xVybraná videa
text k videu
Naší vládci nám řekli, že válka s terorismem může trvat 100 let. Nový typ války proti nepříteli ve stínu, kterého není možné porazit. George Bush: "Buď jste s námi, nebo s teroristy ". Generace za generaci se bude muset vzdát svých práv a svobod v této nekonečné válce za globální impérium.

Novinář: "Byla to dech beroucí ukázka palebné síly". Perfektní divadlo, které přesvědčí lidi, aby se vyměnili svá práva a svobody za iluzi bezpečnosti.

Dick Cheney: Není pochyb, že Saddám Husajn, vlastní zbraně hromadného ničení, není pochyb, že je shromažďuje, aby je použil proti našim přátelům, naším spojencům a nám. A pokud nepřestane zbrojit, Spojené státy povedou koalici a odzbrojí ho ve jménu míru. Bylo nám řečeno, že nás čeká stoletá válka, která potrvá generaci za generací.

V tomto filmu prozkoumáme, kdo tahá za nitky, kdo vydělává na temném divadle moderní války. Odpovíme na otázky: vědí lidé jak jsou ovládáni, rozumí systému moci, který je obklopuje, propagandistická mašinérie PR (public relations) agentur, které vymývají jejich mozky a zaplňují jejich mysl hrami a bezmyšlenkovitým odpadem

Chystá se populace pochopit, že vlastní vlády napříč historii používaly široké spektrum zastrašování, aby dovedli obyvatelstvo k akceptování totální tyranie 11 září, občanské identifikační karty, Velký Bratr, Válka v Iráku, 7.7. útok v Londýně, Invaze do Íránu Jak jsou propojené?

V předchozích filmech jsme se zaměřili na 11. září, jako záminku, která dala do pohybu současné světové geopolitické události. Larry Silverstein: /majitel World Trade Centra/: ... nejchytřejším řešením bylo strhnout budou, tak se rozhodli že ji strhnou... ...a pak jsme se dívali jak budova padá... Třetí budova, která spadla 11.září - budova číslo 7 - WTC BUILDING NUMBER 7 Průzkum veřejného mínění ukazuje, že většina obyvatelů západu věří, že oficiální verze událostí z 11. záři je podvod.

A velká část z těchto lidí věří, že 11. září byla VNITŘNÍ PRÁCE (inside job). Oficiální tisk pokračuje o napadání jakéhokoliv alternativního pohledu na 11. září. V tomhle filmu se nejdříve podíváme na historické události, ve kterých o vládou sponzorovaném terorismu není pochyb. Navíc oficiálně potvrzeném z odtajněných dokumentů západních vlád. Existují stovky příkladů vládou sponzorovaného terorismu teroristických akcí pod cizí vlajkou FALSE FLAG teror.

Začněme s posledními pěti teroristickými útoky, pak se podíváme na novější případy. Co to je útok pod cizí vlajkou? Encyklopedie definuje:Operace pod cizí vlajkou (FALSE FLAG): Tajná operace provedená vládami, korporacemi nebo jiným organizacemi, která má vypadá jako by byla provedena jinými entitami. Jméno vzniklo z vojenského termínu, letět pod cizí vlajkou než je vaše vlastní.

Existuje mnoho variant operací pod cizí vlajkou, ale nejpopulárnější varianta, je uskutečnění teroristického útoku proti vlastním občanům a následné obvinění politických nepřátel. Jedna z nejznámějších operací pod cizí vlajkou byla provedena nově zvoleným Adolfem Hitlerem 27 února 1933. Nacistické odtajněné dokumenty na konci světové války a výpovědi u procesů v Norimberku odkryly podezření mnoha historiků: že Herman Göring založil oheň v Reichstagu - budově německého parlamentu.

Nacisti nalezli obětního beránka - Marinisa Vanderlubbeho, extrémně mentálně postiženého chlapce, který se válel nahý za Reichstagem v parku Vanderlubbe byl postaven před nacistický loutkový proces, uznán vinným a poslán na smrt. byl popraven 10 ledna 1934 Použitím krize, kterou sám vytvořil se stal Adolf Hitler diktátorem, zavedl zákony podobné americkému Patriot Act a zaměřil se na další země Do března roku 1939 obsadil Československo Když už měl Rakousko a Československo, vydal se na východ dobýt Polsko ale nechtěl vypadat jako agresor k útoku na Polsko potřeboval záminku.

Byl to Heinrich Himmler kdo přišel s plánem operace, která byla i po něm nazvaná jako OPERACE HIMMLER. V noci 31 srpna 1939 vzali Němci jednoho neznámého vězně z koncentračního tábora, oblékli ho do polské uniformy a odvezli do Gliwic, na Německo-Polské hranice, kde ho zastřelili. Zinscenovaná scéna se zabitým polským vojákem vypadala jako Polský útok na německou radiostanici Německý rozhlas, tisk byli plné sdělení a fotografii na kterých si domnělý polský voják dovolil zaútočit na Říši.

Nyní měl Hitler důvod k útoku na Polsko a noční můry 2 světové války mohly začít. 1953 puč v Íránu CIA: Operace Ajax. V roce 1953 roku agenti CIA společně s britskou MI6 svrhli demokraticky zvoleného vůdce - Dr. Mohammeda Mossadegha. Mossadegh vystudoval na západě, byl proamerický, vyhnal komunistické síly ze severu země no bohužel, krátce po tom co se stal premiérem v roce 1951 znárodnil ropná pole a odmítl monopol britské BP (British Petrol).

Vlastní historické archív CIA na www.cia.gov popisuje v detailech, jak američtí a britští agenti prováděli teroristické útoky a následně z nich obviňovali Mossadegha. v pozdních 90 letech byly obsáhlé části operace AJAX odtajněny Polní velitel operace AJAX nebyl nikdo jiný než vnuk prezidenta Roosevelta - Kermit Roosevelt. Před smrtí v roce 2000, vystoupil Roosevelt v médiích vychloubajíce se svým vlastenectvím při provádění teroristických útoků v Íránu a obviňováním íránské vlády.

Provokace zahrnovaly: propagandu, demonstrace, uplácení, nasazení agentů pod falešnou vlajkou (FALSE FLAG OPERATIONS) Bombové útok na náboženské a duchovního vůdce, útok na mešity, střelba samopaly do davu rozhazování letáků tvrdících, že za tím stojí Mossadegh. Bylo tam napsáno: "Chvála Mossadeghovi, chvála komunismu, pryč s Alláhem" Dr Mossadegh byl za pomoci CIA a MI6 zatčen a uvězněn na doživotí, dopadl lépe než jeho ministři, kteří byli popraveni.

CIA založila také íránskou tajnou policii "SAVAK" 25 let teroru a mučení mohlo začít. Operace byla na západě pokládána za velký úspěch. CIA od té doby používala ty stejné techniky v mnoha jiných zemích ke svržení jak zvolených vlád tak diktátorů. "Operace Gladio", byla zastřešovací krycí operace stovky bombových útoků provedených západními rozvědkami a NATO, provedených v Západní Evropě, Blízkém Východě, Latinské Americe a Asii.

Od roku 1947 do 1981, jak veřejně přiznal italský prezident, došlo v rámci operace GLADIO, k útokům na civilisty, za které měli být obviněni komunisté a levicové síly 22 listopadu 1990 roku vydal Evropský Parlament odsuzující operaci GLADIO Bývalý šéf italské rozvědky také vyšel na veřejnost z detaily operace GLADIO. Mnoho dalších zemí má volně přístupné odtajněné dokumenty týkající se operace GLADIO.

Americká vláda a západní vlády útočili na vlaky, autobusy, školy, a obzvláště školní autobusy, s vědomím, že obrazy mrtvých dětí donutí snáze jejich společnost vzdát se svých práv a svobod. Krvavý bombový útok italské Boloni, 2 srpna 1980 Zemřelo 85 osob, více než 200 bylo zraněno způsobilo, že někteří italští vládní úředníci přestali mlčet a odkryli alespoň malou část této odporné operace.

A nyní INCIDENT V TONKINSKÉM ZÁLIVU (VIETNAM) V létě roku 1964, prezident Lyndon B. Johnson hledal záminku pro podporu Američanů v té době expandující skryté válce v jihovýchodní Asii zprávy: ..tři komunistické torpédové čluny včera zaútočili na americkou loď (estroyer) u břehů Vietnamu, dnešní odpověď prezidenta Johnsona byla tvrdá a ostrá: Na každý útok na naše síly jsme povinni odpovědět. Každému, kdo v JV Asii prosí o pomoc při obraně své svobody, bychom měli pomoci.

V listopadu 2001 roku, muzeum prezidentského úřadu uvolnilo pásky s telefonními rozhovory mezi prezidentem a ministrem obrany Robertem McNamarem, ve kterých otevření diskutují o využití zorganizovaného incidentu v Tonkinském zálivu, jako záminky k rozšíření války. Následně v roce 2005 Úřad Národní Bezpečnosti (NSA) odtajnil vlastni oficiální verzi Tonkinského zálivu, ve kterém přiznává důstojníci tajné služby vědomě manipulovali zprávy, tvrdíce, že vietnamské lodě zaútočili na americký destroyer 4 srpna 1964, když ve skutečnosti nedělali vůbec nic, i když na ně Američané stříleli.

Kongres schválil resoluci TOKINSKÝ ZÁLIV, lež díky které zemřelo 58 000 Američanů a vice než 1,5 milionu Vietnamců. 6 října roku 1976, dvě bomby, C4 s časovým spínačem, nastražené na kubánské letadlo DC-8, krátce po startu vybuchly zabily všech 74 pasažérů na palubě, v nejhorším leteckém útoku na západní polokouli před 11 zářím Na palubě letadla cestovali olympijští atleti tří zemí, včetně vítězů zlatých medailí z Kuby.

Odtajněné CIA a FBI dokumenty ukazují že teroristé zodpovědní za tyto útoky dostali americká víza pár dní před útokem a pracovali pro americkou vládu Více seriózních publikací tohle předpokládalo, ale potvrdili to až nyní odtajněné dokumenty. Původce bombového útoku na kubánské letadlo byl agentem CIA Odtajněné dokumenty dokazují, že podezřelý pracoval pro CIA Luis Posada Carriles.. 1967: Útok na plavidlo "USS Liberty".

Na začátku 60 let šef generální štábu L.L. Lemnitzer vypracoval plán na operaci pod falešnou vlajkou (FALSE FLAG), jako záminku k útoku na Kubu a válku se Sovětským Svazem. V "Operaci Northwoods", plánován únos letadla pomocí dálkového ovládání a jeho sestřelení a obvinění Kuby. Také zde bylo mnoho jiných teroristických útoků, které plánovali provést. Jeden zmiňuje útok na americké plavidlo, ze kterého obviní cizí zemi, jako záminku války s jakýmkoliv nepřítelem, kterého si vyberou.

Prezident Johnson použil plán z operace "Northwoods" 8 června 1967 v průběhu 6 denní války mezi Izraelem a arabskými národy, prezident Johnson poslal špionážní plavidlo USS Liberty" provádět elektronickou špionáž ve Středozemním moři Jasně označená americká špionážní loď plavala 14 mil od břehu Izraele v mezinárodních vodách. kapitán lodi: "Po leteckém útoku na nás ještě zaútočili torpédové čluny torpédy a kulometnou palbou."

Izraelské průzkumné letadlo proletělo nízko nad lodi a jasně ji identifikovalo jako americké plavidlo V 14:00 téhož dne na USS Liberty zaútočili 3 stíhačky MIRAGE-3. Od začátku útoku stíhačky rušili americké rádiové spojení. Stíhačky byly také neoznačené. Jediné neoznačené stíhačky v arzenálu Izraele. Bojové letadla zaútočili na loď ze svých kanonů, shazovali konvenční bomby i napalm - opakovaně ze všech stran.

Když stíhačky skončily, byla loď zasažena středním bombardérem, bombami s napalmem a bílým fosforem. Poté na loď zaútočili tři izraelské torpédové čluny s izraelskými vlajkami Zaútočili na loď kulomety s velkým kalibrem a vystřelili torpéda proti lodi Jedno, které loď trefilo, udělalo 10 metrovou díru když explodovalo s otvorem po obou stranách lodi. Potom torpédové čluny začaly střílet na záchranné čluny, v mezinárodních vodách, což je válečný zločin.

Když se toto celé dělo, obrovská americká vlajka vlála na stěžni jasně viditelná. Útok na USS Liberty trval několik hodin, v průběhu útoku Liberty neustále volala 6 flotilu, která byla po blíž, prosíce o leteckou podporu. Dvě letadlové lodi odpověděly vysláním dvou bojových letadel. Byly odvolány Bílým Domem. Admirál Geis z 6 flotily volal osobně do Washingtonu, aby potvrdil odvolací rozkazy.

Telefon vzal osobně ministr obrany McNamara, a potom osobně prezident Johnson a řekl Geisovi: "Chci aby ta zpropadená loď šla ke dnu". "Žádná pomoc, stáhněte stíhačky." Představte si, být admirál Geis, prosící prezidenta, aby Vám dovolil bránit americkou loď pod útokem a ten Vám řekl, že chce aby ta zpropadená loď šla ke dnu. Kromě toho, že americké letadlové lodě odvolaly svou pomoc se zde objevila ruská špionážní loď, která byla svědkem části útoku.

Po 3 hodinách útoku se Izraelci stáhli, protože zde byli svědci, dovolili poškozené USS Liberty stáhnout se do bezpečí. 40 let po útoku na USS Liberty, víme přesně co se stalo. (Alex) Udělal jsem interview s hlavním velitelem námořních sil, Admirálem T. Moorerem, a dalšími, kteří byli na lince a slyšeli co prezident Johnson řekl. Dokonce jsem mluvil s šéfem námořního vyšetřování JAGG, který dostal rozkaz zfalšovat hlášení a zakrýt co se skutečně stalo.

Jeden z izraelských pilotů veřejně vypověděl, že třikrát rádiem odmítl zaútočit na loď, že jasně viděl, že se jedná o americkou loď, v mezinárodních vodách - spojence Izraele. Bylo mu nařízeno pokud na loď nezaútočí skončí u vojenského soudu. Ve zkratce to bylo takhle: Prezident měl osobní kontrolu nad lodí, poslal ji do Středozemního moře, dohodl se s Izraelem aby na ni zaútočil a zabil všechny na palubě.

Z útoku by byl obviněn Egypt, USA by vstoupili do války a převzali kontrolu na celým blízkým východem. Posádce této nejvíce vyznamenávané lodi v historii USA, bylo řečeno, že stráví zbytek života ve vězení nebo budou zabiti, pokud komukoliv řeknou co se skutečně stalo. Kapitán William L. Mc Gonagle dostal tajně Kongresovou medaili za zásluhy s tím, že nesmí nikomu říct. Když jsme se teď podívali na malý průřez teroristických akcí provedených vlastní vládou.

Pojďme se podívat na současné útoky 7.7.2005 v Londýně. Ministerský předseda Tony Blair, vůdce Laboristů ztrácel podporu v parlamentu. Volební průzkumy ukazovaly, že jeho strana prohraje volby a pak zničeho nic přišel bombový útok 7.7 a 21.7. Jen pár dní po útoku se začaly objevovat informace o zapojení západních tajných služeb do bombového útoku. Osobně jsem přicestoval do Londýna z Austinu (Texas), abych to osobně prošetřil události v Londýně.

Po příletu mně přivítali Paul J. Watson i jeho bratr Steve, reportéry mého webu prisonplanet.com (vězeňská planeta). Abychom pochopili Londýnské útoky, podívejme se nejdříve na vlakový bombový útok v Madridu 3.11.2004. Roky po útoku, které roztrhali vlaky v Madridu, vláda potvrdila, že Al-kaida s nimi neměla nic společného. Každý z domnělých teroristů byl nějakým způsobem napojen na španělskou tajnou službu, včetně domnělého vůdce celého bombového týmu.

Údajný vůdce londýnských teroristů, který dal atentátníkům dynamit, byl spojený s Madridským bombovým útokem. stejné stopy a provedení spojují útoky v Londýně a Madridu. Ráno 7 července 2005, čtyři vlaky a jeden autobus zůstaly roztrhané na kusy, když 4x trhaviny vojenské třídy explodovaly V 8:50 ráno, tři nálože simultánně explodovali ve třech různých vlacích. V řádů minut, očití svědkové hlásili, že došlo k více různým teroristickým útokům.

Kromě toho, že tři vlaky byly doutnajícími troskami plných mrtvých umírajících Londýňanů Scotland Yard po 1,5 hodiny tvrdil, že všechen poprask byl způsoben výpadkem elektřiny v metru Každý viděl ten autobus, myslím, že jim bylo jasné co se stalo. Myslím, že to byla pouze výmluva. Proč by to říkali, když to věděli? Aby to utajili a nevyvolali paniku. záhadně 15 před útok nařídila londýnská policie autobusu 30 z Hackney do Marble aby změnil normální trasu i zaparkoval na rohu Woburn Square a Tavistock Place.

V 9:47 čtvrtá bomba vybuchla, zabila 13 lidí a mnoho dalších zranila. Ze všech autobusů toho rána, to byl jediný autobus, o který se policie speciálně postarala přesměrovala na Tavistock Square. Prošel jsem celou tuhle ulici a hledal číslo 30 zastávky mají cedule s čísly, na žádné není číslo 30. A to proto, že autobus 30 byl speciálně přesměrován sem toho dne. Prostě tady ta zastávka není. Číslo 30 tady nemá zastávku. Bylo to ve zprávách, že sem byl ten autobus přesměrován.

Přiznali, že číslo 30 byl jediným přesměrovaným autobusem na jiné místo. Jaký důvod? Nikdo neví, ale potvrdili to. Takže je velice podivné, že vybuchl zrovna, když byl tady v této ulici. Pamatujete si, když se tohle všechno děje, policie tvrdí v rádiu a v TV, že se jedná o výpadek napájení, poruchu. Mezitím lidé v autobusech poslouchají z jiných rozhlasových stanic, jak očití svědkové mluví o explozích.

Domnělý atentátník s ruksakem v autobuse, začal panikařit a sledovat svůj batoh se zmatením strachem, jak tvrdí očití svědkové. O týden později policejní detektivové, vyšetřující případ, zjistili, že všichni 4 atentátníci v metru a v autobuse, nesplňovali MODUS OPERANDI sebevražedných atentátníků. Koupili si zpáteční jízdenky, hráli kriket den předtím, měli dobré zaměstnání a šťastné rodiny. Jeden z atentátníků, byl zachycen kamerou, jak se hádá o ceně lístku.

Po tom co měli detektivové Scotland Yardu možnost mluvit s očitým svědky z autobusu, vydali prohlášení, že atentátníci nevěděli, že mají v batozích bomby. Toto je jenom jeden z mnoha velkých objevů, kterému se nedostalo prostoru v mediích. TV Fox News 29.7.2008 l uvedlo, že mozek bombových útoků Haroon Rashid Aswad, je agent britské tajné služby. Bývaly prokurátor a expert na terorismus v FBI, John Loftus řekl, že Aswad byl chráněný MI6 a byl jasně pod kontrolou MI6.

Aswad je mozek stojící za útoky ze 7.7. v Londýně. To on stál za nimi. Co je zarážející je fakt, že zatím co ho celá britská policie honila, tak ho jedno křídlo britské tajné služby (MI6) krylo. Toto bylo zdrojem sporů mezi CIA a britským ministerstvem spravedlnosti MOMENT JOHNE ... MI6 ho ukrývala??? tvrdíš, že pracoval pro ně ??? - Ne to netvrdím já, To řekl muslimský šejk v roce 2001 v interview s novináři.

- Takže byl dvojitým agentem? - Pracoval pro Brity, aby získal informace o Alkajdě ale ve skutečnosti to byl agent Alkajdy. CIA a Izraelci obviňovali MI6, že dovolila takového teroristu žít v Londýně. V roce 1999 Aswad přijel do Ameriky, chtěli ho zatnout v Seatlu, protože se chystal vytvořit výcvikový tábor teroristů v Oregonu. Ministerstvo spravedlnosti nařídila prokuratuře v Seatlu nezatýkat Aswada.

- ... Počkej, Jak to?! Aswad zjevně pracoval pro britskou rozvědku. Tento závěr je podložen uvnitř rozvědky USA, Britové jim řekli, že Aswad je mrtev. Proto New Yorská skupina odložila tento případ. To ale není to co si většina ministerstva spravedlnosti myslí, že šlo zase o krytí toho člověka spojovaného veřejně známým z Al-Muhajirounem. Naše CIA ho chtěla zavřít, ale Britové řekli zase ne?

Před 2 týdny Britové věděli, že CIA chce zatknout Aswada, tak co se stalo, odletěl do přímo do Londýna, není zatčen, když přiletí, není zatčen, když odjíždí... - I když je na seznamu hledaných osob ? Jasně že byl na seznamu, jediný důvod, jak to že nebyl zatčen bylo, že byl britským agentem. Byla to hledaná osoba. - A potom odletí den před bombovým útokem? - Do Pákistánu, kde ho zatknou, ale zase pustí, je během 24 hodin propuštěn.

V Londýně jsme mluvili s Davidem Shaylerem, bývalým agentem MI5, který byl obviněn z vyzrazení státních tajemství, a uvězněn na půl roku do vězení. V novinách "Cambridge Evening News", vyšlo svědectví očitého svědka, který uvedl, že neviděl žádného muže s batohem, po výbuchu to co viděl byl kov vystřelený nahoru z vozu. To by znamenalo, že bomby nikdo do vlaku nepřinesl, ale že byly připojeny pod vlak zespodu.

Ale nikdo z oficiálních medií, tuto stopu nesleduje, doufáme, že policie to sleduje. Současný člen britského parlamentu, bývalý ministr Blairova kabinetu - Michael Meacher byl odvolán v roce 2003 za pokládání důležitých otázek na začátku války s Irákem. Zvěrstvo bombových útoků v Londýně, při nichž zahynulo 56 lidí, které se staly 7 července, říkáme jim 7/7 (seven-seven) zajistily že vznikne strach, kontrola a zajistily také, že ti kteří vládnou, řídí a vědí, nemůžeme říci, kteří to jsou, protože je to tajné, jsou v pozici s extrémní mocí.

V průběhu našeho vyšetřování bombových útoku jsme se chtěli podívat na podezřelou smrt Jeana Charlesa de Menezese. během pár dní po jeho brutálním zavraždění ve stanici Stockwell, se začaly objevovat známky krytí zločinu. - Co jste viděla toho dne jak zabili toho Brazilce? - Viděli jsme policisty běžící ke stanici s pistolemi. To je všechno. Neviděli jsme nic jiného. A potom za pár sekund jsme uslyšeli výstřely.

To je všechno co jsme viděli - Je Vám líto jeho a jeho rodiny, že je mrtvý ? Kdyby to bylo v jeho zemi, byl by taky zastřelen. Co vím, tak policie dělá co může. - Proč si myslíte že utíkal ? - Protože mu propadlo vízum, musel si myslet že de po něm policie, protože mu propadlo vízum. Policie chránila lidi v metru, nevidím vůbec nic špatného na tom co policie udělala. - Proč si myslíte, že ho střelili 8 krát do hlavy ?

- Nevím, to je hodně výstřelů... - Kolikrát jste slyšela, že ho střelili? nejdříve 5, ne nejdřív 3, pak 5 a nakonec 8. - -Policie potvrdila, že ho nejdřív srazili na zem a pak zastřelili. - Říkali mu aby stál, nestál, říkali mu aby se zastavil. Co jiného mohli dělat, pokračoval v běhu... - 007, co? licence na zabíjení. - Věřím, že by mělo platit "shoot to kill" (vystřelit za účelem zabití). Osobně si myslím. To je můj pohled. Myslím, že by se lidé měli vzdát svých práv za svobodu.

Londýnská policie byla nakonec nucena potvrdit, že pan De Menezes před nimi vůbec neutíkal, nebyl oblečen v těžkém kabátě, a speciální armádní jednotka ho zabila popravčím stylem. střílející z blízkosti 10 krát do hlavy. Britská vláda byla tak zoufala, udržet detaily střelby v tajnosti, že zašli tak daleko a uvěznili ITN televizního reportéra, který dostal kopie toho, co by normálně bylo veřejnou policejní zprávou.

Pracovníci vlády i policie byli rovněž potrestáni za odhalení pravdy. Dokonce i nás si zapisovali a vyhrožovali nám, že nás zatknou, když jsme natáčeli před stanicí metra ve Stockwellu za to, že jsme se ptali kolemjdoucích a natáčeli polici. - Odkud jste? - Austin, Texas. Kdy jste se narodil? - 11 února 1974. Nechcete radši vidět můj řidičák? - Ne.. - Tady to je. - Děláte film pro americkou televizi? - Přesně, myslím, že právě...

Pane co si myslíte o této události? - Je velmi špatné, co se stalo. - Co myslíte, že se mělo stát? - Politika "střelby za účelem zabití" by měla být zakázána. Obávám se, že zde došlo k strašlivé chybě. je mi líto jeho rodiny a líto policistů, kteří udělali strašlivou chybu. - Bude to špatné pro všechny. - Je to velká tragédie. Policie nejdříve tvrdila, že toho dne bylo ráno bylo horko, i když oficiální zpráva o počasí ukazuje, že bylo 15 stupňů C.

A, že Menezes utíkal ulicemi oblečen v kabátu ze kterého vyčnívaly dráty, že přeskočil turnikety proběhl okolo chodců, naskočil do vlaku, kde se chystal odpálit bomby, když ho hrdinní policisté zastřelili. Vláda tvrdila, že všechny bezpečnostní kamery toho dne měly poruchu. Ale díky nezkorumpovaným lidem ve vlastních řadách musela policie přiznat, že žádná kamer neměla poruchu a dali k dispozici video záznam.

Vláda musela přiznat, že ve skutečnosti měl na sobě lehkou větrovku a nebyli tam nikde žádné dráty. Policisté, kteří nebyli součástí speciální vojenské jednotky, nevěděli proč byl zabit Policie ho sledovala od jeho domu - věděli, že byl Brazilec, který pracoval v Anglii jako elektrikář. Sledovali ho 30minut, jak šel z domu na stanici metra. Na stanici si klidně koupil noviny "Metro", zaplatil za lístek OYSTER kartou a vešel do vlaku.

Pasažéři vypověděli, že jim bylo nařízeno ať opustí vlak, když vyšli ven, viděli přes okna jak speciální jednotka srazila Menezesa k zemi a střelila více než 10 do jeho hlavy. Svědkové vypověděli, že se na ně díval jako by je znal díval se jako vyplašený králík, byl zabit popravčím způsobem. Otázka je proč ho speciální tým sledoval z tomu až na stanici, kde ho chladnokrevně popravili, tak aby měli jistotu, že je skutečně mrtvý.

Je všeobecně známé, že pokud má někdo bombu, tak ne něho nestřílíte a určitě se k němu nepřibližujete. Ne, Menezes viděl něco co neměl vidět. dozvěděl se příliš mnoho a musel být zlikvidován. Byli jsme na stanici, týden po tom co byl zavražděn většina faktů co jsme uvedli je veřejně známá ale přesto někteří místní omlouvají policii.

Krátce po útocích, Izraelské armádní rádio přineslo zprávu, že izraelský premiér B. Netanyahu dostal varování aby toho rána neopouštěl svůj hotelový pokoj a neúčastnil se plánovaného meetingu 100 metrů od stanice, kde vybuchla nálož. Také Associated Press informoval, že Netanyahu změnil plány to ráno. Potom kancelář izraelského premiéra Ariela Sharona vydala úředníkům zákaz poskytovat jakékoliv informace týkající se varovaní před bombovým útokem.

Izraelské ministerstvo zahraničních věcí se snažilo celou věc překroutit, že vydali obecné varování pro Velkou Británii na ten den. Ale o několik týdnů později, šéf Mossadu, uvedl pro německé noviny, že vydal na ten den varování pro Natanyahua v 8:40, asi 10 minut před prvním výbuchem. Výhodně pro vládu, i kamery v autobuse měli toho dne poruchu Ještě něco se stalo co bylo výhodné pro oficiální verzi: všechny 4 osobní průkazy atentátníků přežili výbuchy naprosto netknuté.

Byl zde jenom jeden problém, v jednom případě jeden průkaz byl nalezen na více místech. Jak důkazy naznačují, je nad slunce jasně, že pouze kriminální prvky uvnitř britské vlády mohly provést útoky a pak vše ututlat. Důvod, proč je Netanyahuv příběh důležitý, je že ostatní tajné služby věděli co se toho dne děje v Londýne a učinili příslušná opatření k ochraně vlastního ministra financí.

V roce 1994 došlo k bombovému útoku na Izraelskou ambasádu v Londýně, byl jsem tehdy v MI5, a spojili se krátce po té s blízkovýchodní sekcí Byl jsem překvapen, když jsem četl dokument staršího důstojníka MI5, který znal všechny přicházející informace o tom útoku, uvedl že věří že Izraelci zaútočili sami na svoji ambasádu. V každém zinscenovaném teroristickém útoku, musejí vlády dávat velmi dobrý pozor, aby udrželi operaci skrytou a lidi rozdělené.

Většina lidí jsou morální individua, kteří věří, že pracují v zájmu svého národa pro blaho ostatních je naprosto zásadní, udržet je v nevědomosti. Jedním z hlavních nástrojů vlád, je použití kouřové clony, organizované cvičení v té stejné době a na tom stejném místě, kde provedou útok. Při útoku na budovu Oklahoma City, úřad ATF (tobacco and firearms) prováděl protiteroristické cvičení se svým bombovým teamem, ráno 19 dubna roku 1995 ten samý den a na tom samém místě, jako skutečný útok.

Ráno 11. září 2001 probíhalo v Pentagonu 5 různých cvičení ze kterých 2 cvičení měli za cíl stejné cíle a stejný čas jako skutečný útok. Díky tomu NORAD (Severoamerická protivzdušná obrana) nezareagoval, protože to pokládal za cvičení. V Londýně tomu nebylo jinak. Osoby účastnící se cvičení nepotřebují vědět, že jsou součástí větší operace pro spiklence je lepší, když je nebudou informovat. Hlavním důvodem je, že pokud je někdo z tajné služby chycen při provádění útoku, je možné jednoduše tvrdit, že se jenom účastnil cvičení nebo výcviku.

Systémy umělé inteligence NSA, Infopol 9 a Echelonu, hledají teroristické vzorce chování, cvičení je oklame a budou předpokládat, že zachytili část cvičení. Ráno 7/7 probíhalo v Londýně několik cvičení, ve kterých byly cílem útoku ty stejné vlaky, ten samý autobus, v těch stejných zastávkách v tom samém čase. Máme věřit, že to byla jen shoda náhod, že zde bylo 7.7. protiteroristické cvičení.

Znovu, stejně jako 11 září to byly útoky na těch samých místech, v tom stejném čase, jak se potom skutečný útok stal. O cvičeních 7.7. jsme se dozvěděli od, Petra Powerse, šéfa "Visor Consultants" firmy z Londýna zabývající se řízením krizových situací. Powers je bývalým tiskovým mluvčím Scotland Yardu. Poskytl rozhovor britské televizi ITN o cvičeních toho dne. - Dnes jsme prováděli cvičení, podle firmy ze soukromého sektoru.

Poslali jsme tisíc lidí do města tým pro řešení krizových situací. Nejpodivnější věc byla, že jsme pracovali podle scénáře současného útoku na hlavní stanice metra takže jsme najednou museli přepnout cvičení z fiktivního na reálné A první věc je, vezměte si telefonní číslo toho úřadu, kde mají seznam pohřešovaných osob a řekně te jim .... - Takže jestli tomu dobře rozumím, vy jste vlastně pracovali podle scénáře, který téměř souhlasil se skutečností?!

- Téměř přesně. Byl jsem dnes ráno na nohách, byla to naše práce, moje firma se specializuje na pomoc lidem při řízení krizových situací, tak se přepnete z pomalého myšlení do rychlého konání. I vybrali jsme tento scénář s jejich asistencí, v blízkosti majetku patřícím židovským a americkým společnostem je zde více bank než v celém New Yorku - bylo to logické.

- Jak neobvyklé to pro Vás musí být, když jste zjistil ...... Opakoval tento rozhovor ještě pro "BBC Radio Five". Nejvíce mně zaráží, že to co jsme dělali pro tisíce lidí pracujících v Londýně, bylo, že jsme prováděli cvičení v 9:30 dneska ráno s tisícem osob, založené na současném útoku na těch samých stanicích, kde se to dnes ráno stalo. Mně z toho ještě teď vstávají vlasy hrůzou na hlavě.

- Jestli tomu dobře rozumím, vy jste prováděli cvičení, aby jste zjistili co se stane, když se to stalo? - Přesně. Bylo to v 9:30 ráno, plánovali jsme to pro soukromou firmu, nebudu říkat její jméno, posluchači budou určitě vědět. Když jsme se potkali v centru s vedoucím krizového managementu během pěti minut jsme učinili rozhodnutí, teď se jedná o skutečné útoky. Přešli jsme od cvičení na procedury řízení krizových situací, od pomalého k rychlému myšlení.

Pokud bychom použili standardní metody používané pojišťovnami na výpočet pravděpodobnosti současného výskytu těchto událostí v průběhu 10 let, je pravděpodobnost, že tohle nastane menší než 1 ku 3x10 na 41. Je to číslo se 41 jedna nulami za sebou Je to triliony trilionů, trilionů a ještě mnoho trilionů krát větší než počet zrnek písku na světě. To číslo má 41 nul, vědci superpočítači vypočítali, že na Zemi je 7 trilionů zrnek písku. Trilion má 18 nul.

Vypadá to, že chtěli, zastavit odezvu od nouzových systémů nebo zajistit nějaký druh krytí operace, kterou uskutečnil stát Důkazy jsou zdrcující, všechny stopy ukazují, že se jednalo o vládou sponzorovaný teror Pouze britská vláda měla know-how na provedení takového útoku a kontrolu nad situací před a po útoku. A také je zde mnoho jiných potvrzených případů, kdy britský vláda najala teroristy aby provedli atentáty, útoky ve vlastní zemi, jako záminku ke zvýšení politické kontroly.

A pak je tady samozřejmě "Qui Bono" - latinsky KOMU K UŽITKU Týdny před 7.7. preference Tonyho Blaira spadly na nejnižší bod za celou dobu jeho 7 leté vlády Bylo jisté, že jeho Labour Party prohraje volby, volající po jeho odvolání, podpora války byla minimální Mimo útoků, které mu trochu vylepšili popularitu a podporu pro válku nadále jen s těžkostmi udržel kontrolu nad britskou Sněmovnou Lordů.

V důsledku bombových útoků, zavedla Blairova administrativa mnoho tyranských zákonů, útočících na svobodu tisku, shromažďování Zajistila zákony potřebné k vyhlášení stanného vojenského práva v celé zemi skrze "Civil Contingencies Act". (obdoba Amerického Patriot Act). A samozřejmě k bombovému útoku došlo v době setkání světových vůdců ve Skotsku, takže Bush s Blairem mohli společně obvinit Irák a ospravedlnit tak válku.

Kromě faktu, že sumit G8 byl naplánován na 7 července do Anglie, britská vláda snížila stupeň teroristického ohrožení londýnského metra na začátku července. Řekli nám, že jsme zaútočili na Irák abychom přinesli Iráku svobodu. Ale dokumenty Pentagonu ukazují, že skutečný plán byl BALKANIZOVAT zemi do 3 až 4 sekcí a rozpoutat nekonečné sektářské násilí občanské války. Skutečným cílem bylo, aby Irák zůstal v chaosu, což by bylo záminkou postavení permanentních vojenských základen, stejně jako zajištění dlouhodobého zisku pro zbrojařské firmy.

Zamyslete se nad tím, vydělají zbrojařské firmy, více peněz, kdyby jsme byli v Iráku jenom rok, nebo nyní plánované desetiletí? USA, britské a izraelské síly v Iráku byli několikrát chyceny jak provádějí zinscenované teroristické útoky pokoušející se udržet občanskou válku. Podívejme se na jeden příklad za všechny. Na konci září 2005 v Brity kontrolovaném městě BASRA, dva britští důstojníci speciálních sil (comandos) důstojníci SAS napadli skupinu policistů na kontrolním stanovišti, zabili jednoho a zranili dalšího.

Byli nakonec přemoženi a uvězněni. Ukázalo se, že jejich auto bylo plné plastických trhavin, automatických zbraní granátů a jiných výbušných materiálů Proč by členové britského prestižního elitního oddílu byli převlečení za Araby a stříleli policisty v autě plném plastických trhavin? Ve městě, kterým zmítá sektářské násilí? Starosta Basry nařídil, aby byli tito vojáci souzeni a popraveni za zločin, který spáchali.

Hodinu po jejich uvěznění, desítky britských tanků a stovky vojáků, napadli hlavní policejní stanici v BASŘE, aby vysvobodily tyto 2 comandos zabíjejíce přitom policisty a vězeňskou stráž. Přes 150 vězňů uteklo. A hlavní ovládané média o tom incidentu informují, jako by se vlastně nic tak velkého nestalo. Nemůžeme čekat na konečný důkaz, kouřící pistoli, který by mohl přijít ve tvaru atomového hřibu.

Sjednocené státy vědí, že Irák má zbraně hromadného ničení Saddám Husajn už má 2 ze 3 komponentů potřebných k výrobě atomové bomby. V únoru 2006 roku unikly z britské vlády dokumenty, které potvrdili, že obvinění Bílého Domu se nezakládá na pravdě Tzv. "Záznamová služba Bílého Domu", uskutečnila zápis setkání krátce před začátkem války, mezi Bushem a Blairem v oválné pracovně.

V zápisu se hovoří o diskuzi klasických operací pod cizí vlajkou (false flag), kde Bush pokoušel vyprovokovat Saddáma k válce použitím OSN letadla. Bush představil plán Blairovi na meetingu 21 ledna 2003, 6 týdnů než válka začala. London Times informovali : Prezident Bush měl plán vyprovokovat Saddáma k válce, vysláním letadla v barvách Spojených Národů nad Irák, v nadějí, že ho Saddám sestřelí.

V zápisu byl také zmíněn Bushův plán, ve kterém dezertéři budou tvrdit, že viděli zbraně hromadného ničení které ve skutečnosti nikdy neexistovaly. Dnes už víme, že důkazy předložené veřejnosti USA a Velkou Británii, byly falešné. Bylo známo, že jsou falešné. Byl tím krmen parlament a kongres, pro získání nutné podpory. Condoleeza Rice:...ale my nechceme aby "kouřící pistole"(důkaz, že Saddám udělal 11.záři) byla atomový hřib.

Když kongres hrozil zablokováním rozšíření zákonů balíku "Patriot Act" v roce 2006, prezident Bush oznámil, že bude i nadále prosazovat tyto zákony i když nebudou schváleny. Takto je definovaná diktatura. Když byl Bush chycen jak tajně vyplatil reportérům televizí a novin po celé zemi, za dva roky 1,6 miliardy dolarů. Vládní účetní kancelář do deklarovala jako ilegální. Každé jedno takové jednání bylo podvod, seznam měl deseti tisíce položek.

Bush prostě řekl, že je nad zákonem a bylo jedno, jestli kongres řekl, že je to nelegální, Bush hodlal v této praxi pokračovat. Pokud se vládce sám označí, nad zákonem (neplatí pro něho zákony) žijeme v oficiální diktatuře. Při práci pro tajnou službu jsem zjistil, že existují určití lidé v tisku, kteří pracují jako agenti ovlivňující veřejné mínění. V Británii je velice jednoduché odměňovat lidi výhodami, kontrakty honoráři, schůzkami se sněmovnou Lordů, a další.

Tihle lidé vědí naprosto jasně, že jejich prací je psát propagandu na objednávku. Nemám žádný problém s tím jak služby argumentují tyto případy v médiích, můžou to dělat, jako každý jiný ale měli by říct odkud jsou a proč zastávají takové stanovisko Bohužel jako výsledek naší knihy "Špióni, Lži a Whistleblowers (práskači zevnitř organizace)" dva prominentní agenti vlivu Lowson a Cocklyn, pracující v "Sunday Telegraph" museli dát výpověď.

Protože jakmile, jednou odhalíte agenta vlivu, nemůže už dále hrát svou roli, lidé řeknou: "on to píše protože mu tak řekli v MI6". Když kongres informoval Bushe,že tajné zatčení, věznění a mučení je nelegální, prostě řekl svému příteli generálnímu prokurátorovi Alberto Gonzalesovi aby vydal prohlášení, že je to legální. V dokumentu nechvalně známém jako oběžník o mučení (torture memo), Gonzales napsal, že tomu prostě přestanou říkat mučení, ale NÁTLAK.

A jestli někdo umře v zajetí na mučení - tak že je to akceptovatelné. Ale poradce Bílého Domu John Yu šel ještě dále V oběžníku pro prezidenta, který byl použit i pro armádu jako odůvodnění proč provádějí mučení, uvedl že je možné dokonce mučit malé děti před očima jejich rodičů v některých případech i sexuálně (znásilnění kyselinou) Další kus legislativy co Bush podepsal, která ani nepřešla přes kongres.

Bush také nařídil NSA nezákonné sledování a odposlouchávání amerických občanů. Rovněž potvrdil, že má právo ignorovat jakýkoliv federální zákon, který se mu zachce Zákon z roku 1878 tzv"Posse Comitatus" zakazuje armádě provádět jakékoliv vymáhání práva proti americkým občanům. Bush byl chycen jak používá vojenskou rozvědku -oddělení Pentagonu, ke sledování a odposlouchávaní mírumilovných proti válečných aktivistů Znovu prohlásil, že je nad zákonem.

Později řekl, že mu dává ústava právo špehovat americké občany Samozřejmě v ústavě a listině práv a svobod je to napsané přesně opačné Odstupující šéf NSA na svolané konferenci řekl, že není potřeba žádných zákonů Seřval reportéra, který si dovolil tvrdit, že potřebujete důvodné podezření, pokud chcete někoho špehovat. Odpověděl, že stačí aby to bylo 'důvodné', a vláda už rozhodné co je a co není 'důvodné'.

Rozumím tomu tak, že podle 4 článku ústavy musíte mít důvodné podezření, aby jste mohl provádět prohlídky a odposlechy konfiskace, abyste neporušoval zákon chránící proti nezákonným prohlídkám a konfiskacím. - 4 článek vlastně chrání nás všechní proti nezákonným prohlídkám a konfiskacím. -ale důvodem by mělo být DŮVODNÉ PODEZDŘENÍ. - článek mluví o nedůvodné prohlídce a konfiskaci. - Ale nemluví se v něm o důvodném podezření ?

- Ne... - Právnickým standardem je důvodné podezření. Ale před chvílí jste generále použil termín "my důvodně věříme". To ale nestačí, pokud zajdete za prokurátorem a řeknete mu "důvodně věříme" aby Vám vydal povolení. Museli byste říci "mám důvodné podezření", a čemu hodně lidí věří a já bych chtěl abyste na to reagoval, že to co jste ve skutečnosti udělal, že jste vytvořil způsob jak obejít nejvyšší soud vytvořením nového standardu že "důvodně věříme" na místě kde bylo "důvodné podezření", protože nejvyšší soud by vám nedal povolení na základě "důvodně věříme" -nenapsal sem to povolení vykonávám jenom co nařizuje právo.

Generální prokurátor, slovo o zákonnosti práva. Přečtu teď o čem se mluví v e 4 článku: Právo lidí na bezpečí jich osoby, jejich nemovitosti, dokumentech a proti nedůvodným prohlídkám, obsazení a zabavení, by nemělo být porušováno, a žádné oprávnění by nemělo být vydáváno, bez důvodného podezření, podložené přísahou nebo čestným prohlášením, částečně popisující místo prohlídky, a osoby nebo věci, které by měly být zajištěny.

Všimněte si, že 4 článek jasně stanoví:žádné oprávnění by nemělo být vydáno, bez důvodného podezření a to musí být podložené přísahou nebo čestným prohlášením, a částečně popisující místo, které má být prohledáno a osoby nebo věci, které by měly být zajištěny. To je definice důvodného, důvodné je mít svědka a mít důvodné podezření a přesně vědět co se stalo, čím byl porušen zákon, po čem pátráte, ne jen "oh.. my důvodně věříme".

Ředitel NSA jasně věděl co dělá. (NSA Národní bezpečnostní úřad - Americké Gestapo) Věděl, že 99% Američanů neví co je ve 4 článku ústavy, tak tvrdil, že je to v pořádku, fízlovat na nás bez povolení, počítajíce s tím, že jsme ignoranti. Tato ignorace musí skončit. Nebo možná se díval na 4 článek, který nikdo z nás nikdy neviděl. Po několika letech okupace Iráku, Bush řekl světu, že teď mají svobodu, svobodu tisku.

Ukázalo se ale, že pokud napíšete jediný článek, kritický k okupační vládě, jste okamžitě zatčení a odsouzeni k průměrně 30 letem vězení. Někdy jsou novináři prostě popravení nebo umučeni, pak vyšlo najevo, že Pentagon, skrytě ovládal téměř všechny hlavní noviny v Iráku, a že Public Relations firmy z USA píší většinu zpráv. Ale toto se neděje jenom v Iráku, miliardy dolarů ročně se utratí za podplácení novinářů vydávající lživé zprávy, produkující nepravdivé vstupy do vysílaní, vojáci tomu říkají INFOWARS(Informační války), obsazení mysli nepřítele, a berou občany USA jako nepřítele.

Když zjistíte, že Pentagon, CIA a Bílý dům jsou otevřeně zapojeny v propagandě vojenského stylu proti vlastním občanům, potom začnete chápat, proč velká část populace USA prostě 'neví která bije'. Zeptali jsme se Davida Shalyera na MI5 a MI6 spojení s Alkajdou: Dozvěděl jsem se o operaci, ve které MI6, Britská vnější výzvědná služba, platila operaci Alkajdy, pokus o atentát na Kaddáfího v Libii.

Jednou jsem byl zasvěcen do spiknutí, ve kterém MI6 platila teroristy bez povolení vlády. Nechtěl jsem být dál součástí těch operací. Také jsme mluvili s bývalou agentkou MI5 Annie Machon, ona sama, vyšla na veřejnost se špínou co MI5 a MI6 dělaly: Vyšla jsem s tím na veřejnost společně s mým partnerem, protože jsme viděli mnoho děsivých věcí, které se děly a věříme, že si Britská veřejnost zaslouží lepší ochranu.

My vlastní .. ne tak moc jako vláda, ale tajné služby provedly operaci ve které zemřely nevinní Libijci. David byl krátce seznámen důstojníkem MI6, o pukusu o zabití Gaddafiho, za pomoci financování Alkajdy v Libii. Tak jsem myslela, že musím něco o tom říct, zabralo to hodně času, sebrat odvahu to udělat s novinami v této zemi, ale nakonec jsem se rozhodnul, že je to jediná cesta dopředu.

No... Museli jsme opustit naše přátele a rodiny, museli jsme opustit naši práci, nář dům, všechno v Londýně během 3 dnů, protože se noviny náhle rozhodly jít do akce. Žiji v exilu 3 roky, ve skutečnosti, když jsem zkoušel legální cestou upozornit Britskou vládu o MI6 sponzorující Alkajdu, byl jsem ten koho za to zavřeli. Potom jsme se pokoušeli vyjednávat s vládou, pokoušeli jsme se říkat: "Prosím, podívejte se na důkazy o zločinech, které jsme viděli", vláda to odmítla, a už 8 let odmítá.

Odmítají důkazy, moje a Davidovi o zločinech spáchaných našimi tajnými službami. Máme zdroje, které potvrdili tisku, zdroje ze CIA, kteří potvrdili, že platba byla provedena do Libie, skupině napojené na Usámu Bin Ladina, ten dokument se skutečně objevil na internetu, který předcházel útoku a přesně popisoval, Modus Operandi použitý při útoku, čas útoku, zapojené lidi, islámské extrémisty atd. to jsem popsala, když jsem vypovídala Jako důsledek útoku ze 7.7., se cítí Britská veřejnost daleko více ohrožená a dovolí státu zmrazit jejich práva a svobody, způsobem jak by to nebylo možné bez útoků.

Když jsem byl v Londýně, zjistil jsem, že parlament právě schválil zákon, který zakazuje jakékoliv právo svobody projevu v okruhu několika mil okolo budovy parlamentu. Blairova popularita stoupá, když nastane útok. Bushova popularita stoupá, když nastane útok. Kteří 'muslimští extrémisti' by provedli operaci, která posílí globální impérium Nového světového řádu (New World Order) které epicentrum je v Londýně a v New Yorku a v DC?

Proč by to kdo dělal? Přátelé, nikdy se nevzdávejte svých práv a svobod, povstaňte proti tyranii, poznejte pravdu a zjistěte, kdo měl motiv, vystrašit Vás k poslušnosti, vystrašit Vás, oblbnout Vás abyste akceptovali jejich globální válku a imperiální genocidu. V této době myslím, že lidi byli připraveni, vzdát se části svobod, jenom kousek. Myslím, Ano, Alkajda, pokud není co skrývat, tak není žádný problém, že?

Myslím, že bychom měli zajít dál, na tom co jsme zde dovolili. Myslím, že jsme byli příliš demokratičtí, byli jsme příliš měkcí. To co se stalo lidem, kteří si přejí demonstrovat je stále více znepokojující. Mnoho demonstrací, v Ženevě, na G8, Glenn Eagles a mnoha dalších místech po světě, z mého pohledu si demonstrující nepřejí žádné násilí, hluboce nesouhlasí s tím, co jejich vlády dělají.

Neříkám jestli mají pravdu nebo ne, jednoduše říkám, že by měli mít právo tak činit, bez obtěžování, zastrašování nebo dokonce obvinění, útoku a vážného zranění. Brian Jsou to oni, kdo budou mít jako jediní dovoleno mít velké reproduktory venku na veřejných místech? Ve Státech to bude vypadat jako v Číně. Neříkám, že mezi věcmi, co mě zajímají je Brian Haw, který stanuje před parlamentem na náměstí, před budovou parlamentu, před velkou železnou branou, kudy ministři a MP vcházejí a vycházejí, může být ignorován, vysmíván, zesměšňován, ale alespoň je schopen to dělat a někteří lidé mohou poslouchat a může mít větší efekt než si uvědomujeme.

Teď tomu říkáme, říkávali jsme svoboda projevu. Brian Co vaše svobodná paní ? Socha Svobody.. Alex O, slyšel, že Socha Svobody byla předvedena k výslechu. Možná je s Alkajdou. Brian Máte asi pravdu. Brian Šestkrát mně postavili před soud, o ne, tentokrát je před soud postavíme my. Vzali jsme pana Charlese Clarka (ministr vnitra) a pana Iana Blaira (policejní ředitel).

Zjevně, (my jsme byli ti) žalovatelé, a oni se museli hájit, a bylo rozhodnuto v můj prospěch. Je velice znepokojující, že jeden z nových zákonů, je jasně navržen aby zabránil lidem jako on, vznášet nepříjemné otázky, které by byli slyšet na hranici pozemku parlamentu. Shledávám to znepokojivým. 3 dny než vešel zákon v platnost, jsem mluvil do megafonu před budovou parlamentu. George Bush udělal 11 září.

Myslíte si, myslíte si, že nějací lidé v jeskyni, byli schopní zastavit NORAD? (protivzdušná obrana) Myslíte, že ti lidé v jeskyni byli schopni tohle udělat? Je to totální a kompletní podvod. Nový světový řád používá sílu aby Vás vystrašil k poslušnosti, ale budou poražení a zde ve zdánlivě svobodné zemi, kde se chystá zákon aby to zastavili, oni jsou tady aby s námi mluvili.

Viděl jsem místního aktivistu před budovou parlamentu a místní policii to nevadilo, ale jakmile jsem začal mluvit o nepříjemných tématech, byli velice rozčilení a zapsali mně do databáze potížistů. Měli byste pochopit, že vlády získávají užitek z teroru, vystrašit Vás k poslušnosti, k útoku... Dick Cheney v září 2000, otevřeně napsal dokument nazvaný Přestavba Americké obrany (Rebuilding America's Defences), a říká, že potřebujeme událost jako Nový Pearl Harbour.

Vláda USA, chce provést teroristické útoky a obvinit z nich své nepřátele. 11 září byla sebe zraňující rána, byla to vnitřní práce, bylo to sehráno, naplánováno a provedeno globalisty. Pár týdnů po návratu do USA, jsem v hrůze četl v novinách že jsem byl zařazen do databáze teroristů. Povinné ID karty, byly navrženy poprvé v historii. Okolo 80% Britů odmítá zavedení těchto karet. Nejde jenom o karty ale i o celou databázi okolo nich, umožňující státu přístup k osobním datům.

A nyní jako důsledek útoků z 7.7. to vypadá, že to projde parlamentem, kde, pokud se podíváme jde o útok na občanské svobody jako důsledek, takzvané války proti teroru. Podobné směrnice byli implementovány v USA. Protiteroristický manuál z Virginie, udává aktivisty majetkového práva, jako potenciální teroristy. Texaský manuál udává ty kdo nosí Levi's jeans, ti kdo mají mobilní telefon, a ti kteří "jsou přátelští vůdčí policii" jako potenciální teroristy.

V Arizoně, jsou to ti co často citují ústavu USA, potenciální teroristé. Všechny tyto směrnice byli vytvořeny na federální úrovní a rozšířené na státní úroveň. Federální vláda, sama řekla polici aby hledali řidiče, kteří mají cestovní průvodce nebo auto atlasy. Po světě vlády omezují svobodu projevu zavádění tzv. 'zón svobody slova' aby zabránili své populaci v demonstracích.

Paul a Steve Watson přijeli do Texasu a připojili se k mému rozhlasovému vysílání k diskuzi o důsledcích Londýnských bombových útoků, Alex Ve studiu se k nám připojili Steve Watson a Paul Watson, Alex Hoši, už jste tady ve Státech 7 dní, jak se Vám tady líbí ? SteveBylo to celkem dobré, všechny západní kultury jsou podobné. Alex Když jsme byli v Londýně, dělo se pořád něco, jaké to bylo, když k Vám napochodovala policie, a řekla Vám, že máte vypnout kameru, když jste jenom stáli na ulici a ptali se lidí?

Steve Bylo mnoho strašení v té době, byli jsme tam hned po útocích, a 3 týdny po prvních útocích, věřím že se pokusili o druhou vlnu útoků, takže stav paniky byl celkem vysoký, dokonce i přesto že Londýňané, byli v podstatě apatičtí k útokům, prostě jenom pokračovali v žití a nevěřili vládní propagandě. Měli jsme případ za případem... ukazovali jsme lidem videokamery a lidi co pracovali přímo v Hard Rock Café, říkám jim: "podívejte se na ty kamery, jsou všude, jsou jasně vidět!".

A vedoucí vyšel ven a říká: "díky že mi je ukazujete, nikdy sem si jich nevšiml." Alex Jak se jmenujete pane? Charlie Charlie. Alex Jmenuji se Alex, rád Vás poznávám, Charlie. Charlie Jak se máte? Alex Dobře Alex Co si myslíte o tom, že novým symbolem Velké Británie, nebude Union Jack, ale černá sledovací kamera Charlie O je, děje se tady plno věci, oni potřebují sledovací kamery.

Alex Ale, já myslím, že to bude nový národní symbol. Samozřejmě, jsem sarkastický, ale skutečně se to už stalo národním symbolem. přes 4 milióny sledovacích kamery jenom v Londýně. Charlie Kromě toho, víte, já je téměř ani nevidím. Alex Pokud je nevidíte, tak potom neexistují. Charlie 4 milióny ve městě? To je poprvé, co jsem si toho vůbec všiml, to tady pracuji rok. Alex Sejde z očí, sejde z mysli, že?

Charlie Tak to je. Tak to je. Alex To zavání ORWELem Alex Vypadáte jako chytrý mladík, jak víte pouze nejchytřejší lidé uvnitř strany vědí jak provozovat DOUBLE SPEAK a DOUBLE THINK. Orwell 1984 podvojné myšlení když si všimnete kamer, které tam jsou, tak můžete říct, že tam nejsou, ONY TAM NEJSOU ! Alex Tak pojďme společně říct, že neexistují. Charlie A jasně ... Ony tam nejsou. Alex 2 plus 2 rovná se 5. Hej!

Alex Mohl byste dostat členství uvnitř strany. Charlie Dobře jdu do toho. Alex Tak tohle byl skutečný DOUBLE THINK. Alex Steve, Paule, chcete to komentovat ? Paul Přečtu úryvek z Orwellova 1984 "DOUBLE THINK" je nekonečná řada vítězství nad vlastní pamětí. Naučit se nevědět, vědomě věřit v plnou pravdivost a přitom říkat pečlivě konstruované lži, mít současně dva protichůdné názory, vědět, že jsou kompletně protichůdné a věřit jim oběma, používat logiku proti logice, odvrhnout morálku a přitom se jí ohánět.

To je přesně co jsme viděli znovu a znovu v Londýně. Steve Třeba je tam hnízdo 6, 7 kamer a lidi vám tvrdí, že si jich nikdy nevšimli. je to jako mechanismus přežití, popírat realitu, ale není to mechanismus přežití, je to celkem nebezpečné. Ptali jsme se na to řidičů taxíku, co říkali bylo mnohoznačné, nemohli věřit, že by jim o tom vláda lhala. Alex Zajímalo Vás, kdo za tím skutečně stojí ?

Taxi driver Slyšel jsem, že jsou lidé, kteří si myslí, že za tím stojí nějaká vláda, víte. Britská vláda, Americká vláda, lidé to říkají. Alex O skutečně, slyšela jste, že někteří lidé si myslí, že to byla vláda? Taxi driver Ano, slyšela jsem to. Alex Skutečně, jak populární je tento pohled ? Taxi driver Celkem nepopulární. Alex Je to přímo z George Orwella 1984. Tato ubohá žena si myslí, že pokud se vzdáte svých svobod, dostanete svobodu.

Paul Ano, když jsme šli na stanici Stockwell tube, kde zastřelili toho Brazilce, všimli jsme si té paní co prodávala zeleninu, bylo s ní interview na BBC, tak jsme s ní udělali také interview. Ptali jsme se jí, jestli by obětovala svobodu za bezpečnost, řekla na to:"Ano, obětovala bych volnost za svobodu." Svědek Myslím, že by se lidé měli vzdát svých práv a svobod občana za svobodu.

Paul Práva a svobody občana a svoboda jsou ta samá věc. Zeptali jsme se jí ještě jednou, jenom pro případ, že by udělala chybu: byla ochotná vzdát se práv a svobod pro svobodu. Což je skutečný přímý DOUBLE THINK, protože ty dvě věci znamenají to samé. Alex Našli jsme stejné myšlení na Bushově ranči v CRAWFORD, Texas jaké jsme viděli v Anglii. Populace, která chce ignorovat, libuje si ve svém obelhávaní.

Jsme na cestě do CRAWFORD, kde je prezident Bush na 5 týdenní dovolené. Tráví čtvrtinu času v úřadu, tady ve svém pelíšku. Přesto, že se bojí koňů a krav, a jiné formy divokého života, a samozřejmě se narodil v Kennybunkport (Maine), strávil většinu svého života tady, rád se promenáduje v kovbojském oblečení okolo. Setkává se světovými vůdci a rozhoduje jak rozporcovat svět. Setkává se s rodinou Saudů, setkává se s Arielem Sharoonem.

Setkává se s vůdci z celého světa, ale určitě se nesetkává s matkami mrtvých vojáků. Cindy Sheehan Nemají svojí kůži v této hře, tak je pro ně jednoduché říct, necháme tam naše děti, necháme je dokončit misi, přestože ani nevíme co ta mise je. Alex To bude téma, musíme je dostat než oni dostanou nás. Alex Myslíte, že nás Irák napadl 11září ? man Možná ne sám Irák, ale věřím, že to bylo příčinou, že ti lidé tam měli. Jo je to pravda.

Alex 15 z 19 únosců bylo ze Saudské Arábie, a Bush je na svém ranči a podává si ruce s královskými princi, ale potom musíme jít na Irák. Alex Ne vážně pane, je to vážná věc. Alex Po čem si myslíte pane, že jdou? man Vy se snažíte udělat to "jsme v posteli se Saudama kecy, a toto je všechno velká fraška jak získat ropu Saudů." O tom to není. Alex Takže naše vláda není v posteli se Saudama?

Alex Na Crawfordu jsme se potkali s Ray McGovernem a bavili se s ním o Iráku. Ray MacGovern je CIA analytik v důchodu. jehož kariéra trvala od John F. Kennedyho k George H. W. Bushovi. Jeho povinnosti zahrnovali sdílení národních výzvědných předpokladů a přípravy denních zpráv pro prezidenta. Ray Myslím, že je pořád zajímá, mít tam permanentní vojenskou základu, Myslím, že pořád chtějí ovládat ropu z toho regionu, a tak to bude, kurs zůstává.

Bude 6,7,8 vojáků zabitých denně nebo týdně. A to co je pod pokličkou mi sdělil jeden velmi zámožný gentleman, který za mnou přišel po jednom mém projevu v Milwaukee, v jedné velmi zámožné čtvrti. "Pane McGovern, skutečně, jaký je váš problém ?" Řekl: "nepopíráte, že potřebujeme ropu, že ne? No víte, 6,7,8,10 mariňáku za týden za ropu, musíte přiznat, že je to velmi levná cena za ropu." Řekl sem si jak to zvládnu?

Užitkový argument bude pravděpodobně ten nejlepší, "Namítám", řekl jsem, "protože to nemůžeme udělat" "Zde je 1,3 miliardy muslimů na tomhle světě ... ...oni nám to nedovolí !" Alex Už se to zvětšuje. Ray Hranice jsou děravé, nemůžeme to udělat. "To mně nepřesvědčuje", řekl, "Myslím, že to můžeme udělat !" "Předpokládejme, že by Váš syn byl jedním z těch 6 zabitých v Iráku minulý týden."

A víte co? Podíval se na jako kdyby se mu to nikdy nemohlo stát, a nemohlo by se mu to stát, protože by to nebyl jeho syn, byli by to synové z farmy nebo z města, a tak řekl:"No, to taky neberu." Tak možná na něj zkusím morální argument. Říkám: "Jste jeden z těch, kteří by rádi viděli 10 přikázání vytesaných na školách, úřadech a soudech ..." "Oh, to je výborný nápad !" říkám: "Pokud mně paměť neklame, je tam jeden co říká: 'nebudu toužit po sousedově ropě, Oh myslím, majetku."

Alex Nedám křivého svědectví. Ray "Je tam jeden říkající, nepokradeš, a taky jede proti zabití člověka, tak možná odečteme ty 4 a vneseme 6 přikázání do škol, úřadů a soudů v této zemi." "Proberte se !", říkám, "toto je morální záležitost: neměl byste se procházet okolo a zabíjet bezbranné civilisty, a způsobovat více násilí, kde je násilí výbušné." Alex A co řekl? Ray Otočil se nakráčel do svého Džípu, modlil se za levnou ropu a odjel domů.

muž 1 Chci ropu! Dejme jim vzdělání a demokracii a vezměme jim ropu. muž 2 Zjevně někdo, kdo vzal moc žluté kyseliny a pochopil tu pomoc špatně. muž 3 Většina staveb, co jsem viděl, jako velvyslanec, Můžu říci 90% staveb, co jsem viděl, nebyla pro Iráčany, byly to Americké základny betonové budovy, neuvěřitelně dokonalé, vytvořené k ubytování 1000 vojáků na dlouhý čas.

Ray Američané jsou drženi v nevědomosti o tom všem. Kdyby tady nebyli svobodné show, jako tvá, a pár dalších na internetu, neměli by nikdy šanci zjistit o tom pravdu. Co Cindy Sheehanová udělal, ... přineslo lidský rozměr. Řekla: "Podívejte se, lidé jsou zabíjeni, včetně mého syna, plno Iráčanu je zabíjeno..." "Proč se nepodíváme pravdě do očí, zda tato válka dává vůbec smysl?" "Chceme skutečně aby naše děti byli obětovány za ... ...za co ?"

muž 4 Nevíme. Nevíme co se děje. Abych Vám řekl pravdu, ani moje děti nevědí o věcech týkajících se našeho domu, a to neznamená, že by měli být zapojeny do rozhodovaní o těch věcech, protože to vím lépe než oni, protože jsem více informován, a ten stejné poskytuji tomu koho jsme zvolili. pan bradka Kde jsme ztratili naši svobodu? Alex Všude díky nim.

5tý muž Kde ?666 Je tady národní bezpečnost proti strip barům, proti vlastníkům obchodů, proti dealerům hulení. A to je špatně ! Národní bezpečnost proti členům gangů. To je potvrzeno. Víte, že Tonkinský záliv se nikdy nestal ? vietnamská válka USA vymyšlený útok Záznamy prezidenta Johnson byli zveřejněny. pan bradka Ne, pane. Cindy Sheehan No víte, dostala sem se k lidem Wolfowitz, Pearl, Feith, Abrahams, Wormsurs, kteří tohle naplánovali.

Je to o imperialismu, je to o zabrání národních zdrojů jiného národa. Nenasytnost a moc, není to o bezpečnosti Ameriky a svobodě a demokracii pro Iráčany. Michael Mecher Věřím, že Amerika, hned od začátku Bushovy administrativy, byla zafixovaná na použití vojenské síly, aby rozšířila kontrolu nad strategickými oblastmi ve světě.

Ray Máme zprávu z Downing Street's, která ukazuje, že už od 23 Července, 2002, po návratu z Washingtonu, řekl šéf britské služby premiérovi "je to jasná věc: válka je nevyhnutelná, válka bude ospravedlněná terorismem a zbraněmi hromadného ničení, a zpravodajská fakta podpoří politiku války." Toto je důkaz, že všechny ty odůvodnění války, byly podvod, podvod od prvního dne.

Michael Meacher Projekt pro nové Americké století (PNAC), think tank... ve zprávě zvané 'Zesílení Americké Obrany' je otevřeně požadavek na celo spektrální nadvládu USA. Nejpeprnější aspekt PNAC dokumentu je je způsob transformace zahraniční politiky, ten způsob zesílení obrany USA. je revoluční změna a nenastane tak rychle, bez katalyzující události, například jako nový Pearl Harbour.

Alex V Crawfordu jsme našli individua, která věří, že zbraně hromadného ničení byli nalezeny v Iráku. Alex Aha, žádné zbraně hrom. nič nebyly nalezeny. pan klobouk Kecáte? Vy to žerete? Alex Ano. pan klobouk Jasně že tam byly hromadné, jasně, jasně, byly tam, byly tam. Alex Ten by byl dobrý občan v Orwelově fikci 1984. pan klobouk Všechny jsme mu je vzali, znamená to, že kdyby měl možnosti, pořád by ? Vidíte to je hlavě.

modrá čepice Byla v TV: "pokud by nelhal, můj syn by nezemřel" Alex Ale on lhal ! modrá čepice On lhal o čem? modrá čepice O čem George Bush lhal ? Alex Neříkal, že jde po zbraních hromadného ničení ? modrá Aby vyhnal nepřítele z našeho zadního dvorku. černá Nikdy neřekl, že nikdo nezemře, to je válka ! Alex Říkají, že Bush lhal o zbraních hrom. nič., není to o tom, že vojáci zemřou. černá Ale tak lhal?

černá Ne, ne, ty zbraně tam byly ! Michael Meacher Autoritativní síly, které jsou k dispozici vládě jsou velmi nebezpečné, a myslím, že žijeme ve státech, jako USA a Británie, kde moc ptát se, vyžadovat důkazy, volat k odpovědnosti, ty kteří jsou u moci, jsou postupně, systematicky oslabovány. Toto je velmi nebezpečné v demokracii.

Ray Teď Dick Cheney a John Bolton a další říkají, že Írán představuje okamžitou hrozbu, že by mohl získat jadernou zbraň, aniž bychom to věděli, stejně jako o Iráku, a tak s tím musíme teď něco udělat ! Cindy Říkal to stejné o Iráku, byl chycen, bylo potvrzeno, že to jsou lži. Proč bychom jim měli věřit o Íránu?

Ray S potěšením oznamuji americkému lidu, že podle zprávy rozvědky, že Írán nemůže mít jadernou zbraň, za dříve než 10 let. Řeknu to ještě jednou: Írán nemůže mít jadernou zbraň, za dříve než 10 let. David Musíme se podívat, jestli naše vlády nevytváří nepřátele tak aby ospravedlnili to co dělají, dva největším sponzorem prezidentské kampaně jsou ropný a vojenský průmysl, a je v jejich zájmu, že zaútočíme na místa jako Irák.

Ray Necháme to udělat Izraelce, nebo to uděláme sami, útok na jaderné zařízení v Iránu. Teď lidi říkají, že je to šílené. Je to totálně šílené, souhlasím. Problém ale jsou lidi, kteří řídí politiku k Iráku a Íránu, všichni jim v 80 letech, když jsem dělal zprávy pro prezidenta, neřekli jinak než "Ti blázni". Přišel jsem v pondělí ráno a kdosi říká: "To neuhodneš, co dělali blázni v pátek pozdě v noci ?" A každý věděl přesně o kom se mluví.

Byl to Wolfowitz, Pearl... Všichni stejná cházka... někteří z nich utekli z potápějící se lodi, jako příslovečné krysy, OK? Byl tam Feith, Wolfowitz a zbytek. Byli to "Ti blázni" ! bílá čepice Je tady plno jiných lidí, s opačným názorem na válku. A ... mají jiný názor na válku než Cindy Sheehan. A jiní lidé také ztratili své syny v této válce,... a dcery. Ona by měla jít skutečně domů. Měla by protestovat jinak nesnažit se mluvit za celou Ameriku.

Alex Za 3 týdny se tomuto pánovi a mnoha dalším splnilo jejich přání. Svoboda projevu byla zakázána na 100 čtverečních mílích okolo Bushova ranče. Teď můžete protestovat pouze na soukromém pozemku, nebo ve vyhrazených zónách, kde ten protest samozřejmě nikdo neuvidí. A vyskočili tady turisti. Ať vyhraje svoboda ! Rozhodli jsme se ukončit náš den na Crawfordu jeli jsme po veřejné silnici až k místu, které zablokovala tajná služba, dvě míle před vstupem na Bushův ranč.

Bylo nám řečeno, ať okamžitě vypadneme, jako v policejním státě země 3 světa. přes fakt, že jsme byli pověřený tisk. Policie Musíte jít zpět do auta a pokračovat v cestě. Alex Skutečně ? Police Ano, musíte pryč z cesty. Alex Pryč z cesty. Ok. Můžeme stát támhle? Police Nechte auto, tam kde je dovolené stát. Alex Ale tady jsou barikády. pan bradka Tak na rovinu: Ty věříš, že Americká vláda nabourala ty letadla do World Trade Centra?

Alex Ano, důkazy tomu nasvědčují. bradka Seš plnej hoven! Běž se toulat! Michael Meacher Celý důvod pro 11. září je, že umožňuje záminku pro plán, zmiňovaný v PNAC dokumentu, který předchází 11. září o téměř rok. Ray Je jasné, že administrativa zkorumpovala rozvědku aby ospravedlnila válku, která vůbec musela nastat.

David Podle mého názoru, pokud se podíváte na detaily 11. září a čtete zprávy jako, že tam byli letadla s teroristy, které nevzlétly toho dne, a že let 93, měl být zacílen na Capital Hill nebo Bílý dům, ve skutečnosti se díváte na 'coup d'etat' převrat že chtěli zničit infrastrukturu americké vlády. Ray Je zde velké množství nezodpovězených otázek, důvod proč nejsou odpovězeny je, že je administrativa prostě nebude odpovídat.

Michael Meacher Největší ze všech otázek je, proč 11září v 8:20, když nebylo pochyb, že bylo uneseno letadlo, mezi 8:20 a 9:38, když byl Pentagon zasažen, což je hodina a 20 minut, nevzlétlo žádné letadlo protivzdušné obrany ? David 11září probíhala cvičení, ve kterých americká obrana bojovala proti více únosům letadel, zjevně zpozdili odezvu na skutečný únos letadla. Pokud se letadlo s cestujícími odkloní z kurzu, je zachyceno stíhačkami, případně sestřeleno, ale nic z toho se nestalo.

Michael Meacher Byla zde Andrews letecká základna mil od Washingtonu, měla jednotku F16 bojových letadel, žádné z nich nevzlétlo. Toto je absolutně neuvěřitelné: vojensky nejmocnější země světa, pod strašným útokem, nebyla schopna vyslat letadla, která by pravděpodobně zastavili alespoň 2 nebo 3 údery. David Další otázka, proč Bush seděl s dětmi ve škole 16 minut po upozornění, že letadlo narazilo do druhé věže.

Ray Prezident je na Floridě, řeknou mu že druhé letadlo zasáhlo WTC a člověk z tajné služby okamžitě řekne: "Okamžitě pryč !" Prezident zůstane dalších 30 minut, lidi, 30 MINUT! Jak tohle vysvětlíte? Mluvil jsem s mnoha lidmi od tajné služby, říkali "Okamžitě pryč " byla přesně správná reakce. Každý věděl, kde prezident je, no když zrovna ne prezident, tak aspoň o ty děti mohli mít starost, Proč Bush čekal 30 minut ? Proč tajná služba nejednala?

David Nazdává se samozřejmě je, že Bush věděl přesně co se děje., Michael Myslím, že tohle všechno musí být vysvětleno, bylo to před kongresem, neproběhlo žádné seriózní vyšetřování, a pak je zde to neuvěřitelné prohlášení ve zprávě kongresu, že místní úřady nezajistili stopu zdroje financování 11 září a pak nejvíce udivující neupřímné prohlášení, nakonec, že to nemá souvislost. Má to ohromnou souvislost!

Šéf pákistánské rozvědky ISI, Mahmoud Ahmad, požádal Omar Sheika, který je dobře známý islámský extrémista, teď je ve vězení v Pákistánu, o převod 10.000 pro Mohammeda Attu, vůdce únosců. Je absolutně udivující, že tato stopa nebyla nikdy prozkoumána. Když se to dělo, generál Mahmoud byl právě na návštěvě USA, před a po 11září, a také jiní činitelé vlády.

Ray Pro lidi je jednoduché použíti označit otázky jako teorie spiknutí, ale je to kompletně mimo, protože otázky zůstávají, protože prezident, který by je měl odpovědět, je neodpoví. Michael Meacher Máme dostatek důkazů, že útok na Afganistán byl plánován, protože po vyjednávání, Taliban odmítl USA, Myslím, že jsem byl v Houstonu v Texasu v červenci, a byla tam porada o tom jednání v Berlíně, kde představitelé USA oficiálně vysvětlili Talibanu:

"Buď Vám dáme koberec zlata", jinými slovy, buď povede plynovod přes Afganistán, vy zajistíte bezpečnost země a pohlídáte potrubí, pak uděláme obchod, "jinak vás pohřbíme v koberci z bomb." Alex V letech po 11září, několik vysoce postavených lidí veřejně vyjádřilo vážné pohyby o 11.zaří.

Bývalý analytik CIA, Ray McGovern, otec Reaganomics a tajemník finanční zprávy, Dr. Paul Craig Roberts, profesor fyziky Steven Jones, bývalý německý ministr obrany Andreas Von Bülow, bývalý důstojník MI5 David Shayler, bývalý člen Blairova kabinetu, Michael Meacher, bývalý hlavní ekonom Labouristů, v průběhu prvního Bushova období Dr. Morgan Reynolds, a mnoho dalších.

Na začátku června 2006, jsme letěli do Chicaga, abychom se potkali s hnutím za pravdu o 11září, a ukázali na oficiální verzi jako podvod. Nemůžete schovat pravdu ! Neschováte pravdu ! Vyjde najevo ! Vaše zločiny vyjdou najevo ! Dámy a pánové, 11září byla vnitřní práce, sebe zraňující rána, je to operace vlády vedená pod cizí vlajkou! Zjistěte si to! Více lidí na to přichází každý den! Více lidí chápe kdo jsou tady ti špatní!

Mají rádi své rodiny a chápou, že vláda provádí teroristické útoky jako záminku k vytvoření policejního států v Americe. Proč? Aby se nás zmocnili, abychom byli jejich otroci! A použít nás jako motor globálního impéria k invazi celé planety. V Chicagu jsme měli šanci mluvit s bývalou členkou MI5, Annie Machon. Jsem přesvědčena, že 11.září byla vnitřní práce. Důvodem je enormní množství důvodů.

Předně zborcení věží, které mi připadlo jako řízená demolice, také kolaps budovy 7 WTC komplexu, také fakt, že protivzdušná obrana toho dne nic nedělala, kdo z útoků profitoval, jasně, a mnoho sázek na pád akcií aerolinie, které utrpěli útoky. Celá řady různých důkazů, ve výsledku ukazuje velmi podezřelé 11zaří.. Důrazně musíme ukázat jak byla vláda zapojena do 11září, protože, pokud ne, budou to dělat i v budoucnu.

Bude další útok, aby podpořili další neospravedlnitelnou válku. Také jsme mluvili s Dr. Morgan Renolds. Morgan Je jedno jak moc se naše netečná veřejnost snaží vyhnout tomuto, záměrné popření, ignorance, je to slabina Ameriky nevyřešíme naše problémy ignorováním 11září. Největší důkaz je budova WTC 7. Jak se na to může někdo podívat, bez vymývání mozku, a neříct :"Hej, ta budova byla právě odstřelena !"

Stejně jako Las Vegas Sands nebo stadion v Seatlu, atd. Je to prosté, to se nedá obejít! Tady jsme za denního světla v 17:20, jsou na tom kamery ... ...a jaké jiné vysvětlení mohou být pro tento velmi konvenčně vypadající kolaps pod 7 sekund, Má to zločin a vnitřní práce napsáno všude na sobě. Potřebujeme skutečné obvinění, zavřít do vězení, potrestání.

Mluvili jsme s profesorem Stevenem Jonesem, doktorem fyziky, (pozn. překl. 2008 Steven Jones analyzoval prach, kterej si schovala jedna paní co ji nalítal do bytu po pádu věží, laboratorní analýza ukazuje použití vojenského THERMITu, více na youtube: steven jones analyzes dust samples) ohledně důkazů, které konečně potvrzují, že Thermite byl použit při přerušení hlavních pilířů věží WTC.

Je tady roztavený materiál vytékající z jižní věže předtím než se zřítila, a potom také ty bazény roztaveného kovu pod oběma věžemi a budovou 7 po jejich zřícení. To sedí, Thermite vytváří roztavené železo. Na těchto videích je vidět vytékající roztavený kov, můžete vidět bílý popel, ten prach co vyšel ven., a ta kombinace: žlutý žhavý roztavený kov a bílý prach odcházející pryč. To je charakteristický znak pro Thermite.

A pak konečně jsme získali vzorky toho kovu, předchozího roztaveného kovu. Za použítí pokročilých technik, jako protonová rentgenová emise a elektronové mikro testování, našli jsme co bylo v těchto vzorcích. Našli jsme železo, síru, draslík, mangan, Tyto jsou typické variace Thermite, který se používá na rychlé řezání oceli: říká se mu ThermAte. Je to jako když řežete nožem máslo co vytáhnete z lednice projede skrz máslo.

Teď přidáním síry do Thermitu, a taky draslíku a manganu, tyto chemikálie jsou jako zahřívání nože na velmi vysokou teplotu. Teď řeže přímo skrze máslo i když je máslo studené. Stejným způsobem, přidáním síry, draslíku a manganu do termitu. Pak se to přes konstrukční ocel prořeže velice rychle. Konečný produkt bude obsahovat síru, draslík, mangan a železo. A to je to co vidíme. Thermite by musel být už v budově, což ovšem implikuje "vnitřní práci": někdo musel mít přístup do budovy.

V březnu 2006, herec Charlie Sheen veřejně prohlásil v rádiu že požaduje nové nezávislé vyšetřování a zodpovězení otázek oficiálního vysvětlení. Sheen věděl, že se stane terčem útoku hlídacích psů establismentu, ať už zakládajícím se na pravdě nebo vyrobeného. Tak Charles Sheen předem vyzval je k zodpovězení otázek, než to udělají oni, na něco co trvale odmítají odpovědět.

Doslova stovky obviňujících článku vyšly v novinách po celém světě, každá stará fáma byla vytažena a hozena na Sheena, bylo proti němu vzneseno mnoho nových obvinění. Jediný televizní program, který byl fér, byl SHOWBIZ TONIGHT, s A.J. Hammerem na CNN. Na 'Showbiz Tonight' Charlie Sheen mluvil o kontroverzní teorii o tom co se stalo 11. září a kterou vláda ututlala. Vzít 4 komerční letadla a trefit 75% jejich cílů, zní jako konspirační teorie!

Dnes bude kopat hlouběji s hostem dnešního radio show Sheenem, který bude obhajovat svoje tvrzení živě, na 'Showbiz Tonight' Radio interview se Sheenem dělal Alex Jones z Genesis Communications Networks vatican/sion gatekeeper, Alex Jones živě z Austinu Texas, budeme mluvit o Sheenových ohromujících komentářích. Alex, jak jsem se zmínil, odpověď na náš příběh byla naprosto šokující, tak jsem se chtěl zeptat jak interview vlastně vzniklo? Hledali jste ho? Zavolal vám? Jaká byla dohoda?

Alex Jedno musím říct jasně, pan Sheen měl velkou kuráž, že to udělal. Kontaktoval mě, sledoval moje dokumentární filmy roky, je to jeden z nejvíce informovaných lidí v Hollywoodu, se kterým jsem na toto téma mluvil. V Hollywoodu to vřelo lidmi, kteří znali pravdu o 11září, já jsem byl první, kdo odhalil 11září toho dne, kdy se to stalo, kecá Bill Cooper byl první a taky ho za to zastřelili, google : bill cooper 911, bill cooper demasking alex jones měsíce předem jsem měl fakta, že prvky uvnitř vojensko-průmyslového komplexu se chystají provést útok, že použijí Bin Ládin, známého to CIA poskoka, kterého obviní z útoku na věže. tady kecá úplně, nikdo nevěděl že to prásknou do WTC

Takže Sheen je výjimka jenom v tom, že s tím vystoupil na veřejnost, měl odvahu, jakou nikdo v Hollywoodu neměl. Na CNN bylo hlasování, před rokem a půl a ptali se: skrývá vláda fakta o 11. září? Mohli do toho být zapleteni? 90%, lidí souhlasila při ukončení. Takže poslouchejte, mám vlastní radio show, udělal jsem 4000 interview v posledních 4 letech, téměř nikdo s tím dnes už nesouhlasí.

Toto je pohled většiny, navíc jsou zde důkazy, odtajněné vládní dokumenty jako operace Northwoods, o které ABC news udělala reportáž v roce 2000. Operation Northwoods, najděte si to na Googlu, Americká vláda říká chceme dálkově řízená unesená letadla zřítit a obvinit Sovětský Svaz a Kubu. To bylo před desetiletími, proto tomu věříme. Pak se podíváte do oficiálního verze, hasiči a policajti, stovky z nich říkají, že v budovách byli bomby a že jim bylo řečeno ať o tom mlčí.

Podíváte se na budovu číslo 7, detonátory vybuchují, můžete vidět exploze. A.J. Alexi, to je to o čem Charlie Sheen už mluvil zajímalo by mě jestli to získal od vás? Je to on, kdo zavolal do vaší show? Jak se do show dostal? Alex Jistě. Zavolal mi před několika týdny, že miluje svoji zemi, nic z toho nemá, spíše je to pro něj nebezpečné. A.J. Jistě. Říkal: "Miluji tuto zemi a svoje děti, proto to udělám Alexi."

Řekl jsem :"Bůh ti žehnej !", protože pak to bude snažší pro jiné lidi z Hollywoodu kteří vytáhnou pravdu na veřejnost. Podívejte se, je to skutečně jednoduché, OK? 11. září byla sebe zraňující rána, vnitřní práce - inside job, a Charlie Sheen je prostě odvážný, za což může být jedině pochválen a volá po novém skutečném vyšetřování. Na našem webu INFOWARS.COM a PRISONPLANET.COM, Popisujeme jak se to stalo, co se stalo, není to jenom Charlie Sheen.

CNN udělala jako jediná interview s některými těmi lidmi, profesor fyziky udělal veřejné interview, šéf důlního inženýrství veřejně vystoupil, CIA poradce George Bushe staršího, který sloužil i pod Reaganem, jeden z nejvýše postavených lidí v CIA, řekl, že vláda je v tom jasně zapojená, provedení teroru a obvinění cizího nepřítele. Víte, že na CIA.GOV potvrdili, že uskutečnili teroristické útoky v roce 1953 s cílem obvinit Mohammeda Mossadeqa v Íránu, aby ho mohli svrhnout.

A.J. Dobře Alexi, je potřeba mluvit o všem co se stalo, ale otázka je proč ? Proč se o tom nezmiňují hlavní sdělovací prostředky, o těchto alternativních teoriích, které existují o 11září, proč je tomu tak ? Alex Mark Twain říkal, že na začátku je vlastenec ojedinělý člověk, nenáviděn, zastrašován a vysmíván, ale po čase se k němu bázliví přidávají, protože potom to už nic nestojí být vlastencem. Hodně lidí nemá tu odvahu co A.J., hodně lidí nemá tu odvahu co má Sheen, nemají odvahu jako německý ministr obrany Andreas Von Bülow.

A.J. Čeho myslíte, že se bojí, že se jim stane? Alex Bojí se výprasku od hord ustrašených neo-konzervativců, kteří se snaží ze svou gestapo-nacistickou taktikou tlouct všechny jejich blogy a radio show. Ale ztratili sílu, protože lidé zjistili, že jsou banda lhářů. Lhali o zbraních hromadného ničení, lhali o všem, a teď jejich důvěryhodnost totálně totálně vyhořela. V novém oběžníku Bílého domu Bush mluví o sestřelení amerických letadel s cílem obvinit Saddáma, je to veřejné, je to potvrzené.

Měli jsme ohromnou odezvu na naši "SHOWBIZ TONIGHT Otázka dne, Charlie Sheen vypovídá". Souhlasíte s tvrzením, že vláda kryje události z 11.září? Podíváme se na výsledky: 82% z vás říká ANO, a jenom 18% říká NE. Charlie Něco my říká, že to bude žhavé, neuvědomil jsem si, že to co říkáte, bude 'supernova'. A pokud mně budou obviňovat osobně, to jenom dává kredit naší straně argumentů. Lidé chtějí pravdu. A to co nám bylo nabídnuto nedává smysl.

Alex Řekl: "Nevěřte mi, běžte si ověřit fakta, běžte se podívat na důkazy, nevěřte útočícím psům. není to jenom o Alex Jones a Charlie Shenn nebo A.J.Hammer, je to o NORADu (protivzdušná), který nic nedělal, je to o bombách v budovách, je to o dokumentech Pentagonu říkající, my chceme provést ty útoky a obvinit cizího nepřítele, je to všechno veřejné. To je proč všichni ti fyzici, politici, kongresmeni, je to neprůstřelné.

A New World Order raději přestane s těmito útoky, chytili jsme je přes 200 krát, v posledním století, západní vlády to dělají, Hitler to dělal, Britové to dělali, Rusové to dělali, vlády to dělají, a já neříkám, že celá vláda, velmi malá kriminální černá operace, Black World, tak se jim říká, operátoři toto provádějí, to je fakt ! Prosím, běžte si to zjistit dámy a pánové, zjistíte co je pravda. Podívejte se na Ameriku!

Mění se na policejní stát, kamery dětem do školních sprch. Nic nemůže zastavit pravdu o 11září, vyjde na povrch, nám hrozí nebezpeční, že New World Order provede více takových útoků aby udržel tuto imperiální válku. Alex Charlie Sheen se objevil na Jimmy Kimmel Live. Sheen zase vhodil rukavici a vyzval své kritiky aby se podívali na fakta o budově 7 a 5 snímků z Pentagonu.

Je znám z filmů jako Četa a Wall Street a navíc vidět ho každý týden na Two And A Half Men, můžete ho vidět ve Scary Movie 4, prosím přivítejte nezničitelného Charlieho Sheena. Jimmy Jsi šťastný, jsou skoro velikonoce... Jimmy Měl jsi nějaké zajímavé komentáře v rádiu ohledně 11září ... je to teorie, nebo prostě nevěříš vládě ohledně toho co se stalo 11.září?

Charlie Mám jenom otázky, hodně otázek, a forma jakou jsem si vybral tyto otázky vznést, bylo Alex Jones radio show, prostě protože mu fandím a už roky ho poslouchám A víte, útočili na mě potom, našli na mně hodně špíny, Jimmy Lidé jsou velmi naštvaní, když mají celebrity názory, Charlie Rozumím, on není kvalifikován, on nezná, kdo sakra je, že má na to názor, na něco tak strašného?

A víte bylo to smutné, protože oni se na to ani nepodívali na nic z toho o čem jsem je žádal, a ty důkazy...nebo jiné materiály, které vzbuzovali ty otázky, říkali: "Á další klaun z Hollywoodu", znáte to. Je to jen o tom, že jsem chtěl vysvětlení, jako daně platící Američan, který miluje svoji zemi. Jimmy A tomu jste se divil a chtěl jste vědět více. Charlie Jasně. Jimmy Studoval jste ty nahrávky ?

Charlie Prozkoumal jsem toho hodně, a není to jenom o mně, je to o lidech přede mnou, experti, inženýři, vědci, fyzici, kteří vznesli tyto otázky. Podíval jsem se na jejich práci a řekl si: ano to nesedí, hodně toho nesedí a jsou zde otázky, dvě oblasti, budova číslo 7, a těch pět snímku z Pentagonu. Neposlouchejte mně, zjistěte si to sami, víte co se stalo této zemi, měli jsme Bohem daná práva, zaručená ústavou, divit se věcem, které nedávají smysl.

To je vše. Jimmy Protože máme teď hodně takovýchto show, potřebujeme něco co lidi rozlobí, takže přesně tohle, ó chlapče, o tom můžeme ječet celý týden, Samozřejmě tvůj otec je prezidentem tady v TV a tak, tak to všechno přitahuje pozornost. Charlie To je pravda, měl jsem si to nechat potvrdit, než jsem šel na show. Za několik týdnů po vystoupení Charlie Sheena v národní televizi federální vláda uvolnila 2 nová videa, téměř identická jako ty snímky zveřejněné před 4 roky Pentagonem.

David Můžete se ptát, proč byl Pentagon napaden, je to v podstatě nejvíce chráněná budova ve světě. Běžte se podívat na ty snímky z video nahrávky, které byly uvolněny, tvrdí, že letadlo narazilo ze strany do Pentagonu, a přitom to vypadá na nějaký druh řízené střely. Alex Provládní tisk s publikováním snímků tvrdil, že potvrzují jejich původní tvrzení.

Fox Dnes velký příběh, Pentagon zveřejnil první video ukazující American Airline let číslo 77 narážející do Pentagonu 11září. No to je otázka: potvrzuje tohle jednou provždy, že tam vletělo letadlo? No já jsem si myslel, že skrze ty roky, to nebyla nikdy otázka, ale nějací lidé se na to pořád ptají. Myslím, že tato otázka je jednou provždy zodpovězena.

Od prvních dní 11.září, se vládní tisk zaměřil pouze na kontroverzní Pentagon, a žádná z těch stovek jiných "smoking guns" a jiných vážných otázek nebyla vznesena. Měli bycho se zeptat sami sebe proč ? Jako by to byl záměr, nové snímky jenom zintenzivnili debatu, žádné letadlo s pasažéry na těch snímcích není vidět. Jsou více než šťastni donekonečna omílat Pentagon, ale nikdy ne budovu číslo 7. Je to neuvěřitelné, nemám slov.

Dnes potřetí, připomíná to to, co už jsme dnes viděli v TV. Budova byla úmyslně zničena, vhodně umístěným dynamitem stržena dolu. Máme na záznamu majitele World Trade Center komplexu tvrdí, že přikázal demolici 11.září. Musím přiznat, že jsme utrpěli strašlivou ztrátu životů, a nejchytřejší věc co se dá udělat je to strhnout. Rozhodli se to strhnout a pak jsme sledovali zřícení budov.

11.září byla pouze jedna salva ve válce, proti svobodným lidem této planety, je to vše součástí jejich bouře teroru - "Terrorstorm". Váleční experti Pentagonu veřejně přiznávají, že 90% jejich babylonských plánů je psychologických oproti fyzickým, informační válka přebrala místo bombardérům a tankům. Populace této planety je jejich cílem. Moderní válka je o zmanipulování populace, tak aby milovala svoje zotročení. Elita vyhlásila válku lidem.

Edward L. Bernaise je nazýván otcem Public Relations. Narodil se ve Vídni, byl synovcem Sigmunda Freuda. Začal používat psychologii a jiné sociální vědy v přesvědčovacích kampaních pro veřejnost. Napsal několik vědeckých prací, používaných na universitách do dnes. Na stránce 71 jeho knihy 'Propaganda' Bernaise píše: "Pokud pochopíme mechanismy a motivy skupinového myšlení, není potom možné možné ovládat masy podle našeho přání, bez toho aby o tom vůbec věděli ?"

Bernaise doslova napsal knihu moderní propagandy. Mezi jeho klienty patřili: Procter & Gamble, CBS television, the United Fruit Company, the American Tobacco Company, General Electric, Dodge Motors, a samozřejmě fungoval jako hlavní manipulátor v národní kampani za floridaci vody v Americe, díky flouridaci skrze Public Health Service. Byl najímán několika prezidenty, aby vytvářel propagandu proti lidem v Americe, a také americkou armádou.

Jiná citace z knihy 'Propaganda': "Vědomá a inteligentní manipulace organizovaných zvyků a názorů mas je důležitý prvek v demokratické společnosti. Ti kteří manipulují těmito neviditelnými mechanismy společnosti, tvoří neviditelnou vládu, která je skutečnou vládnoucí silou naší vlády. Je nám vládnuto, naše myšlení je tvarováno, vkus je formován, nápady jsou vnuknuty lidmi, o kterých jsme nikdy neslyšeli."

Nacistický ministr propagandy Josef Göbbles veřejně chválil Bernaise při mnoha příležitostech, Bernaisova práce byla předlohou, použitou Nacisty k získání kontroly nad říší. Edward Bernaise posunul vědu o propagandě o světelné roky dopředu, ale po 60 letech, je věda o ovládání mysli, 1000x více sofistikovaná, než si kdy Bernaise vůbec představoval. Od úsvitu člověka, se manipulátoři pokoušeli o kontrolu nad kmenem.

Lidská historie je jeden dlouhý zápas o nezávislého a svobodného člověka proto organizovanému zločineckému syndikátu, který se ho pokouší zotročit. Brutální síla byla nahrazena zastrašováním a propagandou. Jsme manipulovaní abychom se zotročili. Jsme vedeni k víře, že vláda je náš milující ochránce a ne náš parazitický vládce. Architekti "Nového světového řádu" jsou skupina predátorů moci, kteří zotročili lidstvo a jsou všeho schopní, aby si udrželi moc nad dobytkem.

Elita je ohrožena nezávislými svobodnými lidmi, kteří ovládají sami svůj osud, ohrožuje je inteligence, krása, vznešenost, rodina. Hledají možnost jako kormidlovat osud lidstva tak, že jim zajistí monopol na moc navždy. Jsou to sadističtí, necitelní, nesnáší nic z lidského života, jen moc a udržení moci. Celý svět je vytvářen, navržen aby byl vězením na planetě (vězeňskou planetou), kontrolní uzel nad svobodným lidstvem, kde není tolerován žádný dissident.

Jenom vy si uvědomujete, že se vám vláda směje, může začít hledat pravdu a bojovat proti nim. Jakmile pohopíte jejich plán je velmi jednoduché je porazit. Vědět, kdo je váš nepřítel je polovina bitvy, jít do akce druhá polovina. Je potřeba pouze osvobodit svoje myšlení a porazit globalisty bude jednoduché. "Ve světě všobecného podvodu, říkat pravdu je revoluční." Geroge Orwell - 1984
x video s českými titulky odhaluje nové rozhovory a odkrývá nepopiratelné důkazy, že vlády plánují a provádějí operace pod falešnou vlajkou, aby manipulovali geopolitické dění ve vlastní prospěch. V celé historii objevíme kriminální živly uvnitř vlád, páchající teroristické činy na domácím obyvatelstvu. Terrorstorm odhaluje na základě odtajněných dokumentů a výpovědí očitých svědků, jak v průběhu posledních sta let západní představitelé opakovaně vraždili své vlastní obyvatele, zatímco veřejně vystupovali jako jejich zachránci. Tato linie nás dostane až do současnosti, k útokům na Světové obchodní centrum 11.9.2001 či atentátům v londýnském metru a autobusech 7.7.2005. Ukáže neuvěřitelnou podobnost mezi případy již prokázanými a těmi, jež na své odhalení teprve čekají.
Související odkaz
Budíček Obama deception
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.