto rodin a jejich sítí. Často lidi slyším říkat, že potřebujeme ukončit kapitalismus. My zde nemáme kapitalismus, toto je zločinné sdružení! Je to tak jak řekl Rockefeller: "Konkurence je hřích."

Máme tu petrochemický, farmaceuticky, biotechnologický kartel a tak dále. Jsou to kartely těchto rodin. Toto je způsob jak kontrolovali a diktovaly, až do tohoto bodu. Avšak oni chtějí dojít až ke konečnému bodu lidské kontroly, kde už neexistují obchodní společnosti, které známe dnes. Tak bychom mohli být zataženi do hry: "Ano, zbavme se obchodních společností!" Já jsem pro to! Ale otázkou zůstává, za co je vyměníme?

A toto je struktura, kterou chtějí udělat. Chtějí mít světovou vládu, světovou centrální banku, světovou měnu, světovou armádu, tak aby prosadili vůli světové vlády. A pak chtějí ministerstva světové vlády. Přečtěte si dílo 1984! George Orwell se skutečným jménem Erick Blair, nevycházel ve svém díle z fantazie, ale měl přístup k této agendě, prostřednictvím Fabiánské společnosti.

Stejné Fabiánské společnosti, jejíž členem byl i Albert Huxley. A tak měl vědomosti pro napsání prorocké novely - Brave New World (Odvážný nový svět). Vycházeli z projekce svých vlastních znalosti. Zdá se že Huxley to podporoval a Orwell to nepodporoval, ale snažil se to odhalit. Avšak jedná se o tentýž zdroj, který už je tu po dlouhou dobu. To co chtějí je světová vláda a světové ministerstvo pro ropu.

Které převezme všechny ropné společnosti, všechny olejářské ekonomické a systémové funkce, všechny olejářské finance, prostě všechno. Chtějí mít světové ministerstvo pro zdraví, které převezme všechny farmaceutické společnosti a to co se nyní jmenuje, Světová zdravotnická organizace. Která je mimochodem, dílem Rockefellera a Rotshilda.

Chtějí mít světové ministerstvo obchodu, které pokryje světové obchodní organizace a bude diktovat celosvětový obchod z jednoho centrálního bodu. Světové ministerstvo toho či toho, světové ministerstvo biotechnologie a veškerý zbytek. Chtějí pohltit společnosti takové jaké jsou nyní do těchto ministerstev, pro účely konečné, celosvětové diktatury.

A stejní lidé, kteří jsou nyní za bankovním systémem a společnostmi, tak ti budou kontrolovat světovou vládu a její ministerstva. Stejná věc, která bude mít ale větší stupeň řízení a kontroly lidstva. Čili budou chtít od protestujících lidí, kteří budou protestovat proti této abnormální nespravedlnosti, groteskním akcím a chování společností takovým způsobem, že to bude konec společností a bank.

Ano, dobře! Ale my! My! My musíme diktovat, co se změní. Různost, rozmanitost ale od centra. Kontrola lidí v jejich životech a v jejich komunitách. To je to, co oni chtějí. A co teď musím říci je, že vidím jak se to v celém světě odvíjí, zatím co o tom zde mluvím. Po celém světě probíhají tyto protesty. Máme tu kabalu proti níž jste protestovali a která bude diktovat, za co tento systém vyměníme.

Pokud půjdeme tímto směrem centralizace vetší a vetší síly, ocitneme se v celosvětovém fašistickém státě do 10 let. Naše děti a vnoučata budou žít své životy v krvavých nočních můrách a nebo půjdeme jinou cestou a řekneme, že chceme svojí sílu bez centra a pro lidi co žijí ve svých komunitách, tak aby nebyla žádná kabala v centru a nemohla nikomu diktovat jeho život v každé zemi či státu. Každému na této "mizerné" planetě.

A ještě jedna věc na závěr a víte že tyto organizace, které sem vstupují jako jsou moveon.org a říkají že si přeji, aby to bylo všechno mnohem lepší. Které jsou založeny Sorosem a kontrolovány demokratickou politickou stranou. Chci říci, že množství lidí na protestech se ptá: "Co to děláte?" Viděl jsem je, jak to dělají. Globální oteplování způsobené lidstvem, je krvavým a gigantickým podvodem.

Bylo vytvořeno za účelem omluvy dramatických změn ve společnosti která je kontrolována, tak aby se urychlila tato agendu, o které zde nyní mluvím. Protože pokud tu hrajete hru na problém reakci a řešení, tak proto chtějí prezentovat globální změnu, protože potřebují vytvořit celosvětové problémy, na které mohou poskytnout celosvětové řešení. Změna klimatu, "každý je postižen a potřebujeme světové zákony!"

Co je mimochodem mezinárodní zákon? Mezinárodní zákon je něco, co musí každý na planetě poslouchat. Jedná se o zákon světové vlády a mezinárodní zákon přichází na své místo. Každý kdo si provede malé množství základního vědeckého výzkumu zjistí, že je tu "lidsky způsobená změna klimatu". Všimněte si, že je tu změna klimatu a ne globální oteplování, protože se začalo ochlazovat.

Je to podle cyklu Slunce a půjde to zpět nahoru a zase bude teplo. Proveďte jen malou část výzkumu a pochopíte, že celá myšlenka globálního oteplování je podvod. Všechno je podvrh podle definice prezentovaný Al Gorem, který nic jiného neumí! A teď tu máme různé organizace a nebyla to three-fifty.org a ty ostatní. Oh ano, musíme mít legislativu týkající se změny klimatu. "Ano! Pojďte a vybudujte pro nás trošku víc vězení!" "Dejte nám daň z CO2!"

Protože to je důvod toho, že jsme se dostali do úpadku. Jak vyřešíte svůj problém? Vezměte svůj rozum do hrsti! A přestaňte si nechávat diktovat jinými lidmi, že musíte tomu nebo onomu věřit. Možná že opět pár lidí naštveme, ale víte co? Nezajímá mě to! Když vidím všude kolem ty protesty, někoho mluvit do mikrofonu a všichni ostatní opakují větu, pak řekne další větu a každý opět opakuje tu větu.

A my chceme svobodu? Avšak lidé mě tvrdí: "Chceme dát hlas každému." Ne, vy jen dáváte možnost opakovat lidem co bylo řečeno. Není to daní hlasu někomu, takže to proměníte na skupinové myšlení, což je způsob, jakým jsme se do tohoto bordelu dostali. Samostatné a jedinečné myšlení, to je to co nás z toho dostane. Zbavte se těch vzorců kolektivních odpovědí a kolektivního chování. Čili nezajímám se o three-fifty.org.

Vezměte si svůj posraný nesmysl o změně klimatu a jděte si s tím někam jinam. My se tady snažíme dosáhnout skutečné změny a ne zde prodávat jinou cestu k celosvětové vládě. Moveon.org a všichni vám podobní, dělejte si svou práci někde jinde, vezměte si své peníze někam jinam. Toto bude revoluce, která přinese a udělá rozdíl. Bude to revoluce lidí a ne organizací! Nespolupracujme na svém vlastním zotročováni!

Ani samostatně, ani společně. Je tu vynikající příležitost uskutečnit změnu, ale potřebujeme se stát znalými poměrů života na ulice a potřebujeme dostat ty parazity mimo celou věc. Od té upřímné energie a upřímných lidí, kteří došli k závěru, že "jsou otroky, ale už nechtějí být otroky!" Protože pokud tak neučiníme, tak převezmou kontrolu a udělají to, co udělal každý jiný když se zdálo, že se nějaká věc "skutečně" děje.

Podívejte se na Obamu, "Změna, stojím za změnou!" Ne, ty nic neděláš! Ty si stojíš pevně za svým byznysem tak jako obvykle! Jsou to jen plané řeči. Skutečná změna se děje změnou v životě. Ne plácáním prázdných slov. Změ - na. Jedna slabika, dvě slabiky? Na tom vůbec nezáleží. Proto říkám Obamovi, že by to mohlo být 50 prokletých slabik a stejně se nic nezmění. Protože on nechce nic změnit. Změnit to musíme my. Tak pojďme na to!

Zavri ústa! O tom predsa nechceš počuť!
Máme tu šialený svet a je čoraz šialenejší. Chcú nás udržať úplne upriamených len na prežitie. - Pred pár rokmi vyšiel manuál masovej kontroly mysle, zvaný Tiché zbrane na tichú vojnu - ako manipulovať populáciu. A v ňom jeden riadok hovorí: Udržiavajte ich vkuse zaneprázdnených na farme s ostatnými zvieratami. Takže čím viac z nás dokážete držať v stave prežívania, budeme viac v strese...

- " Pozri, hovoríš tu možno zaujímavé veci, ja ale žijem v skutočnom svete.." To je základ - držať nás v tomto stave stresu. A my to teraz prenášame na mladších a mladších ľudí. Deti sú pod neskutočným tlakom aby spravili skúšky! Aby ukázali aké sú naočkované, vycvičené systémom. "Musíš prejsť skúškou! " Chvália sa, "Môj syn to dal na...." "Mimochodom, on to dostal, ty nie! "

Je to rodičovské prahnutie po sláve "Oh, spravil si všetky skúšky, môžeš byť bankárom! " Tlak, tlak, tlak, čokoľvek si to od života vyžiada. Pán učiteľ, vyhláskujte mi : šťastný O čom to rozprávaš?! O tom je "učivo"? Ste šťastní, ste naplnení tým, čo robíte? Viete, my máme tieto meradlá úspechu, ktoré vyhľadávame za účelom ich splnenia a ráta sa v nich, čoho je veľa.

Koľko veľa ľudí je takýchto, koľko veľa ľudí dostáva tituly, o koľko viac ľudí... Iný, ozajstný, spôsob by mal byť - koľko pár ľudí je nenaplnených? Ktorí niekoľkí ľudia sú v strese? Koľko málo ľudí je chorých? Koľko málo je bezdomovcov? Koľko je tých pár, čo sú vystrašení z budúcnosti? Toto sú miery úspešnej spoločnosti. Nie viac a viac a viac.

Máme ekonomický systém, ktorý volám vezmi, sprav a odhoď, kde úspechom je ekonomický rast, a znamená ako rýchlo si dokážete brať zo Zeme, spraviť z toho vec, predávať viac vecí, vyhadzovať viac vecí a začať odznova! Čím rýchlejšie to robíte, tým ste úspešnejší! Nazývame to vrcholom vývoja ľudskej spoločnosti. Robí to z našej planéty skládku hanby.

Disponujeme inteligenciou do určitého bodu...hoci prostredníctvom múdreho a priameho jednania by sme zistili ako sme neuveriteľne pokročilí, teraz máme tak šikovné mysle, aby sme vytvorili úžasné technológie, veci, ktoré by mohli spraviť svet lepším miestom pre každého. Ale my ju používame na bombardovanie miest plných civilistov. Stojíme teraz na takom vrchole ľudskej evolúcie, že dokážeme zabiť viac ľudí ako kedykoľvek predtým.

A robíme to. Žijeme vo svete, kde nám pripadá v poriadku že deti píšu svoje mená na bomby, ktoré sú zhodené a zabijú iné deti. Ako vravím - myslíme si že tento svet je v poriadku, my čo sme tu si to nemyslíme, ale veľa ľudí áno Pritom je načisto šialený. A čo ľuďom zabraňuje to pochopiť, je stály hypnotický tranz, ktorý nám pridelili. Cítiš sa ospalo, tik tak... Nechceš vedieť o bombardovaní miest, sleduj toto a zmĺkni!

Rýchlo zlato, hrá o auto! Žijeme vo svete hojnosti, ale stále sú ľudia lační po základných veciach. V niektorých častiach sveta hýrime jedlom, ktoré často pochádza z krajín, kde ľudia hladujú. A stále viac jedla vyhadzujeme, ktoré potom jedia ľudia po veľa mesiacov. Videl som to v Ekvádore - ľudia žijúci na zbytkoch jedla, čakajúci na autá zo západných hotelov s vyhodeným jedlom, ktoré potom celý čas jedia.

Svet, ktorému dovoľujeme aby bol takýto. Ale na to sa nepozerajte, tik tak... Pozrite na toto a držte ústa. Hej zlato, rýchlo, Steelers idú skórovať! Ja mám rád šport, ale ak sme v situácií, keď sa to stane centrom pozornosti našej reality, s odhliadaním od všetkého ostatného, tak kým sa pozeráme tu, tam sa deje peklo aby z nás spravili hlupákov, ako sa to deje. Čo dávajú v telke zlato?

Bomby hádžeme na najľudnatejšie miesto na Zemi - Gazu - chránime sa, robíme to na obranu. Toto robíme. Toto je oslobodenie. Áno, oslobodenie, a stále to pokračuje. Toto je Vietnam. V 20. storočí ľudia zabili viac ako 100 miliónov iných ľudí vo vojnách a konfliktoch. A stále to pokračuje. Tik tak, to nechcete vidieť. Aha, polonahá Paris Hilton vzadu v limuzíne, pozri, vyzerá fakt dobre. To je nové náboženstvo.

Stav žitia: Toto som len ja a budem žiť svoj život, Wow, máš na sebe oblečený krásny oblek, je žiarivý a krásny. Ou, pozri ona je štastne zosobášená...pozri akurát sa rozvádza. Je to nové náboženstvo: celebrity - náboženstvo celebrít. Ja som len v supermarkete, kupujem nejaké fazule ale oni nekupujú v supermarkete - oni sú iní! Sme v situácií, kde máme systém zvaný peňažný, založený na peniazoch, ktoré nikdy neexistovali, nie sú a nebudú.

Čože? Povedzte to znova, celkom som to nezachytil. Stali sme sa tak oddelení od sveta, v ktorom žijeme, že väčšina ľudí sa neopýta jednoduchú otázku - čo sú peniaze? Keď idete do banky a požiadate o pôžičku napr. 50 000 dolárov, čo urobí banka? Nič, v zmysle presúvania drahých kovov niekde, tlačenia peňazí - nič. Oni len naťukajú na váš účet: 50 000 dolárov.

Od toho momentu začnete splácať úrok a ak máte šťastie tak nakoniec aj samotnú istinu 50 000. Pretože tí istí ľudia kontrolujú politiku aj banky, boli vydané legislatívy, že banky môžu požičať minimálne 10 násobok svojho depozitu. Takže vždy, keď dáte do banky dolár, dávate im právo legálne požičať 9-10 dolárov. Takže je to zaujímavé - vezmete si pôžičku napr. 50 000, tých bolo daných na vašu počítačovú obrazovku na základe toho, že niekto iný tam predtým vložil len zlomok z toho.

A potom si tých 50 000 vezmete a možno dáte niekomu 20 000 - niečo si kúpite. On vezme tých 20 000, ktoré boli vytvorené z ničoho, a dá ich do ďalšej banky. Teraz tých 20 000 dolárov z pôvodných 50 000 dáva banke právo na 10 x 20 000 dolárov. A tak to ide stále ďalej. Čo dokáže banka vytvoriť z ničoho, a zaťažiť populáciu úrokom z 1 doláru, alebo 100, alebo akejkoľvek inej čiastky, je fantastické.

A my sa na nič nepýtame! Rozprával som sa s ekonómami, ktorí si v televízií len vymyslia také a onaké množstvo peňazí a pýtal som sa čo sú peniaze, ako vznikajú. Nevedia. Nikdy o tom nerozmýšľali. Proste sú. Je to vláda. Nie, sú DNA tejto spoločnosti, ktorá ju drží viac ako mnohé fyzické spôsoby v otroctve. Peniaze vyrobené z ničoho zvané dlh - úver, ktorý potom zvyšok života splácame.

Ale na to sa nepozerajte. Nenechajte ich to vedieť. Tik tik tik Rýchlo zlato, dávajú show Jerryho Springra, chlap udrie svoju priateľku, poď sa pozrieť! Toto všetko sú neustále rozptýlenia. V správach vám títo ľudia povedia všetky informácie, ktoré tí, čo vlastnia médiá chcú aby ste verili, že sú pravdivé. To sú správy. Celá ich podstata je: bojte sa, majte veľký strach veľká čierna príšera prichádza akonáhle ju vymyslíme.

Držať ľudí v strachu, v stave stresu. Ale hlavne - toto sa prejavuje po celý čas - držať ich v stave prežívania. Lebo kým v ňom sú, budú sa sústrediť iba na prežitie, namiesto sledovania toho, čo sa naozaj deje. Čo je to s týmto svetom, mami ľudia žijú, ako keby žiadne mamy nemali celý svet má asi rád drámu priťahujú ho veci, ktoré prinášajú traumy.

Za morom sa snažíme zastaviť terorizmus ale tu si teroristi stále chodia v USA veľká CIA the Bloody a Crisps a Ku Klux Klan ale ak máš rád len svoju vlastnú rasu vytváraš priestor pre diskrimináciu a diskriminovanie plodí len nenávisť a keď nenávidíš, začneš besnieť staneš sa ukážkou pravého šialenstva a presne tako hnev pracuje a funguje potrebuješ lásku, aby si to urovnal ovládni svoju myseľ a medituj, dovoľ svojej duši, aby ju láska pritiahla Ľudia zabíjajú, ľudia umierajú deti trpia a ty počuješ ich plač dokážeš robiť to, čo kážeš? nastavil by si druhé líce?

Otče, Otče, Otče pomôž nám pošli nejakú radu zhora lebo sa ľudia ma privádzajú k otázke kde je tá láska? Už nie je to čo bývalo, všetko sa zmenilo nové časy sú zvláštne, to svet zošalel? ak sú láska a mier tak silné prečo sú kúsky lásky ktoré nikam nepatria? národy sa bombardujú chemické plyny ničia pľúca deťom utrpenie pretrváva mladí umierajú mladí spýtaj sa sám seba, či je láska naozaj silná?

Ja sa pýtam seba čo sa v našom svete pokazilo ľudia žijú odovzdane nesprávne sa rozhodujú žijú iba víziami nechovajú k sebe úctu popierajú blížneho vojny sa vedú, ale dôvody sú tajné pravda je skrytá zamietnutá pod koberec keď sa ju nedozvieš, nikdy nespoznáš lásku Povedzte, kam sa podela láska? (ja neviem) Povedzte, kam sa podela pravda? (ja neviem)

Kde je tá láska? Ľudia zabíjajú, ľudia umierajú deti trpia a ty počuješ ich plač dokážeš robiť to čo hlásaš? nastavil by si druhé líce? Otče, Otče, Otče pomôž nám pošli nejakú radu z hora lebo sa spytujem otázku kde je láska? Cítim ťarchu sveta na svojich pleciach čím som starší, tým sú ľudia bezcitnejší väčšina sa stará len o zarábanie sebectvo nás vedie zlým smerom.

Médiá ukazujú nesprávne informácie hlavným kritériom sú negatívne obrazy napádajú mozgy mladých rýchlejšie než baktérie deti sa chcú správať ako vo filmoch čo sa stalo s ľudskými hodnotami. Čo sa stalo so spravodlivosťou a rovnosťou? namiesto šírenia lásky šírime nepriateľstvo neporozumenie nás odvádza od jednoty to je dôvod prečo sa niekedy cítim ubitý.

To je dôvod prečo sa niekedy cítim na dne niet divu, že sa občas cítim zle musím si udržať svoju vieru pri živote, kým sa láska objaví spýtaj sa sám seba kde je tá láska? Otče, Otče, Otče, pomôž nám pošli zhora nejakú radu lebo si začínam klásť otázku kde je tá láska? jeden svet Máme len jeden svet To je všetko jeden svet Niečo je s ním zle Niečo je s naším svetom zle Máme len jeden svet To je všetko čo máme jeden svet.

x Rozhovor s českými titulky exkluzivně připravené pro Českou republiku, kde bude pan David Icke 25. září 2010 v Praze vystupovat na celodenní přednášce, s aktuálními informacemi dnešní doby.
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.